Akustikpanel Colored, Oxide Grey, Black Felt har netop fået monteret 3 paneler i min stue. Helt klar forbedring af akustikken, lever fuldt ud op til forventningerne. Meget flot spil i træet. Nemme at... Se mere
God rådgivning ved køb og alting fungerde fint med levering. Tænker dog at produkterne er lidt til den dyre side i relation til konkurrenter. Når man står og køber noget nyt, er man glad for god rådg... Se mere
Virkelig lækre produkter som er nemme at håndtere. Top service! Modtog et lys hvor glasset var smadret og fik det ombyttet uden problemer eller omkostninger 👍🏻 Kan varmt anbefales
- nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Møbelfabrikant
Om WoodUpp - Danmark
We’re driven by a belief that great design should be both beautiful and functional—and that it should be built to last. Whether you’re styling a home, office, or commercial project, our products are easy to install, sustainably made, and designed to make a real impact.
We started WoodUpp because we saw a need for something better in the interior industry. Too many solutions are mass-produced, low quality, and forgettable. We're here to raise the bar—with craftsmanship, care, and a genuine commitment to doing things the right way.
Designed to Make People Feel Good

- At WoodUpp, we create acoustic panels that combine beautiful Danish design with practical sound absorption—perfect for homes, offices, and commercial spaces. All our products are crafted with care and a strong focus on sustainability, using high-quality materials that are easy to install and made to last. Whether you're after a modern, cozy vibe or need to tame the echo in a room, we’ve got you covered. We're proud to help people create spaces that look and sound great.
Industrivej 59, 6760, Ribe, Danmark
- +4578740202
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
WoodUpp leverede hurtig og smidig…
WoodUpp leverede hurtig og smidig håndtering af mit køb.
Produkter har lækker kvalitet og stemmer godt med billeder på website.
Virkelig god kommunikation.

Besvarelse fra WoodUpp - Danmark
Showroom lukket uden information herom
Vi mødte fredag den 1/8 op ved showroomet kl 11 for at finde låste døre. Ingen besked på hjemmesiden beskrev, at der var lukket i showroom, men at telefonerne var lukket grundet kursus. Vi måtte så kører skuffet derfra med lange næser og tilbage til Roskilde. Vi kunne godt have tænkt, at kommunikationen på forhånd havde været klar om at hele biksen var lukket og ikke blot telefonerne. Og dertil en lille undskyldning og en besvarelse på den mail vi sendte umiddelbart efter vi kørte fra Ribe.

Besvarelse fra WoodUpp - Danmark
Gode produkter og rigtig fin…
Gode produkter og rigtig fin kundeservice. Rigtig fin hjælp fra kundeservice når tingene “driller” lidt.

Rigtig lækre produkter
Rigtig lækre produkter, men sidste stjerne ville komme hvis prisen fik et nøk nedad eller man fik rabat koder ved at have bestilt gentagne gange :-)

Lækkert produkt
Lækkert produkt, nemt at arbejde med. Havde glemt et par stumper, som kundeservice hurtigt fik eftersendt.

God kvalitet på varen
God kvalitet på varen. Lidt usikkerhed om afhentning, da besked om klarmelding ikke var kommet til mig indenfor den lovede tidsramme. Kundeservice var dog meget hurtige på opfølgning da jeg rettede henvendelse.

Besvarelse fra WoodUpp - Danmark
Spørgsmål, Create-tilbehør og bestilling og levering
Jeg havde et par spørgsmål forud for bestillingen og modtog kompetent rådgivning.
Det var en god oplevelse både i forbindelse med købet og leveringen.
Ved bestillingen blev jeg oplyst om, at der var mulighed for at tilvælge ét stk. Create-tilbehør uden beregning.
Da vi ikke kunne træffe beslutning om tilbehøret før montering, forhørte jeg mig om muligheden for at tilvælge det på et senere tidspunkt. Jeg fik indtryk af, at dette var muligt. Da jeg efterfølgende ønskede at bestille tilbehøret, skulle jeg så betale for det.
Det bør man være opmærksom på, hvis man planlægger at benytte sig af det pågældende tilbud.

Besvarelse fra WoodUpp - Danmark
Det var en fantastisk oplevelse
Det var en fantastisk oplevelse.
Jeres medarbejder kørte fra Ribe til Esbjerg og leverede det personligt en fredag så jeg ikke skulle vente til næste uge.
Jeg er fan for livet 🤗

Super
Bestilte varerne mandag morgen og havde dem fredag formiddag, så intet at klage over.