WoodUpp - Danmark Anmeldelser 152

4,7

Industrivej 59, 6760 Ribe, DK

Akustikpanel Colored, Oxide Grey, Black Felt har netop fået monteret 3 paneler i min stue. Helt klar forbedring af akustikken, lever fuldt ud op til forventningerne. Meget flot spil i træet. Nemme at... Se mere

God rådgivning ved køb og alting fungerde fint med levering. Tænker dog at produkterne er lidt til den dyre side i relation til konkurrenter. Når man står og køber noget nyt, er man glad for god rådg... Se mere

Virkelig lækre produkter som er nemme at håndtere. Top service! Modtog et lys hvor glasset var smadret og fik det ombyttet uden problemer eller omkostninger 👍🏻 Kan varmt anbefales

Vi mødte fredag den 1/8 op ved showroomet kl 11 for at finde låste døre. Ingen besked på hjemmesiden beskrev, at der var lukket i showroom, men at telefonerne var lukket grundet kursus. Vi måtte så kø... Se mere

1. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Møbelfabrikant

Om WoodUpp - Danmark

At WoodUpp, we design products that make spaces feel extraordinary. From our signature acoustic panels to a growing range of accessories and interior solutions, everything we create is made to bring warmth, character, and calm to your environment.

We’re driven by a belief that great design should be both beautiful and functional—and that it should be built to last. Whether you’re styling a home, office, or commercial project, our products are easy to install, sustainably made, and designed to make a real impact.

We started WoodUpp because we saw a need for something better in the interior industry. Too many solutions are mass-produced, low quality, and forgettable. We're here to raise the bar—with craftsmanship, care, and a genuine commitment to doing things the right way.

Designed to Make People Feel Good

At WoodUpp, we create acoustic panels that combine beautiful Danish design with practical sound absorption—perfect for homes, offices, and commercial spaces. All our products are crafted with care and a strong focus on sustainability, using high-quality materials that are easy to install and made to last. Whether you're after a modern, cozy vibe or need to tame the echo in a room, we’ve got you covered. We're proud to help people create spaces that look and sound great.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Fine varer leveret til tiden

Fine varer leveret til tiden. Flot messing udseende.

15. september 2025

Hej Birgit,

Tusind tak for din tilbagemelding, det er skønt at høre, at alt er kommet frem til tiden, og at du er tilfreds med både kvalitet og udseende! 😊

Ida

Hurtig levering og sindssyg smart…

Hurtig levering og sindssyg smart tilbehør til akustikpaneler. Meget nemt at opsætte knager og diverse på mine akustikpaneler. Så flot med sort, træ og messing. Dog lidt pebret i prisen

9. september 2025

Hej Heidi,

Tusind tak for din fine og ærlige anmeldelse 🌟

Vi er rigtig glade for at høre, at du synes godt om vores tilbehør og designet – og at du fandt det nemt at montere 🙌
Vi tager også din feedback om prisen med os – vi arbejder hele tiden på at sikre den bedste kombination af kvalitet og værdi.

Fantastisk flotte produkter

Fantastisk flotte produkter. De skiller sig virkelig ud fra andre på market. 100% pengene værd.

Hej Sarah,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🌟

Det betyder meget for os at høre, at du synes vores produkter skiller sig ud og er pengene værd — lige præcis den oplevelse, vi håber alle kunder får 🙌

Pia Lund

Hurtig svar og levering og venlig hjælp…

Hurtig svar og levering og venlig hjælp når man ringer.😀

4. september 2025

Hej Helle,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😀

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores kundeservice og levering – det betyder meget for os! 🌟

Pia Lund

Hurtig levering - god service - lækre produkter i høj kvalitet :-)

Hej Carsten,

Tusind tak for din skønne anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både levering, service og kvaliteten af vores produkter – lige præcis sådan skal det være! 🌟

Hej Lærke,

Tusind tak for din anmeldelse 🌟

Vi er glade for at høre, at du har oplevet en hurtig levering — det sætter vi stor pris på!

Super fint produkt

Super fint produkt. det fuldendte looket i min stue og kvaliteten var meget fin

18. august 2025

Hej Ibrahim,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌟

Hvor er det dejligt at høre, at vores produkt har fuldendt looket i din stue – og at kvaliteten levede op til dine forventninger!

Vi håber, du får glæde af resultatet i mange år fremover 🙌

Pia Lund

Fantastisk sød og go kundeservice

Fantastisk sød og go kundeservice. Woodupp skiller sig ud her ift online salg, hvor retur og reklamation (i mit tilfælde pga fragten) tit er et problem. Så blev min opfattelse af firmaet faktisk endnu mere positiv, end før reklamationen.

Kæmpe stor anbefaling af både produkt og kundeservice.

2. september 2025

Hej Majken,

Tusind tak for din virkelig flotte og detaljerede anmeldelse 🌟

Det betyder enormt meget for os, at du fremhæver vores kundeservice – især i forbindelse med retur og reklamation. Vi ved, at det kan være en udfordring i online handel, så det glæder os, at du oplevede, at vi håndterede det på en god og personlig måde 🙏

Vi sætter stor pris på din anbefaling og er glade for, at du fortsat har et positivt indtryk af både produktet og os som virksomhed 💚

Alt godt

Hurtig levering og varene levede 100 procent op til forventningerne 👌😁

Hej Camilla,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😁

Vi er rigtig glade for at høre, at leveringen gik hurtigt, og at produkterne levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os!

Pia Lund

God helhedsoplevelse og fine produkter

God hjemmeside der giver både inspiration til deres produkter, vejledninger og mulighed for vareprøver. Gode produkter og kundeservicen både før, under og efter købet har været i top.

7. august 2025

Hej Kristin,

Tusind tak for din grundige og flotte anmeldelse 🌟

Det glæder os at høre, at du både har haft glæde af vores hjemmeside, produktinspiration, vejledninger og vareprøver – og at du har oplevet god service hele vejen igennem.

Vi håber, du får stor glæde af produkterne og ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

God kvalitet og hurtig levering

God kvalitet og hurtig levering

5. august 2025

Hej Mandana,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟

Vi er glade for, at du er tilfreds med både kvaliteten og den hurtige levering. Det betyder meget for os!

Pia Lund

Vi havde akut brug for en ekstra plade

Vi havde akut brug for en ekstra plade, og ved et opkald til dem sørgede de for at pladen kom med fragtmanden samme morgen. Super sød medarbejder og super service!

Hej Anders,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌟

Vi er rigtig glade for at høre, at vi kunne hjælpe hurtigt, da I stod og manglede en ekstra plade.

Vi håber, projektet gik godt i mål og glæder os til at hjælpe jer igen en anden gang.

5 stjernet produkter

Så fine produkter, meget nemt at arbejde med i forhold til tilskæring og opsætning.
Super kvalitetsprodukt🤩
Alle 5 stjerner værd.

Hej Lene,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner 🤩

Vi er rigtig glade for at høre, at du synes vores produkter er nemme at arbejde med, og at kvaliteten lever op til dine forventninger.

Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse – vi håber, du får glæde af resultatet i mange år fremover 🙌

Stil og funktionalitet

Lækre produkter der ikke bare er stilfulde, men også mega nemme at montere.
Produkterne har løftet udtrykket i vores entre helt enormt.
Super kundeservice og meget anbefalelsesværdig virksomhed.
⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.

30. juli 2025

Hej Maria,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ⭐️

Vi er virkelig glade for at høre, at vores produkter både har været nemme at montere og har løftet udtrykket i jeres entre. Det er dejligt, at du også har haft en god oplevelse med vores kundeservice – det betyder meget for os.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber at kunne byde dig velkommen igen til nye projekter i fremtiden 🙌

Pia Lund

fantastisk produkt med mange…

fantastisk produkt med mange muligheder🙏🤗

29. juli 2025

Hej Bjarne,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🤗

Vi er super glade for at høre, at du synes godt om vores produkt og alle de muligheder, det giver.

Jeg ønsker dig en dejlig dag!

Tilfreds

Tilfreds
Jeg har været meget tilfreds med de produkter jeg har købt. Og da jeg havde tillægsspørgsmål ringede jeg ind og fik en behagelig og venlig betjening.
Vil handler der igen.

31. juli 2025

Hej Annette,

Mange tak for din finde anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har været tilfreds både med vores produkter og den service, du har fået i forbindelse med dine spørgsmål.
Det betyder meget for os, at du føler dig godt taget imod, når du kontakter os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos WoodUpp, når du får lyst til at handle næste gang 🙌

Pia Lund

Flotte paneler, men monteringsvejledningen kunne godt forbedres...

Panelerne er flotte, og så må vi se, om de også lydisolerer godt. Generelt god oplevelse, dog er monteringsvejledningen med skruer mangelfuld. Det fremgår fra den, at man bare kan skrue direkte i væggen, men dette er kun gældende for gipsvægge. I mit tilfælde (bræddervægge med puds) er ravplugs nødvendige. Jeg nåede da heldigvis også at studse over det, men det er ikke sikkert at alle ville gøre det.

11. juli 2025

Hej Amalie,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er glade for at høre, at du synes godt om panelerne, og vi håber, de også lever op til dine forventninger i forhold til lydisolering.
Tak for din konstruktive feedback om monteringsvejledningen – den tager vi med videre, så vi kan gøre den endnu tydeligere fremover, også for andre vægtyper.

Pia Lund

Hjælpsomme og imødekommende, bestilling og levering fungerede fejlfrit 👍👍

10. juli 2025

Hej Nikolaj,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at alt gik nemt og problemfrit, og at du har haft en god oplevelse med os.