WoodUpp - Danmark Anmeldelser 149

4,7

Industrivej 59, 6760 Ribe, DK

God rådgivning ved køb og alting fungerde fint med levering. Tænker dog at produkterne er lidt til den dyre side i relation til konkurrenter. Når man står og køber noget nyt, er man glad for god rådg... Se mere

Virkelig lækre produkter som er nemme at håndtere. Top service! Modtog et lys hvor glasset var smadret og fik det ombyttet uden problemer eller omkostninger 👍🏻 Kan varmt anbefales

Så annonsen på FB, var skeptisk, siden der er meget spam på det media. Cheket hjemmesiden, som findes både på Norsk og Dansk, og fant at de virket seriøse. Bestilte til en lille væg på 3 X 2,4, og var... Se mere

Fantastisk sød og go kundeservice. Woodupp skiller sig ud her ift online salg, hvor retur og reklamation (i mit tilfælde pga fragten) tit er et problem. Så blev min opfattelse af firmaet faktisk end... Se mere

1. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Møbelfabrikant

Om WoodUpp - Danmark

At WoodUpp, we design products that make spaces feel extraordinary. From our signature acoustic panels to a growing range of accessories and interior solutions, everything we create is made to bring warmth, character, and calm to your environment.

We’re driven by a belief that great design should be both beautiful and functional—and that it should be built to last. Whether you’re styling a home, office, or commercial project, our products are easy to install, sustainably made, and designed to make a real impact.

We started WoodUpp because we saw a need for something better in the interior industry. Too many solutions are mass-produced, low quality, and forgettable. We're here to raise the bar—with craftsmanship, care, and a genuine commitment to doing things the right way.

Designed to Make People Feel Good

At WoodUpp, we create acoustic panels that combine beautiful Danish design with practical sound absorption—perfect for homes, offices, and commercial spaces. All our products are crafted with care and a strong focus on sustainability, using high-quality materials that are easy to install and made to last. Whether you're after a modern, cozy vibe or need to tame the echo in a room, we’ve got you covered. We're proud to help people create spaces that look and sound great.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Jeg har to gange købt ting fra Woodupp…

Jeg har to gange købt ting fra Woodupp og jeg er meget tilfreds. De har gode produkter og de gav rigtig god kundeservice.

23. april 2026

Besvarelse fra WoodUpp - Danmark

Enormt stort tak, Kim! Pia og Ida hilser og takker så meget for de flotte ord. 😊

Tusind tak fordi du har valgt WoodUpp, KIm – det betyder meget for os ✨

WoodUpp Customer Experience Team

Godt produkt.

15. april 2026

Besvarelse fra WoodUpp - Danmark

Fantastisk, Nikolai. Tusind tak for dine 5 stjerner 🙌 Vi knokler for at skabe produkter i høj kvalitet, så det betyder virkelig meget for os at høre, at du er tilfreds med dit køb! 😊

Customer Experience Team

God dansk kvalitet

Vi har handlet hos jer før, også denne gang var panelerne i orden. God kvalitet produceret i Danmark, det er godt.

13. april 2026

Besvarelse fra WoodUpp - Danmark

Tusind tak for din anmeldelse, Per! Vi elsker kunder, der vender tilbage — det er virkelig et af de største kvalitetsstempler, vi kan få. Så det betyder meget for os at høre, at du endnu en gang har haft en god oplevelse med vores paneler ✨

Pia sender også sine bedste hilsner 😊

Med venlig hilsen,
Customer Experience Manager

Virkelig lækre produkter som er nemme…

Virkelig lækre produkter som er nemme at håndtere.
Kan varmt anbefales

7. april 2026

Besvarelse fra WoodUpp - Danmark

Hvor er det fedt at læse, Lisette! Og selvom et smadret glas selvfølgelig aldrig er optimalt, så er vi virkelig glade for at høre, at du fik en god oplevelse med vores kundeservice og hurtigt kunne få det løst. 🙌

Vi sætter kæmpe pris på anbefalingen — Pia hilser! 😊

Woodupp Customer Experience Team

Ekstrem luksus kvalitet og pynter…

Ekstrem luksus kvalitet og pynter væggen meget

8. april 2026

Hej,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🤩

Det glæder mig virkelig at høre, at du oplever kvaliteten som luksuriøs – og at produkterne pynter så flot på væggen ✨

Det betyder rigtig meget for os!

God service og flotte vare

God service og flotte vare

4. april 2026

Hej Bettina,

Tusind tak for din anmeldelse ✨

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med både servicen og varerne – det betyder meget for os 💚

Alt OK

Kvalitet til tiden, og opfølgning om alt er som forventet 👍

30. marts 2026

Hej Morten,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Det glæder mig at høre, at både kvalitet, levering og opfølgning levede op til dine forventninger – det betyder rigtig meget for os ✨

Pia Lund

God rådgivning ved køb og alting…

God rådgivning ved køb og alting fungerde fint med levering.
Tænker dog at produkterne er lidt til den dyre side i relation til konkurrenter. Når man står og køber noget nyt, er man glad for god rådgivning,- men næste gang er man måske mere interesseret i en mere konkurrencedygtig pris. - Vi får se hvis behovet for merkøb dukker op.

25. februar 2026

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse og for din ærlige feedback 😊
Det glæder mig at høre, at du har været tilfreds med rådgivningen og at alt fungerede fint med leveringen.

Jeg forstår godt din pointe omkring prisen, og det er noget, vi løbende har fokus på. Vi bestræber os på at levere både kvalitet, design og rådgivning, som samlet set giver god værdi – også på længere sigt ✨

Tak fordi du tog dig tid til at dele dine tanker, og vi håber selvfølgelig, at vi får mulighed for at hjælpe dig igen fremover 🙌

Pia Lund

Hurtig og præcis ordrebehandling.

Hurtig og præcis ordrebehandling.
Fulgte hurtigt op på transportudfordring.

25. marts 2026

Hej Carsten,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Det glæder mig at høre, at du oplevede en hurtig og præcis ordrebehandling – og at vi kunne følge hurtigt op på transportudfordringen 🚚

Det betyder meget for os!

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med både produkterne og den hurtige levering 📦

Pia Lund

Jeg modtog flotte akustikpaneler med…

Jeg modtog flotte akustikpaneler med hurtig ekspeditionstid

19. marts 2026

Hej Erling,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med både de flotte akustikpaneler og den hurtige ekspedition 📦

Super service . Fedt produkt

18. marts 2026

Hej Sorana,

Tusind tak for din anmeldelse ✨

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med både servicen og produktet – det betyder meget for os!

Kan anbefales

Anden gang vi køber hos wood up. Meget flotte akustikpaneler og smaty system som vi er fan af. Pengene værd selvom de er lidt dyrere end andre akustikpaneler med tilbehør

12. marts 2026

Hej Julie,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😊

Det glæder mig virkelig at høre, at I er tilbage hos os igen, og at I er glade for både panelerne og vores system 🙌

Tak også for din ærlige kommentar omkring prisen – vi arbejder hver dag på at levere produkter og løsninger, som er pengene værd, så det betyder meget at høre, at I oplever det sådan.

Fin kvalitet

Fin kvalitet, nemt arbejde med

12. marts 2026

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse ⭐️

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med kvaliteten, og at det var nemt at arbejde med 🙌

Hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre næste gang, hører vi meget gerne fra dig 💬

Et kvalitetsprodukt

Et kvalitetsprodukt, nem at sætte op, god service.

13. marts 2026

Hej Ivan,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med kvaliteten, den nemme opsætning og vores service – det betyder meget for os ✨

Pia Lund

Godt produkt og hurtig levering

Hurtig levering og god produkt som lever op til forventningen. Rigtig god service til at vælge det rette panel 😊

20. november 2025

Hej Christina,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😊

Det glæder mig at høre, at både levering, produkt og service levede op til dine forventninger – og at vi kunne hjælpe dig med at vælge det helt rette panel 🙌

Det betyder rigtig meget for os!

Pia Lund

Jeg er meget tilfreds med jeres…

Jeg er meget tilfreds med jeres produkter

Men jeres hjemmeside hvor man bestiller synes jeg ikke virker optimalt jeg har prøvet utallige gange og skulle bestille to beige hylder
Men det er ikke lykkedes mig endnu da jeg kun kan få en op og jeg skal have to forskellige mål
Jeg ved vi mange der synes den er svær at bestille efter

5. marts 2026

Besvarelse fra WoodUpp - Danmark

Tusind tak for din feedback, Britta – og hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med vores produkter!

Vi beklager udfordringerne med hjemmesiden. Vi er i gang med at forbedre siden, så denne type problemer snart vil være fortid.

Vi vil meget gerne hjælpe dig i mål med din bestilling 😊 Du er altid velkommen til at ringe til os på 78 74 02 02, så guider vi dig igennem, så du kan få bestilt dine hylder i de ønskede mål.

Country Manager, WoodUpp

Akustik paneler i god kvalitet

Købte akustikpaneler som er en langt højere kvalitet end dem man kan købe i byggemarkeder
Grunden til 4 og ikke 5 stjerner er GLS som ikke havde styr på leveringen. Så jeg fik mine paneler 5 dage senere end forventet

4. marts 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Mette. 😊

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever en højere kvalitet på vores akustikpaneler – det betyder meget for os. 🎉

Samtidig er vi kede af at høre om udfordringerne med leveringen via GLS. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Country Manager, WoodUpp