Jeg havde købt plakat og pga lille fejl skrev jeg efter ny og fik det hurtigst tænkelige og imødekommende svar i løbet af få minutter samt ny plakat. Har ikke før oplevet så flot service - og oveni f... Se mere
Jeg har netop handlet hos wonderhagen med en slutlig positiv oplevelse! I første omgang synes jeg behandlingstiden fra ordren var lavet til jeg fik min bestilling var lige lang nok - helt præcist 5 da... Se mere
Havde ikke modtaget mine plakater efter mere end 1 uge, hvorefter jeg kontakter wonderhagen der tjekker om den er kommet retur, hvilket de ikke er. De sender samme dag to nye afsted uden beregning og... Se mere
nemt, hurtig levering, go pris!!
nemt at bestille og brugervenlig hjemmeside, hurtig levering til en rigtig go pris!!
På den gamle skala, stort 13 med pil og slange opad, ligesom deres plakater :-)
God og hurtigt betjening, fik min ordre dagen efter
Virkelig god oplevelse, bestilte min order på nettet og dagen efter havde jeg den.
dårlig emballage
Hurtig og smertefri ekspedition. Desværre var indpakningen blot en papkuvert, som postmanden godt syntes kunne presses ned i postkassen. Det resulterede i to plakater med et fold på midten. Ærgerligt! Hvis de havde været sendt i en æske, så var det problem ikke opstået, og så havde der været 5 stjerner.
Helt tilfreds
Jeg har lige modtaget en plakat fra wonderhagens webshop, og hverken plakaten og ekspeditionen er til at sætte en finger på.
Aaaalt for lang leveringstid!
Jeg havde købt to plakater en uge forinden, jeg ville forære dem væk i fødselsdagsgave. Det er en uge siden i dag. Jeg har endnu ikke modtaget hverken plakaterne eller noget trackingnummer (selvom jeg har ønsket sidstnævnte via mail), så jeg i det mindste kan give fødselaren besked om, hvor langt de er undervejs.
Virkelig ærgerligt!
Hurtigt og let
Hurtig levering, og produktet lever fuldt op til forventningerne!
Yderst tilfredsstillende
Overholder leveringstid og ingen problemer - thumbs up
Fine plakater til en go (udsalgs)pris!
Intet at klage over. Plakaterne er fine, og de kom til tiden.
Super nem handel
Super nem handel over nettet, og fik plakaterne dagen efter! Kan varmt anbefales og rigtig fede plakater.
Fantastisk design
Wonderhagen laver fantastiske billeder, og de kom super hurtigt med posten. Kan helt sikkert anbefale dem!
Fantastisk!
Jeg var meget positiv over at handle hos jer. Jeg havde skrevet adressen forkert forkert og skyndte mig at sende en mail om det, men havde ikke regnet med allerede at få svar tidligt næste dag. Så super god service, jeg er meget tilfreds!
Fantastisk service, og LYNhurtig levering!
Wonderhagen kan varmt anbefales, der blev lynhurtigt leveret, og den var pakket perfekt ind, så den på ingen måde kan lide skade under transporten.
Nu skal jeg bare skynde mig at finde en ramme så den kan komme op :D
God. Hurtig levering.
Meget hurtig levering!
Hvis du vil købe en gave eller bare vil forkæle dig selv, kan du roligt vælge at handle her, for det går pænt stærkt med at gå det leveret. Plakaterne er flotte, enkelte og originale.
Nærværende virksomhed
Har haft en meget personlig og positiv oplevelse, selvom jeg har købt min plakat online. Det er sjældent man oplever "personlig" betjening online. Jeg vender klart tilbage efter flere plakater
Overskuelig hjemmeside -Hurtig service
Så et tilbud på de flotte lakridspibe plakater og slog til. Nem og overskuelig hjemmeside. Super hurtig levering, modtog min pakke 30 timer efter bestilling. Super god service!
Uproblematisk handel via hjemmesiden
Overskuelig hjemmeside og flotte plakater til rimelige priser. Kunne ikke få lov at betale med et almindeligt dankort, men et Visa-kort fungerede problemfrit.
Ikke sidste gang jeg handler hos Wonderhagen :)
Jeg bestilte nogle billeder igår fra wonderhagen. Efterfølgende, da jeg har betalt og bekræftet, opdager jeg at jeg har tastet forkert i min adresse. Går en smule i panik, og skriver en mail til wonderhagen med det samme. Tænker der nok går et par dage før jeg får svar. Men med det samme kommer der en mail - de vil selvfølgelig rette min adresse. Skrev også en mail til dem idag, og fik svar med det samme. Rigtig god service! Og jeg skal helt sikkert have mange flere plakater fra wonderhagen, både fordi de har et super fedt design, men også fordi servicen er i top :-)
Hilsen en tilfreds kunde (tommelfinger op)!