Jeg havde købt plakat og pga lille fejl skrev jeg efter ny og fik det hurtigst tænkelige og imødekommende svar i løbet af få minutter samt ny plakat. Har ikke før oplevet så flot service - og oveni f... Se mere
Jeg har netop handlet hos wonderhagen med en slutlig positiv oplevelse! I første omgang synes jeg behandlingstiden fra ordren var lavet til jeg fik min bestilling var lige lang nok - helt præcist 5 da... Se mere
Jeg havde købt to plakater en uge forinden, jeg ville forære dem væk i fødselsdagsgave. Det er en uge siden i dag. Jeg har endnu ikke modtaget hverken plakaterne eller noget trackingnummer (selvom je... Se mere
Havde ikke modtaget mine plakater efter mere end 1 uge, hvorefter jeg kontakter wonderhagen der tjekker om den er kommet retur, hvilket de ikke er. De sender samme dag to nye afsted uden beregning og... Se mere
Super :)
Virkelig moderne billeder der passer til alle indretninger :)
?????????
Jeg skrev ved bestilling at vi IKKE ønsker at modtage jeres mærkelige mail.
Det håber jeg i respekterer.
Godt og nogenlunde hurtigt.
Jeg mener at det fungerer fint. det tog en uges tid, men det er vel heller ikke unormalt.
Levede 100 % op til mine forventninger
Fik produktet indenfor et par dage.
Var lige præcis som jeg regnede med.
Lækker kvalitet og hurtig levering
Nem bestilling, hurtig levering og flot kvalitet. Ikke sidste gang jeg vil handle her.
Ville handle igen
Hvis de havde lidt mere at vælge imellem.
Super fede produkter, flere muligheder med størrelser og levering på 2 dage.
Fin behandling, dog var min vare en smule beskadiget
Det er sgu en fed plakat, men ærgerligt at den er blevet lidt beskadiget. Den kom faktisk rimelig hurtigt.
Hurtig levering med forkert vare
JEg bestilte en plakat fra Wunderhagen. Der gik 2 dage til jeg modtog den og alting var godt. Da jeg skulle pakke den ud og putte den i ramme så jeg kunne give den i gave, var det den forkerte de havde sendt.

Besvarelse fra Wonderhagen
Min plakat havde fået en hård medfart med posten, og upåklagelig service blev ydet i den forbindelse. Kan varmt anbefales.
Fantastisk service og levering
Jeg bestilte to plakater inde fra Wonderhagen. Da jeg har sendt min bestilling af sted, finder jeg ud af, at jeg måske har betalt for meget i forhold til, hvad der var opgivet på hjemmesiden. Jeg skriver en mail til dem, hvilket var sent om aftenen, tænker at jeg først får et svar næste dag. Men der tog jeg fejl, efter et kvarter var der en der havde skrevet et svar tilbage og oplyste mig om, at prisen var for plakaten i en mindre størrelse, men hvis jeg hellere ville have den mindre plakat, så ville de overføre pengene til mig med det samme.
Dette var dog ikke tilfældet, men de sendte allerede min bestilling dagen efter, så jeg havde dem halvanden dag efter jeg lavede min bestilling. Så jeg kan ikke være andet end tilfreds.
Hurtig levering og fleksibel betjening
Hurtig levering efter bestilling og mulighed for at få pakket en ekstra plakat, selvom den ikke var bestilt med i første omgang. Super fint. Plakat af super kvalitet. Passer fint til billedet med farver mm.
Jeg har kun positive ting at sige om wonderhagen
Der var ingen problemer!
Helt fint. Hurtig ekspedition og levering. Ingen problemer
Super produkt og hurtig levering
Handler helt sikkert der igen. Lækker plakat og hurtig levering.
Go pris, hurtig og nem levering.
Har været rigtig tilfreds med at handle hos Wonderhagen. Ingen problemer med bestillingen og en hurtig levering. Kan stærkt anbefales.
Lækre plakater -
- men bare ærgerligt at fragten er så dyr. Jeg købte en plakat til 80,- og betalte 50,- i fragt. Det er lidt øv..
Fri fragt ville være SUPER!!
Jeg elsker plakaterne derfra. Super flotte og lækker kvalitet!
Mærkelig, men god oplevelse
Jeg havde faktisk ikke besluttet mig, om jeg ville købe plakaten. Men jeg havde gjort mig klar til det. Sjovt nok registrerede de det, som betaling af plakaten.
Men jeg har ikke ombestemt mig, eller sendt den tilbage, da den var meget flottere end jeg havde regnet med, og i god kvalitet og levering.