Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele fijne stevige en mooie tuigen en lijnen. Die je als set kan aanschaffen, lijn, tuig, snoepzakje, poepzakjeshouder en autogordel. Maar ook alles apart. Hele mooie kleuren. Super slowfeeders. En... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ontzettend blij met de tuigjes van Woeffie. Ze zijn erg mooi , vrolijk en kleurrijk en het belangrijkste heel erg hond vriendelijk. De tuigjes kunnen op 3 punten geopend en gesloten worden, waardoor d... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Woeffie.com is een hele fijne webshop! De service die ze verlenen is super goed en je vragen worden snel beantwoord!! Super snelle verzending en daardoor ook snel mijn pakketje in huis. Ik kan woef... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sinds augustus een nieuwe pup, zijn eerste tuigje is hij al uitgegroeid. Hij heeft inmiddels al een eigen Woeffie collecties van 3 verschillende tuigen en riemen. Een badjas, een leuke slowfeeder/likm... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 75 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ga naar een lokale dierenwinkel

Het personeel van Woeffie doet alsof ze goede deals geven maar verkopen alles ver boven de advies prijs.. Dit gaat verder dan winst maken dit is misbruik maken van... Ook de pick en mix acties ect zijn geen deals maar komen vaak duurder uit dan de dierenwinkel. Daarbij doen ze alsof ze cadeaus geven (terecht vanwege de mega meerprijs) maar blijkt dat ze setjes uit elkaar halen en je maar een deel geven.
Daarbij is de klantenservice erg belabberd. Ik zou je afraden hier iets te bestellen.

4. marts 2025

Beste Larissa,

Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer dat je onze Pick & Mix-acties als minder voordelig hebt ervaren. Bij deze acties kunnen klanten zelf producten kiezen van een speciaal samengesteld rek, waarbij items van verschillende waardes beschikbaar zijn. Dit betekent dat je als klant juist de mogelijkheid hebt om producten te selecteren die de meeste waarde vertegenwoordigen en zo een mooie deal te krijgen.

Daarnaast streven we er altijd naar om onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden en zoveel mogelijk fair value for money te geven. We geven zelfs regelmatig hoogwaardige producten weg, zoals tuigen ter waarde van €34,95, om onze klanten extra te bedanken. Transparantie en eerlijke deals staan bij ons voorop.

Ook willen we je vragen om je ervaringen in één review te delen. Dit helpt ons om onze beoordeling eerlijk en transparant te houden en zorgt ervoor dat we op een goede manier kunnen leren van de feedback die we ontvangen. Mocht je specifieke vragen hebben of ergens tegenaan lopen, neem dan gerust contact met ons op via mail—we staan altijd open voor een gesprek.

Toppertjes

Je wordt altijd goed geholpen. Ivy der sneeuw balletje was na intensief jaar lang spelen stuk. Na de vraag of ze ze nog hadden zijn ze gaan kijken en ja gelijk 2 nieuwe besteld. Werden weer snel opgestuurd. Zijn altijd lief en behulpzaam

19. februar 2025

Wat een geweldig bericht, Barbara! 💛

Het doet ons zo goed om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat we je goed hebben kunnen helpen met Ivy's sneeuwballetje! 🐾 We vinden het belangrijk om altijd voor onze klanten klaar te staan, en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt.

bedankt voor je lieve woorden! 😊

Erg jammer

Erg leuk speelgoed te koop maar als je er achter komt dat een balletje inkoop nog geen €3 kost en het tijdens een “mega actie” op TikTok verkocht wordt voor €10 vind ik dat geen winst meer maken maar eerder oplichting.

21. februar 2025

Beste Anouk,

Bedankt voor je feedback. We willen graag uitleggen dat we altijd transparant zijn over de prijzen en de waarde van onze producten, zowel in acties zoals Pick & Mix als bij reguliere aankopen. Bij de Pick & Mix-actie kiezen klanten zelf hun items uit een rek met producten van verschillende waarde. Dit betekent dat de waarde van de geselecteerde items varieert, en je kunt zelf producten kiezen die de meeste waarde voor jou vertegenwoordigen. Zo bieden wij in de Pick & Mix ook items van merken zoals Kong en Zippypaws aan, die een hogere adviesverkoopprijs hebben, waar klanten uit kunnen kiezen.

Daarnaast willen we graag verduidelijken dat de prijzen van de producten die je noemt niet in de buurt komen van de kosten die je aangeeft. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke waarde te bieden en werken met eerlijke prijzen.

Omdat je meerdere reviews hebt geplaatst, zouden we je willen vragen om je ervaringen in één review samen te vatten. Dit helpt ons niet alleen om transparant te blijven, maar zorgt er ook voor dat andere klanten een eerlijk overzicht krijgen van onze service.

Als je verdere vragen hebt of ergens ontevreden over bent, neem dan gerust contact met ons op via [e-mailadres/klantenservicekanaal]. We staan altijd open voor een gesprek en willen graag samen tot een oplossing komen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Niet aarzelen maar kopen!!!

Ik ben ontzettend blij met deze webshop; het is inmiddels mijn go-to plek geworden voor zowel mijn viervoeter als mijzelf om iets speciaals voor mijn lieve hond te bestellen. Dit is al mijn tweede review, maar ze verdienen het absoluut! Ik heb nog nooit een probleem gehad: alles wordt altijd zorgvuldig verpakt en supersnel verzonden, zelfs in de drukste periodes. De kwaliteit is uitstekend en mijn hond is helemaal weg van de snackjes. Onlangs heb ik een prachtige, zelfgemaakte halsband aangeschaft die ik echt geweldig vind. De kwaliteit is niet alleen top, maar ook heerlijk natuurlijk en ongelooflijk stevig. Ik zou zeker niet twijfelen om hier te bestellen, want alles is altijd perfect in orde! En ik kan niet wachten om hun live sessies op TikTok te volgen, want daar doen ze altijd iets leuks voor hun klanten. Wij zijn echte, grote fans!🐾

18. februar 2025

Wauw, wat goed om te horen, Jasmine! 💛🐾

We zijn zo blij dat je ervaring met Woeffie zo positief is! We kijken er al naar uit om je weer te zien tijdens onze live sessies.

Dank je wel voor je lieve woorden en je geweldige feedback! 😊

Niks ontvangen

9 februari wat besteld, duurde lang maar uiteindelijk zag ik na 5 dagen in mijn post nl app het pakket aangemeld. Met de status pakket is nog niet ontvangen door post nl. Woeffie geeft aan dat het pakket terug is gekomen beschadigd en dat er spullen missen. Maar geeft daarna helaas op geen enkele wijze nog antwoord op vragen.

9. februar 2025

Beste Naomi,

Dank je wel voor je review. Het spijt ons te horen dat je deze ervaring hebt gehad, maar we willen graag een aantal punten verduidelijken.

Zoals we je eerder hebben aangegeven, hebben we helaas een beschadigd pakket van PostNL ontvangen, wat de oorzaak was van de vertraging en het missen van items. We hebben je de mogelijkheid geboden om het bedrag voor de beschadigde producten te crediteren, en je hebt hier mee ingestemd.

Na het crediteren vroeg je naar de mogelijkheid om de laatste riem alsnog te ontvangen, en we hebben ons best gedaan om deze oplossing voor je te regelen. We hebben je inmiddels meerdere keren proberen te bereiken via e-mail, maar we hebben helaas geen reactie van je mogen ontvangen. We begrijpen dan ook niet helemaal waarom je in je review aangeeft dat we geen contact met je hebben gehad, aangezien we wel degelijk met je in communicatie stonden.

We willen je graag helpen en het probleem oplossen, dus we verzoeken je vriendelijk om alsnog contact met ons op te nemen via e-mail zodat we de situatie kunnen verhelpen.

We hopen van harte dat we tot een bevredigende oplossing kunnen komen en dat je alsnog tevreden zult zijn met onze service.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze Tinus heeft al 2 jaar een tuig nog…

Onze Tinus heeft al 2 jaar een tuig nog steeds even mooi en stevig ❤️

20. februar 2025

Besvarelse fra Woeffie

Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze tuigen.

Dank je wel voor je lieve woorden en je geweldige feedback! 😊

Wij zijn fan!

Super snelle levering en mega leuke producten. Het tuigje is stevig en goed op maat te maken. Onze maltipoo pup kan er voorlopig nog mee doen!

20. februar 2025

Hi Shanna,

Super leuk dat je zo tevreden bent met het tuigje voor je maltipoo pup!

Dank je wel voor je lieve woorden en mooie feedback! 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Echt een aanrader voor je Woeffie

Al meerdere keren besteld bij deze leuke webshop. De spullen zijn van zeer goede kwaliteit, de service is super, snel geleverd en heel vriendelijk. Ik had een nabestelling gedaan en kreeg de verzendkosten netjes teruggestort. Ook staan de dames altijd klaar om maatadvies te geven!! Ik raad iedereen aan om eens bij Woeffie.com te bestellen.

13. februar 2025

wat een fantastische review, bedankt Linda 💛🐾

Helemaal tevreden!!

Super leuk assortiment!! Je word altijd goed geholpen voor (maat) advies. De hondjes zijn weer helemaal blij met hun nieuwe dingetjes! En super snelle levering!

13. februar 2025

Hi Lizzy,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! 😄🐾
Bedankt voor je mooie review 💛

Tuigjes

Zeer goede tuigjes voor honden! Al zeer content ervan

12. februar 2025

Hi Amber,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de tuigjes! 😊🐾 Bedankt voor je positieve review💛

Geweldig!

Super leuk assortiment!! Je word altijd goed geholpen voor (maat) advies. En de meiden van de webshop zijn super gezellig en klantvriendelijk!! Ondanks de drukte ivm de nieuwe collectie was alles snel geleverd

12. februar 2025

Hi Bente,

Wat een geweldige review, dankjewel! 💛🐾

Super tevrede…

Meerdere bestellingen gedaan en heel erg tevreden.
Je krijgt altijd goed advies en de kwalitiet is perfect.
Prijs/kwalitiet is super!!

9. februar 2025

Hi Claudine,

Heel leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze service/producten 💛🐾

Bedankt voor je lieve review😊

Top producten

De Forever In Red tuig met bijpassende riem staat Lumi geweldig. Grote fan van Woeffie

Hi Deny,

Wat een mooie combinatie voor Lumi! 😍🐾
Dankjewel voor je leuke review!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

3x besteld en zo blij met m'n…

3x besteld en zo blij met m'n bestellingen helemaal fan! Wij worden zeker vaste klant ❤️

Hi Samantha,

Wat superleuk om te horen! 😄🐾
Bedankt voor je lieve review! 💛

Erg tevreden klant

Inmiddels ben ik al wel een vaste klant van Woeffie. Al mijn tuigjes voor de Franse bulldog haal ik hier, het heeft een goede pasvorm en een mooie kwaliteit. Er is genoeg aanbod op de website, en snuffel er graag op rond. Dus slagen in onze producten doen we sowieso!

Hi Daphne,

Superleuk dat je zo enthousiast bent over onze producten😊
Dankjewel voor je geweldige review!

Super tervreden!

Ik heb al 4 keer bij Woeffie besteld, altijd goede ervaringen bij hun! Super service en hele aardige meiden, ik bestel graag bij ze en het is allemaal top kwaliteit!

Hi,

Wat een geweldige review, dankjewel! 💛🐾 .
Jouw feedback betekent veel voor ons!

Altijd erg tevreden!

Altijd erg tevreden!
Als je Maatadvies wilt kan je ze altijd een berichtje sturen. Tuigen zijn van goed kwaliteit. Erg blij mee!!

Hi Sabine,

Wat fijn om te horen dat je altijd zo tevreden bent over onze producten en service 😊🐾
Dankjewel voor je mooie review!

Super tevreden!!!

Ik heb meerdere bestellingen gedaan bij woeffie. Via tiktok live, kreeg ik maatadvies voor een tuigje. Ze vroeg om het ras, leeftijd en geslacht. Het tuigje zit werkelijk als gegoten. Ook heb ik een slowfeeder besteld met paté. Mijn dwergpincher uit Spanje bedelt heel erg. De slowfeeder helpt echt!
Super vriendelijke dame, met goed advies. Of het nu gaat om speeltjes, snacks, riem of tuig, echt fijne hulp!
Snel en goed verzonden, ik raad woeffie zeker aan! Leuk en hip merk

12. december 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.