Hele fijne stevige en mooie tuigen en lijnen. Die je als set kan aanschaffen, lijn, tuig, snoepzakje, poepzakjeshouder en autogordel. Maar ook alles apart. Hele mooie kleuren. Super slowfeeders. En... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ontzettend blij met de tuigjes van Woeffie. Ze zijn erg mooi , vrolijk en kleurrijk en het belangrijkste heel erg hond vriendelijk. De tuigjes kunnen op 3 punten geopend en gesloten worden, waardoor d... Se mere
Woeffie.com is een hele fijne webshop! De service die ze verlenen is super goed en je vragen worden snel beantwoord!! Super snelle verzending en daardoor ook snel mijn pakketje in huis. Ik kan woef... Se mere
Sinds augustus een nieuwe pup, zijn eerste tuigje is hij al uitgegroeid. Hij heeft inmiddels al een eigen Woeffie collecties van 3 verschillende tuigen en riemen. Een badjas, een leuke slowfeeder/likm... Se mere
Har besvaret 75 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer tevreden klant
Twee mooie bestellingen gedaan hier voor mijn hondje. Het nieuwe Savannah tuigje en een Surprise box. Enorm leuke spullen en het staat mijn hondje fantastisch! Een zeer tevreden klant.
Ga zo door!
super tuigjes.
niet de eerste keer dat ik bestel bij woeffie! hebben nu 4 tuigen van hun en gebruiken ze iedere dag voor elk rondje. ze zijn niet alleen leuk om te zien maar werken ook echt heel fijn. samen met der handsfree lijn die ik ook vaan hun heb, beleven wij vele lange wandelingen zonder volle handen en met veel plezier.
Had een surprise box besteld
Had een surprise box besteld. Ben zo blij met de spullen die er in zaten. En je word echt zo goed geholpen
Top! Echt een aanrader!
Besteld nadat ik de live had gekeken op tiktok! Had wat vragen gesteld en werd meteen heel goed geholpen. Ze liet alles zien en nam de tijd om de maten uit te leggen etc…Tuigje past perfect! Ons lieve hondje is er erg blij mee!
Echt een aanrader! Ik hoop alleen dat in de toekomst de riemen die bij de sets horen ook in een langere maat beschikbaar zijn.
Absoluut een aanrader!
Echt een super service! Lieve meiden en altijd leuk om ze te volgen op de TikTok lives. Geven goed advies en laten de producten altijd goed zien. Echt een aanrader
Niet klantvriendelijk.
Niet klantvriendelijk.
2 keer een mail gestuurd om iets retour te sturen en nooit antwoord gehad.
Nu kan ik dus voor iets betalen wat ik wou retourneren.
Producten nooit in voorraad en geen antwoord als we vragen wanneer dit terugkomt.
Mooi tuigje maar ik bestel hier nooit meer:
Wat een leuke webshop!
Ik ben onwijs goed geholpen in de live op TikTok. Ik gaf aan dat ik opzoek was naar speelgoed met een ander geluid dan een piep voor mijn Rhodesian Ridgeback puppy. Eerder ook al een tuig en tekenbandje besteld. Echt onwijs goede kwaliteit! En super vriendelijk geholpen.
Verkoper denkt mee en wil het beste…
Verkoper denkt mee en wil het beste voor de klant. snelle verzending (binnen een paar werkdagen al thuis en dus volgende dag verzending). En mijn pup is helemaal blij met de spulletjes. :)
Cheeta harnas maat S
Ik heb onlangs een harnas besteld in de maat S voor mijn hondje de levering was ook sneller dan verwacht!
We zijn er zo blij mee
Zeker een aanrader om bij hun te bestellen hele vriendelijke mensen en altijd behulpzaam! :)
Prijs en kwaliteits verhoudingen komen overeen🤗
Ze hebben leuke producten en geven zelf goede adviezen. Prijs kwaliteits verhoudingen komen overeen. Ook de leuke live's die ze op tiktok hebben en niet te vergeten de leuke mooie aanbiedingen!!! Wij zijn er helemaal Woeffie weg van!!!🥰
Woeffie
Al meermaals besteld bij Woeffie. Vlotte bediening, snelle verzending en super leuk speelgoed en tuigjes! We zijn alvast fan van Woeffie!
GEWELDIGE klantenservice
GEWELDIGE klantenservice! team van Woeffie Jade en Lisa zijn heel klantvriendelijk. Via de live krijg je altijd goed advies. En hele leuke acties altijd. En fijne vind ik als je iets vraagt in de live dat ze goed de tijd nemen om het aan je te laten zien. De kwaliteit van woeffie collectie is geweldig de teckels hier dragen niks anders meer. En speelgoed gaat lang mee.
Super leuke webshop leuke live op…
Super leuke webshop leuke live op TikTok en unieke producten echt heel gaaf
Mooie tuigjes
Mooie tuigjes, veel afwisseling in kleuren en maten. Producten zijn leuk ingepakt en snel verzonden.
Via tik tok kennis gemaakt met woeffie
Via tik tok kennis gemaakt met woeffie. Veel belovend dieren webb winkel met lieve mensen die advies geven.
Voor je lieve viervoeter. Verschillende malen gekocht van snoepje,tuigjes en speel goed toe. Ook leuke acties waar je soms iets mee kunt winnen zo leuk! Echt top zaak.
De 2e keer een tuig met riem hier…
De 2e keer een tuig met riem hier gekocht. Goed maat advies. Mooie tuigen, degelijke goede kwaliteit, erg tevreden! Mij hond en ik zijn er blij mee 😃😃🐕🐾

Besvarelse fra Woeffie
Ik bestel hier al een hele poos voor…
Ik bestel hier al een hele poos voor onze hond.
In de live geven Jade en Lisa op tiktok goede adviezen.
Nooit een klacht gehad.
Meide ga zo door.
Veel liefs van mij

Besvarelse fra Woeffie
Ik ben zo blij dat ik deze shop heb…
Ik ben zo blij dat ik deze shop heb gevonden<3
De eigenaresse is super behulpzaan en geeft goeie maat advies. Mijn collectie bestaat alleen maar van woeffie. Mooie stylevolle tuigen die erg goed zijn voor het lichaam van je hond. De speeltjes zijn super schattig/leuk/ en sterk als ze van de sterke speelgoed collectie vallen. De bandanas zijn een reddingsmiddel voor me honden in de zomer! Ik heb ze gelijk alle modellen van hun besteld. Ze hebben ook eten tassen, dekens, kleding voor de honden wat ook stijlvol en handig zijn voor de honden! Ga zo door
Xx

topper!!!
topper!!!! weer leuke dingen besteld. in de live een leuk kadotje gewonnen

Super leuke webshop
Super lieve meiden! Ze doen hele fijne actie’s zoals pick & mix! Deze actie verliep heel eerlijk. Ik kan deze webshop ten zeerste aanraden, ze hebben hele leuke spulletjes voor honden!🫶🏻

Besvarelse fra Woeffie
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.