Riverwood Petfood Anmeldelser 352

4,4

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben 5 katten en 1 met vreselijke jeuk door kip ingredient sinds ik jullie voer geef eten alle katten met smaak binnen paar minuten hun bakje helemaal leeg ruikt werkelijk naar puur vers vis h... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kennen het bedrijf al langer. Zijn een jaar geleden overgestapt naar producten van Riverwood ivm met ernstige gist schimmelinfectie bij onze bouvier. Na een jaar zijn deze klachten helemaal verdwenen... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Dyrehandel
  2. Butik med kæledyrsudstyr

Skrevet af virksomheden

Riverwood Petfood produceert ultra premium honden- en kattenvoer. Al ons voer is graanvrij en het vlees is afkomstig van vrije uitloopdieren. Er wordt gebruik gemaakt van hypoallergene & unieke eiwitbronnen. Kortom, wil jij het alleen het allerbeste voor jouw hond of kat? Voer dan Riverwood!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestel geen kattengrint hier!

Absoluut geen tofu mais kattengrint bestellen!
Ze verkopen het mooi maar is waardeloos spul het klontert helemaal niet.
Het wordt 1 vieze grote plakkaat en het bijt mega goed vast in je kattenbak. Mijn elektriche kattenbak kreeg ik niet meer schoon en mijn kat plast nu dankzij deze rotzooi op de bank.
Ik deel normaal nooit resensies maar dit gun ik niemand.
Dichte zakken mag je retourneren op eigen kosten wat een klantvriendelijkheid!!!
Mega veel spijt dat ik deze troep heb gebruikt.

Als je geen schadelijk kattengrint wilt voor je katten raad ik gewoon biologische grint aan maar niet dit.
En de actie 1 + 1 gratis loopt altijd maar goedkoop is niet altijd beter is gewoon weer een verkoop actie.

6. februar 2026

Besvarelse fra Riverwood Petfood

Dank je wel voor het delen van je ervaring. We vinden het oprecht vervelend om te horen dat het kattengrit voor jou en je kat zo slecht heeft uitgepakt. Dat is natuurlijk niet wat je hoopt of verwacht, en we begrijpen heel goed dat dit voor veel frustratie heeft gezorgd.

We hebben hierover inderdaad via meerdere kanalen contact met je gehad en geprobeerd zo goed mogelijk mee te denken. Daarbij hebben we ook onze retourvoorwaarden toegelicht. Deze staan duidelijk vermeld op onze website en gelden voor iedereen: geopende verpakkingen mogen wij om hygiënische redenen niet retour nemen en eventuele retourkosten zijn voor de klant. Dit is geen gebrek aan klantvriendelijkheid, maar een vaste regel die we voor alle klanten gelijk hanteren.

Het is jammer dat dit product voor jou niet heeft gewerkt. Ervaringen met kattengrit kunnen echter sterk verschillen per kat, huishouden en type kattenbak. We hebben ook veel klanten bij wie dit grit juist goed bevalt. Dat de werking in een specifieke (elektrische) kattenbak anders uitpakt, is uiteraard vervelend, maar helaas kunnen we niet garanderen dat een product in elke situatie of elk type kattenbak hetzelfde resultaat geeft.

Je hebt de mogelijkheid gekregen om het pakket te retourneren, maar hier is uiteindelijk geen gebruik van gemaakt. We hebben geprobeerd dit zo duidelijk mogelijk uit te leggen via e-mail, social media en hier. Mocht je het gesprek hierover toch nog willen voortzetten of vragen hebben, dan ben je altijd welkom om telefonisch contact met ons op te nemen.

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het jammer dat we je in dit geval niet tevreden hebben kunnen stellen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Heel slecht zoals kattenbakvulling…

Heel slecht zoals kattenbakvulling droogvoer en natvoer heb gebeld voor retourneren smaakgarantie geldt alleen voor de2 kilo verpakkingen en retourneren is op eigen kosten
Zeer onvriendelijk aan de telefoon moest het maar beter lezen op de website werd er gezegd
Alleen dichte verp worden vergoed
Hoe moet mijn kat het proeven als het verp dicht moet zijn

26. januar 2026

Besvarelse fra Riverwood Petfood

Bedankt voor je review. We vinden het echt spijtig om te horen dat je het gesprek als onprettig hebt ervaren. Dat is zeker niet de bedoeling.

Tijdens het telefoongesprek hebben we alleen aangegeven dat onze retour- en smaakgarantievoorwaarden op de website terug te vinden zijn, en we hebben hierbij ook een link naar deze voorwaarden meegezonden, zodat alles duidelijk is.

We hebben daarnaast uitgelegd dat wij ongebruikte producten altijd retour kunnen nemen. Het proefpakket wordt echter tegen een gereduceerd tarief en zonder verzendkosten aangeboden en valt daarom niet onder de smaakgarantie. Volgens onze richtlijnen mogen wij open producten helaas niet terugnemen, behalve de 2 kg zakken die wél onder de garantie vallen.

Het spijt ons dat dit voor verwarring of teleurstelling heeft gezorgd. We waarderen je feedback zeer, want het helpt ons om onze communicatie en service te verbeteren.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Klacht over bestelling die incompleet

Klacht over bestelling die incompleet was. Wel online betaald. Kreeg te maken met een starre en niet servicegerichte klantenservice.
Uiteindelijk na heel moeilijk doen voor 3 niet ontvangen blikjes heb ik mijn verlies genomen. Zal hier niets meer bestellen.

29. december 2025

Besvarelse fra Riverwood Petfood

Wat vervelend dat je deze ervaring zo hebt beleefd. We vinden het jammer dat dit heeft geleid tot ontevredenheid.

Bij meldingen van een incomplete bestelling vragen wij standaard om een korte toelichting, zoals welke producten ontbreken en/of een foto van de ontvangen levering. Dit doen wij niet om moeilijk te zijn, maar om zorgvuldig te kunnen controleren wat er is misgegaan en om dit correct op te lossen.

Zonder deze informatie kunnen wij niet vaststellen wat er ontbreekt en kunnen wij ook geen producten nasturen of een terugbetaling uitvoeren. Het is voor ons niet mogelijk om op basis van alleen een melding zonder verdere details actie te ondernemen.

Helaas hebben wij deze informatie in dit geval niet ontvangen, waardoor wij niet konden vaststellen welke producten ontbraken en geen passende oplossing konden bieden. Zonder deze gegevens is het voor ons niet mogelijk om een correctie uit te voeren. Dit vinden wij ook erg spijtig.

We betreuren dat dit zo is gelopen en vinden het spijtig dat je hebt besloten niet meer bij ons te bestellen. Mocht je in de toekomst alsnog contact willen opnemen, dan denken wij uiteraard graag mee binnen onze mogelijkheden.

Top merk!

Onze hond is dol op alle voeding van Riverwood; het droogvoer, het natvoer, en de snacks! Hij doet het er ook erg goed op; hij heeft een glanzende vacht en zijn ontlasting is ook heel goed.

11. december 2025

Besvarelse fra Riverwood Petfood

Wat fijn om te horen dat jullie hond zo enthousiast is over al onze producten! Heel leuk dat hij alles goed verdraagt en er zo mooi op blijft. Bedankt voor het delen!

Beste hondenbrokken voor ons

Ik ben zo blij dat mijn dochter voor jullie dierenvoeder heeft gekozen!Eerst voor haar kitten, en nu ook voor haar hond die bij ons woont.Hij is altijd een probleemhond geweest met voeding, wou nooit brokken eten alleen van dat plat eten, altijd maag en darm problemen en nu met de brokken, hert van jullie staat hij te springen als hij eten krijgt, 6 jaar problemen en nu opgelost, en zijn vacht wordt heel zacht waarvoor duizend maal dank!!!

26. september 2025

Besvarelse fra Riverwood Petfood

Wat fantastisch om dit te lezen! 💛 We zijn ontzettend blij dat zowel jullie kitten als jullie hond zo genieten van onze voeding. Het doet ons goed om te horen dat de problemen van 6 jaar nu opgelost lijken en dat zijn vacht zo mooi zacht wordt. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om dit te delen, het betekent veel voor ons team!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Stinkende scheten

Onze labradoodle gebruikte altijd Profine Profine Adult Salmon & Potatoes brokken ivm allergie voor kip. Nu wilde ik een nog betere brok proberen (aangeraden door winkel) Ik kwam uit bij de Riverwood Adult Large Breed Duck & Turkey with Pheasant 12 kg. Hij eet het, maar laat hij sinds deze brok gebruikt mega veel scheten. Die stinken zo rot dat we gaan stoppen met deze hele dure brok. Zijn hele darmflora is helaas niet meer in orde.

8. september 2025

Besvarelse fra Riverwood Petfood

Wat vervelend om te horen dat je hond minder goed reageert op de nieuwe brok. Voor dit soort problemen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen graag mee om een passende oplossing te vinden!

Ruim assortiment

Ruim assortiment aan voeding voor onze katten. Duidelijke informatie op de website en snelle verzending

1. september 2025

Besvarelse fra Riverwood Petfood

Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat ons assortiment en de informatie op de website duidelijk zijn en dat de verzending naar wens verliep. We hopen dat je katten heerlijk genieten van hun voeding! 🐾

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bedorven blik natvoer voor honden (nog 3 jaar…

Blik natvoer voor honden (nog 3 jaar houdbaar!) bedorven: bol deksel en bij openen spoot deel van de inhoud eruit en de rest pruttelde en bubbelde helemaal. Enorme stank.
Reactie bij telefonisch contact: hiervoor moet u terug naar de winkel. Uitgelegd dat dit bij een Intratuin op drie kwartier afstand gekocht was, maar zij als producent zouden hier verder niks mee kunnen doen

5. september 2025

Beste Marlene,

Zoals we telefonisch ook hebben toegelicht, verkopen wij onze producten zowel zelf via onze website als via winkels zoals Intratuin. In dit geval is het product bij Intratuin gekocht, dus voor garantie of terugbetaling moet je contact opnemen met die winkel. Had het product rechtstreeks bij ons via onze website gekocht, dan hadden wij dit uiteraard zelf kunnen oplossen.

We begrijpen dat dit vervelend is en de Intratuin zou dit graag verder voor je afhandelen.

Netjes

Verzending is netjes en meestal snel. Afgelopen keer iets extra’s erbij voor de hond, dat beviel haar goed 😉
De brokken zijn wel echt duur, maar ze doet het er goed op dus blijven we het wel geven.

1. september 2025

Besvarelse fra Riverwood Petfood

Wat leuk om te horen! 🐾 Fijn dat je hond zo geniet van de brokken, dat is het allerbelangrijkste 😊

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Makkelijk te bestellen, snelle levering en product is goed voor onze katten.
Prijs is mogelijk dan ook redelijk ivm kwaliteit

22. august 2025

Besvarelse fra Riverwood Petfood

Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat het bestellen gemakkelijk ging en de levering snel was. We zijn ook blij dat het product goed in de smaak valt bij jullie katten 🐾.
Dank je wel voor je vertrouwen en je feedback over de prijs-kwaliteitverhouding — we blijven hier continu kritisch naar kijken.
Graag tot een volgende keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Momenteel heeft onze teckel last van…

Momenteel heeft onze teckel last van zware diarree. Hij krijgt natvoer uir blik van Riverwood en brokjes van Riverwood. Ik kan mij niet voorstellen dat het aan het natvoer ligt.
Hebben jullie een idee waar het door komt?
Nu aan de diarree pilletjes. Het was echt spuitpoep. Verder is hij levendig. Het is wel heel vervelend. Ben maar even gestopt met het natvoer.

28. august 2025

Besvarelse fra Riverwood Petfood

Wat vervelend om te horen 😔🐾 We begrijpen hoe vervelend dit is. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice, dan kijken we samen graag wat er aan de hand kan zijn en hoe we je teckel het beste kunnen helpen 💚

Proefpakket bevalt goed

Proefpakket voor mijn hond en 2 katten gekocht. Werd snel verzonden. Mijn katten vinden de blikjes natvoer helaas niet lekker, de brokjes wel.

Mijn langharige dwergteckel vindt alles heerlijk! Haar brokken, de koekjes én de enorm grote varkensneuzen.

21. august 2025

Besvarelse fra Riverwood Petfood

Wat fijn om te horen 💚🐾 Blij dat je dwergteckel zo geniet van alles! Jammer dat de katten de blikjes niet zo lekker vinden, maar fijn dat ze de brokjes wel goed eten 😺

Poes was tevreden

Poes was tevreden, maar lust niet alle blikken. Jammer dat het enkel met tonijn is want die wordt al over bevist 😣

20. august 2025

Besvarelse fra Riverwood Petfood

Dankjewel voor je feedback! 💚 We zijn bezig om ons assortiment verder uit te breiden!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed (hypoallergeen) voer voor de hond

Goed (hypoallergeen) voer voor de hond! Hij heeft geen last meer van zijn maag/darmen.
Ook vindt hij de brokken en het vlees in blik heerlijk!
Verzending is ook altijd snel en netjes.

24. august 2025

Besvarelse fra Riverwood Petfood

Wat een mooie review, bedankt voor het delen! 💚

Gezonde voeding!

Gezonde voeding voor m’n hond en katten! Snelle levering. Ik kreeg er alleen, ongevraagd, 2 zakken ‘varkensneuzen’ bij voor m’n hond 😱
Hoe vriendelijk dan ook, dat zal niet iedereen op prijs stellen 🫣.

1. august 2025

Besvarelse fra Riverwood Petfood

Dankjewel voor je feedback en fijn om te horen dat je tevreden bent over de voeding en de snelle levering! 💚 Wat betreft de varkensneuzen: we hadden voor al onze klanten een extraatje toegevoegd omdat deze snacks een kortere THT-datum hadden. We begrijpen dat dit niet voor iedereen passend is en nemen je opmerking zeker mee voor de toekomst. Bedankt dat je dit met ons deelt! 🐾

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na lang zoeken naar goed voer wat…

Na lang zoeken naar goed voer wat passend was voor mijn hond terecht gekomen bij Riverwood. Zowel brokken als ook gestoomd voer en snacks geprobeerd. En de zalmolie. Sindsdien nooit meer problemen gehad met darmen en vacht ziet er super uit. Veel variatie mogelijk. Snelle levering!

23. august 2025

Besvarelse fra Riverwood Petfood

Wat fijn om te lezen dat je hond zo goed reageert op Riverwood! 💚Bedankt dat je jouw ervaring deelt en mooi om te horen dat de levering ook naar wens was.

Fantastisch goed voer

Fantastisch goed voer. Onze honden doen het er heel goed op. Heb lang gesukkeld met ander voer, niet goed eten, ontlasting was niet goed. Nu gaat het met het voer van Riverwood supergoed. Ze staan weer sinds lange tijd te trappelen in de keuken om eten te krijgen. Had veel eerder moeten overstappen. Heel tevreden.

21. august 2025

Besvarelse fra Riverwood Petfood

Wat een prachtig compliment 💚🐶 Geweldig dat jullie honden weer met zoveel plezier eten en zich goed voelen. Dank je wel voor het delen van jullie ervaring!

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.