Wiggle Anmeldelser

1,3

Wiggle leverer ikke på den aftalte adresse, men derimod nærmeste posthus el. lign. Ikke det store problem, men ret irriterende, hvis man enten bor langt væk eller hvis det er besværligt at komme... Se mere

For snart en måned siden sendte jeg en 2 vare retur, da de havde den forkerte størrelse. Jeg har stadig ikke modtaget penge retur for de vare, også selvom jeg har kontaktet deres kundeservice s... Se mere

Kraftig advarsel mod dette firma Købte forskellige cykeldele fra Wiggle, beløb blev straks hævet og pakke afsendt. Pakke er aldrig modtaget da Wiggle har erkendt de har tilbagekaldt pakke hos Pos... Se mere

Dårlig

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Mine stjerner afhænger af levering

I lørdags købte jeg en Fizik Arione R5-cykelsaddel hos Wiggle. Søndag skrev de, at den var sendt, og at den ville blive leveret tirsdag 12/7. Det er i dag. Jeg har endnu ikke modtaget sadlen, men jeg har tænkt mig at give Wiggle 5 stjerner -- i dag. Hvis jeg ikke modtager sadlen i dag, sænker jeg antallet af stjerner til 4 i morgen, og dagen efter til 3, og så fremdeles. Det må da siges at være fair.
**********
Onsdag: Så er vi nede på 4 stjerner.
**********
Torsdag: Det blev 3 stjerner, sadlen kom i dag, to dage efter ETA.

12. juli 2022

100% okay at handle med.

Bestilte et par løbesko, som viste sig at være forkert i størrelsen, så de blev returneret og pengene fik jeg retur uden problemer eller forsinkelser. Efterfølgende bestilte jeg yderligere et par løbesko, som passede. Igen uden nogen for form problemer. Leveringen sker fra udlandet, hvilket ikke burde komme som en overraskelse, så man skal forvente lidt længere leveringstid, end hvis der bestille vare fra lager i Danmark. Det kan jo ikke være anderledes. Så 100% en positiv oplevelse. Told og afgifter tager Wiggle dig af, så ikke noget Post-Brexit problem, eller ubehagelige overraskelser her.

17. oktober 2021

Kan ikke anbefales post-Brexit

Jeg har flere gange handlet hos Wiggle før Brexit, og har været ovenud tilfreds. Efter Brexit kan det dog ikke betale sig at handle hos dem, da levering både er dyr OG utrolig langsom. Selvom man vælger ekspreslevering med kurer, tager det ca. 2 uger før varerne er fremme, da der går halvanden uge med told og diverse.

Jeg kommer desværre ikke til at bruge Wiggle mere efter Brexit...

12. april 2021

Defekt cykellygte

Jeg reklamerede over en cykellygte, efter 1år og 11mdr. Jeg håbede på, at jeg kunne få hjælp med en reparation, så den kunne lade igen. De betalte returfragten, snakkede med producenten, og meldte tilbage at lygten ikke længere kan leveres, da den er udgået. Jeg fik i stedet en 100% voucher af det oprindelige køb.
Det tog ganske vist langt tid for at få min defekte lygte tilbage til Wiggle, men da de først havde modtaget den, svarede de dagen efter. Jeg fik bedre service end jeg havde håbet på.

11. februar 2021

Har været kunde ved Wiggle UK i den hel…

Har været kunde ved Wiggle UK i den hel del år, men det er gået helt galt for dem, efter de ønsker at have hjemmesider for hvert land. De har ikke styr på levering eller styr på deres fragt. Super dårlig service hvor man ikke kan ringe til nogen der kan hjælpe.
Så de kan bestemt ikke anbefales.

4. februar 2021

Just Don't...

Hvis du er heldig får du din ordre leveret ca. 30 dage efter bestilling.Det kræver dog, at du selv kontakter fragtfirmaet og wiggle for lige at minde dem om, at du faktisk har betalt dem for nogle produkter. 15 dage er gået siden bestilling og beskeden fra wiggle er, at jeg vil få besked om 3-5 dage om hvor pakken befinder sig. De kan dog ikke sige noget om en leveringsdato.
kundeservice spiser dig af med at give dig et tracking link også farvel og tak.
Total useriøs virksomhed, som på ingen måder kan anbefales. Hvis du er villig til at vente 30 dage eller mere på din varer, så bestil tingene direkte fra Kina. Du få samme leveringstid, men måske bedre kundeservice.

26. januar 2021

Jeg forstår ikke hvorfor wiggle har dårlige anmeldelser

Jeg forstår ikke hvorfor, at denne side, har så dårlige anmeldelser. Fantastisk oplevelse med dem.

De skrev først at leveringen ville blive d.11, jeg bestilte varen den 4.

Efter nogle dage fik jeg en mail, at pga. Brexit kunne de ikke nå at levere, med den Carrier de havde valgt. Derfor ville de reshippe min ordre med en anden Carrier med express. Dette gjorde de så, og jeg fik mine ting d.8

Kundeservice, var fantastisk hjælpsom, og svarede hurtigt på mine forsørgelser, virkede engagerde og arbejdesomme.

23. januar 2021

Ingen kundeservice!

Wiggle kan ikke garantere hvornår varene bliver leveret efter udtrædelsen af EU. Nu "hænger" mine varer et sted på deres lager i England og ordren kan ikke annulleres. Transportør siger varene ikke er ankommet til dem endnu og det efter 8 dage. Wiggle har tilsyneladende heller ikke tid til at svare på mail. Det var så min sidste ordre hos dem!

20. januar 2021

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk! De er ikke bekendte med lovgivningen, så de vil med garanti prøve at snyde jer ved en reklamation!

Købte et par Adidas Ultra Boost, som åbenbart er så ringe produceret (tak til Adidas!) at de laver dybe sprækker i sålen, som så gør dem ubrugelige.

Jeg opretter en reklamationssag (en evighedsproces når firmaet udelukkende yder support via. mail) som lige nu er endt med svaret der lyder følgende:

"Hello Marcus

Thanks for your continued patience. The supplier replied with the following: I am afraid we can only support on faulties within a year of purchase.
If the supplier denied this case we are not able to help you further. Sorry to be the barrier of bad news."

De prøver altså at slutte processen lige her. Skoene er over et 1 år gammel, men ikke 2. De må altså ikke være bekendt med den lovgivning de selv går under.

Skal en så stor butik virkelig mindes om at man har ret til at få produktet forsøgt repareret, erstattet eller i værste fald hel eller delvis refundering?

Hmm! De håber vel bare folk er dumme nok til ikke at gøre mere ud af det?

1. december 2020

Useriøst

Jeg købte nogle barer, som ikke levede helt op til forventningerne (gav dog stadig 4 ud af 5 stjerner). Gav først en anmeldelse på dansk, som blev slettet, fordi man åbenbart skal skrive på engelsk.

Det gjorde jeg så. Først bliver min anmeldelse godkendt og lagt op, og to dage senere sletter de den så med begrundelsen:
- is duplicate content
- is suspected to be fraudulent

Den er jo ingen af delene, og hvordan skulle min anmeldelse overhovedet kunne være falsk, når jeg var logget ind på min konto, da jeg skrev den. De kan se, at jeg har foretaget et køb på det produkt, jeg anmelder. Men de vil måske kun have 100% positive anmeldelser på hjemmesiden.

Deres håndtering af dette har gjort, at jeg ikke kommer til at handle der igen.

3. november 2020

Positivt overrasket

Jeg var lidt betænkelig ved at ligge en ordre, da jeg havde set anmeldelser her på trustpilot.
Jeg bestile mine varer i søndags, bestilte gratis levering, som de estimerede til at blive leveret på mandag (8 dage efter)
Jeg har i dag torsdag hentet mine varer, 4 dage før forventet.

23. juli 2020

Varer ikke leveret

Vi venter stadig på vores varer bliver leveret. Den skulle have kommet d. 13.07.20. Men deres sporing stoppede d 10.07.20. Deres support påstår de svarer igen inden for 24 timer (Det passer ikke) vi skrev til dem på dagen for leveringen. Så har vi skrevet med deres chat support. Og de har sendt den videre til deres shipping afdeling, og de vil svare tilbage med leveringen inden for 72 timer.
Har virkeligt fortrudt at jeg handlede ved wiggle.dk og ikke fundet en anden leverandør.

15. juli 2020

Kun haft gode oplevelser til man møder kundeservice

Kun haft gode oplevelser, lige indtil man skal i kontakt med deres kundeservice.

Har fået en vare (tøj) som der er hul i, kontakter kundeservice, ingen respons!
Kontakter igen, ingen respons !

Vil gerne købe et hjulsæt til cirka 10.000 men det tør jeg ikke nu, når man ikke kan få respons på ens henvendelser.

Ref. 5423690408

10. juli 2020

Jeg har netop handlet et par mtb…

Redigeret fra en til to stjerner: Efter en uges tid vender kundesupport tilbage på min henvendelse og giver ret i at den vare de har sendt er den forkerte. Jeg får lov at returnere varen uden omkostninger.

Oprindelig vurdering:
Jeg har netop handlet et par mtb pedaler på wiggle, der umiddelbart stod til en god pris. Pedalen var dog fejlbeskrevet på deres hjemmeside og jeg fik tilsendt en anden type end den jeg havde til hensigt at købe. Straks efter henvender jeg mig til deres tvivlsomme kundeservice, der kun kan kontaktes via en kontaktformular. De skriver man kan forvente svar inden for 48 timer, men jeg har her tre dage efter endnu ikke modtaget respons. Ud fra de andre bedømmelser, satser jeg på en anmeldelse herinde kan få wiggle I tale, så jeg kan få refunderet mine pedaler, som naturligvis skal være uden yderligere omkostninger for mig.

To wiggle - please react on my case asap:
Order number: 6243545332

Customer service case number: case-b0d8495aa898

29. juni 2020

Lang leveringstid

Lang leveringstid. Bestilte varer, som ifølge hjemmesiden,skulle kunneleveres inden kort tid. Når handelen så er gennemført, så skal min lige pludselig vente i havanden uge inden man har varerne. Altfor ringe i forhold til netbutikker de burde kunne sammeligene sig med. Handler neppe ved dem igen.

22. juni 2020

Wiggles hjemmeside virker ikke godt længere

Efter at have lavet en bestilling på en våddragt, har jeg prøvet at betale med 2 forskellige kort, et VISA og et MASTER CARD. Og begge gange har jeg indtastet en engangskode, og efter dét, går betalingen ikke igennem. Man får en besked: Verify your card.
Wiggles chat funktion har meget travlt, så dem kan man ikke kontakte.
Nu har jeg sendt 2 meddelser, via Wiggles hjemmeside, som jeg ikke ved, hvornår jeg får svar på.
Det er MEGET utrygt.
Jeg har været meget tilfreds med Wiggle igennem flere år, og har aldrig oplevet noget lignende.
Hvis det fortsætter, eller jeg ikke får den bestilte våddragt, vil jeg ikke mere have en kunde konto hos Wiggle.
Jeg er ret frustreret over at jeg ikke ved, hvad der sker med min betaling. Det er et større beløb, og sådan noget må simpelthen IKKE ske.
Hvis hjemmesiden ikke virker, så luk den ned og få styr på problemerne.
Dette her kan kunderne ikke være tjent med.
Efter at være kommet i kontakt med Wiggles chatfunktion, er problemet løst. Det viste sig at en anden browser kunne løse problemet. Man skal bruge internet explorer, i stedet for Crome.

17. juni 2020

Betalt for én vare og modtaget en anden

For 2 uger siden modtog jeg min ordre med posten, men de havde sendt en forkert vare til mig. Wiggle har trukket pengene for ordren, og jeg skrev til dem med det samme, at jeg havde modtaget forkert vare. Jeg har været i mailkorrespondance med dem, men de kan ikke give mig et brugbart svar. Efter 10 dage kan de stadig ikke svare på, om de kan sende mig den rigtige ordre. Jeg har bedt om at få pengene tilbage, og jeg vil sende den forkerte vare retur, men der sker ikke noget.
Jeg har betalt for en vare, jeg ikke har fået, og så kan jeg ikke engang få lov at sende den forkerte forsendelse tilbage.

Til Wiggle: Mit ordrenummer er: 6242840881
Venligst returner mine penge og lad mig returnere den forkerte vare

16. juni 2020

Total dårlig service

Total dårlig service. Først skriver de at ordre er sendt. Modtager den aldrig. Så vil de sende igen men der er en af varerne som ikke kunne skaffes igen. Så får jeg valget med at bestille resten eller aflyse hele handel. Jeg ønsker de andre varer tilsendt, men få så mail om at ordren er annulleret og jeg vil få penge igen. Jeg får så ikke alle penge retur men mangler for fragt. Nu har jeg så skrevet igen igen til dem. Der er nu gået Ca 1 måned. Jeg skulle have brugt den ene vare som fødselsdags gave. Nu vil jeg istedet finde andet sted at handle.

2. juni 2020

Helt til grin kundeservice og retur politik

Helt til grin kundeservice
Bestiller et hjulsæt ekspress som også kommer hurtigt men som er et andet end jeg har bestilt
Skriver med det samme til dem men der går 4 dage før de svare at de vil kigge på det og så 2 dage mere før der kommer et svar på at jeg skal lave en retur sag på den. De skriver også at jeg ikke skal betale for at sende den osv. Det virker så bare ikke og de er umulige at få i tale igen så jeg vælger at betale de 80 kr for at få sendt dem tilbage der går så lige over 14 dage før jeg får svar om at de har modtaget dem og at jeg vil få mine penge retur i løbet af 7 dage. Der går 5 hvorefter jeg så får prisen på varen retur uden den ekstra porto jeg havde betale for ekspress levering. Det har kostet min tæt på 200 kr og over en måned at få ingenting. Nu har de mistet en kunde og jeg kommer nok ikke til at anbefale nogen at handle ved dem

26. maj 2020