Jason our account manager came to the rescue today when one of our trucks came across a terminal issue at local HGV services when they insisted we pay pump prices etc rather than paying with our card.... Se mere

Wex have taken time to understand our business and how we work. We also have been supported throughout the fuel price escalation with ongoing updates and haven't had overnight price increases unlike... Se mere

We have been using Wex for several years, they are consistent and fair in their pricing. We also enjoy collecting the Nectar points with this fuel card, as few other cards offer the rewards that th... Se mere

Aweful company to deal with, they have charged me twice for one transaction took over a month to get a refund Latest they took a penny more from my bank than the reciept stated it may only be a penn... Se mere

1. Betalingsservice
  2. Business to business-service
  3. Betalingskortbehandling

WEX is a global commerce platform that helps businesses solve for operational complexities like employee benefits, managing and mobilizing fleets, and streamlining business payments.

4,3

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Fleet Manager Gruppo Del Bo Ascensori

Mi occupo della gestione del parco auto del Consorzio Del Bo Ascensori e di problemi con 400 veicoli c'è ne sono, pertanto, trovare una persona come Davide Petrucciani, disponibile, pronto a supportare ed aggiornare il cliente su tutte quelle che sono le innovazioni, è una cosa importante per chi fa il mio lavoro

14. maj 2025

GARBAGE

GARBAGE
Wex Esso card
1. Dont get all my invoices
2. Cant log in at all on any browser
3. Chat is obviously done viua a multi lingual parrot with no related skills or experience
4. Repeatedly told to change password
5. Repeatedly told my mobile number is not recognised
6. Password reset procedure is a bloody nightmare and does not work
JUST WAITING FOR EXTRA CHARGES - THAT WOULD PUT THE CREAM ON THE CAKE

LEAVE WELL ALONE

3. september 2025

Toppers!

Via een ander brandstofleverancies bij WEX terecht gekomen, vanaf dag 1 goed en netjes te woord gestaan door Michel Lauwers.

In de eerste instantie kinderziektes gehad met limieten die zijn op korte termijn weggewerkt en sindsdien alleen maar pluspunten.

2. september 2025

Assistita telefonica

Sono stata assistita telefonicamente dalla signora Annarosa Pomponio, che si è dimostrata molto disponibile, cortese e professionale. Ha gestito la mia richiesta con attenzione, rendendo l’esperienza positiva

24. juli 2025

Risposte rapide

La nostra referente Annarosa Pomponio ha preso in carico le nostre richieste con serietà e professionalità, lavorando senza bisogno di solleciti e in tempi rapidi. Il servizio è sempre stato funzionale alle nostre esigenze.

11. juli 2025

assistenza cliente

Richieste informazioni amministrative e commerciali; la Sig.ra Pomponio ci ha risposto con tempestività e competenza.
Pienamente soddisfatti.
MULTICHIMICA SPA

10. juli 2025

Annarosa Pomponio - WEX Italy

La nostra azienda è seguita dall’Account Manager di WEX Italy Annarosa Pomponio, una persona molto gentile, preparata ed efficiente, che ci ha saputo consigliare sulle diverse tipologie di Carte Carburanti ed anche sulle migliori scontistiche. Grazie.
T.M.C. STRUTTURE SRL

9. juli 2025

Makkelijk, overzichtelijk, goede kortingen

Met de tankpassen van WEX is het voor onze medewerkers met een bedrijfswagen makkelijk tanken. Er worden goede korting gegeven. Duidelijke overzichten van actieve kaarten en brandstof verbruik per kaart. Aanvraagprocedure is eenvoudig evenals het laten vervallen of blokkeren van een kaart. Altijd een goed contact met onze accountmanager Michel Lauwers, die regelmatig nabelt zich op de hoogte te stellen van onze tevredenheid en wensen.

25. juni 2025

Extra mile

Zuzanna has gone the extra mile in helping set up my new sole trader venture. The support has been exceptional with regular updates and feedback. Excellent service

21. maj 2025