Svindel og humbug. 3-4 gange dyrere end andre på markedet... Får en prøve men de nævner ikke hvad prisen er på produktet.
Dette firma sælger på falsk markedsføring. Under foregivelse af at du bliver medlem af Spotify Premium for Kr 5.- opkræver de 5 kr og fortæller bagefter ikke før du har afgivet dine betalingsoplysn... Se mere
Hvis man følger deres betingelser, hvilke man måske kan sige er lidt "alternative" så fungere det ganske fint. Har fået mail på at skoene er på vej, og har fået afmeldt deres ret dyre abonnements... Se mere
Modtaget velkomst gave
Hjemmesiden fungerer som den skal og har også modtaget velkomst gave
Hvis der blev svaret lidt hurtigere på mail, havde der været en stjerne mere.
Tilfreds
Er tilfreds med den service som de giver, dog er det super irriterende at deres kundeservice er så dårlige/langsomme til at besvare mails. Jeg fik hverken en velkomstmail eller en mail på at min velkomstgave var blevet sendt (har dog lige modtaget den efter 1 måned) eller en mail der bekræfter min opsigelse.. Burde I få styr på :)
Tak for en god behandlig :D
Jeg har kun positiv at sige om wekeepitsafe, alt forløb som det skulle og jeg har i dag modtaget min velkomstgave :D Så kan kun anbefales... :D
Dårlig service i firmaet
Er blevet narret ind i dette firma. 1,- kr. for noget hundefoder og vupti, så er jeg tilmeldt en prøveperiode på en uge hos wekeepitsave. Den support email de skriver på deres hjemmeside eksisterer ikke og support kundeservice tlf. har kun åbnet et par timer om dagen hvor jeg er på arbejde. Efter en uge skal jeg betale 299,- om måneden for et eller andet, aner ikke hvad det er.
Det er for groft. jeg er desperat for at blive udmeldt !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fin service, dog lidt langsom.
Der gik ca. 2-3 måneder før jeg modtog min velkomst gave. Men ellers er de godt til at hjælpe en når man skriver til dem.
Holdt hvad de lovede!
Jeg fik den bestilte vare samt en velkomstgave. Der var ventetid på login info, men udover det kan jeg sætte en finger på noget. Afmelding var et link på siden og virkede fint her.
Virker ikke ærlige
Man modtar et Visa Gift Card fra WKIS. Kortet er ubrugeligt. Ifølge følgebrev, er der INGEN pinkode på kortet. Dette kan jeg bekræfte er IKKE tilfældet. Hverken i banken, Føtex/Bilka eller andre steder, kan kortet bruges, da pinkode kræves.
WKIS support, fortsætter med at sige dit og dat, men den holder desværre ikke.
Sorry WKIS. Foreslår at I fremover krydschecker tingene inden I går i luften med en tjeneste.
Pas på!
Får en mail om man vil deltage i en spørgeundersøgelse, som tak for deltagelsen får man et gavekort til Shell med 200,- til brændstof. Så når man har deltaget, og accepteret deres vilkår, skal man pludselig til at sende kopier af diverse beviser på at man nu er den man har udgivet sig for, for at få gavekortet. Dagen efter er der trukket 1,- på ens kort fra wekeepitsafe.com, det er så i orden da det jo nok er dem der afholder denne undersøgelse. Men en måned senere bliver der pludselig trukket 299,- på kortet, det har jeg vist aldrig accepteret for ingenting at få. Alle de telefonnumre jeg har ringet til, svarer ikke, eller eksisterer slet ikke, og der er ingen andre måder at komme i kontakt med dem. Efter en del mail korrespondance er det nu lykkedes mig at afmelde. Så husk at læse alt, også det med småt når i deltager i et eller andet på nettet...
FUSKER FIRMA DER RIPPER DIG FOR ALLE DINE PENGE!!!
Jeg købte et gavekort på 100kr. til 1kr. og så ville jeg oveni få 7 dages gratis medlemsskab hos WeKeepItSafe.Com, hvilket jeg ikke har tænkt nærmere over.
Jeg finder så ud af idag, at de har trukket 299kr de sidste tre måneder fra min konto, da jeg ikke har meldt det fra... Jeg har nu været nødsaget til at spærre mit kort og bestille nyt, da jeg har læst herinde at deres mails om at man er frameldt ikke holder en skid!!!
Nu har jeg meldt dem til Kontant på Tv2 og håber at de kan afsløre dem og lukke firmaet!!!!
Svindel og bedrag
Som det eneste websted tager det 48 timer at tilmeldingen virker og 3 dage at få et svar! Men prøveperioden gælder fra det øjeblik man tilmelder sig.
Hold jer væk!
Konceptet er baseret på dårlig service således at bindingen gælder mere en de 7 dages prøvetid så man er bundet til mindst en måned uanset hvad.
Mit råd er at få et nyt bankkort så de ikke trække beløbet.
Bemærk at de har lavet en aftale med et mediebureau som lokker med 200 kr til shell. Dette udbydes af Orville Media og viser hvordan mediebureauer gør alt for at lokke dumme bruger til meget mere end de forventer. Metoden er ikke kun uetisk men be/viser også st de ting som tilbydes kan kun sælges med uetiske metoder.
Her er betingelserne:
Betingelser
Undersøgelsen udbydes af Orville Media, undersøgelsen har til formål at give dig kendskab til vores annoncører og deltagelse er derfor betinget af at du accepter at modtage markedsføring fra undersøgelsens sponsorer via e-mail, sms, telefonisk opkald eller med almindelig post.
Præmiens brand, sponsorer og andre selskaber nævnt i undersøgelsen har intet at gøre med opbyggelse af undersøgelsen, teknisk udvikling, konkurrencen eller andet. Derfor skal alle henvendelser vedrørende denne undersøgelse stilles til Orville Media A/S
Orville Media A/S
Hovedvagts gade 8 2 tv.
1103 Kbh K
Denmark.
Tele: +45 36 96 45 29
Email: kontakt@orvillemedia.com
Når du accepterer betingelserne bekræfter du, at du er over 18 år og, at du er bosiddende i Danmark. Undersøgelsen som udbydes af Orville Media er gældende i perioden 11.07.2013 til 01/10 2013 og deltagelsen er gratis. Udvælgelsen foregår den 01/10 2013. Præmien er en del af Orvilles store nordiske konkurrence. De udvalgte vil umiddelbart efter trækningen blive kontaktet pr. e-mail og telefon.
Ved deltagelse bliver du automatisk tilmeldt vores sponsorers nyhedsbrev. Du kan dog max modtage nyhedsbreve fra 5 partnere som du til enhver tid kan framelde dig igen.
Her kommer listen over nyhedsbreve
[Externe link fjernet]
Du kan modtage henvendelser i kategorierne:
Lån
Postordre
TV
Velgørenhed
Forbruger analyse
Du kan indenfor 24 timer efter dit svar ang. Avis/magasin læsning modtage en mail fra Webpol. (tilmelder du dig fre-lør,søndag kan du få en mail mandag).
Denne undersøgelses sponsorer er:
[Externe link fjernet]
Du kan blive kontaktet af AC Ejendomme og YVC-koncernens selskaber ang. Investering.
Jeg vil gerne modtage flere spændende tilbud og nyhedsbreve om magasiner, bøger, musik, film mv. fra Bonnier Publications International AS, Bonnier Publications A/S og Benjamin Media via brev, telefon og andre elektroniske medier (f.eks e-mail, sms).
Partnerspecifikke samtykker:
App’s
lydbøger
pod cast
websites
rådgivningsprodukt a la SlankeDoktor mv.
Analyser, f.eks:
Hvervegavetester
læserundersøgelser
forsidetest mv.
Skønheds- og livsstilsprodukter, f.eks:
Hud- og hårpleje
make-up
møbler og boligvarer til hus og have
tøj
E-mail
SMS
MMS og lign.
Behandling af persondata:
De personoplysninger du afgiver i forbindelse med din deltagelse i undersøgelsen, din accept af tilbud og/eller modtagelse af gratis gaver samt anmodning om modtagelse af nyhedsbreve eller anden henvendelse, behandles af Orville Media A/S. Dine personoplysninger bliver kun videregivet til behandling af hovedsponsoren og/eller sponsorerne samt de virksomheder, hvor du accepterer tilbud, så de kan følge op på din anmodning og/eller accept af tilbud. Du accepterer herved videregivelsen og behandlingen hos nævnte parter. Du kan til enhver tid kontakte Orville Media og udbede dig at alle dine data vil blive slettet. Orville Media opbevare alt indsamlet data på sikre servere og dette udleveres ikke til 3 part medmindre du har udbedt dig dette. I dette tilfælde vil der kun blive udleveret den data der er nødvendig for at kunne fremsende dig det udbedte.
Undersøgelsen
Undersøgelsen udbydes ligeledes af Orville Media og Orville Media kan udbede sig billeder af overrækkelsen ligesom Orville Media forbeholder sig retten til at offentliggøre disse billeder og eller navn på de udvalgte. Ved udløbsdato vil Orville Media udtrække det antal personer der er behov for til pågældende undersøgelse. Disse personer skal alle begrunde hvorfor netop de skal udvælges. Herefter vil en jury hos Orville Media finde den bedste begrundelse og udvælge den/de person(er) som modtager det pågældende produkt. Efterfølgende vil de udvalgte blive kontaktet via de angivne kontaktinformationer.
Når du deltager i undersøgelsen bliver du ligeledes tilbudt et produkt fra WeKeepItSafe.com som du modtager på sidste side i undersøgelsen. Du skal ikke betale porto for produktet men blot 1 krone for et prøve medlemskab af WeKeepItSafe.com i 14 dage, herefter betaler du månedligt for medlemskabet, hvis du ikke afmelder dig servicen igen.
Okay!
Edit:
Har fået mit gavekort efter 3-4 måneder :-)
Fantastisk!
Oprettede en bruger for at modtage en velkomstgave. Indsendte mine oplysninger til support, men hørte ikke fra dem. Fandt så ud af at jeg ikke havde afmeldt mig og dette gik smertefrit gennem support, på mailen. Hurtig og nemt. Så både en dårlig og en god oplevelse. Ville dog gerne have været foruden den gode oplevelse, da den jo aldrig skulle have fundet sted! Hold jer væk!
FUP, SVINDEL OG BONDEFANGERI !!!!!!!!!!!!!!!
Jeg advare alt og alle hold jer fra konkurencer der har med
Wekeepitsafe at gøre og for guds skyld lad være med at udfylde kreditkort informationerne. da jeg ret hurtigt fortrød skrev jeg en email og opsagde mit abonnement, jeg fik email svar at man ikke kan fortryde via email, endvidere står der at hvis man vil opsige sit abonnement skal man ringe imellem kl.10-12 og 13-15 på tlf.
30947003 men når man ringer virker ens tlf.helt død ingen klartone i den anden ende, jeg har kontaktet min bank og fået spærret mit kort nu håber jeg at der ikke bliver trukket penge alligevel. FUP, SVINDEL OG BONDEFANGERI
Bondefangeri
Har lige skrevet således til Zalando omkring Wekeepitsafe.com
Jeg har lige deltaget i en undersøgelse, hvor jeg kunne få et gavekort på 200 kr til Jer, og jeg er helt opmærksoom på at der står *** OBS Kampagnen udbydes ikke i samarbejde med Zalando ***, men betingelsen for at få gavekortet er ikke at man har svaret på alle spørgsmålene i undersøgelsen men betingelsen er at man skal sige ja til et 7 dages abonnement for 1 kr til WeKeepItSafe.com, som så automatisk forlænges hvis man ikke afmelder inden de 7 dage. Når i accepterer den slags, er jeg da ligeglad med europæiske e-handelspris og e-mærket, I deltager i organiseret plattenslageri, når i accepterer Jeres firma bruges i den sammenhæng. Jeg vil anbefale alle ikke at bruge Jer.
FUSK
FUSK
kan ikke sige andet. har brugt meget lang tid på at finde ud af hvordan man afmelder sig.
Til grin!
Har ikke kunne afmelde mig i lang tid da de ikke sender mig nogle bekræftelses mails som de lover og man kan ikke få fat på dem gennem supporten.. Så langsom stjæler de bare penge fra én gennem det månedlige gebyr. Hold jer LANGT VÆK fra dem!
Total Rådent!!!!
Ingenting virker, kunne ikke komme ind på profil, kunne ikke afmelde tjenesten igen, måtte ringe til kundesupport, for at få af vide at hvis du er fra Danmark kan du ikke blive betjent, oplyste istede at jeg er englænder hvor efter jeg får en dansker i røret!!!
Dertil skulle jeg bruge et IDnummer til at afmelde telefonisk. dette nummer findes kun i den tilsendte pdf....
Langt om længe kunne hun så afmelde mig, endeligt!!!
Kan på ingen måde anbefales.