Svindel og humbug. 3-4 gange dyrere end andre på markedet... Får en prøve men de nævner ikke hvad prisen er på produktet.
Ingenting virker, kunne ikke komme ind på profil, kunne ikke afmelde tjenesten igen, måtte ringe til kundesupport, for at få af vide at hvis du er fra Danmark kan du ikke blive betjent, oplyste ist... Se mere
Dette firma sælger på falsk markedsføring. Under foregivelse af at du bliver medlem af Spotify Premium for Kr 5.- opkræver de 5 kr og fortæller bagefter ikke før du har afgivet dine betalingsoplysn... Se mere
Hvis man følger deres betingelser, hvilke man måske kan sige er lidt "alternative" så fungere det ganske fint. Har fået mail på at skoene er på vej, og har fået afmeldt deres ret dyre abonnements... Se mere
LÆS NU DET MED SMÅT – og spar 2101,- kroner
Hvem er det der trækker 299,- hver måned fra min konto spurgte han ?
Og det skulle så undersøges , naturligvis.
Det var så et abonnement hos wekeepitsafe på noget data opbevaring som vi aldrig har brugt.Og ikke har brug for i øvrigt.
Det har helt garanteret stået i nogle betingelser i forbindelse med et varekøb , hvilket vi ikke kan spore på mail eller andet. Men fakta er at kortnummer og kode bagpå er tastet ind på et tidspunkt , for ellers kan man vel ikke trække penge fra en konto ?
Trukket i alt : 7 x 299,- + 8,- i opstart = 2101,-
Jeg spørger dem så :
” Kære ” Keepitsafe.com ”
Det er med stor undren at jeg kan se at I trækker 299,- måned efter
måned på min mands konto / visakort.
Det starter med et beløb på 8,- , se venligst vedhæftede.
Jeg har prøvet at google Jer og de fleste kommentarer / anmeldelser
går på at man skal have meldt sig til og modtaget velkomstgaver i
form af diverse sports sko , grill og meget andet. Hvad går det ud på ???
Jeg agter at oprette en indsigelse i mit penge institut og i samme
forbindelse lukkes dankortet hvorpå I trækker de 299,-
Det kan jeg gøre 4 uger efter jeg har været i kontakt med Jer hvis der
ikke er fundet en løsning.
Er også blevet rådet til at kontakte forbrugerombudsmanden, men håber
ikke det kommer dertil.
Så mit forslag er at I hurtigst muligt overføre 7 x 299,- = 2093,- til min
mands konto i Danske bank : xxxx xxxxxxxxxx
Og bekræfter at der ikke hæves flere penge på mail : xxxxxxxxxxx
Sheila Devantier ”
Svaret fra dem er :
”Hej, ( og til info , jeg skrev da at jeg hedder Sheila , ikk )
Han har tilmeldt sig et prøvemedlemskab den 10/03/2014 hos WeKeepItSafe, hvilket er blevet fornyet efter de 7 dages prøveperiode.
Han har betalt 8 kr. for 7 dages prøvemedlemskab, hvor vi som introduktionstilbud yderligere tilbød et gavekort.
Hans gavekort er ikke blevet sendt da han ikke har verificeret sin adresse, som det fremgår ved tilmelding er dette et krav for at vi kan sende velkomstgaven. Du har 14 dage til at verificere din adresse når du tilmelder dig.
Dette omfatter blandt andet upload af enten sygesikringsbevis, kørekort eller pas, som vil blive holdt op imod de indtastede informationer og således godkendt i systemet.
Man kan slet ikke komme videre med registreringen uden at godkende abonnementet.
Herefter er der 3 yderligere steps, hvor abonnementsbetingelser og priser figurerer på dem alle.
Han har ligeledes modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail umiddelbart efter at have tilmeldt sig, hvor alle detaljer bliver ekspliciteret endnu en gang.
Han skulle have afmeldt inden for 7 dage, hvis han ikke vil være medlem.
Du kan afmelde via din brugerprofil på hjemmesiden, og dine log in oplysninger du har modtaget sammen med din ordrebekræftelse ved tilmelding.
Alternativt er du velkommen til at kontakte supporten igen og så vil vi afmelde det for dig.
Ved tilmelding har du 14 dages fortrydelsesret, hvilket selvsagt i dette tilfælde er væsentligt overskredet. På denne baggrund kan vi ikke gøre så meget ved de allerede betalte medlemskabsgebyrer.
Han er nu afmeldt så han ikke bliver trukket mere.
Hvis du har brug for yderligere information, kan du kontakte os igen.
Med venlig hilsen / Best regards
Supportteamet
Wekeepitsafe.com ”
Det er helt sikkert en o.k. service de tilbyder men jeg bryder mig bestemt ikke på måden de fanger kunder på. Dårlig stil ….
Eneste plus er at der svares på mail hurtigt, det havde jeg ikke regnet med ud fra alle de andre anmeldelser. Og abonnement er stoppet , det har jeg sort på hvidt.
Har spurgt diverse andre firmaer som vi har købt hos på nettet om de har et samarbejde med dem, men uden resultat , fatter ikke hvordan det er sket !!! ( Læs, føler sig dum ).
Mit råd er kort og godt : LÆS DET MED SMÅT
BONDEFANGERI OG TYVERI
De lover at man kan opsige sit medlemskab så let som ingenting, men det kan man rent faktisk ikke! De bliver ved med at trække penge selvom man flere gange har bedt dem opsige medlemskabet. Derudover trækker de flere penge end man overhovedet har bundet sig til - Hos mig har de f.eks. Trukket penge både d.4/8 og d.7/8..
LAD JER IKKE NARRE!! Man modtager aldrig nogen velkomstgave, men kommer i stedet til at betale en masse penge for ingenting..
Utroværdig
Faldt for et tilbud, hvor man ville få tilsendt et par løbesko, kr 19 for en uges prøvetid, herefter 299kr pr md. Efter 6 dage ville jeg melde af, da jeg kun var interesseret i skoene, men mit login virkede pludselig ikke og selvom jeg mailede dette kom intet svar.
Firmaet nåede at hæve 299*2 + 19 kr fra min konto inden jeg fik dem i tale. De 598 har jeg dog nu fået refunderet 2 måneder efter jeg har truet med Forbrugerstyrelsen og sendt adskillige mails. Skoene har jeg stadig ikke set noget til.
Fine Adidas sko 9.- super
Var sikker på det var svindel, men nej må tage mine ord i mig igen :-)
Okay oplevelse
Jeg benyttede mig af deres åbningstilbud hvori man fik en grill. Måtte rykke for den i 3 uger, men nu har jeg modtaget den og kundeservice har været gode til at svare både på mail og pr Tlf.
Dog OBS på at huske at afmelde jer i god tid :-)
Svindel - svarer ikke på e-mails i support!
Betalte for at få en grill ifm. introduktionstilbud - har nu på 3. måned ikke fået grillen - og de svarer ikke på e-mails i support!
Min anbefaling er klart IKKE at handle med det useriøse firma!
Svindel og FUP.. Sur og skuffet over sådan et firma
Jeg kender ikke til hjemmesiden, men der er blevet trukket 299 kr, to gange nu, fra min konto, jeg aner ikke hvor de har mit konto nummer fra, og jeg har aldrig været inde på hjemmesiden før nu. Jeg ringede til min bank og fik af vide, at denne her hjemmeside Wekeepitsafe, havde trukket penge fra min konto.. Synes fandme ikke det er i orden, at de kan trække penge fra ens konto, det jeg ville sætte pris på, var at de ville komme med en forklaring på, hvad det er penge er brugt til, og hvorfor de trækker dem. Synes det er for dårligt, at det skal få ud over så mange..
Jeg ved bare at bliver det ved, så melder jeg det til politiet, for det her er for dårligt, at danske og andre borger ikke kan have deres kontoer i fred.. hvis jeg nogen sinde, får fat i selve Wekeepitsafe, så får de af vide af mig, de består af, for jeg finder mig ikke i det her .....
Svindel og hombuk
Til min store overraskelse dukker der flere transaktioner op på min konto 299, - pr mdJeg har intet at gøre med det firma og ligesom andre skriver er det umuligt at kontakte firmaet, jeg har gjort indsigelse overfor transaktionerne i mit pengeinstitut.
Men jeg er utrolig sur på mig selv og endelig forstår jeg ikke hvordan 'de' har mine kortoplysninger ?.
Svindel og humbug
Pas på dette firma, deres metoder for at skaffe nye kunder er svindel. De lover dig alt muligt for en krone. Herefter hører du ingenting før de pludselig, 7 dage efter, trækker 299kr på din konto. De lovede ting ser du aldrig, da de er fyldt med dårlige undskyldninger. De har formentlig slet ikke tingene.
Nye ufine metoder fra Wekeepitsafe
Jeg kan se at min bedømmelse af wekeepitsafe er blevet fjernet angiveligt pga. groft sprog. Det er noget VÆRRE vrøvl. Jeg ved at jeg var saglig og ikke grov. Jeg kan se at en masse andre bedømmelser også er blevet fjernet. Det er åbenbart firmaets måde at lukke for kritikken på! Men altså: LAD VÆRE med at give dem dine kontooplysninger. De snyder dig og trækker 299 kr om måneden. For allernederst og meget skjult står at man også tegner et abonnement på deres dataopbevaringstjeneste.
Svindel
Firmaet, som man i øvrigt ikke kan komme i kontakt med, har trukket 8 * 299 kroner på mit kort, uden jeg har tilmeldt mig noget. FUP firma, som man skal undgå!!
Svindel
Har nu efter ca halvanden måned endnu ikke modtaget nogen velkomstgave, som jeg ellers var blevet lovet da jeg kontaktede dem efter ca. 3 ugers ventetid.
Har nu skrevet til dem hhv. efter en måned, 5 uger og nu 6 uger efter jeg tilmeldte mig.
Men nu er de så begyndt slet ikke at svare på mine mails, på trods af de svarede efter en time da jeg kontaktede dem efter 3. uge.
Brug ikke dette firma, det er svindel - især med deres velkomstgaver. Deres produkt (cloud-storage) fungerer nogenlunde, men er ret indviklet.
SVINDEL
Har stadig ikke efter en måned modtaget min gave, de svare ikke på mails, hold dig langt fra dette firma
Hold jer langt væk fra det firma
Firmaet har vildledt vedrørende deltagelse i en konkurrence om noget kaffe. De lokkede med at betale 1 kr. for at få tilsendt et kilo kaffe for at være med i konkurrencen. Efterfølgende sendte de mig en mail, hvor JEG skulle melde fra, hvis jeg IKKE ville oprette et abonnement til WeKeepItSafe - som umiddelbart ikke har noget med den kaffemaskine at gøre, som jeg kunne vinde. Den mail så jeg desværre ikke - men her i landet skal man jo aktivt melde sig TIL et abonnement, så derfor har de ikke ret til fremadrettet at trække 299 kr. fra min konto hver måned. De nåede at trække 8 x 299,00 kr. på min konto. De tilbageholdte også det kilo kaffe, jeg ville få ved at deltage i konkurrencen med den begrundelse, at jeg IKKE havde bekræftet min id gennem kørekort eller anden legitimation. Men tage pengene fra min konto ved oprettelse af et abonnement, som jeg ikke havde godkendt eller skrevet under på, det kunne de godt finde ud af.
Hvad firmaet egentlig beskæftiger sig med, det aner jeg ikke.
Jeg kan i øvrigt henvise til FORBRUGEROMBUDSMANDEN.DK, (som godt kender firmaet i forvejen) for at få stoppet denne adfærd. Politiet er også kontaktet af mig, som syntes at jeg har en god sag.
Ingen kontakt via Email og forkert support telefon nr. oplyst
Hej,
Jeg meldte mig til en konkurrence, hvor jeg skulle modtage en velkomst gave ved siden af disse 7 dage gratis tjeneste. Problemet var da jeg første dag skulle bruge tjeneste, der skulle man vente op til 48 timer før man muligvis kunne bruge det.
Efter man venter 2 dage, så prøver man igen, men igen var der ingen adgang.
Velkomst pakken ventede på sig. Og jeg besluttede at prøve at ringe til kundeservice vedr. sagen. Der kom ingen svar.
Efter et stk tid, så jeg at på min konto var der blevet trukket 299kr. for efter prøve perioden. Jeg skrev, før 14 dages fortrydelse ret var udløbet, om krævning om tilbage betaling. Der står, at det vil tage op til 3 dage, før der kommer svar.
En uge senere, er der stadig ingen svar kommet.
Jeg sidder selv i kundeservice, og har snakket med mange andre, og det jeg ikke får noget respons overhovedet gør, at dette hjemmeside får kun 1 stjerne.
Super utroværdig
Jeg er ellers ikke meget for anmeldelser. Men jeg har haft så dårlig en oplevelse med dette firma.
Meldte mig ind den 02.01.2014 der gik 5 dage inden jeg fik en adgangskode...så jeg havde 2 dage til at finde ud af om det var noget for mig. så jeg meldte mig ud.
Men jeg hørte intet fra firmaet ang min velkomst gave. Sendte 3 mails fik det samme auto svar at de havde travlt. Så ringede jeg til dem.Det er næsten umuligt at komme igennem.
Nu har jeg talt med en kvinde 5 gange tror jeg, og det er den samme historie hun fortæller hver gang.....først kunne hun ikke forstå at pakken ikke var sendt. så blev den endelig sendt den 11 marts. (2 måneder efter indmeldelse)...nu kan de ikke forstå at den ikke er kommet frem....de lovede at sende en ny i onsdags....men jeg har ikke hørt noget endnu. Det er meget underligt at 2 pakker ikke når frem. Kvinden i kundeservice virker som om hun er super lige glad når man kontakter dem, jeg har aldrig før oplevet så dårlig kundeservice
Jeg kan desværre ikke anbefale dette firma til nogen....og jeg er virkelig skuffet over den behandling jeg har fået, og har tænkt på hvor mange der mon ikke har haft samme dårlige oplevelse
SVINDEL
De har hævet 299kr fra min konto uden, at jeg har handlet med dem eller på anden måde godkendt en ordre!
Banken var dog søde at hjælpe med at lave en indsigelse af dem, og de burde vel i virkeligheden også politianmeldes!
min velkomstgave lader vente på sig
E meget spændt på hvornår hurtigst muligt er
Kære vibeke olsen
Din velkomstgave er nu godkendt i systemet, og vil blive sendt til din adresse hurtigst muligt.
Fortsat god dag
Support teamet
Wekeepitsafe.com
Forkert velkomstgave, fin hjemmeside.
Bortset fra min velkomstgave ikke var det mærke der var lovet eller den størrelse der var valgt, så var udmeldelsen fin og problemfri.
Trods det med at der gik 72 timer før jeg kunne gøre det, eller logge ind.....
sååe alt i alt en ret så dårlig fornemmelse af folkene bag virksomheden, men hjemmesiden fungerede okay.