BNP Paribas Cardif Sverige Anmeldelser 6

2,6

BNP Paribas Cardif är ett globalt försäkringsbolag som är världsledande inom låneskydd. Vi är experter på att upptäcka och analysera trender som påverkar våra kunders liv. I en snabbt föränderlig värld där nya konsumtionsvanor, demografiska trender och digitala beteenden hela tiden växer fram, presenterar vi nya tjänster och lösningar anpassade efter nya förutsättningar. Vi är - The insurer for a changing world.

2,6

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Har haft en låneskydds försäkring hos…

Har haft en låneskydds försäkring hos dem som inte gäller när man byter jobb och är under provanställning. Observera att ni endast kan få ut försäkringen vid varsel från ett jobb! Byter du jobb självmant från en fast anställning till en annan anställning är den meningslös. Har aldrig blivit varslad i hela mitt liv och det händer troligtvis inte ofta för de flesta, men bolaget där jag började gick i konkurs så jag blev av med jobbet på provanställningen. Och då gäller ej låneskyddet. De borde skriva tydligare i sina avtal att det endast gäller vid varsel och att du måste vara fast anställd.

Sen har det ett väldigt dåligt bemötande generellt mot kunder. Säger att de ringt fast de inte gjort det, ger ingen återkoppling utan man får jaga dem själva, otrevliga och aggressiva när man försöker förklara för dem. Och fortsätter ta betalt för försäkringen under en väldigt lång handläggningstid så man kan inte säga upp den före deras utredning är klar. Ett av de sämre bolag jag har haft att göra med.

29. april 2026

Helt urusla!

Helt urusla!
Anmälde ärende till dem för drygt två månader sedan. Inget svar, inga beslut. Inga svar på mejl!
Väldigt lång karenstid dessutom! Kolla gärna upp dem innan ni tecknar försäkring hos dem! Jag gjorde misstaget att inte kolla upp och nu får jag betala dyrt.

6. maj 2025

Riktig bluff- kolla dina…

Riktig bluff- kolla dina försäkringsvillkor noggrant- Enligt deras villkor - "Ett låneskydd kan hjälpa till att betala lånekostnaderna om man blir arbetslös eller sjukskriven." Läs ditt avtal mellan rader de vill komma undan till varje pris för att betala ut låneskydd vid arbetslöshet. Låneskyddet kopplas på automatiskt vid lån hos banken och du som kunden måste själv säga upp försäkringen,vilket är galet.

15. november 2024

Trevliga handlägare

Fantastiskt nöjd med BNP Paribas Cardif! Enkel ansökningsprocess, snabb och utmärkt kundservice. Generösa förmåner och bra försäkringar. Rekommenderas varmt!

3. juni 2024

Låneförsäkring - bluff

Har låneförsäkring pga huslån. Efter 30 år blir jag sjukskriven på heltid i 30 dagar, sedan på halvtid i 60 dagar, vill försöka att komma igång igen.
Låneförsäkringen har karens 30 dagar, helt ok, men gäller sedan bara om man är sjuk på heltid.
Ett slag i ansiktet! 😡😡👎👎👎

27. januar 2022