BNP Paribas Cardif Danmark Anmeldelser 147

2,3

1. Forsikringsselskab

BNP Paribas Cardif Skadeforsikring og Cardif Livsforsikring tilbyr i samarbeid med banker, kredittkortselskaper og finansieringsselskaperforsikrings-produkter som Låneforsikring, Livsforsikring og Ulykkesforsikring til kunder.

2,3

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Super dårligt forsikrings selskab

Super dårligt forsikrings selskab, det er både dyrt og du får ikke, SLET IKKE, den hjælp som man burde få.

Jeg er chokeret over hvor dårligt et selskab det er!

I kan få samme dækning til 50% af prisen mange andre steder, jeg kan anbefale ASE, hold jer også fra det faglige hus! Hvis I vil have en lønsikring så får I 100% bedre pris og 200% bedre dækning andre steder. Brug hovedet når I skal vælge et selskab til at forsikre jeres liv!

1. januar 2024

En forsikring som ikke hjælper når det…

En forsikring som ikke hjælper når det er det man betaler for de skal... Men nu skal man huske Express Bank sælger deres forsikring, måske fordi det er bnp paribas der ejer ekspres bank.. så de sælger deres egen forretning til os forbrugere det burde være ulovligt at den slags foregår for i sidste ende står man med en forsikring man har tegnet for at få hjælp og de gør alt for ikke skulle betale..

13. februar 2024

Simpelthen en lor..te forsikring der…

Simpelthen en lor..te forsikring der ikke kan bruges til en fløjtene … Ja undskyld sproget.
Men mine forældre var i sin tid tvunget til at tage den forsikring, for at få et lån til en bil. Og det måtte de så leve med og betale til. Nu her 4 år efter sker det mest forfærdelige at min mor, går hen og dør af en alder af 50. Som ingen af os regnede med. Nå tænker vi, så det jo fint de havde den forsikring alligevel, så min far ikke skal stå med håret i postkassen, i eget hus og det hele uden sin kone som lige pludselig gik borte!!

Der for vi et svar om det ikke bliver dækket. Hvad sker der!!!!
Hvorfor så overhovedt ha sådan en forsikring vis ikke i dækker!!

Seriøst vis nogle af os viste hun ville gå borte, tror i så ikke der var blevet lånt nogle flere penge så de kunne nyde det sidste af hendes tid!!

26. juli 2022

Fantastisk service

Fantastisk service
Hel fantastisk service fra start til slut
Nemme at få kontakt med, samt ringer selv ud da de manglede en oplysning. Meget flinke medarbejder jeg har talt med.

28. oktober 2021

Meget behagelig og meget hjælpsom.

Meget behagelig og meget hjælpsom.
Jeg har været uheldig og have mistet 2 job inden for 4 år pga. ned lukning af afdelingerne jeg var i. Hver gang har BNP Paribas Cardif ydet en fantastisk service, med de lån jeg har. Det har gået så nemt. Ved de ting jeg ikke lige har kunnet finde ud af, har jeg fået en så fin hjælp, faktisk bedre end jeg mener at kunne forvente. For det jeg har oplevet, kan jeg kun give mine bedste anbefalinger.

16. marts 2021

De fatter ingenting aner ikke hvorfor…

De fatter ingenting aner ikke hvorfor jeg har spildt mine penge til at betale forsikring for de skulle hjælpe mig hvis jeg mistede mit arbejde. Fordi de hjælper ikke når det sker.
Jeg står uden job i 6 måneder fordi jeg har mistet kørekort har jobbet igen bagefter men intet hjælp. Spild af penge og betale til. Fraråder alle og gøre det

9. december 2020

Super fantastisk service i forhold til…super service

Super fantastisk service i forhold til min lån forsikring det fungeret bare til ug+
Super venlige mennesker jeg har talt med når jeg har ringet til dem
Jeg var så uheldig at miste mit arbejde pga sygedom og havde så denne låne forsikring uden problemer betaler de det mdl afdrag
Peter Frengler

20. juni 2020
Vis anmeldelser på alle sprog. (147 anmeldelser)