Waterpompshop.nl Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na twee weken een lek in de as afdichting, ze hebben direct onder garantie een nieuwe revisie set gestuurd en na alles gemonteerd te hebben draait de pomp weer super. Ontzettend fijn dat het zo snel... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super goeie en snelle service bij vervanging van mijn waterpomp. Geen onnodige beslommeringen, binnen een paar dagen had ik mijn nieuwe pomp in huis! Top! Aanrader!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Stop met adverteren dat jullie de volgende dag leveren want dat is gewoon niet waar! Als je de reviews bekijkt is dit ook al vaker gemeld maar jullie blijven beloven dat vandaag besteld voor 22:00 mo... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hoewel de pomp met een kapotte kap geleverd werd, heeft klantenservice snel en adequaat gehandeld. Met de levering vd kap wilde ik nog een product mee hebben . Ze hebben mij de transportkosten later t... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Leverandør af vandpumper

Skrevet af virksomheden

✅ Uw waterpomp specialist ✅ Waterpompen met aanbiedingen ✅ Niet goed, geld terug ✅ Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis ✅ Gratis verzending ✅ Spoedlevering ook mogelijk !

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

60 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Defecte pomp, snel verholpen.

De bestelde pomp was defect. Daarop contact gezocht met de Waterpompshop om te overleggen, waarna ze meteen een vervangend exemplaar toestuurden onder garantie.
Een dag later was een werkende pomp binnen.

28. oktober 2023

Zondagmiddag besteld

Zondagmiddag besteld, maandag in huis! Superservice.
Direct naar tevredenheid ingezet.
Dit is mijn tweede bestelling. Vorige pomp van zelfde merk, iets ander model, werkt inmiddels een jaar of twee naar behoren

23. oktober 2023

Correct en snel geleverd

Correct en snel geleverd. Via website makelijke keuzes Verpakking was beschadigd, maar de buitenkant van de pomp niet. Ziet er stevig uit.
Gaan volgende week monteren, maar ik verwacht geen problemen.

24. oktober 2023

Betrouwbaar en snel

super duidelijke website en heel informatief zeker met de nodige instructiefilmpjes erbij. circulatiepomp die ik daar heb besteld ,werd de volgende dag al thuis bezorgd.

20. oktober 2023

Had een cv pomp besteld

Had een cv pomp besteld, en deze volgens een instructie video op de site aangesloten, echter was deze stuk. Gebeld en de volgende dag was er al een nieuwe pomp👍

23. oktober 2023

Mooie stille pomp

Mooie stille pomp
Helemaal tevreden
Hellaas was was de eerste pomp defect
Maar de volgende dag een nieuwe opgestuurd
Klanten service heeft het heel netjes opgelost

22. oktober 2023

Reageren snel, denken mee

Reageren snel, denken mee aan oplossing en leveren snel. DAB pomp daar gekocht 2 jaar geleden. Misschien 10 keer een kwartiertje gebruikt maar doet niks meer. Helaas is DAB, niet zo klantvriendelijk en hoor ik helemaal niks van eventuele reparatie van mijn pomp die ze al 2 weken hebben

7. juli 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Desinteresse? Anonimiteit maakt onbeschofd…

Advies gevraagd over missende onderdelen om een bij de verhuizing achtergebleven Tallas pomp werkend te maken! Eenmaal antwoord gekregen met een wedervraag. De gevraagde info en foto’s gemaild maar daarna , ondanks reminder niets meer gehoord.
Desinteresse misschien wat al vreemd is maar zeker wel onbeschoft gedrag.
Zo via het internet is net als met andere platforms, lekker anoniem, hoef je ook geen antwoord te geven…wie maakt je wat. Weer een reden om gewoon de ouderwetse winkel op te zoeken waar je mensen nog in de ogen kunt kijken!

20. juni 2023
Waterpompshop.nl-logo

Besvarelse fra Waterpompshop.nl

Beste Roland,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u het zo heeft ervaren. Wij kunnen helaas geen mailcontact terugvinden in ons systeem. Zou u contact met onze klantenservice kunnen opnemen via info@waterpompshop.nl of 020-2611412.

Team Waterpompshop.nl

Kapotte waterpomp al na 1 seizoen

Normaal plaats ik nooit online een review, maar in dit geval maak ik een uitzondering. Wellicht helpt het toekomstige kopers.

Vorig jaar een waterpomp aangeschaft na advies van de webshop. Doel was met slootwater de tuin besproeien. Het is de hydrofoorpomp met drukvat geworden (Tallas D-boost 1100).

Het hele seizoen heeft de pomp netjes de tuin van water voorzien. Aan het einde van het seizoen (sept) de pomp leeg laten lopen en netjes droog weggezet in een geïsoleerde nieuwbouw garage.

Helaas toen wij afgelopen mei de pomp weer in gebruik wilde nemen bleek de pomp flink te lekken. Contact gezocht met de klantenservice van Waterpompshop.nl. Zij gaven direct aan dat het wel door de vorst moest komen. Ik heb meermaals aangegeven dat dat nooit het geval kom zijn. Toch bleven ze bij hun standpunt zonder de pomp überhaupt gezien te hebben.

Pas na meermaals aandringen dat het niet nooit kan vriezen in de garage waren ze bereid om de pomp te onderzoeken.
Ik heb de kosten van het versturen van het pakket voor mijn rekening genomen.

Waterpompshop.nl blijft bij hun standpunt. Een heel klein laagje water in de pomp kan de beschadiging al veroorzaken geven zij aan. Ze hebben een foto gestuurd waarop een scheur te zien zou moeten zijn. Het is een slecht genomen foto waarop voor mij niks te zien is.

Met andere woorden zeggen zij eigenlijk dat de pomp niet het hele sproeiseizoen (mei-sept) buiten op een beschutte plek kan staan.
Mijn idee is dat het een product is met zwakke plastic verbindingen die de druk van de pomp niet aan kan. Wellicht een productiefout, maar van bevriezing kan echt geen sprake zijn.

De winkel was bereid om een nieuwe pomp met korting te leveren. Dit is uiteraard een sigaar uit eigen doos. Leveren wat van hun marge in en proberen zo coulant te zijn.
Hiervoor heb ik uiteraard bedankt en ben voor een bekend merk gegaan bij een betrouwbare winkel met een goede klantenservice.

Conclusie: na 1 beregeningsseizoen heeft de pomp het begeven en ben ik de kosten van aanschaf + verzendkosten kwijt. De kapotte pomp heeft de webshop terug en willen niks vergoeden terwijl dit onder de garantie zou horen. Waterpompshop.nl is een waardeloze partij om zaken mee te doen. Je wordt als klant niet serieus genomen. Schandalig dat zij zonder de pomp gezien te hebben melden dat het wel vorstschade zal zijn, bij hun standpunt blijven en vinden dat dit buiten de garantie valt.

8. juni 2023
Waterpompshop.nl-logo

Besvarelse fra Waterpompshop.nl

Beste Steven,

Bedankt voor uw review. Nadat u contact heeft opgenomen met onze klantenservice, waarbij u het probleem heeft omschreven hebben wij direct gezegd let op het kán door vorstschade komen. Om dit zeker te weten laten wij de pompen altijd nakijken door de fabrikant. Na controle door gecertificeerde monteurs van de fabrikant is gebleken dat de schade aan uw pomp door vorst is gekomen. Vorstschade valt helaas nooit onder de garantie. Om u tegemoet te komen voor een nieuwe pomp bieden wij u een passende korting uit coulance, jammer om te horen dat u dit niet zo ervaart.

Team Waterpompshop.nl