Talles Djet Pump was not working after first winter in storage. Did everything according the instruction video regarding bleeding air. After a short phonecall with Waterpumpshop it seems that with pr... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
Pomp snel ontvangen en werkt goed. Helaas ging de druksensor kapot, na contact met waterpompshop hebben ze me meteen een nieuwe pomp opgestuurd. Top service!
Na een defect aan de waterpomp contact opgenomen met de service. De defecte onderdelen werden kostenloos opgestuurd, zodat de pomp weer snel gebruikt kon worden. Kortom goed en snel geholpen.
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
✅ Uw waterpomp specialist ✅ Waterpompen met aanbiedingen ✅ Niet goed, geld terug ✅ Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis ✅ Gratis verzending ✅ Spoedlevering ook mogelijk !
Kontaktoplysninger
Stationsplein 91, 5211BM, 's-Hertogenbosch, Holland
- 020-2611412
- info@waterpompshop.nl
- waterpompshop.nl
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Onterechte afwijzing garantie op basis van aannames
Zeer slechte ervaring met de garantieafhandeling van Waterpompshop.nl. Mijn DAB Feka pomp vertoonde binnen de garantieperiode een defect (ontplofte condensator), maar de webshop weigert elke verantwoordelijkheid.
Men verschuilt zich achter een eenzijdig rapport van de fabrikant waarin wordt gesuggereerd dat de schade door 'externe factoren' zoals een blokkade of onderspanning zou komen. Hier is echter geen enkel bewijs voor:
Geen blokkade: Toen ik de pomp heb gedemonteerd om deze voor de garantie terug te sturen was de waaier niet geblokkeerd (deze kon vrij en soepel draaien).
Standaard huishoudelijke installatie: De pomp zit op een eigen zekering in een stabiel netwerk; de vorige pomp hield het in exact dezelfde opstelling 10 jaar vol.
Wettelijke garantie genegeerd: Volgens de wet ligt de bewijslast bij de verkoper, maar Waterpompshop weigert technische tegenargumenten inhoudelijk te beantwoorden.
In plaats van een deugdelijk product te leveren, proberen ze je een 'korting' op een nieuwe pomp aan te bieden of vragen ze €75,- om je eigen defecte eigendom terug te sturen. Koop hier niet als je op service rekent bij defecten.
Top service!
Talles Djet Pump was not working after…
After a short phonecall with Waterpumpshop it seems that with preparation pump for winter I changed the non return valve in the opposite direction. After instruction from waterpumpshop it was solved quickly. Very helpfull customer service!!
Esy bleef maar herstarten
Esy bleef maar herstarten. Na veel gedoe probleem verholpen. Fijn dat de waterpompshop.nl vrij snel dit proces begeleidde. Prettig 😀
Geen aankoop, toch service.
Niet direct een aankoop gedaan omdat het probleem onverwacht opgelost is. De bereidheid tot informatie heb ik als prettig ervaren.
Na een defect aan de waterpomp contact…
Kortom goed en snel geholpen.
Ik stelde een aantal vragen waar ik…
Ik stelde een aantal vragen waar ik snel en duidelijk antwoord op kreeg. Dat is fijn want ik heb geen idee waar ik mee bezig ben als het over waterpompen gaat 😅
Alles OK.
Als gevolg van een korte internet-storing tijdens betaling, werd het artikel dubbel besteld en werd het bedrag 2x afgeschreven. Dit werd opgelost. Verder alles naar tevredenheid en zonder problemen verlopen.

Besvarelse fra Waterpompshop.nl
Geweldige service bestaat echt nog!
Geweldige service bestaat echt nog! Ik had een pomp besteld die helaas af-fabriek defect bleek, vlak voor een lang weekend. Zonder gedoe met retourneren of opnieuw bestellen heeft Waterpompshop.nl direct een nieuwe opgestuurd, zodat ik het weekend gewoon door kon.
Dat is uitzonderlijk klantgericht en zegt veel over de kwaliteit van deze webshop, complimenten Waterpompshop.nl!

Goede klantenservice
Goede service, gemakkelijk bereikbare klantenservice met snel antwoord en oplossingen.

Besvarelse fra Waterpompshop.nl
Dompelpomp maakte na 1 jaar alleen nog…
Dompelpomp maakte na 1 jaar alleen nog een brommend geluid maar werkte niet meer. Er werd gelijk een nieuwe afgestuurd zonder kosten. Defecte pomp hoefde niet retour.

Besvarelse fra Waterpompshop.nl
Snelle levering, goede klantenservice. Onderdeel kapot gegaan bij transport, wat altijd kan gebeuren. Direct vervanging gestuurd.

Vlotte levering
Vlotte levering, en goede ondersteuning na het plaatsen.

Goed advies
Goed advies. Telefonisch goed bereikbaar en snel geleverd

Besvarelse fra Waterpompshop.nl
Top service snel en correct geleverd

TOP!
Alles helemaal geregeld, zodat ik alle pompen in Portugal bezorgd kreeg! TOP!

Besvarelse fra Waterpompshop.nl
Læs mere om andre typer anmeldelser.