Na twee weken een lek in de as afdichting, ze hebben direct onder garantie een nieuwe revisie set gestuurd en na alles gemonteerd te hebben draait de pomp weer super. Ontzettend fijn dat het zo snel... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Super goeie en snelle service bij vervanging van mijn waterpomp. Geen onnodige beslommeringen, binnen een paar dagen had ik mijn nieuwe pomp in huis! Top! Aanrader!
Stop met adverteren dat jullie de volgende dag leveren want dat is gewoon niet waar! Als je de reviews bekijkt is dit ook al vaker gemeld maar jullie blijven beloven dat vandaag besteld voor 22:00 mo... Se mere
Hoewel de pomp met een kapotte kap geleverd werd, heeft klantenservice snel en adequaat gehandeld. Met de levering vd kap wilde ik nog een product mee hebben . Ze hebben mij de transportkosten later t... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
✅ Uw waterpomp specialist ✅ Waterpompen met aanbiedingen ✅ Niet goed, geld terug ✅ Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis ✅ Gratis verzending ✅ Spoedlevering ook mogelijk !
Kontaktoplysninger
Stationsplein 91, 5211BM, 's-Hertogenbosch, Holland
- 020-2611412
- info@waterpompshop.nl
- waterpompshop.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Top service.
Snelle levering. Na probleem snelle en goede oplossing. Prima communicatie!
Aanrader!
Niet thuis voor onderdelen en of reparatie
De waterpompshop lever mij een bronpomp met een activeDriver €1100
Na een jaar de activeDriver kapot
Na twee jaar de bronpomp geeft de sluiting
Beide keren in kontakt met waterpompshop
En hun oplossing was ze willen het wel opstuuren ter reparatie €50 onderzoekskosten +verzendkosten +reparatie kosten.
Uit kontakt met DAB Nederland in den Bosch blijkt nu opsturen naar de Bosch of daar afgeven en zij onderzoeken en geven een prijsopgaven van de kosten!
Onderdelen van Dab pompen kan De Waterpompshop niet leveren..
Mijn advies koop bij een partij die verantwoordelijkheid neemt, er voor zorgt dat haar klanten water kunnen blijven pompen...

Besvarelse fra Waterpompshop.nl
Afgelopen weekend een zakelijk account…
Afgelopen weekend een zakelijk account aangemaakt nadat onze vaste leverancier weer niet op tijd pompen kon leveren. Account snel goedgekeurd, maandag 3 DAB onderwaterhydrofoors besteld, vanochtend geleverd en bij de klant inmiddels gemonteerd.
Kortom een zeer goede ervaring deze 1e bestellen, goede prijs, snelle levering hier gaan wij zeker vaker bestellen!
Beregeningstechniek Wisse
Prima webshop
Afgelopen week een pomp met slangen besteld. Keurig op tijd binnen en keurig verpakt.
Bij het monteren miste ik één koppeling. Een telefoontje en het werd direct geregeld. Een dag later de koppeling binnen.
Deze webshop is een aanrader. Goede service.
Service na garantieperiode uitstekend!
Acht jaar gelden hier een grondwaterpomp gekocht. Deed het niet meer. Mailtje gestuurd met filmpje.
Ze belden mij direct!! Bleek een kleinigheidje. Kortom pomp werkt weer uitstekend!
Heel goed dat service doorgaat na de wettelijke garantie!
goede kwaliteit, klantvriendelijk
goede kwaliteit, snelle levering, foutje werd onmiddellijk rechtgezet met terugbetaling van het prijsverschil.

Uitzonderlijke goede service
Vorig jaar heb ik een SCALA-2 pomp aangeschaft, deze begon na een half jaar te lekken en dat bleek een productie fout te zijn. Contact opgenomen met de waterpompshop en men heeft direct een nieuwe SCALA-2 pomp (betere serie) toegestuurd. Helaas had deze pomp hetzelfde probleem na een aantal maanden.
Wederom contact opgenomen met de waterpompshop en vrijwel direct werd een alternatieve pomp (DAB mini-3) toegestuurd.
De service die verleend is vind ik uitzonderlijk. Zo snel en meedenkend. Dit is echt een voorbeeld voor andere bedrijven!
prima
prima. Postnl deed vier dagen over de levering, maar dat lag niet aan Waterpompshop. Ze probeerden het snel anders op te lossen.
Top service
Top service. Via whatsapp contact opgenomen en het probleem uitgelegd. Persoonlijk contact gehad en diezelfde dag nog onder garantie een nieuwe pomp toegestuurd gekregen. De volgende dag zat ik al niet meer in de kou.
correcte en snelle service!
Na een technisch probleem van de eerste pomp en een filmpje gemaild wat het probleem was heeft deze firma een andere pomp opgestuurd die correct functioneerde.
Een zeer snelle correcte service.
Deze firma raad ik sterk aan!
Prijs, kwaliteit en service. Hier mag een 10/10 aan gegeven worden voor mijn bestelling.
Prompte reactie na retourzending.
Prompte reactie na retourzending.
In bestelproces werd verkeerde artikel geselecteerd. Na retour zending werd de aanschafprijs hiervan de volgende dag al weer bijgeschreven op mijn bankrekening. Tof dus!
Wat een vreselijk slecht bedrijf en…
Wat een vreselijk slecht bedrijf en ongemanierde persoon aan de telefoon
ik bel voor advies voor 2 pompen, ik wil hem de situatie uitleggen, valt me meteen in de reden dat hij mij niet kan helpen (heeft het hele verhaal niet gehoord)
ik zeg hem eerst te moeten luisteren voor dat hij een conclusie trekt, schreeuwt dan iets van wat de meest verkochte pomp is.....
[EDIT] de reactie van pompwatershop raakt nog kant nog wal, er is geen sprake van een vervangend model want het is een nieuw aan te leggen systeem, ook kon de medewerker niet weten of het wel of niet leverbaar was wat ik wilde, want hij liet mij niet uitspreken
de meest vriendelijke benadering ? als een medewerker gelijk begint dat ze dingen niet hebben en alleen maar roept wat het meest verkocht model is zonder de klant uit te laten spreken kan die beter op de kermis gaan staan, deze medewerker is totaal ongeschikt.
Dialoog is niet nodig, ik word toch geen klant bij uw bedrijf en opvoeden van het personeel is ook niet mijn taak
Voor mij NOOIT waterpompshop.nl

Super ervaring
Super ervaring. Pomp was kapot gegaan. Na 1.5 naar en heb gelijk een nieuwe gekregen en opgestuurd gekregen in spanje. Aanrader!

Besvarelse fra Waterpompshop.nl
DAP pomp vlot geleverd, klantenservice top.
DAP pomp werd de volgende dag geleverd voor een prima prijs. Klantenservice vlot bereikbaar en mijn probleem werd direct opgelost. Aanrader !
Paar keer ging het mis maar ze lossen alles op
Paar keer ging het mis , tranportschade maar even bellen en dezelfde dag werd er een nieuwe pomp opgestuurd. Dat noem ik nog eens service ! Daar kunnen een hoop webshops niet tegenop. Was vergeten de drukmeter erbij te bestellen en die kwam er gewoon achteraan zonder extra verzendkosten. Prima bedrijf ze lossen het op zodra het mis gaat. Zeker aan te bevelen.

Besvarelse fra Waterpompshop.nl
Gratis advies, supergoede service.
Ik kreeg telefonisch advies van de winkel, en kocht een onderdeel voor mijn waterpomp. Ik had het onderdeel vervangen, maar de pomp deed het nog steeds niet. Weer gebeld. Ik kon het onderdeel gratis retourneren, en kreeg het aankoopbedrag terug, inclusief verzendkosten. Ik kreeg nog een ander advies, waardoor mijn pomp nu weer loopt als een zonnetje. Dus gratis advies, zij maakten onkosten voor verzending, niets aan mij verdiend, en toch goed geholpen. SUPER. Ik raad deze shop van harte aan! Het liefst zou ik 6 sterren geven.
Uitstekende klantenservice.
Pomp bleek na een jaar te lekken. Kreeg onder garantie direct een nieuw exemplaar toegestuurd. Klasse!
Goede kwaliteit en klantenservice
Goede kwaliteit en klantenservice
Alles wat ik had besteld zat netjes in de verpakking. De pomp is van goede kwaliteit en werkt naar behoren. Er bleek achteraf dat ik een onnodig extra filter had besteld. Dit heb ik gemakkelijk en kosteloos kunnen retourneren. De enige reden dat het geen 5-sterren beoordeling is, is omdat de pomp een dag later kwam. De belofte voor 22:00 besteld, morgen in huis, was dus niet helemaal juist. Maar verder erg blij mee.
Zeer slechte service (0/10).
Zeer slechte service (0/10).
Mijn pomp had een lek uit het printplaatcompartiment.
Nu werd dit vastgesteld, zelfs door een professionele organisatie en niet aanvaard. Ook al werd mij gezegd door de werknemers van Waterpompshop.nl, dat ik het beter liet constateren door een erkende DAB technieker. Dit omdat dit bedrijf geen technieker heeft op de baan.
Zelfs als de professionele organisatie zegt dat dit een productie fout betreft willen ze allerlei foute argumenten aanhalen zodat ze niet aansprakelijk worden gesteld.
Ze geven allerhande veronderstellingen, zoals dat de pomp in een slecht verluchte ruimte zou staan enz... Wat zeker en vast het geval NIET is.
Een pomp van 1050 euro dat lekt en waar niets aan wordt gedaan.
Dit is zeer frustrerend. Wij kunnen al 2 maand niet doorspoelen en wassen.
Conclusie, als er iets mis is aan jullie pomp, dan zijn jullie de pineut!!!

Besvarelse fra Waterpompshop.nl
Goede ondersteuning in keuze en…
Goede ondersteuning in keuze en beschrijven van specificaties.
Snelle levering en goede prijs/ kwaliteit verhouding ( ook op basis van de garantie). Vragen na levering worden snel beantwoord.