I aftes sent, havde jeg nogle spørgsmål som chatten ikke kunne svare på. Derfor udfyldte jeg en formular fra deres website, så jeg kunne komme i kontakt med dem. Allerede her til morgen, har jeg få... Se mere
Bystævnevej 5, 5200 Odense, DK
De virker ikke optimalt med det ene eller andet mange gange og tørring kunne godt være meget bedre Evt sprinkler der ikke virker Hjulvask virker ikke mange gange da jeg havde en større pakke hvor... Se mere
Highlights af de ting jeg kan lide ved denne af deling: - Fornuftig bilvask til pengene - Forholdsvis kort ventetid - Bedre for miljøet end at stå og vaske der hjemme på vejen - Mulighed for ti... Se mere
Mage til elendig vask findes næppe. Billeder med udpluk af manglende vask er sendt til Wash World. For at give kompensation for elendig vask, skal man sende sit kontoudskrift og ovestrege det d... Se mere
Bystævnevej 5, 5200, Odense, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Wash World - Odense V - Bystævnevej
godt tilfreds med vaskehallen som sådan, men jeg føler der er for mange udfald på maskinerne eller teknikken, eller også har jeg bare været uheldig nogle gange.

Vaskemaskine 2 i Bolbro,Odense
Der er altid oliestænk når man kører igennem, har givet besked til teknikker som var der, han ville give en ny gratis vask.
Synes vaskene generelt bliver dårligere og dårligere.

Besvarelse fra Wash World - Odense V - Bystævnevej
Det er altid nemt og hurtigt, bilen bliver vasket rigtig grundigt. Jeg er glad.:)

Besvarelse fra Wash World - Odense V - Bystævnevej
vaskemaskinen kørte ind i sidespejlet selvom jeg holdt lige. der skete heldigvis ikke noget andet end at det skulle rettes ud..

Besvarelse fra Wash World - Odense V - Bystævnevej
jeg syntes at bilen bliver ca 90% ren , men paneller i bunden og sider kommer ikke med, jeg ved at jeg ikke kan få helt rene fælge men der mangler desværre en løsning, som ville glæde alle hvis i kom først med det, og så den sædvandlige at der altid er mindst en box der er defekt når vi kommer .

Besvarelse fra Wash World - Odense V - Bystævnevej
Fin vask idag, og fin Tørring. (Vaskehal med polering/tørrings børster)
Men, sidste gang jeg vaskede bil var det også en Fin vask, men meget ringe Tørring..
Bilen var pjaskvåd bagpå og godt dråbeplettet på resten af bilen..
(Vaskehal uden polering/tørrings børster..)

Besvarelse fra Wash World - Odense V - Bystævnevej
Dårlig vaskeudstyr, sjælden man får en vask som er ok.
Ud af tre haller i Odense, er der næsten altid en der er ude af drift. Så kommer der ikke sæbe på den halve bil. Så bliver den ikke poleret, kun afblæst begge veje. Så fungerer hjulvask ikke. Så fungerer forvask ikke, går i gang med vask med det samme.

Besvarelse fra Wash World - Odense V - Bystævnevej
Jeg oplever desværre ofte at der er fejl på vaskemaskinerne eller at der er vaskemaskiner som er ude af drift.
Sidste gang jeg vaskede bil, virkede vanddyserne i venstre side af vaskehallen ikke.
Jeg måtte derfor kørte to gange igennem vaskehallen i to forskellige vaskemaskiner.

Besvarelse fra Wash World - Odense V - Bystævnevej
Jeg har været super tilfreds med Wash World og hele konceptet fra starten, men må desværre trække nogle stjerner fra, da vaskeprogrammerne i vaskehallen vasker som vinden den blæser, altså meget skiftende og med kritisabel resultat. Flere gange oplever jeg at få vasket helt uden sæbe og cirka hveranden gang mangler hjulvasken. Polérbørsterne fedter nogle gange bilen mere til end de gavner.

Besvarelse fra Wash World - Odense V - Bystævnevej
Jeres maskiner i Odense Tørre dårlig. Den tørre man kan købe. Tilvalg er ikke penge vær
Hvorfor har i ikke nogen telefon nr i kundeservice. I er. Flere måneder om at svare på mail

Besvarelse fra Wash World - Odense V - Bystævnevej
Stort set hver gang jeg får vasket bil så er der noget der er gået i stå. Utrolig belastende og meget dårlig kvalitet.

Besvarelse fra Wash World - Odense V - Bystævnevej
1 vaskehal var ude af drift blank skærm information om vask,displayer på væg virkede ikke