Wash World - Odense V - Bystævnevej Anmeldelser

Bystævnevej 5, 5200 Odense, DK

I aftes sent, havde jeg nogle spørgsmål som chatten ikke kunne svare på. Derfor udfyldte jeg en formular fra deres website, så jeg kunne komme i kontakt med dem. Allerede her til morgen, har jeg få... Se mere

De virker ikke optimalt med det ene eller andet mange gange og tørring kunne godt være meget bedre Evt sprinkler der ikke virker Hjulvask virker ikke mange gange da jeg havde en større pakke hvor... Se mere

Highlights af de ting jeg kan lide ved denne af deling: - Fornuftig bilvask til pengene - Forholdsvis kort ventetid - Bedre for miljøet end at stå og vaske der hjemme på vejen - Mulighed for ti... Se mere

Mage til elendig vask findes næppe. Billeder med udpluk af manglende vask er sendt til Wash World. For at give kompensation for elendig vask, skal man sende sit kontoudskrift og ovestrege det d... Se mere

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 9 af de 9 bedste virksomheder i Bilrengøring

Wash World

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Bystævnevej 5, 5200, Odense, Danmark

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.807 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Den var god

Den var god, kunne godt tørre noget mere

27. november 2023

Hej Tina,

Mange tak for den ærlige feedback og stjerner! Vi vil notere din kommentar ned om tørre delen, så vi kan give en mere tilfredsstillende oplevelse næste gang.

Du ønskes en dejlig dag herfra :-)

Driftsproblemer

To ud af tre vasketuneller var ude af drift. Medførte kø.
Ellers OK

29. november 2023

Hej Peter,

Tusind tak for din feedback og vi er glad for at høre at du, er glad for at vaske hos os.

Vi gør vores bedste for at holde vores lokationer i gang, men når man arbejder med teknologi, kan der desværre opstå uforudsete fejl.

Vores kundesupport er tilgængelig 24/7 for at hjælpe og forsøge at løse alle akutte problemer, når de opstår, men det er ikke altid muligt, og derfor kan der desværre opstå nedetid ved nogle af hallerne.

Hej,

Tak for din tillbagemelding. Vi er skuffet over at høre, at bilen ikke er blevet ren som forventet.
Vores kundesupport er altid til rådighed, hvis du ønsker hjælp til din sag.

Lana

godt tilfreds med vaskehallen som…

godt tilfreds med vaskehallen som sådan, men jeg føler der er for mange udfald på maskinerne eller teknikken, eller også har jeg bare været uheldig nogle gange.

16. november 2023

Hej Uffe,

Tak for din feedback og de 4 stjerner! Vi er glade for at høre, at du generelt er tilfreds med vores vaskehal. Vi beklager dog, at du har oplevet udfald på maskinerne.
Vi vil gerne undersøge dette nærmere, så du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig bedre og sikre en optimal oplevelse for dig.

God vask/ dårlig tørring

Konceptet er genialt - men tørring af bilen er elendig 🙄

8. november 2023

Hej,

Sikke en ærgerlig oplevelse. Du skal selvfølgelig have et tilfredsstillende vaskeresultat, når du vasker hos os. Du er derfor meget velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Vedhæft gerne billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice kan behandle sagen bedst og hurtigst muligt.

Ahad

Vaskemaskine 2 i Bolbro,Odense

Vaskemaskine 2 i Bolbro,Odense
Der er altid oliestænk når man kører igennem, har givet besked til teknikker som var der, han ville give en ny gratis vask.
Synes vaskene generelt bliver dårligere og dårligere.

8. november 2023

Hej Flemming,

Det er ærgerligt at høre, at du har haft en mindre tilfredsstillende oplevelse i vores vaskehal. Vi beklager for enhver ulejlighed, det har medført.

Vi ønsker at sikre, at alle vores kunder får den bedst mulige service og en tilfredsstillende oplevelse i vores vaskehal. Du kan derfor skrive til vores kundeservice her: https://washworld.dk/hjaelp

Cecilie

Det er altid nemt og hurtigt

Det er altid nemt og hurtigt, bilen bliver vasket rigtig grundigt. Jeg er glad.:)

5. november 2023

Hej Raluca,

Tusind tak for de mange flotte stjerne - dem sætter vi pris på! :-)

Dejligt at det bare køre nemt og hurtigt når du besøger vaskehallen!

Hjulvask manglede

30. oktober 2023

Hej Jens,

Vi beklager, at hjulvasken ikke levede op til dine forventninger. Din tilbagemelding er vigtig for os, og vi vil gerne forstå, hvad der gik galt. Vil du venligst kontakte os via https://washworld.dk/hjaelp og dele din oplevelse med os? Vi er åbne for forslag til forbedringer og vil gerne sikre, at vi leverer den bedste service.

Ahad.

vaskemaskinen kørte ind i sidespejlet…

vaskemaskinen kørte ind i sidespejlet selvom jeg holdt lige. der skete heldigvis ikke noget andet end at det skulle rettes ud..

30. oktober 2023

Hej Christian.

Tak for din vurdering med 4 stjerner. Vi beklager dybt hændelsen med vaskemaskinen, der kom i kontakt med sidespejlet på trods af din korrekte positionering. Dette er især beklageligt hvis du også selv har klappet sidespejlene ind forinden vasken. Vi er taknemmelige for, at der ikke skete yderligere i situationen, end at det kunne rettes.

Vi tager dette alvorligt og vil undersøge eventuelle årsager for at undgå lignende situationer fremover. Hvis du har yderligere kommentarer eller spørgsmål, er vores kundeservice klar til at hjælpe dig. Ligeledes kan man altid lave en skadesanmeldelse igennem vores hjemmeside under "hjælp".

Endnu engang tak for din feedback, og vi beklager ulejligheden. Vi håber at kunne give dig en bedre oplevelse næste gang.

Marcus

VaskVelfungerende anlæg

Velfungerende anlæg

18. oktober 2023

Hej Niels,

Mange tak for de fire stjerner. Vi stræber dog altid mod de fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedring, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice.

Du ønskes en rigtig god aften :-)

Jasmin.

Måtte vaske 2 gange….

16. oktober 2023

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du var nødt til at vaske bilen to gange for at opnå det ønskede resultat.

Vi tager din feedback alvorligt, og vi vil undersøge, hvad der gik galt under din vask for at forbedre vores servicekvalitet og sikre, at du får en bedre oplevelse næste gang.

Hvis du har yderligere kommentarer eller ønsker at dele flere detaljer om din oplevelse, er du velkommen til at kontakte os. Kundeservice kan kontaktes igennem hjemmesiden: washworld.dk
Vi håber at kunne levere en mere tilfredsstillende vask ved dit næste besøg.

Marcus

jeg syntes at bilen bliver ca 90% ren

jeg syntes at bilen bliver ca 90% ren , men paneller i bunden og sider kommer ikke med, jeg ved at jeg ikke kan få helt rene fælge men der mangler desværre en løsning, som ville glæde alle hvis i kom først med det, og så den sædvandlige at der altid er mindst en box der er defekt når vi kommer .

14. oktober 2023

Hej Tommy,

Tak for din feedback. Det er godt at høre, at du generelt er tilfreds med vaskens resultat, men vi noterer os, at der stadig er områder, der ikke bliver helt rene. Vi arbejder konstant på at forbedre vores service, så vi vil tage din feedback i betragtning.

Vi forstår også, at det kan være frustrerende, hvis der ofte er en hal ude af drift når man besøger os. Vi beklager for de udfordringer, det kan medføre. Vores teknikere arbejder hårdt på at holde alt i god stand, men nogle gange kan der opstå tekniske problemer.

Hvis du har yderligere kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundesupport, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Lana

Fin vask idag, men skidt sidste gang.

Fin vask idag, og fin Tørring. (Vaskehal med polering/tørrings børster)

Men, sidste gang jeg vaskede bil var det også en Fin vask, men meget ringe Tørring..
Bilen var pjaskvåd bagpå og godt dråbeplettet på resten af bilen..
(Vaskehal uden polering/tørrings børster..)

30. september 2023

Hej Palle,

Tak for den gode anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en tilfredsstillende oplevelse i vores vaskehal. Vi ønsker dog altid at yde den bedste service, så vores kunder kan få en femstjernet oplevelse. Derfor skal du være mere end velkommen til at skrive til vores kundeservice, i forhold til din henvendelse om tørringen. de ville her yde deres bedste service, og få løst problemet.

Jasmin.

Dårlig vaskeudstyr

Dårlig vaskeudstyr, sjælden man får en vask som er ok.
Ud af tre haller i Odense, er der næsten altid en der er ude af drift. Så kommer der ikke sæbe på den halve bil. Så bliver den ikke poleret, kun afblæst begge veje. Så fungerer hjulvask ikke. Så fungerer forvask ikke, går i gang med vask med det samme.

24. september 2023

Hej Ove

Hvis du oplever en vask, der ikke er i orden eller ikke lever op til produktbeskrivelsen så kan jeg kun anbefale at du kontakter kundeservice og klager over vasken. Tag billeder af bilen efter vask og send med ind, så hjælper vi dig selvfølgelig.

Julie

Jeg oplever desværre ofte at der er…

Jeg oplever desværre ofte at der er fejl på vaskemaskinerne eller at der er vaskemaskiner som er ude af drift.
Sidste gang jeg vaskede bil, virkede vanddyserne i venstre side af vaskehallen ikke.
Jeg måtte derfor kørte to gange igennem vaskehallen i to forskellige vaskemaskiner.

14. september 2023

Hej Søren

Vi gør vores bedste for at holde lokationerne kørende, men når man arbejder med teknik, så kan der desværre ske uventede fejl.

Vores Helpdesk-afdeling er bemandet 24/7 for at hjælpe og prøve at udrede alle akutte problemer, når de opstår, men det er ikke altid muligt, og derfor kan der desværre forekomme nedetid på nogle haller.

Hvis du oplever driftstop ude på lokationen, kan du ringe ind på vores akuttelefon. Tlf.nr. står oplyst ude på terminalen og inde i vaskehallen. Du kan også gå ind på vores hjemmeside og finde din vaskehal på https://washworld.dk/find-wash-world-vaskehal - der vil der stå oplyst, hvis vaskehallen er nede så du ikke kører forgæves.

Julie

Godt koncept, men varierende tilfredshed

Jeg har været super tilfreds med Wash World og hele konceptet fra starten, men må desværre trække nogle stjerner fra, da vaskeprogrammerne i vaskehallen vasker som vinden den blæser, altså meget skiftende og med kritisabel resultat. Flere gange oplever jeg at få vasket helt uden sæbe og cirka hveranden gang mangler hjulvasken. Polérbørsterne fedter nogle gange bilen mere til end de gavner.

12. september 2023

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse med 2 stjerner og for at dele dine oplevelser med os. Vi beklager de udfordringer, du har oplevet med vores vaskeprogrammer og resultater.

Vi tager dine kommentarer til efterretning og vil arbejde på at forbedre vores vaskeprogrammer og vedligeholdelse af udstyr for at sikre mere pålidelige og kvalitetsmæssige vaske.

Hvis du har yderligere feedback eller ønsker at rapportere specifikke problemer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig bedre.

Jeres maskiner i Odense Tørre dårlig

Jeres maskiner i Odense Tørre dårlig. Den tørre man kan købe. Tilvalg er ikke penge vær
Hvorfor har i ikke nogen telefon nr i kundeservice. I er. Flere måneder om at svare på mail

16. september 2023

Hej Per,

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Lana

Stort set hver gang jeg får vasket bil…

Stort set hver gang jeg får vasket bil så er der noget der er gået i stå. Utrolig belastende og meget dårlig kvalitet.

14. september 2023

Hej,

Tak for din anmeldelse med 1 stjerne. Det er beklageligt at høre, at du gentagne gange har oplevet problemer under din vask.

Vi undskylder for de udfordringer, du har haft med vores service. Vi vil undersøge årsagerne til disse problemer og arbejde på at forbedre kvaliteten af vores tjeneste, så vores kunder får en mere pålidelig oplevelse.

Hvis du har yderligere kommentarer eller ønsker at rapportere specifikke problemer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig bedre.

Lana

1 vaskehal var ude af drift blank skærm…

1 vaskehal var ude af drift blank skærm information om vask,displayer på væg virkede ikke

13. september 2023

Hej Jørgen,

Tak for din feedback. Vi kan desværre ikke se at der skulle være noget ved infotavlen, men vi genstarter hele systemet derude, bare for at være sikre på at alt er som det skal være.

Wash World