Wash World - Odense V - Bystævnevej Anmeldelser

Bystævnevej 5, 5200 Odense, DK

I aftes sent, havde jeg nogle spørgsmål som chatten ikke kunne svare på. Derfor udfyldte jeg en formular fra deres website, så jeg kunne komme i kontakt med dem. Allerede her til morgen, har jeg få... Se mere

De virker ikke optimalt med det ene eller andet mange gange og tørring kunne godt være meget bedre Evt sprinkler der ikke virker Hjulvask virker ikke mange gange da jeg havde en større pakke hvor... Se mere

Highlights af de ting jeg kan lide ved denne af deling: - Fornuftig bilvask til pengene - Forholdsvis kort ventetid - Bedre for miljøet end at stå og vaske der hjemme på vejen - Mulighed for ti... Se mere

Mage til elendig vask findes næppe. Billeder med udpluk af manglende vask er sendt til Wash World. For at give kompensation for elendig vask, skal man sende sit kontoudskrift og ovestrege det d... Se mere

1. nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Bilvask
  2. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Bilrengøring

Wash World

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Bystævnevej 5, 5200, Odense, Danmark

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

1.852 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt

11. august 2026

Hej Lars
Tusind tak for de 5 stjerner! Det er skønt at høre, at du oplever vasken som både hurtig og nem 🚗⚡ Vi sætter stor pris på din fine anmeldelse, og vi håber, at du får en lige så god og smidig oplevelse næste gang, du besøger os 🙌✨
Hilsen Maja

Ok og ren vaskehal

Ok og ren vaskehal

11. august 2026

Hej
Tusind tak for de 5 stjerner! Det glæder os rigtig meget, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din anmeldelse, og det er dejligt at høre, at vaskehallen fremstod ren og pæn 😊 Vi håber, at du også får en rigtig god oplevelse næste gang, du kigger forbi 🚗✨
Hilsen Maja

I aftes sent

Allerede her til morgen, har jeg fået nogle superfine og brugbare svar. Nu skal jeg bare have startet vores abonnement :-)

5. august 2026

Hej Marie 😊
Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️ Det glæder os virkelig meget at høre, at du hurtigt fik brugbare og gode svar på dine spørgsmål.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med vores kundeservice 💚 Det betyder meget for os, at du følte dig godt hjulpet.
Vi glæder os til at byde dig velkommen som medlem hos Wash World og håber, at du får mange gode vaskeoplevelser fremover ✨
Jasmin 🌸

Dårlig kundeservice og faciliteter.

Jeg ville benytte mig af deres vask selv i Bolbro, Odense, men da jeg ankommer til hal nummer 2 og prøver at sætte mit kort på, kan se jeg der er bleven reserveret 120kr på mit kort men intet skum eller vand kommer ud af slangerne, derefter ringer jeg til deres support, hvor jeg bliver fortalt at der skal et genstart til før terminalen virker, efterfølgende virker deres vask selv stadigvæk ikke og mine penge er ikke kommet retur efter 2 uger. For mig handler det principielt om at jeg har betalt for noget som jeg ikke har fået nogen service for. Derefter har jeg kontakte kundeservice på mail hvor jeg konstant bliver fortalt at jeg skal vente på de kommer retur.

17. juli 2026

Hej,
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Det er vi kede af at høre. Når der foretages en reservation på et betalingskort, kan det tage forskellig tid, før beløbet frigives igen. Det afhænger af den enkelte bank og korttype, og i nogle tilfælde kan det tage længere tid end forventet.
Hvis reservationen fortsat ikke er frigivet, er du meget velkommen til at skrive til vores kundeservice, så undersøger vi gerne sagen nærmere og hjælper dig videre.
Maja 💚

Tør bilen kunne være bedre

Tør bilen kunne være bedre

25. juli 2026

Hej,
Tak for din anmeldelse og de 3 stjerner.
Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at du synes, tørringen kunne være bedre. Din feedback er værdifuld, og vi tager den med i vores løbende arbejde med at forbedre vaskeoplevelsen.
Vi håber, vi får mulighed for at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang.
Maja 💚

God vask til prisen

God vask til prisen, måske lidt bedre tørring

14. juli 2026

Hej Finn 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 💚
Det glæder os at høre, at du synes, du får en god vask til prisen. Tak også for din kommentar om tørringen – den tager vi med videre, da vi altid arbejder på at forbedre oplevelsen i vores vaskehaller.
Vi håber at byde dig velkommen igen snart.
Jasmin 😊

ok oplevelse

Rent og pænt og vasken var i orden

5. juli 2026

Hej 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse hos os. 🚗✨
Vi er glade for, at du oplevede, at der var rent og pænt på lokationen, og at vasken levede op til dine forventninger. Det er netop den oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder, og derfor betyder din positive feedback rigtig meget for os.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen mange gange fremover.
Jasmin 😊

jeg fik en ren bil

20. juni 2026

Hej Ejner,
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! 😊
Det er dejligt at høre, at du fik det, du kom efter – nemlig en ren bil. 🚗✨ Vi gør os umage for at levere et godt vaskeresultat hver gang, så det glæder os, at du har haft en positiv oplevelse.
Tak fordi du valgte os, og fordi du tog dig tid til at dele din feedback. Vi glæder os til at se dig igen.
Jasmin ✨

Effektiv bilvask

Let adgang, moderne anlæg af høj kvalitet.
Let til- og frakørsel.

8. maj 2026

Hej Torben
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Jeg er virkelig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du oplever vores anlæg som moderne og nemt at bruge. Vi arbejder hele tiden på at gøre bilvask både hurtig, effektiv og bekvem, så det betyder meget at høre, at både til- og frakørsel samt kvaliteten lever op til dine forventninger.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os – det sætter vi stor pris på 😊

Hej Claus 🚗
Jeg er rigtig glad for at høre, at du oplever det som både nemt og hurtigt hos os – og fedt med smileyen! 😀 Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give hver gang.
Det betyder meget for os, at det bare fungerer uden besvær, så du hurtigt kan komme videre. Din feedback er med til at bekræfte, at vi er på rette vej, og den motiverer os til hele tiden at gøre oplevelsen endnu bedre.
Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi glæder os til at byde dig velkommen igen.
Sara 😉

Vaskemaskinen fik min bil helt ren…

Vaskemaskinen fik min bil helt ren Dennegang.

Men den blev ikke helt tør.

4. april 2026

Hej trine-trille, 😁👍
Tak for din anmeldelse – det er vi rigtig glade for! Det er skønt at høre, at din bil blev helt ren denne gang, og at vasken leverede som den skulle.
Vi er dog enige i, at tørringen også skal være helt i top for at give den fulde oplevelse. Derfor arbejder vi løbende på at forbedre netop tørringen, blandt andet med justering af vores vaskeprogrammer, bedre kemi og opgraderinger af vores udstyr.
Vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med at blive endnu bedre – og vi håber, at din næste vask sidder lige i skabet hele vejen igennem.
Du er velkommen til at sende os en mail med billeder af resultatet så vi kan undersøge nærmere.  🚗
Sara fra Wash World 🫧

Alt så fint

Alt så fint, tak 🌺

3. april 2026

Hej Michaela,
Tusind tak for din anmeldelse – det er virkelig dejligt at høre, at alt var som det skulle være 🌺
Vi lægger stor vægt på, at hele oplevelsen fungerede fra start til slut, så du nemt og hurtigt kan få en ren bil uden besvær. Derfor betyder det meget for os at få bekræftet, at det hele spiller, som det skal.
Din feedback er med til at motivere os til at fortsætte det gode arbejde og hele tiden sikre en stabil og god oplevelse for vores kunder 🚗✨
Vi håber at se dig igen snart til endnu en god vask 😊
Jasmin

Super service i forbindelse med vask…

Super service i forbindelse med vask der på ingen måde havde tørret. Hurtig respons og fantastisk service.

20. marts 2026

Hej Lisa,
Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! 🌟
Det glæder mig virkelig at høre, at du oplevede hurtig respons og rigtig god service, da tørringen ikke levede op til forventningerne – præcis sådan skal det være!
Jasmin

Dosering af sæbe var helt forkert…

Dosering af sæbe var helt forkert hvilket medførte at bilen efter tørring var oversmurt med sæberester. Nok sidste gang efter den oplevelse.

2. februar 2026

Hej Reimer,
Det er virkelig ærgerligt at høre, at din oplevelse ikke var som forventet. Hvis der er sæberester tilbage efter tørring, er det naturligvis ikke den kvalitet, vi ønsker at levere.
Jeg vil meget gerne hjælpe dig videre, så sagen kan blive fulgt op. Gå venligst ind i Hjælp-sektionen på vores hjemmeside og kontakt kundeservice der – så kan vi se nærmere på det og finde en løsning.
Skulle du en anden gang opleve, at en vask stopper helt eller der opstår en fejl under selve vaskeprocessen, er du altid velkommen til at bruge nødtelefonen på anlægget for hurtig hjælp.

Billig

Billig, effektiv

30. juli 2025

Hej Youssef

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! ✨

Vi ser frem til dit næste besøg.

Sophie Wash World 🚗

God servicr

15. november 2025

Hej Preben,
Tak for idn flotte anmeldelse.
Vi er glade for de 5 stjerner!
Imran

Tak for at levere en ren bil hver gang

Tak for at levere en ren bil hver gang. Har været kunde i flere år. Blev lokket af konkurrenter og er nu tilbagevendende, da I helt klart leverer den bedste kvalitet til en meget god pris.

14. november 2025

Hej  Malerfirma
Tusind tak for de 5 stjerner og de rosende ord – det betyder virkelig meget for os, at du har været kunde i flere år og vælger os igen, fordi du oplever, at vi leverer den bedste kvalitet til en god pris!
Aden

Nem info ved terminal

Nem info ved terminal, som første gangs bruger 👍

11. november 2025

Hej Pia
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at terminalen var nem at bruge – især som ny bruger 👍
Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart.
Benjamin

Besvarelse fra Wash World - Odense V - Bystævnevej

Hej! Tusind tak for din anmeldelse – det lyder som en effektiv og problemfri vask, lige som det skal være 🚗💦
Vi er glade for, at du er tilfreds!

Det er en fornøjelse at vaske

Det er en fornøjelse at vaske, jeg giver 5⭐️ hver gang, det må I nøjes med

10. oktober 2025

Hej Ib,

Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for de 5 stjerner hver gang! Det er en fornøjelse at have dig med, og vi nøjes meget gerne med topkarakterer fra dig. ⭐️🚗💙
Yahya