Opdatering: ændrer fra 1 til 4 stjerner da washworld har tilbudt penge refunderet eller en voucher til en opgraderet vask. Voucher var nemmeste løsning så den tog vi imod. ********** Washworld i h... Se mere
Springstrup 5, 4300 Holbæk, DK
Betaler for premium vask, men bilen blev ikke ordentlig rent og tydelig spor fra vasken som var svær at få poleret væk efterfølgende. Det er okay, men prisen er mere premium end vaskens kvalitet. Kræ... Se mere
Køre forbi i Holbæk og skal have vasket bil klokken 6:15 om morgenen og alle tre vaskehalle er ude af drift Det er simpelthen for dårligt Det er ikke første gang.
Igen synes jeg ikke bilen bliver ordentlig ren, særligt på bagklap ved “Guldvask”. Jeg kunne selvfølgelig vælge en dyrere vask, der vasker både frem og tilbage men synes i forevejen at prisen for abon... Se mere
Springstrup 5, 4300, Holbæk, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Det vasker ikke , det gør bilen bare våget og mere beskidt har været der idag , men var nød til at vaske min bil igen i ok bilvask som jeg var rigtig tilfreds med

Vaskehal - Holbæk tit ude af drift
Vi oplever tit Holbæks 3 vaskehaller i samme anlæg er ude af drift i flere dage i træk.
Har meldt det til kundeservice, hvorfra man får et standardsvar. Der er over 20 km til anden Washworld station, så det er ikke et alternativ. Og samtidig har de hævet laveste pris fra 69 kr. til 99 kr. - men produktet er ikke blevet bedre af den grund. Hvis så i det mindre prisstigningen gik til hurtigere reparationer, når maskiner fejler, men det er ikke blevet bedre.
Generelt er tørring ikke meget bevendt. Bilen og ruder er pletter af kalk efter vask.
Det gælder ikke kun vaskehallen Holbæk.
———
Tilføjelse efter svar fra. Wash World her 12-08-2024:
Jeg forstår ikke, hvorfor jeg igen skal skrive til jeres kundeservice, når jeg allerede har skrevet til jer inden denne anmeldelse. Hvad skulle det hjælpe ekstra?
Og jeg har også skrevet til Kundeservice de andre gange vaskehaller har været ude af drift.

Besvarelse fra Wash World - Holbæk - Springstrup
Det har virket fint i næsten 2 år, men nu bliver mit bagrudeviskerblad revet af igen og igen også selv om jeg bruger overtræksposen. Det er nu sket 3 gange. Nu gider jeg ikke mere og har meldt mig ud.

Besvarelse fra Wash World - Holbæk - Springstrup
Jeg oplever desværre at min bil er blevet ridset og skrammet overalt i lakken i det års tid jeg har brugt Wash World.
Derudover har jeg en del gange måtte ringe til deres akut telefon imens jeg har været inde i vaskehallen (også denne gang).
Enkelte gange har jeg måtte vaske bilen 2 gange fordi den ikke er blevet ordentlig ren (og så beskidt er bilen sjældent idet jeg ikke bruger bilen så meget).
Når de får 3 stjerner alligevel, er det fordi deres akut telefon altid bliver besvaret hurtigt og venligt, også selvom det er midt om natten

WashWorld Holbæk
Når kun ca. 60% af bilen bliver nogenlunde ren (den nederste del af bilen hele vejen rundt og front er lige så beskidt som før) efter en “guldvask” til 79 kr så kan det ikke blive til mere end 1 stjerne. Bare ikke pengene værd...

Besvarelse fra Wash World - Holbæk - Springstrup
D 1/6 kørte vi vores helt nye Volvo i washworld Holbæk. Resultatet var at vores bil er fyldt med ridser både på front og på sider. Washworld fralægger sig ansvaret og skriver et autosvar, om at ikke andre har oplevet et problem denne dag fra denne maskine.
Jeg vil på det kraftigste advarer om at bruge denne vaskehal, da vi nu står overfor en polering af vores 2 mdr gamle ridsede bil.
Opfølgning efter Wash World svar her på trustpilot.
Dette tager de alvorligt og henviser til hjælp på deres hjemmeside, præcis det samme jeg gjorde første gang. Men ok jeg gør det samme igen…. Og sjovt nok det samme svar, det findes åbenbart ikke da andre ikke har oplevet det samme denne dag!!! Dog er min bil stadig fyldet med ridser, og derudover henviser de mig til at anmelde skaden ved mit forsikringsselskab.
De fralægger sig ansvaret fuldstændig igen, tidsspilde at henvise til hjælp på hjemmesiden.
Der er tilsyneladende en klagekonsulent ansat til at afværge kundernes problemer!!.
Opfølgningen er skrevet her, da svaret fra Wash World nok ikke var til mig, men for at læsere på trustpilot kunne se at de er en seriøs virksomhed… men nej det er de ikke, de er ligeglad med deres kunder, hvis der opstår problemer, som der jo kan gøre i en vaskehal.

Besvarelse fra Wash World - Holbæk - Springstrup
Måske er der blevet ændret i jeres vask?
Sidste år kan jeg så på min bankkonto at jeg flere gange har købt premium vask hos jer, som inkluderer polering, med poleringsbørster. De sidste to gange har jeg også købt en premium vask, men polering er udeblevet.
I følge jeres kundeservice fåes denne ydelse kun i premium plus,
som jeg aldrig har købt og derfor er jeg lidt uforsående over for dette svar.
Og at poleringen består af en væske?? Når jeg køber Premium vask..

Besvarelse fra Wash World - Holbæk - Springstrup
Bilen var stadig beskidt og våd efter vask, så den måtte en tur mere i vask. Dog stadig meget våd, så måtte ud og tørre bilen

Besvarelse fra Wash World - Holbæk - Springstrup
Min bedste anbefaling... Hold jer væk..
Hvis i køber abonnement er det ikke til at melde sig ud...
Af 3 maskiner i Holbæk, er det normalt at de 2 ikke virker. Selv reparatøren siger det er de dårligste men billigste maskiner de roder med..
Har været medlem siden 2019

Besvarelse fra Wash World - Holbæk - Springstrup
Var ikke tilfreds med denne her vask , nu har jeg vasket i flere år ved jer og har valgt den dyre vask hver gang også idag med alt , også insekt fjernen til en mere pris på 30kr men nej bilen er på ingen måde fri for insekter øv , jeg håber næste gang bliver bedre
Mvh
Henning Sylvest

Vaskehal 2 var ude af drift og hal 3 kunne ikke aflæse nummerpladen

Hold jer langt væk.
Vaskemaskinen flåede min bagrude visker af og da vi kører frem ser vi at der ligger flere viskere på gulvet. Wash world fralægger sig ethvert ansvar og påpeger at det er på eget ansvar at køre ind. Kommer aldrig her igen.

Besvarelse fra Wash World - Holbæk - Springstrup
Forventer at vask hallen ikke ødelægger min bil den rev min helt nye vindue visker af og knækket armen og det hele så måske man skal finde et andet sted og vaske bil