Har 2 gang været forbi VW i Valby for at få skiftet vinter til sommerdæk - begge gange med en SMS dagen før - kommer derned og der er ingen dæk - de kan ikke fortælle mig hvornår dækkene ankommer og h... Se mere
Jeg har i årenes løb købt adskillige nye biler, og hver gang undret mig over det manglende engagement fra sælgernes side. Denne gang har været en undtagelse, hvor jeg ved køb af min nye T-ROC blev... Se mere
Super professionel behandling og service. Det har været en fornøjelse at købe ny bil hos Anders Birk, Volkswagen København. Vi er gennem hele processen blevet behandlet med imødekommenhed og har ny... Se mere
Rigtig god oplevelse og super god service både ved køb og afhentning af Anders. Hvis bilforhandlere normalt ligger i bunden i forhold til stjerner, så trækker Volkswagen København godt op på et blak... Se mere
Hos Volkswagen København er det den gode oplevelse, der er i fokus. Vi ønsker at skabe det lille ekstra, du ikke forventer og som betyder, at du som kunde bliver YDERST tilfreds. Vores medarbejdere gør hver dag deres bedste for at skabe de bedste rammer for dig og dine behov. Du bliver mødt med et smil, humor, personlig kontakt. Vores personale uddannes løbende så vi lever op til de højeste krav i branchen. HUSK at alle er velkomne hos os :)
Banevingen 9, 2200, København N, Danmark
Denne anmeldelse er dedikeret til salgsrådgiveren Nicolai Lindegaard hos Volkswagen København, og det betyder at anmeldelsen ikke omfatter de erfaringer vi ikke har gjort os endnu med resten af Volkswagen København. Forhåbentlig kommer vi til at opleve et lige så positivt forløb og samarbejde med resten af organisationen fremadrettet.
Da jeg, i går aftes, trillede en tur langs vandet i vores nyindkøbte bil, spurgte jeg gemalinden ved siden af, hvorfor det var at vi havde haft så god en oplevelse med Nicolai. Hun funderede kort under sin krøllede manke og sagde så: "Det er måden han møder folk på. Han er lyttende. Han taler ind i de ting vi siger. Han deler ud af sine erfaringer, og han er ærlig. Men de to vigtigste egenskaber er at han aldrig får en til at føle at man har stillet et spørgsmål for meget, og at han hjælper med at give os ro i maven".
Ro i maven. Hvorfor er det så, så vigtigt. Det er sgu vigtigt når man ikke har været en del af privatbilismen i et årti, og pludselig bevæger sig ind i en verden hvor biløkonomien bliver en stor del af ens budget. Det er vigtigt fordi de ubekendte faktorer skaber usikkerhed og dermed frastøder mere end det tiltrækker. Og så er det bare rigtigt rart at have den følelse af at alle parter har lavet en god aftale. Det er vores fortjeneste og det er Nicolais fortjeneste.
Så til dig Nicolai, tusind tak for al din ildhu, og vi håber at vi må bruge dig som kontaktperson fremadrettet når vi skal købe en service eller et produkt hos Volkswagen København. Den relation er skabt gennem dig. Du har slået sælgere og salgschefer fra Via Biler, Krogsgaard-Jensen og Andersen og Martini af pinden med din væremåde, og selvom salget af denne ene bil kun giver en enkelt opmærksomhed på de salgstal alle sælgere konstant måles på, så har Volkswagen København sikret sig at vi til enhver tid først vil henvende os til dem når vi skal købe en service eller et produkt. Det kan I ikke læse på Jeres umiddelbare salgstal, men jeg håber I bliver krediteret for det, for det kan Semler Gruppen mærke på deres årlige bundlinje. Igen, og igen og igen.

Besvarelse fra Volkswagen København - en del af Semler Mobility
Tak til personalet indskrivning/værksted via VW appen for hurtig tjek af bilen og som sædvanligt Amanda Bonde som tog sig tid til behandle mine tekniske spørgsmål. Super service!

Besvarelse fra Volkswagen København - en del af Semler Mobility
Havde bilen til service og havde benyttet mig af VW prismatch uden sure miner af nogen art fra deres side. Havde bedt om klargøring til MinVW da jeg checkede bilen ind på nettet om morgenen, men det var blevet overset. Straks tilbød de af fikse det mens jeg ventede, og udover en uforbeholden undskyldning som sådan set havde været rigeligt, stak de mig en flaske rødvin som kompensation for ventetiden - det var slet ikke forventet fra min side.
Benjamin ringede senere for at kontrollere at link til installation af appen var kommet rigtigt frem - også langt over forventet.
Her kommer jeg gerne igen - også når bilen engang skal byttes ud med en yngre model

Besvarelse fra Volkswagen København - en del af Semler Mobility
Det har under hele forløbet, været en fornøjelse, at handle med Tobias Hydeskov fra VW Kbh. Kæmpe anbefaling herfra! Mon ikke vi også kigger den vej, næste gang vi skal have ny bil

Besvarelse fra Volkswagen København - en del af Semler Mobility
Fantastisk service og super kompetent salgsarbejde. Hvis det er VW man skal have så tag fat i Andreas Vidø !

Fantastisk oplevelse!
Fantastisk service!
Fantastisk bil!

Besvarelse fra Volkswagen København - en del af Semler Mobility
Denne gang har været en undtagelse, hvor jeg ved køb af min nye T-ROC blev betjent af Christian Andersen. Hele vejen igennem var han meget opfølgende, og ved afleveringen fik jeg en særdeles grundig instruktion i bilens betjening. Fem stjerner til Volkswagen i København.
Erling CHRISTENSEN

Besvarelse fra Volkswagen København - en del af Semler Mobility
Jeg fik den hjælp, jeg havde brug for i forbindelse med leasing af min bil. Jeg blev guidet godt igennem processen, som jeg ellers er uvant med, og jeg fik den fineste service af Andreas, som hjalp mig med at få lige den bil, jeg skulle bruge. Det var en hurtig og effektiv proces.

Besvarelse fra Volkswagen København - en del af Semler Mobility
Helt igennem en god service vi takker Tobias gottorp Hydeskov mange gange for en god behandling
Hilsen maiken og rene

Besvarelse fra Volkswagen København - en del af Semler Mobility
Hos Christian fik man god service og en stækt dedikeret indsats til at finde den rigtige bil til en. Jeg var på udkig efter en polo med specifikke krav og det lykkedes ham at skaffe en bil til mig på en måneds tid som levede op til alle mine forventninger. Man føler sig i gode hænder og godt behandlet. Stort tak til Christian!

Besvarelse fra Volkswagen København - en del af Semler Mobility
Vi havde en utrolig professionel handel, Tobias var hurtig og effektiv og vi fik en virkelig god behandling.

Besvarelse fra Volkswagen København - en del af Semler Mobility
Stor ros til jeres Amanda.
Jeg har aftalt et batteriskift til min nøgle og har en fjederklap til det lille handskerum foran DSG´gearet der har sat sig fast fordi en opladerledning har sat sig i klemme. Da jeg ankommer skifter Amanda straks batteriet og finder resolut en brødkniv (!) for at se om en lang smal genstand kan løse problemet der ellers vil udløse en aftale med værkstedet, så problemet kan løses uden skader.
Brødkniven viser sig at være overflødig (selv om det var godt fundet på) idet Amanda giver den genstridige klap et lynhurtigt puf hvorefter klappen, trods mange tidligere forgæves forsøg af undertegnede, springer op og efter ialt ca. 5 minutter kan jeg køre videre.
Endnu engang tak for hurtig service lige når den behøvedes.

Besvarelse fra Volkswagen København - en del af Semler Mobility
Det bedste samarbejde og service nogensinde! Er så glad for mit køb!

Besvarelse fra Volkswagen København - en del af Semler Mobility
Føler mig specielt meget fint og forstående behandlet af Amanda Bonde

Besvarelse fra Volkswagen København - en del af Semler Mobility
Jeg/vi blev betjent af Tobias- og held for os - sjældent har jeg mødt en så dygtig bilsælger, ( jeg har haft mange biler) trods han unge alder - imødekommende, lyttende, og yderst kompetent i rådgivningen.
Planen holdt 100%
Pas godt på ham VW
Id3 tror jeg, bliver en ny æra for VW, og der er meget jeg/vi skal lære, og vi glæder mig.
Et stort Tillykke til Volkswagen København

Besvarelse fra Volkswagen København - en del af Semler Mobility
I forbindelse med nyanskaffelse af en polo skulle den forbi værkstedet hos Vw København.
Ved denne lejlighed fik jeg en uovertruffen og nærværende service af Amanda Bonde. På et niveau som jeg ikke har oplevet tidligere på trods af jeg har været jævnlig gæst hos andre autoriserede Vw værksteder i Nordsjælland.
I har derfor fået en ny trofast kunde hos Vw København 🌞
Mikkel

Besvarelse fra Volkswagen København - en del af Semler Mobility
Vi har netop hentet 2 biler hos Volkswagen København. Sjældent har vi fået så god behandling i forbindelse med et køb. Sælgerne formåede virkelig at gøre det til en fantastisk oplevelse.
Volkswagen København skal have den bedst mulige anbefaling. Det er uden tvivl der, vi også skal have vores næste bil.
Andreas & Rikke

Jeg har netop købt en Vw Polo hos Volkswagen København
Det har været en stor fornøjelse, at få råd og vejledning
af Christian Andersen ved køb af bil.
Christian har med sjælden omhu og professionel rådgivning, guidet mig igennem processen med hjælp til valg af bil, samt køb.
Jeg er umådelig tilfreds med oplevelsen, Christian er en yderst serviceminded person, som jeg med glæde vil anbefale.
Tina Kastrup

Besvarelse fra Volkswagen København - en del af Semler Mobility
Super hurtig service, endda færdig før tid. De varmeste anbefalinger fra en yderst tilfreds kunde.

Besvarelse fra Volkswagen København - en del af Semler Mobility
Vi har haft en fantastisk god oplevelse i forbindelse med køb af ny T-cross. Vi fik sådan en god behandling og service, da vi første gang kom i butikken med overvejelse om køb. Dialogen var virkelig god. Jeg hentede den nye bil i går og igen var det en virkelig god oplevelse. Et kæmpe stort tak til Nicolai Lindegaard for dit engagement og imødekommenhed. Det gør glæden ved køb af en ny bil endnu større. Vi kan virkelig anbefale VW København.