Volkswagen København - en del af Semler Mobility Anmeldelser 369

3,7

Har 2 gang været forbi VW i Valby for at få skiftet vinter til sommerdæk - begge gange med en SMS dagen før - kommer derned og der er ingen dæk - de kan ikke fortælle mig hvornår dækkene ankommer og h... Se mere

Jeg har i årenes løb købt adskillige nye biler, og hver gang undret mig over det manglende engagement fra sælgernes side. Denne gang har været en undtagelse, hvor jeg ved køb af min nye T-ROC blev... Se mere

Super professionel behandling og service. Det har været en fornøjelse at købe ny bil hos Anders Birk, Volkswagen København. Vi er gennem hele processen blevet behandlet med imødekommenhed og har ny... Se mere

Rigtig god oplevelse og super god service både ved køb og afhentning af Anders. Hvis bilforhandlere normalt ligger i bunden i forhold til stjerner, så trækker Volkswagen København godt op på et blak... Se mere

1. Bilforhandler

Hos Volkswagen København er det den gode oplevelse, der er i fokus. Vi ønsker at skabe det lille ekstra, du ikke forventer og som betyder, at du som kunde bliver YDERST tilfreds. Vores medarbejdere gør hver dag deres bedste for at skabe de bedste rammer for dig og dine behov. Du bliver mødt med et smil, humor, personlig kontakt. Vores personale uddannes løbende så vi lever op til de højeste krav i branchen. HUSK at alle er velkomne hos os :)

3,7

Middel

Stor tak til Nicolai Lindegaard

Stor tak til Nicolai Lindegaard, der på alle måder gjorde mit nye bilkøb let, hurtigt og smidigt. Som i en Disneyfilm sørgede Nicolai for, at jeg kom trygt igennem processen ... ind kom jeg i min 18 år gamle spand og ud kørte jeg i min nye T-cross. Jeg ELSKER den bil!
Nicolai you’re the man!😁

24. november 2020

Hej Helen,

Tak for en mega fed anmeldelse. Når jeg ser Nicolai får han en KÆMPE high five for hans arbejde :)

Stort tillykke endnu engang med din nye sprit nye T-Cross, dejlig bil.

Rigtig god dag og på glædeligt gensyn

KØB DIN VW HER!

Har i langtid gået og kigget efter ny (brugt) bil til at erstatte vores gamle Fiat!

Jeg faldt over en VW Golf som opfyldte mine krav iht km, udstyr osv!

tog kontakt til VW og kom i snak med Andreas Vidø! Manden er seriøst genial! Low key, let at snakke med, forklarer alt så det er til at forstå, og gennemført handel! FIk sågar en gratis P-Skive med, efter klargøringen havde gjort bilen så pæn at den så ud som NY!

JEG ER SÅ TILFREDS MED MIN HANDEL!!!!

20. november 2020

Hej Simon,

Tak for en fantastisk anmeldelse, bliver helt glad af at læse den. Der ryger kæmpe ros Andreas' vej :)

Stort tillykke nok engang med din nye Volkswagen.

Rigtig god aften og på gensyn.

Martin Bäcklund Schumacher

Vi købte for lidt over en måned siden…

Vi købte for lidt over en måned siden en bil af Andreas Vidø ved Volkswagen København. Det var en meget positiv oplevelse og han gav os det lille skub der skulle til 👍🏼 Vi vil helt sikkert anbefale Volkswagen København til andre der drømmer om en ny bil og god service!

19. november 2020

Hej Morten,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse af Andreas Vidø & Volkswagen København. Den sætter vi stor pris på.

Stort tillykke endnu engang med jeres nye Volkswagen :)

Rigtig god aften og på gensyn.

Fantastisk service!!!

Fantastisk service!!!! Jeg var egentlig på vej på en længere (dejlig) gåtur 11km til VW Gladsaxe for at hente min bil efter reparation, men kommer tilfældigt forbi VW KBH på halvvejen. Jeg spørger her spontant om det er muligt at oplade min telefon lidt, men da de hører, hvor jeg er på vej hen, insisterer de på at give mig et lift i bil hele vejen ud til Gladsaxe VW, giver kaffe på vejen og sørger for opladning af min telefon. Det kalder jeg god behandling af kunder :-)

20. oktober 2020

Hej Birgitte,

Mange tak for din flotte anmeldelse af vores kunde service i København.
Vi går gerne en ekstra meter for kunderne og vi mener det faktisk.
Håber vi kan give kaffen i fremtiden, når du får udført service på din bil.

På gensyn om det er til en kop kaffe eller opladning af mobilen er du altid velkommen.

Henrik Sørensen

Volkswagen københavn jeg kommer igen

Hos volkswagen københavn blev jeg tilbudt at få service cam.en video af min bil neden under. Og her oplever jeg at Mekanikeren der havde fat i min bil var super professionel og fantastisk til at forklare tingene uden at det blev alt for teknisk. Og den indskriver der modtog min bil og udleverede den til mig var meget rar , jeg fik forklaret regningen så der ingen tvivl var om Hva jeg havde fået lavet på min bil.
Jeg vil klart anbefale andre der kører til originalt værksted at tage til volkswagen København

10. oktober 2020

Hej Martin,
Mange tak for din flotte anmeldelse af vores værksted, Volkswagen København.
Vi er glade for at du synes om vores tiltag med Service cam af din bil.
På gensyn.

Henrik Sørensen

Har for en uge siden hentet en lækker…

Har for en uge siden hentet en lækker bil! Super service hele vejen igennem af Andreas Vidø! Professionel til fingerspidserne, svarede og forklarede alt hvad der kunne tænkes at blive spurgt! 👌🏼

9. oktober 2020

Hej Troels,
Mange tak for din flotte anmeldelse af Andreas Vidø.
Stort tillykke med din nye Volkswagen Polo.

God efterårsferie, hvis du er så heldig og have det :-)

Suveræn service

Hentede i går min nye Polo hos Volkswagen København. Har fået suveræn service af Andreas Vidø igennem hele forløbet. Han har sikret, at der var styr på det hele og endda holdt mig kørende i den mellemliggende periode (fra jeg afleverede min tidligere VW til jeg fik den nye). Det har været en fornøjelse, og jeg kan varmt anbefale at handle hos Andreas og VW København.

1. oktober 2020

Hej Olivia,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Andreas Vidø, jeg bliver så glad hver gang tingene lykkedes.

Endnu engang stort tillykke med din nye Volkswagen Polo.

Rigtig god dag samt weekend :)

God service!

Har i dag hentet min VW Up købt hos jer, med god service hele vejen fra Andreas Vidø. Servicen har været i top fra start til slut og ikke en finger at sætte på noget. Stort tak for den gode betjening herfra.

30. september 2020

Hej Nadia,

Mange gange tak for din flotte anmeldelse af Andreas Vidø & Volkswagen København. Jeg skal sørge for at rose Andreas når jeg ser ham :)

Stort tillykke nok engang med din nye Volkswagen up!.. Rigtig god weekend når du kommer så langt.

Har netop købt en dejlig VW T Cross

Har netop købt en dejlig VW T Cross. Blev superflot betjent af Christian Andersen, på Banevingen, 2200 Nørrebro. Behagelig og informativ fyr. 👍
Henrik Bengtsson

30. september 2020

Hej Henrik,

Mange tak for din anmeldelse af Christian Andersen & Volkswagen København. Christian får en high five når jeg ser ham :)

Stort tillykke endnu engang og hav en rigtig god weekend.

Rigtig god service!

Det var sådan en dejlig oplevelse at købe bil hos Volkswagen København.
Jeg blev betjent af Christian Andersen, som var rigtig sød og imødekommende og fandt den helt rigtig model til mig. Endte med at købe en dejlig hvid Passat fra 2016. Er så glad for den og hele processen. Tak for god service! :)

24. september 2020

Hej Heidrun,

Mange gange tak for din flotte anmeldelse af Christian Andersen & Volkswagen København. Christian får kæmpe ros for hans arbejde når jeg ser ham :)

Det er os der takker for at vi måtte få fornøjelsen af at levere din nye bil til dig. Endnu engang stort tillykke med din nye Passat.

Rigtig god weekend og på gensyn.

Kan kun anbefale VW København

Jeg har netop købt en Passat Variant hos VW København, og det var hele vejen igennem en rigtig god oplevelse med Christian A. ved roret.
Fra forløbets start blev jeg sat i forbindelse med Enterprise Rent-a-Car, så jeg kunne mini-lease en bil, indtil vi fik besluttet os hvilken bil, vi gerne ville købe.
Da vi fik lagt os fast på model, fik vi gode råd og vejledning, og kommunikationen var helt i top både på telefon og mail.

24. september 2020

Hej Rune,

Tusind tak for en rigtig flot anmeldelse af Christian Andersen & Volkswagen København. Jeg bliver så glad når der bliver fundet løsninger så vi kan få det hele i mål sammen :)

Stort tillykke nok engang med din nye Volkswagen Passat.

Rigtig god dag og på gensyn.

Køb af bil over nettet

Købte en bil ubeset og uprøvet af Anders Birk.
Han sørgede for at bilen blev leveret til den nærmeste VW forhandler og alt blev som aftalt.
Professionelt, hurtigt respons og hurtig levering.
Kan varm anbefales

22. september 2020

Hej Heydari,

Mange tak for din fine anmeldelse af Anders Birk & Volkswagen København. Fedt når det hele kan lykkedes lidt på afstand. Specielt i disse tider :)

Stort tillykke endnu engang med din nye Volkswagen.

Rigtig god dag.

Service i top.!!

En sand fornøjelse at have handlet med Volkswagen København.

Jeg har virkelig følt mig i solidt, gode og trykke hænder og føler mig rådgivet og vejledt, særdeles fremragende!
En stor tak til Christian Andersen for hans gode rådgivning, fantastiske personlighed og en rigtig god portion tålmodighed!

Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler bil her.

Mvh
En glad Passat ejer

3. september 2020

Hej Christian,

Det lyder 100% som om at du har været i hænderne på din navnebror Christian :) Hvor er det bare dejligt at læse, jeg bliver så stolt.

Kæmpe tillykke med din nye Passat, den skal du nok blive rigtig glad for.

Hav en rigtig god dag og på glædeligt gensyn.

Martin B. Jørgensen

God oplevelse og fremragende service

Det har været en sand fornøjelse at erhverve os 2 nye biler via VW København.

Yderst professionel rådgivning og service igennem hele forløbet. Stor ros til Tobias Gottorp Hydeskov som hjalp os igennem hele forløbet, og som var til rådigheden for os med stort og småt.

Varmeste anbefalinger fra 2 glade bilejere.

2. september 2020

Hej Stefan,

Først og fremmest tusind tak for din flotte anmeldelse af Tobias Hydeskov & Volkswagen København. Jeg bliver så glad når jeg læser den, der ryger en kæmpe ros Tobias' vej.

Endnu større tak for at vi må få æren af at levere jer 2 x Volkswagen - Vi håber i bliver super glade for dem :)

Rigtig god dag og på glædeligt gensyn.

2 meget triste erfaringer med VW København

Jeg har 2 meget triste erfaringer med VW København i forbindelse med min leasede Golf der havde service inkluderet:

1. Elektrisk soltag kunne ikke åbne
Det var slut juni og mit soltag kunne ikke åbne. VW værksted afviste at jeg overhovedet kunne komme hen og bare få kigget på det uden at vente 6 uger - hvilket ville være efter sommeren var forbi. Det er bare ikke servicemindet og da jeg prøvede at argumentere for at soltaget var vigtigt om sommeren blev kvinden i mobilen ret ubehøvlet overfor mig. Det er bare ikke OK. Jeg endte med at få en teknisk kyndig ven til at fikse det for mig.

2. Ridse i forruden efter 30.000km servicebesøg
Efter service var jeg på en længere tur hvor den ene visker i regnvejr gik i stykker og mistede noget af gummiet hvilket betød at metal skinnen ridsede ruden let. Det koster mig så nu over kr. 5.000 ved tilbage levering af leasing bilen. Så vi har et 30.000km service hvor man ikke skifter slidte viskere, hvor amatøragtigt er det lige? Eller er det bare mig der synes det er en af de mest oplagte dele at skifte?

Desuden måtte jeg kort efter også fylde kølervæske på så det havde de heller ikke kontrolleret. For VW KBH kan jeg kun sige at sælgerne er enormt service mindede, bilen er fantastisk, men deres værksted er under al kritik. Det skal lige siges at jeg har leaset 2 gange hos VW København, 1. gang blev jeg reddet af min tilbageleverings forsikring så jeg slap med 5.000 i selvrisiko men denne 2. gang har jeg fået nok. Det er slut for mit vedkommende.

13. august 2020

Kære Ole,
Vi er meget kede af du har haft et par dårlig oplevelser med vores service på værkstedet.
Jeg vil gerne byde dig på en kop kaffe hvor vi kan drøfte din oplevelse, så vi kan gøre det bedre og måske for rettet op på din oplevelse.
Kontakt mig gerne på heso@semlerretail.dk

10 store stjerner her fra

10 store stjerner her fra, fik en hjælp af Amanda bonde som var virkelig fantastisk og overraskede, hun holde mig hele tiden opdateret og fik fuldført min opgave som jeg skulle have hjælp til. Kæmpe ros her fra for dit fantastiske arbejde det kan vi godt lide at se 😊

12. august 2020

Hej Hussein,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af dit værkstedsbesøg. Den sætter vi kæmpe stor pris på.. Flot arbejde af Amanda :)

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang til en forhåbentlig ligeså god betjening.

Rigtig god sommer og på gensyn.

Hurtige og effektive

Hurtige og effektive. Særligt tak til Amanda Bonde for god service.

29. juli 2020

Hej Alexander,

Mange tak for din anmeldelse af Volkswagen København og Amanda.
Dejligt med hurtig og effektivt service
På gensyn og god sommer.

Fantastisk service

Fantastisk service - fik lavet rep. på bilen. Dejlig betjening både ved “tjek ind” og “tjek ud”. Man føler sig tryg når man afleverer bilen.

27. juli 2020

Hej
Mange tak for din fine anmeldelse af vores service i forretningen.
På gensyn og god sommer.

Super betjening hos Christian A. Super bil

Super betjening af Christian A.

27. juli 2020

Hej Peter,

Mange tak for din pæne anmeldelse af Volkswagen Købehavn og af Christian.
Der er ingen tvivl om at Christian, vil gøre alt for at vores kunder føler sig trygge og godt behandlet.
På gensyn i forretningen og god sommer herfra.