Schaduwdoek zeer slechte kwaliteit en geen garantie, schaduwdoek heeft 2 zomers buiten gehangen.. maar deel van de dag in de zon en schaduwdoek valt na 2 jaar helemaal uit elkaar bij minste aanraking.... Se mere
Se, hvad kunderne siger
30 april besteld en meteen bevestiging. Na week gemaild waar het product bleef,direct 2 mails terug,1 Duits en 1 in Nederlands. Lange wachttijd ivm corona. Voordeel van de twijfel gegeven na alle slec... Se mere
slechte reviews kloppen. Zitten in Duitsland, websites en tenaamstellingen veranderen waar je bij staat. Dat zegt al genoeg. Mijn levering kwam een week te laat. Tussentijds bellen of mailen volstrek... Se mere
Twee vloermatten voor onder burostoel besteld. Ze zijn zo strak opgerold dat bij uitrollen er golfjes in komen. Na 4 weken nog niet vlak. Communicatie zeer zeer moeizaam. Inmiddels hebben we 6 matt... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Amphitheatre Parkway 1600, 94043, Mountain View, USA
- vloermat24.nl
OPLICHTER!!!
Besteling gedaan met achteraf betalen, geen rekening... niks. Opeens email gekregen met administratiekosten van 14,90 euro!!!
SCAM! PAS OP!!!!!!!!!!!!!!!
geen rekening gekregen en dan een mail sturen met 15 euro administratie kosten op een rekeningetje van 50,- WTF OPLICHTERS
Als ze mij in eerste instantie mailtje sturen prima had meteen betaald maar als ik die niet krijg lukt dat niet he!
Slechte (of eigenlijk geen) retour service
Vooraf contact gehad met betrekking tot tijdige levering. Geen probleem riepen ze nog ... moest wel even vooraf betalen. Onder de streep: veel te laat geleverd en derhalve retour gestuurd. Veel mails verder en ondanks alle vriendelijke toezeggingen na 3 maanden nog steeds geen geld terug. Gaat ook niet meer gebeuren vrees ik.
Ze zouden mij positief verrassen door alsnog mijn geld te retourneren.
koop hier niets OPLICHTERS!!!
Koop hier niets, het zijn oplichters, heb een bestelling gedaan op 12-08-2019 en heb nog steeds niets ontvangen. Mails worden niet meer beantwoord, nu dreigen ze met incasso bureau. gelukkig niet vooruit betaald anders was ik mijn geld kwijt.
Vloermat te laat ontvangen gevolgd door incassobureau dreigmail
Gelukkig wel mijn stoelmat ontvangen, maar wel erg laat, omdat ze alles vanuit Duitsland versturen. Een paar dagen na de verlate ontvangst kreeg ik een betalingsherinnering met incassobureau dreigement in mijn mailbox. Beetje vreemd allemaal.
Ik zou hier niets meer bestellen...
Zelf 1 ster is te hoog..
Zelf 1 ster is te hoog... te laat geleverd, geen klantenservice, wardelose producten!! Niet bestellen daar!!!!
Zeer slecht
Zeer slecht. Versturen vanuit Duitsland, maar dat zeggen ze er voor het gemak niet bij...Levering dus veel te laat ontvangen. Retourneren mag, maar dan wel op eigen kosten. Schandalige mail-communicatie.
Make-up spiegel met verlichting besteld…
Make-up spiegel met verlichting besteld maar de verlichting is na 2 maanden al kapot. Ze zeggen gewoon... pech gehad.
Waardeloze service!
Malafide bedrijf
Nooit kopen hier!
Ook ik had beter eerst trustpilot kunnen raadplegen voor ik kocht.
Helaas: geen product en geld kwijt!
Zichtbreeknet voor hekken gekocht
Zichtbreeknet voor hekken gekocht. Stevig en goed materiaal voor een goedkope prijs. Levering was een week na bestelling. Ik ben tevreden met mijn aankoop.
Waardeloos fraude bedrijf!
Waardeloos fraude bedrijf!
Vanuit het niets werd er een pakketje geleverd van Vloermat24.nl, wij bestellen wel vaker wat online dus pakketje aangenomen, toen we erachter kwamen dat dit beslist geen bestelling was van ons heb ik direct contact gezocht en aangegeven dat er een pakketje bij ons lag, geadresseerd aan mij maar onterecht. Ik gaf aan het pakketje wel terug te willen sturen maar beslist niet op wilde draaien voor verzendkosten, ik heb het immers niet zelf besteld dus waarom zou ik kosten maken? Het bedrijf antwoordde dat ik gewoon moest betalen waarop ik uiteraard geen gehoor gaf. Een maand later kreeg ik een mailtje van ze dat ze nog geen geld hebben ontvangen, of ik nog ff wilde betalen. Wederom uitgelegd dat ik niet ga betalen. En de maand erop weer precies dat zelfde riedeltje. Tot op de dag van vandaag ik een mailtje van een Duits incassobureau heb ontvangen, of ik 21,89 + 59 euro incassokosten wilde betalen. Vreemd, incassokosten zijn naar mijn weten Europees bepaald, en zulke communicatie gaat meestal via aangetekende post en niet via een mailtje.
Pas heel goed op met een bedrijf als deze, neem beslist geen pakjes aan als je er niks besteld hebt want op deze manier word je goed afgetroggeld!
Bestelling kan zogenaamd niet geannuleerd worden
Ik was aan het kijken naar tuintegels en had m'n gegevens ingevuld, omdat ik hoopte te kunnen doorklikken en kijken naar of ik zelf een bezorgdatum kon selecteren. Ineens stond er: 'Bedankt voor uw bestelling' en kreeg ik een mail. Ik had nog niet betaald en de bestelling zou op rekening zijn. Ik wilde bellen om mijn bestelling te annuleren, maar ik stond in de wacht en na vijf minuten werd de verbinding verbroken. Ik kwam er toen ook achter dat het een Duits bedrijf is en er geen Nederlandse contactopties zijn. Ik heb direct daarna via een contactformulier gezegd dat ik mijn bestelling wil annuleren. Nu krijg ik (twee dagen later) een antwoord 'Bedankt voor uw bericht, helaas kan u order niet geannuleerd worden, maar wat u kunt doen is dat u de order niet aanneemt bij levering, dan komt het automatisch aan ons terug'. Dit lijkt me onzin, aangezien de levertijd 3-5 dagen duurt en ik overal lees dat mensen pas na enkele weken wat ontvangen..
Waardeloze service
Waardeloze service, zakelijk twee bureaustoel matten gekocht. Komen geheel opgerold binnen en worden nimmer recht. Na contact om te retourneren, helaas zakelijk besteld dus geen retourrecht. Ook geen goede oplossing geboden dus weggegooit.
Daarna nogmaals geprobeerd, zonnedoek gekocht. Voor verjaardag aan iemand gegeven. Goed opgehangen met spanners etc. Na 3 dagen en windkracht 3 was het doek zover gezakt en beschadicht dat het onbruikbaar was geworden. Gemaild na twee weken pas reactie en men wenste foto's.
Foto's gemaakt (zonder haken en spanners etc. omdat dan het doek op de grond zou hangen bij wijze van)
Na kleine twee weken pas een reactie in slecht NL. Helaas omdat ik het product al 8 weken had gebruikt (duidelijk in mail vermeld dat het slechts 3 dagen was gebruikt en uiteraard ivm verjaardag later gebruikt) geen retour of garantie. Het product was immers goed aangekomen bij mij en ik had het kunnen controleren.
Ik wens dat deze webshop snel onderuit gaat, slechte producten, waardeloze service en zeker niets in vergelijking met vele duitse webshops waar service veelal hoog in het vaandel staat.
Slechte service
Bevestigingsmail ontvangen, verder hoor je niets meer, ook na het mailen over de status van je bestelling hoor je niets meer.. ik annuleer de bestelling en bestel de schutting wel elders..
Lang moeten wachten op de bestelling en…
Lang moeten wachten op de bestelling en dan ook nog de verkeerde kleur. Na 5 mails wel mijn bestelling ontvangen dus maar zal er nooit meer iets bestellen. Zeer slechte klantenservice,3x dezelfde standaard mail terug gehad.
Zeer slechte bedrijf kwa verzenden en klantenservies
Zeer slechte bedrijf kwa verzenden en klantenservices
Nooit meer iets daar bestellen
NOOIT aangekomen en 0 communicatie.
NOOIT aangekomen en 0 communicatie.
Product besteld op donderdag. Krijg netjes mail met bestelling nummer.
Levering zou 3 a 5 werkdagen in beslag nemen dus op dinsdag of donderdag zou die binnen moeten komen.
Maandag via de PostNL app een bericht ontvangen dat ze een pakket hebben geregistreerd (dus nog niet afgeleverd bij PostNL)
Vloermat24.nl verstuurd het pakket blijkbaar vanuit Duitsland naar hun tussenpersoon in Zwolle (Hermes) en die sturen het door binnen Nederland.
Dinsdag tussen 14:30 en 17:00 zou ik het pakket moeten ontvangen.
Helaas geen pakket.
Verplaatst naar woensdag dezelfde tijd, geen pakket,
Wederom verplaatst naar donderdag en wederom geen pakket.
Het product lag dus al sinds maandag bij de tussenpersoon maar die hebben gewoon niets laten weten en niet verstuurd.
Gemeld aan vloermat24 dat ik afzie van de koop maar ik wacht nog steeds op reactie.
Vrijdag nogmaals bericht gestuurd. Wederom geen reactie.
Nu geen PostNL de status: Levertijd onbekend.
Dus onbekend of er onnodig een bezorger langs komt of dat ze mijn bestelling hebben geannuleerd.
Slecht bedrijf en ik zal dit niemand aanraden om iets bij ze te kopen, heel erg onbetrouwbaar.
Snelle levering melden ze (wat klopt) maar super langer levertijden.
Update: Nooit een factuur ontvangen terwijl ik een dag na bestelling vroeg over de procedure. Dacht die komt met dezelfde “snelheid” in mijn bus. Niet dus. Een zeer onvriendelijke mail met meteen dreiging dat incasso bureau wordt ingeschakeld als ik niet betaal binnen 5 dagen. De extra kosten waren 25% van het item wat ik had gekocht. Gemeld bij consuwijzer en die gaven aan dat hun gang van zaken NIET mag.(hopelijk gaan ze wat doen tegen dit soort bedrijven) normale gang van zaken: 1 herinnering met verzoek en dan aangeven wat de extra kosten worden bij niet op tijd betalen. Bedrijf doet dus wat ze zelf willen en geven totaal slechte service. Leer moment van mezelf. Lees eerst ervaringen op trustpilot voor ik wat bestel.
Levert NOOIT
Levert NOOIT, niet betalen of beter NOOIT iets bestellen!
Leuke producten
Leuke producten. De bestelde artikelen waren er binnen een week, ondertussen werd ik netjes op de hoogte gehouden. Betaling na levering. Helemaal tevreden over de procedure en blij met de schaduwdoeken.
Wilde toch een andere kleur dus direct…
Wilde toch een andere kleur mat dus direct gebeld, gemaild, etc. Zonder succes. Conclusie: goed en goedkoop, maar geen klantenservice. Daarom waarschijnlijk zo goedkoop!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.