Vloerenexpertgroep Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

In december 2023 hebben wij een open en een dichte trap laten bekleden met ondervloer en tapijt. Begin dit jaar (2026) signaleerde ik dat het tapijt op beide trappen loslaat bij elke trede. In februar... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dat dit bedrijf expert in de naam nog mag gebruiken… bizar. Zij werken met onderleveranciers en weten zelf helemaal niks. Onderleveranciers krijgen incomplete opdrachten waardoor het gevraagde nie... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed geholpen door Gabrielle, mooie pvc vloer gekocht. Komen hier al meerdere jaren naar alle tevredenheid! Aanrader!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Van A-Z goed geholpen in de winkel in Zwijndrecht en tussendoor aan de telefoon. Planning verloopt erg soepel. Jeremy en Shelton hebben de vloeren gelegd naar grote tevredenheid. Zeer vriendelijk en... Se mere

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

47 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Top vloer

Ik schrik van de revieuws. Wij zijn echt super tevreden. Echt zeer goed geadviseerd in de winkel in Zwijdrecht. Top geholpen. De levering was keurig op tijd. Het leggen is heel netjes gebeurd. Plinten zijn prachtig gelegd. Zeer kundige leggers die oog hebben voor detail. Er was een plint tekort, die is keurig nageleverd.
Kortom. Wij zijn super blij en zullen jullie zeker aanbevelen.

4. april 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het uitzoeken van een pvc vloer

Het uitzoeken van een pvc vloer leek ons een lastige klus...maar bij aankomst in de winkel werden we geweldig geholpen( terwijl we geen afspraak hadden) we werden heel goed begeleid door een zeer vriendelijke en kundige verkoper!!
Hij nam bij ons het stressgevoel weg en we hebben er na dit bezoek 100% vertrouwen in dat alles goedkomt! Super bedrijf, zeker 5 sterren waard!

29. marts 2025

Geslaagd project!!!

Wij zijn ontzettend tevreden over de service van De Vloeren Expert Groep! Vanaf het eerste contact zijn we uitstekend geholpen bij onze vloerverwarming, PVC-vloer en traprenovatie op de locatie in Zwijndrecht. Dave en Gabrielle hebben ons vriendelijk en professioneel geadviseerd, met oog voor de specifieke uitdagingen van onze dekvloer. Dankzij hun deskundige begeleiding en vakmanschap hebben we een prachtig eindresultaat gekregen. We raden De Vloeren Expert Groep dan ook van harte aan!

19. marts 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Zeer ontevreden over de vloerexpert

Wij zijn niet tevreden met de PVC expert. Ze hebben hele slechte communicatie, zijn slecht bereikbaar als er wat aan de hand is, hebben nooit gelijk een antwoord en bellen niet terug als je dit afspreekt. Je moet zelf continue blijven bellen. Ze zijn niet transparant en niet eerlijk naar de klant. We hadden voor ruim € 15.000,- een vloer met vloerverwarming en 2 trappen besteld en betaald. Hier kwamen nog verborgen kosten bij en als wij deze niet betaalden, kwamen ze de vloer en de trap niet leggen. Dit heeft ons nog eens ruim € 1.500,- extra gekost. Door hun slecht communicatie en fouten die gemaakt zijn bij o.a. het magazijn, planning en verkopers waren de juiste onderdelen niet optijd geleverd. Dit zorgde voor veel gedoe en vertraging en extra kosten voor ons in verband met vrijgenomen dagen op werk en extra dagen die wij vrij moesten nemen. Komen de klant met niks tegemoet, alleen maar met extra kosten. Komen leverafspraken ook noet na, zetten zonder bericht vergeten onderdelen gewoon buiten voor de deur.

De vloerverwarming was verkeerd ingefreezd, wat ook weer zorgde voor vertraging en extra kosten voor ons. Ze moesten opnieuw mortel smeren, wat weer extra droogtijd had ennde vloer niet gelegd kon worden. Hierbij hebben ze ook nog eens de nieuw rood geverfde muur beschadigd, maar doen daar niks mee.

Wat betreft de vakmannen die de PVC vloer en de trappen hebben gedaan, daar zijn we zeer over te spreken! Heel blij met het tempo en de kwaliteit. Mehmet heeft ervoor gezorgd dat wij, ondanks al het gedoe, toch blij zijn met het eindresultaat. Samen met zijn collega Ahmet hebben zij topwerk geleverd! Wij willen hen daar enorm voor bedanken.

28. februar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mijn ervaring met Vloeren Expert Groep…

Mijn ervaring met Vloeren Expert Groep is helaas uiterst teleurstellend. Na waterschade schakelde ik hen in voor het herstellen van mijn vloer en een nieuwe vloer. Zowel in de offerte als door hun medewerker ter plaatse werd bevestigd dat de vloer volledig zou worden opgeschuurd ter voorbereiding van een nieuwe egalinelaag en hersteld zou worden na waterschade..

Toch kreeg ik halverwege de werkzaamheden te horen dat ik zelf verantwoordelijk was voor het verwijderen van losse egaline aangezien er waterschade was wat ze niet wisten. Dit werd niet vooraf gecommuniceerd en staat ook nergens vermeld in de offerte, factuur, of voorwaarden. Je mag immers verwachten dat een bedrijf die "all in service" bied alles doet?

Inmiddels zit ik al dagen in deze onopgeloste situatie. Vloeren Expert Groep weigert hun verantwoordelijkheid te nemen en laat mij nu op mijn eigen kosten een ander bedrijf inhuren om de egaline te laten verwijderen. Dit is niet alleen onprofessioneel, maar ook volledig in strijd met de afspraken die vooraf zijn gemaakt. Er staat nergens dat ik egaline moet verwijderen als dat los zit? Antwoord van het bedrijf: "Wij doen het niet."

Onze thuissituatie is bovendien erg belastend. We leven al geruime tijd zonder een functionerende woonkamer op de slaapkamer boven met twee jonge kinderen, wat extra stress veroorzaakt. Het gebrek aan begrip en bereidheid tot een oplossing vanuit Vloeren Expert Groep maakt de situatie nog frustrerender.

Hoewel ik eerder goede ervaringen met dit bedrijf had, is mijn vertrouwen nu volledig verdwenen. De communicatie is gebrekkig, afspraken worden niet nagekomen, en als klant blijf je met de problemen achter. Ik kan dit bedrijf op basis van mijn ervaring niet aanbevelen.

7. januar 2025

Pas op met deze partij!

Pas op met deze partij! Er zijn diverse dingen mis gegaan met inmeten, de levering van de spullen en met het leggen van de vloerverwarming en het laminaat. Hierdoor hebben wij diverse extra kosten moeten maken. De vloerenexpert groep reageert nauwelijks op berichtjes hierover. Wanneer er eindelijk contact is, worden er dingen beloofd die vervolgens niet worden nagekomen. Bijna een jaar na dato is onze klacht nog steeds niet afgehandeld.

3. januar 2025

Stelletje prutsers

Wat ging er mis????? Werkelijk alles.
Onproffesioneel lossen ze de dingen op.
En bij klachten dan reageren ze gewoon niet.
Uiteindelijk zelf opgelost door een oplossing van een ander bedrijf.
Ik raad dit bedrijf echt niemand aan.

17. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Heel veel gezeur gehad met het leggen…

Heel veel gezeur gehad met het leggen van mijn vloer. Meerdere keren komt niemand opdagen om vloer te leggen. Ook krijg je niet eens een belletje vanuit het vloeren expert dat de afspraak niet doorgaat. Dit is 3 keer gebeurt en 3 keer voor niks vrij genomen. De monteur gaf aan dat de planning het nodig vondt om eerst andere klussen te gaan doen. Ook heb ik zelf meerdere keren proberen te bellen, maar je krijgt niet de juiste persoon aan de lijn. Uiteindelijk is de pvc vloer gelegd, maar moest de monteur tijdens het leggen van de planning ergens anders heen. Dit is echt te triest voor woorden dan de jullie planning zoet klanten omgaat. De monteurs zelf hebben ik geen klachten over. Deze hebben uiteindelijk de vloer netjes gelegd. Maar de planning....... Geen goed woord voor.

Uiteindelijk zit mijn vloer erin maar missen er nog twee hoekprofielen die blijkbaar ook moeilijk te regelen zijn. De monteur willen wel maar alles eromheen is een drama

Na zoveel gezeur gevraagd om compensatie voor de geleden schades zoals vrije dagen, andere werkzaamheden in de woning afzeggen dan wel verplaatsen. Hier antwoorden ze op dat er in de voorwaarden (kleine letters) dat ze niet verantwoordelijk zijn voor dit soort zaken. Dit is dus de klantvriendelijkheid van de vloeren expert!!!!!

Ik wil wel de monteur bedanken, deze proberen er nog iets van te maken. Zelf hun gaven aan dat dit echt bizar is dat vloeren expert zoet hun klanten omgaan.

Inmiddels weer een paar weken verder. Er was een dag gepland om de hoekprofielen te plaatsen. Monteur neemt netjes contact op dat hij langs komt voor de hoekprofielen. Later belde de monteur op dat heel die hoekprofielen niet klaarliggen bij Vloeren Expert. Dus weer een dag voor niks moeten wachten!!!!!!!

MENSEN ALS JE VAN JE VERLOFDAGEN AFWIL, GA DAN NAAR VLOEREN EXPERT!!!!!! DIE HELPEN JE GRAAG!!!!

25. november 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat een verschrikkelijk bedrijf is dit

Wat een verschrikkelijk bedrijf is dit. Ze hebben bij ons een pvc vloer op de trap gelegd, een kind van 3 kan het nog beter. Het is werkelijk waar dramatisch. De stootborden van de trap komen letterlijk naar je toe. De PVC stootborden hebben ze veel te lang aangehouden, waardoor ze gaan opbollen en uiteindelijk losraken. We hebben de PVC vloer nu bijna 3 jaar. Ze geven standaard 2 jaar garantie op de PVC vloer. Na die 2 jaar ben je in ieder geval geen klant meer bij hun en kun je fluiten na enige vorm van service. Bij ons willen ze eventueel langskomen, maar dan kost je dat eerst € 250,00 aan onderzoekskosten, waarna ze vervolgens aangeven om een stappenplan te maken, hoe het een ander opgelost kan worden, met nog hogere kosten in het verschiet. Het gaat in dit geval om hooguit 8 stootborden, die ze opnieuw iets moeten inkorten en opnieuw moeten vastlijmen. Het slaat echt werkelijk nergens op. De trap heeft mij in totaal 3500 euro gekost. Maar dat geld had ik beter aan een goed doel kunnen schenken

18. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Werkelijk de grootste oplichters die er…

Werkelijk de grootste oplichters die er zijn! Vloer zou worden gelegd echter het mannetje wat zou komen leggen bedacht op de dag zelf dat het niet lekker uitkwam. Een week op de groene onderplaten moeten leven met 2 honden en een kind. Vervolgens komt meneer kijken en zegt dat de vloer niet gelegd kan worden. Ja kan wel maar te ingewikkeld natuurlijk. Gelukkig bestaan er ook bedrijven die het alsnog keurig hebben gelegd maar wel 1000 eu verder. Van deze oplichters niets meer gehoord en al met al veel extra kosten gemaakt. Ga nooit met dit tuig in zee! Om klanten binnen te halen zijn ze perfect bereikbaar. Eenmaal betaald wil niemand je meer te woord staan en wordt er steeds beloofd terug te bellen maar dit gebeurd niet.

17. december 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

TE DUUR EN GEEN SERVICE - GOOGLE VERDER

De stoffeerders zijn aardig en professioneel, wat niet van de back-office/ klantenservice gezegd kan worden.

Bij het claimen van de geadverteerde "laagste prijs garantie" komen ze met allerlei voorwaarden waar niet aan voldaan zou zijn, ZONDER deze te noemen te noemen. (ik vond andere aanbieder €150 met hetzelfde product goedkoper!!!)

Bij het laminaat ging alles goed, maar bij stofferen van de trap werd afspraak (op dag zelf) gewoonweg afgezegd. Het tapijt bleek niet aanwezig te zijn.

13. december 2024

Pas op voor deze mensen

Deze mensen mensen hebben totaal geen ervaring met hoogtes in je huis.

Mijn vloer heeft een verschil van 4.5 cm en dat zouden ze wel vlak krijgen, eenmaal hier te zijn komen ze 1 cm erin smeren want dat was opeens de afspraak

Na meerdere malen contact opgezocht te hebben met de vrouw die het aangenomen heeft krijg je als enige antwoord deze persoon is niet beschikbaar ( waarschijnlijk omdat ze haar fout niet durft toe te geven).

Dan krijg je iemand aan de telefoon ( die nooit bij ons is komen kijken) die de oplossing wel denkt te weten waar totaal niks van klopt.

Je word constant afgewezen en totaal onduidelijkheid over je situatie uiteindelijk hoop geld verloren en een hoop ellende verder door deze mensen die totaal geen benut hebben van hun vak wat wel moet kloppen volgens hun naam.

Met alles bij elkaar de meest verschrikkelijke ervaring en hoop geld kwijt voor helemaal niks dus PAS OP!!!!!!

5. november 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zelfs 1 ster verdienen ze niet!

Zelfs 1 ster verdienen ze niet!
Wat een slechte service.
Na 4x terug bel verzoek wordt je gewoon niet terug gebeld.
Wanneer je bij moet betalen voor een andere ondervloer heb je binnen 30 min een factuur en de de volgende dag een herinnering.
Als je dan ongeopende producten retour stuurt en ze een verkeerde retour nota sturen wordt er nergens op gereageerd. Maar wel te weinig retour gestort.
Div keren terugbel verzoeken ingediend ivm slechte afwerking, 0x terug gebeld of gemaild.
Bah als een bedrijf zo met z’n klanten omgaat dan moet je wel iedereen hiervoor behoeden! Dus mensen bezint eer gij begint met dit bedrijf

6. november 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pas op met deze oplichters

Pas op met deze oplichters. Je mag aannemen dat zij op basis van de plattegrond de m2 vloer en plinten goed opmeten. Wij kregen 27,5 meter teveel plint geleverd. Kosten 356 euro aan teveel geleverde plinten die in de bouwmarkt 3 euro per meter kosten. En terug nemen weigeren ze. Hele smerige praktijken.

11. november 2024

Open trap bekleden

Recent onze open trap laten stofferen, keurige beleefde jongens, besteld online zonder gezien te hebben , viel niets tegen, kwaliteit van tapijt en het leggen erg goed,zeker gezien de prijs. Waren iets te laat vanwegen fille , keurig gebeld , big boss kwam smiddag nog controleren enige minpuntje is de administratie, 3 mails opvolgend dat het restbedrag nog betaald moest worden terwijl ik nog een dag of 10 de tijd had

3. oktober 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mannen met verstand van hun vak

Een super duo kwam in het appartement van mijn ouders de vloer leggen .
Het ging super goed en ze zijn pietje precies in hun werk/vakwerk !!
Met als gevolg 2 blije ouders en ik zeg Thanks mannen super blij hier mee !!!!

25. september 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben heel erg tevreden met de service…

Ik ben heel erg tevreden met de service van de Vloeren Expert Groep. Vanaf het eerste contactmoment werd ik vriendelijk geholpen en ze dachten echt met me mee. Ze hebben een ontzettend breed assortiment aan vloeren, wat het kiezen niet makkelijk maakt, maar gelukkig kreeg ik erg goed advies in de showroom.

De medewerkers zijn duidelijk vakkundig en wisten precies waar ze het over hadden. Ik had best veel vragen, maar ze namen de tijd om alles uit te leggen. Toen ik uiteindelijk een keuze had gemaakt, verliep de bestelling soepel en werd de vloer netjes binnen de afgesproken tijd geleverd.

Een klein puntje van kritiek is dat de bezorging iets later was dan verwacht, maar dat werd keurig gecommuniceerd en ik kreeg zelfs een extra korting voor het ongemak. Dat vond ik echt netjes van ze! De installatie van de vloer verliep ook top, de monteurs werkten snel en het resultaat is prachtig, we zijn er heel blij mee.

Al met al ben ik super tevreden met het hele proces en de kwaliteit van de vloer. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat de showroom iets verder van mijn huis was dan ik had gehoopt, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Ik zou de Vloeren Expert Groep zeker aanbevelen aan anderen die een nieuwe vloer zoeken!

Bedankt voor de fijne service en het mooie eindresultaat!

15. september 2024

Great experience

Great experience!
Very attentive from the beginning. We had quite a few questions and doubts, but they really thought along with us and nothing was too much trouble.
The end result was great and we were very happy with our floors and tiles. We definitely recommend them!

8. maj 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.