In december 2023 hebben wij een open en een dichte trap laten bekleden met ondervloer en tapijt. Begin dit jaar (2026) signaleerde ik dat het tapijt op beide trappen loslaat bij elke trede. In februar... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Dat dit bedrijf expert in de naam nog mag gebruiken… bizar. Zij werken met onderleveranciers en weten zelf helemaal niks. Onderleveranciers krijgen incomplete opdrachten waardoor het gevraagde nie... Se mere
Goed geholpen door Gabrielle, mooie pvc vloer gekocht. Komen hier al meerdere jaren naar alle tevredenheid! Aanrader!
Van A-Z goed geholpen in de winkel in Zwijndrecht en tussendoor aan de telefoon. Planning verloopt erg soepel. Jeremy en Shelton hebben de vloeren gelegd naar grote tevredenheid. Zeer vriendelijk en... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Komen meerdere beloftes niet na
Je betaald een behoorlijk bedrag, ze maken beloftes die ze niet nakomen en met de klachten word helemaal niks gedaan. Alleen we vinden het vervelend. Uitermate onprofessioneel bedrijf!!!
Zeer ontevreden!
Zeer ontevreden!
Het leek allemaal mooi toen het verkocht werd, alles zou netjes verzorgt worden, bleek compleet anders.
Het begon al met het advies wat onjuist was, onze vloerverwarming moest 5 groepen krijgen i.p.v. 4, in de winkel zeiden ze duidelijk 4, de vakman zei dat dat eigenlijk niet top was. Geen excuses aan de telefoon en 0.0 water bij de wijn gedaan van hun kant.
Van de planning klopte ook niets en we hebben zelf heel veel moeten bellen met de vaklui om ervoor te zorgen dat het op de juiste momenten kwam en gelegd werd.
Het ligt op zich prima, maar perfect zeker niet.
Het heeft ons én meer geld gekost dan verwacht én meer stress en geregel.
Onze volgende vloer zal in ieder geval door een ander bedrijf gelegd worden. Klant verloren.
Koop hier nooit!!!
Bagger bedrijf, uitgebreide review is in 2 delen te vinden op Google reviews. Communicatie is ruk!
Verschrikkelijk bedrijf
Verschrikkelijk bedrijf, oplichters praktijken, proberen je een all in vloer te verkopen en achteraf verzinnen ze allerlei smoesjes om je te laten bij betalen, enorm veel spijt dat ik hier mee in zee ben gegaan. Wees verstandig en doe hier absoluut geen zaken mee!!!
NIET DOEN
NIET DOEN! Geen communicatie, nergens reactie op, het gaat alleen maar om geld! Asociale manier van met mensen omgaan , afspraken niet nakomen, en alleen maar contact zoeken als het om geld gaat.
ABSOLUTE AFRADER !
slechte service
telefonisch slecht bereikbaar, geen offerte binnengekregen, na 12 dagen pas een reactie op mijn app verzoek. 1 medewerker aanwezig in showroom Hoofddorp die druk was met andere klant dus werd niet geholpen
Top ervaring!
Prachtige vloer gelegd en vriendelijk personeel. We zijn heel erg goed geholpen!
De zoldervloer al laten leggen wat…
De zoldervloer al laten leggen wat super netjes gedaan is! Ook de trappen gaan binnenkort door hun gedaan worden. We zijn ontzettend goed en vriendelijk geholpen door Dave en Patty.
Deze zaak is echt een aanrader!
Jens was een heel enthousiast
Jens was een heel enthousiast, eerlijk en behulpzame jongen. Heeft ons heel goed geholpen om de juiste beslissing te nemen. Top werk!
Slechte service en vooral slechte…
Slechte service en vooral slechte communicatie. Eerst wel goed geholpen in de winkel in Zwijndrecht maar daarna was de communicatie dermate slecht. Kreeg een email waarbij de vloer bezorgd zou worden maar vloer kwam niet. Daarna kwam ik achter dat er opeens iemand voor mij deur stond om de vloer te egaliseren. 1 uur later kreeg ik een email dat de vloer 4 uur later bezorgd zou worden maar de vloer was nog niet droog van het egaliseren waarbij we de vloer ergens anders moeten stallen? Bij bezorgen kwam ik achter dat de vloer niet in huis wordt bezorgd ondanks dat ik hiervoor 200€ heb betaald. Achteraf van interne bezorgdienst kwam iemand wel snel om de vloer naar binnen te verplaatsen. Ik wacht nog steeds tot vandaag voor een bericht wanneer de plinten gedaan worden.
Nieuwe PVCvloer met vloerverwarming
Wij zijn overgegaan tot een nieuwe vloer met vloerverwarming. Diverse zaken afgeweest maar zijn uiteindelijk toch terecht gekomen bij de vloerenexpert groep. Betreft het filiaal in Cruqius.
Dor de verkoper Gharib Aouragh zeer vriendelijk en vakkundig geholpen.
Hierbij ook handige tips en adviezen gekregen
Goede uitleg over wat er allemaal ging gebeuren. Alles is keurig volgens afspraak geleverd en uitgevoerd.
Frezen vloer, egaliseren en leggen vloer door vakkundige mensen gedaan. Keurige werkers die ook alles netjes opruimden.
Kort samen gevat, wij zijn heel erg tevreden.
Wacht al 2 maanden
We hebben een trap laten doen, wat super netjes gedaan is op 11 april, alleen kwamen wij er een dag later achter dat ze 1 tree vergeten zijn aan de onderkant. Die moet nu nog steeds gefixt worden. Ik heb al een aantal keren gemaild en via whatsapp een bericht gestuurd, maar helaas. Ik krijg iedere keer te horen dat er binnenkort contact wordt opgenomen. Ik wacht nog steeds en we zijn al bijna 2 maanden verder. Ik betaal dus 3500 euro voor een trap en ze maken het niet af.
Slechte service geen garantie
Ondanks de review die ik heb geschreven over onze slechte ervaring over de slechte kwaliteit van de geleverde materialen en een verschrikkelijke krakende vloer hebben zij totaal niet gereageerd Zij geven totaal niet thuis zoek het maar uit Dus pas op met dit bedrijf ga beter naar een bedrijf wat betrouwbaar is wat betreft garantie Vervelend voor het personeel zij willen wel maar kunnen niks Conclusie niks kopen daar Je hebt geen enkele garantie
Slecht bedrijf
De eerste vraag van de review wat ging er mis.. de vraag had beter kunnen zijn wat ging er überhaupt goed.
Bedrijf zit nooit fout:
* voorinspectie voor plaatsen vloerverwarming: komen beoordelen, blijkt een vloerverwarming geplaatst te kunnen worden (op 3 plekken een gat geboord om vervolgens te beoordelen dat het om een zandcement vloer gaat. alleen de huidige pvc vloer moet eruit gehaald worden.
--> hier €600 voor betaald niet wetende dat de werknemer vervolgens de helft heeft laten zitten en wat hij weg heeft gehaald hogere kosten hebben opgeleverd vanwege het beschadigen van de kozijnen en het stucwerk.
--> foto's hiervan opgestuurd en kreeg als antwoord dit heeft de werknemer aangegeven dat er schade zal komen als hij alles weghaalt, hiermee niet akkoord gegaan omdat wij hebben aangegeven laat het zitten als je het er niet uitkrijgt zonder schade. puntje bij paaltje dit bedrijf vergoed niets.
Eenmaal de '' oude '' PVC vloer eruit blijkt er nog een tegel vloer onder te zitten?? --> er is een voorinspectie geweest en dit is niet gezien???
Project bijna klaar, alleen de plinten zouden nog geplaatst moeten worden.
--> meneer zou tussen 08:00 en 10:00 aanwezig zijn, belt vervolgens om 10:00 ''ik ben er om 10:45''. Hierdoor weer later gaan werken.
Plattegrond van de woning doorgeven bleek volgens het bedrijf 24m2 nodig te zijn, vanochtend geplaats en wat bleek 32m2 is nodig.. hier mag ik ook voor de kosten opdraaien.
Zeer slechte ervaring, 1 ster is al teveel!!!
Hele slechte ervaring vanaf het begin af aan!!!
Gekozen voor vloerverwarming met een PVC visgraat vloer. De vloer is eruit gehaald en van te voren is er benoemd: als er mogelijk schade gemaakt kan worden, dan halen ze rondom de muren de oude vloer NIET weg maar moeten we deze stukjes met een cirkelzaagje doen, dat vonden we prima.
Vervolgens komen we thuis nadat de vloer verwijderd is, mega veel schade aan onze stuc en net geverfde kozijnen. Contact gehad hierover en er wordt gezegd: er is gezegd dat er schade gemaakt kan worden dus jullie waren op de hoogte. Wij gaven aan dat ze juist de delen niet zouden verwijderen als ze dachten schade te maken... Dit bleek een welles/nietes spelletje.
Het inmeten van de vloer is gedaan dmv de plattegrond. De vierkante meters heeft vloerenexpertgroep ZELF berekend. Vloerverwarming is gelegd, geegaliseerd en nieuwe vloer gelegd. Nu plotseling komen ze plinten tekort omdat ze ZELF verkeerd gemeten hebben en mogen wij 244 euro bij gaan betalen door hun eigen fout.
In plaats van ook een excuses gaan ze alleen maar in de verdediging. Zijn telefonisch niet bereikbaar alleen via whatsapp, ze komen totaal niet tegemoet.
Jullie moeten je schamen.
GA NIET IN ZEE MET DIT BEDRIJF
Vanaf begin af aan al klachten na plaatsen vloerverwarming & plaatsen pvc vloer met plinten. Bestaande vloer zouden ze er netjes uithalen wat blijkt schade aan de kozijnen en stucwerk.. hierin kunnen ze zich niet vinden zelfs niet na het toesturen van foto’s van de betreffende schade. Netjes op de offerte en factuur de m2 laten uitrekenen voor de pvc en plinten. Berekening van dit bedrijf 24m2, blijkt het bedrijf 12m2 te kort te komen en of ik deze kosten ook nog zelf wil betalen net als de schade die gemaakt is aan de kozijnen en stucwerk. Wil je ze telefonisch spreken nee dat kan niet alles gaat via whatsapp en het is nooit hun fout..
Top bedrijf.
Top bedrijf.
Onze plavuizen verwijderd alles geegaliseerd en een top laminaat gelegd.
Alles voor een betaalbare prijs.
Duidelijk in hun communicatie geweest.
Goed en keurig afgehandeld en gelegd.
Alles is geregeld zoals besteld en afgesproken! Het resultaat is top! De vloer is keurig en snel gelegd en (schoon) opgeleverd. Vriendelijke mannen (de tweeling). Snel en vakkundig.
kunnen niet luisteren en niet rekenen!
kunnen niet luisteren en niet rekenen!! zoek verder zou ik zeggen!!
Shocking horrible experience
Shocking horrible experience. Never had such an awful, irresponsible and unprofessional in every aspect "service" (in my 45 years and after living in 4 countries). As per my experience the low score here is completely justified. Too bad I found those reviews late. Hope this review will help others to avoid money waste and a lot of stress. Quality of floor work is extremely low, I had to re-do it with another company (also shocked by the quality, btw) the customer service either not responding or responding aggressively yelling (yes, yelling customer support, not something you see regularly), they are very mad if you call them, instead of waiting their response in whatsapp for hours; 100% prepayment and no option to claim anything back for the poor quality. The floor worker also was very mad when I asked him about the quality and started to pack to leave immediately, saying I understand nothing in the floor installation, but honestly there was no need to be an expert it was too obvious that the quality was super-low. Their return was supposed to cost me 250 EUR. No support from "service" line either. They were laughing at me with the workers in my presence in my apartment, thinking I don't understand Dutch, but they way the worker was mocking me just in front of me was very clear. In the end - extra cost to re-do their "work", stress, and waste of time. But I preferred to pay extra to another company rather than dealing with this one even for 10 seconds more.
Læs mere om andre typer anmeldelser.