Scam. W nazwie Warszawa, a towar idzie z Chin. Kompletnie niezgodna rozmiarówka. Kupiłem M, a w rzeczywistości ogromna L albo nawet XL. Rekawy ok, ale szerokośc powoduje, że kompletnie nie leży. Brak... Se mere
Virksomheden har svaret
UWAGA !!!!!!!!!!!!! Sklep z chinszczyzną, OSZUŚCI!!!!!!!!!!! Wysyłają po wielu tygodniach towar nie zgodny ze zdjęciami i opisem. Zwrot to jakaś ściema, także zostałam oszukana na prawie 300 zł.... Se mere
Virksomheden har svaret
Niestety buty które na stronie były w ustawione jako skórzane i super jakości okazały się zwykłymi tanimi śmierdzącymi tanią chińszczyzną botkami. Paczka przyszła w zwykłym worku co mnie zaszokowało... Se mere
Virksomheden har svaret
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy i z wyrobów jakie zamówiłam mam tylko jedną uwagę związaną z numeracją że jest większa niż być powinna o jeden numer ale problem rozwiązałam wkładką poza tym jes... Se mere
Virksomheden har svaret
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Vivano Warszawa
Jedno wielkie oszustwo, odpowiadają z automatu , towar najgorsze śmieci chińskie, nie zwracają pieniędzy

Oszustwo! Produkty z Chin. Zwrot praktycznie niemożliwy

Oszustwo i scam nie kupować. Trzeba odesłać do Chin. A towar gorszy niż śmieci

Besvarelse fra Vivano Warszawa
Spódnica jest przepiękna, delikatny materiał i kobiecy krój.

Besvarelse fra Vivano Warszawa
Odradzam zakupy w tym sklepie - pomimo tego, że sklep oznaczony jest jako polski, to wysyłka jest realizowana z Chin. W trakcie wysyłki nic nie wiadomo o statusie zamówienia, wszystko trwa bardzo długo. Proces reklamacyjny, to dramat, ponieważ towar trzeba odsyłać do Chin! Na własny koszt, bo sklep nie wysyła listów przewozowych. Brak paragonu lub chociażby sensownego podsumowania zamówienia w formie e-mail.

Besvarelse fra Vivano Warszawa
Coś strasznego, głuchy telefon a rzekomy producent sprzedaje z Chin towar który jest nie wart ani złotówki. Nieuczciwi, nie mają NIP, nie wystawiają faktur. Nie liczcie na zwrot pieniędzy

Besvarelse fra Vivano Warszawa
Bardzo polecam ten sklep! Produkty są w dobrej cenie, jakość super, a przesyłka dociera na czas. Wszystko przebiegło bez problemu. Na pewno jeszcze tu wrócę!

Besvarelse fra Vivano Warszawa
I had a great experience, my order came before the due date and it fitted very good. Would order again!

Besvarelse fra Vivano Warszawa
Rzeczywiście oszustwo z zakupami w tym sklepie. Kupiłam dwa sweterki, jakość poniżej krytyki, nieadekwatna do ceny, brak dowodu zakupu, brak reakcji na maila dotyczącego zwrotu towaru . Szkoda że wcześniej nie byłam na tyle czujna i nie sprawdziłam opinii o tym sklepie.

Besvarelse fra Vivano Warszawa
Kiedy ktos sie za nich wezmie!!!!!!!
Oszusci, oszusci !!!!
Nic sie nie zgadza. Produkty nie odpowiadaja opisowi, nie mozna zwrocic - strona wygasa po kilkukrotnym kliknieciu.

Besvarelse fra Vivano Warszawa
Tragedia, kupiłam kurtkę za 460 zł, dostałam szmatę, nieforemna zupełnie. Próbuję zwrócić, trzeba wysłąć za 200 zł do Chin samodzielnie lub sklep proponuje 15 % zwrotu kosztów bez odsyłania towaru.Rozbój w biały dzień. Takich to tylko na ciężkie roboty wysyłać. Po prostu ZŁODZIEJE.

Besvarelse fra Vivano Warszawa
Stylizacja super, ale spodziewałam się nieco lepszego wykończenia.

Besvarelse fra Vivano Warszawa
Nie mogę dokonać zwrotu czapka nie zgodna z opisem produkt z Chin każą przysyłać zdjęcia a w regulaminie i zgodnie z prawem mam prawo odstąpić od umowy bez podania przyczyny. Firma kradnie pieniądze . Nie ufać!

Oszustwo. Dramat.
Na przesyłkę czekałam 3 tygodnie. Rozmiar kurtki kompletnie nie pasuje do tych na stronie, kolor inny niż na zdjęciu,a jakość... szkoda gadać.Omijajcie sklep szerokim łukiem!!Od 4 dni staram się otrzymać jakieś info jak zwrócić ten szmelc - zero odezwy. Czekam do piątku o idę do rzecznika. Nie daję ,żadnej gwiazdki😡

Besvarelse fra Vivano Warszawa
Gwiazdek powinno być 0, oszustwo.
Towar idzie bardzo długo i nie ma nic wspólnego z tym opisywanym i tym na zdjęciach.
Jakość butów FATALNA!!!
Obsługa nie odpowiada na maile a telefon milczy!!!

Besvarelse fra Vivano Warszawa
Zamówiłam czapkę z satynową podszewką za ponad 130zł. Dostałam najzwyklejszą czapkę bez żadnej podszewki. Totalna kpina wysyłać coś takiego! Żałuję, że przeczytałam opinie po fakcie… Zobaczymy jak przebiegnie zwrot, bo to tym też już się naczytałam.

Besvarelse fra Vivano Warszawa
Oszuści!!Na przesyłkę czekałam 3 tygodnie. Buty dotarły o numer większe, kolor inny niż na zdjęciu,a jakość... szkoda gadać.Zapłaciłam 252 zł za buty warte nie więcej niż 50 zł.Omijajcie sklep szerokim łukiem!!Nie daję ,żadnej gwiazdki😡

Besvarelse fra Vivano Warszawa
Cudowne kimono, mięciutkie, przyjemne w dotyku, cieszące oko swoimi pięknymi barwami. Bardzo cieszę się z tego zakupu!

Besvarelse fra Vivano Warszawa
Buty są eleganckie, ale mogłyby mieć bardziej miękką wkładkę.

Besvarelse fra Vivano Warszawa
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.