Byłoby 5 gwiazdek, gdyby czas dostawy był trochę krótszy., ale rozumiem, że odległości od producentów determinują czas dostawy . Jestem zadowolony z zakupu obuwia ortopedycznego. Jest dokładnie takie... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Niestety, wielkie rozczarowanie. Zamówione sandały nie do użytku. Nie sposób dopiąć paska na kostce. Już wiem dlaczego. Szyte na wąskie chińskie nóżki. Takie same na TEMU w cenie 19,27 zł. Ja za... Se mere
Otrzymałam sukienkę i leży bardzo ładnie... Zdjęcia na stronie są dokładne, co bardzo doceniam. Materiał jest miękki i wygodny w noszeniu.
Har besvaret 3 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zamówione towary idą do nas z Chin.Słabe troche. Długi okres oczekiwania
Tragedia i dramat, zamówiona przeze mnie sukienka dotarła całkiem inna niż ta przedstawiona na zdjęciu w momencie zakupu. Nie dość, że fason jest całkiem inny, to materiał po prostu szmatka. Po poinformowaniu sklepu o tym fakcie, poproszono mnie o przysłanie zdjęcia sukienki a następnie stwierdzono, że "Przedmiot, który otrzymałeś, odpowiada projektowi, modelowi i specyfikacjom podanym na naszej stronie internetowej w momencie zakupu". Po prostu żenujące...Ale jako ich gest dobrej woli proponują "Zwrot 15% całkowitej wartości zamówienia (bez konieczności zwrotu) lub
Voucher o wartości 40% całkowitej wartości zamówienia do wykorzystania przy przyszłych zakupach w naszym sklepie. Po przeczytaniu wcześniejszych opinii klientów zdecydowałam się na 15% zwrotu, ponieważ szkoda mi było czasu i pieniędzy na zwrot towaru do Chin. 15% faktycznie otrzymałam na konto w tym samym dniu. Podsumowując: otrzymana sukienka diametralnie różni się kolorem, fasonem i jakością materiału od tej prezentowanej na stronie sklepu, nie ma z nią nic wspólnego oprócz koloru.
Niestety, wielkie rozczarowanie.
Zamówione sandały nie do użytku. Nie sposób dopiąć paska na kostce. Już wiem dlaczego. Szyte na wąskie chińskie nóżki. Takie same na TEMU w cenie 19,27 zł. Ja zapłaciłam, niby po obniżce 52 procent, 131,99 zł.
Dałam się nabrać, a od kilku dni przepychamy się na maile i nadal BRAK MOŻLIWOŚCI ZWROTU!
Nie polecam!
Ta jedna gwiazdka za to, że w ogóle dotarło
Zamówiłam balerinki Annie i są takie śliczne 😊 Noszę je do pracy i na co dzień. Wysyłka zajęła tylko kilka dni.
Sukienka jest ładna, ale nie dla mnie 😕 krój jest fajny. Strona internetowa była łatwa w obsłudze, a finalizacja zakupu przebiegła sprawnie. Spodziewałam się jednak czegoś więcej za tę cenę.
Sprzedawca dostarcza produkty rażąco odbiegające od oferty (niezgodny z tym co oferuje na stronie), a po uznaniu wady próbuje przerzucić koszt wysyłki zwrotnej do Chin. Działanie oceniam jako celowe wprowadzanie w błąd: sklep funkcjonuje pod polską nazwą, na polskiej domenie i w języku polskim, co sugeruje transakcję wewnątrzunijną, podczas gdy adres do reklamacji znajduje się w Azji . Sklep Weronika Moda prawdopodobnie działał już pod inną nazwą jako Butik Franka ( Frank Shop - miał mnóstwo złych opinii)...
Niebieska sukienka Lilia wygląda jeszcze lepiej na żywo, kolor jest naprawdę żywy i ładny.
Tragedia. Aliexpress i shein to przy tym luksus. Sukienki w ogóle nie przypominają tych ze zdjęć. Materiał nie nadaje się nawet na koszulę do spania czy chodzenia po domu. Napisałam do nich z prośbą o zwrot, zero odzewu
Ortopedyczne trampki Megan to prawdziwe wybawienie dla moich stóp... Dużo chodzę w pracy, a te buty naprawdę zapewniają komfort. Są stabilne, ale wcale nie ciężkie. Dostawa nie trwała długo, co doceniam. Ogólnie rzecz biorąc, bardzo dobre buty na co dzień.
Trampki są wygodne i lekkie. Bardzo podoba mi się, jak się w nich chodzi. Na początku miałam tylko małe wątpliwości co do rozmiaru. Obsługa klienta odpowiedziała jednak szybko, co bardzo doceniam. Ogólnie dobry produkt, ale nie leży idealnie.
Zdecydowanie odradzam zakupy w Weronika Moda. To typowy dropshipping z Chin pod przykrywką polskiej nazwy. Na stronie brak jasnej informacji, że zwroty odbywają się do Azji. Rozmiarówka jest całkowicie przekłamana (buty 35 są mniejsze niż 34). Po zgłoszeniu problemu sklep próbuje „kupić” klienta voucherami i zwrotem rzędu 20%, aby tylko nie oddać pełnej kwoty. Brak profesjonalizmu i wprowadzanie klienta w błąd
Produkt tragedia, prawie 200 zł, a to tatalny elastic- plastik z Chin. Brak możliwości zwrotu, o czym w zasadzie nie informują, propozycja zwrotu 20% całej kwoty lub zakupy u nich na stronie. Z shein lepsze rzeczy mam za grosze. Absolutnie nie polecam!!
Czy ktoś dokonał zwrotu I otrzymał zwrot pieniędzy?
Najgorsze oszustwo...przyszła mi sukienka , która wygląda jak ścierka do podłogi...totalni oszuści...materiał dno, tak samo wykonanie ... Brak możliwości zwrotu ...nie kupujcie!!!!!!!
Towar otrzymany nie ma nic wspólnego z tym ze zdjęcia. Oszustwo. Chiński towar najniżej jakości.
Buty są za małe i bardzo złej jakości. Całkowicie różnią się od opisu, gdzie są opisane jako buty ortopedyczne. Nie polecam. Procedura zwrotu koszmarna.
Bardzo wygodne 🥹 Te płaskie buty, które dostałam, są teraz moimi codziennymi butami do pracy. Noszę je prawie codziennie i jak dotąd nie mam pęcherzy ani bólu.Wydają się lekkie, ale nadal zapewniają wsparcie podczas chodzenia. Szczerze mówiąc, nie spodziewałam się, że będą aż tak dobre
Sukienka Paloma jest po prostu WOW... jakość szczerze mówiąc wydaje się droższa niż się spodziewałam... strona internetowa była łatwa w obsłudze, a proces zakupu przebiegł bezproblemowo. Podobały mi się również aktualizacje e-mailowe, ponieważ wszystko wydawało się profesjonalne. Ogólnie rzecz biorąc, bardzo przyjemne doświadczenie.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.