Jeg bestilte 5 plader med gavepapir mandag d. 15/12. På vinylpladens hjemmeside står der 1-2 dages levering på disse plader, jeg er meget omhyggelig med at vælge nogen de har på lager. Onsdag d.... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Since 2010, Vinylpladen has been serving vinyl enthusiasts with a vast selection of records and equipment—backed by excellent service and a passion for music. vinylpladen.de vinylpladen.dk vinylpladen.se vinylpladen.no
Jens Juuls Vej 28, 8260, Viby J, Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned
Rimelig hurtig levering. Vigtigst af alt er dog kvaliteten af de leverede LP'er, den er i top.
Alt var i den skønneste orden og varen kom allierede dagen efter, så jeg handler bestemt hos jer igen.
Hurtig levering og rigtig god indpakning.
Derudover følger der gratis ydre- og indersleves med.
Kan kun anbefales hvis man er på udkig efter LP’er
På grund af manglende billeder på hjemmesiden fik jeg anskaffet mig en forkert udgave af den vinyl, jeg gik efter. Dette kunne jeg først finde ud af da jeg brød emballagen og tog selve vinylen ud, hvilket gør at fortrydelsesretten frafalder.
Virkelig træls oplevelse at have spildt penge på en plade, som man ellers havde glædet sig til i de 20 dage som leveringen tog.
Derudover passer det gratis sleeve de reklamerer med ikke til produktet, da det er gatefold, så det giver sådan set ingenting.
Skal du have specialudgaver af vinyler, vil jeg ikke anbefale Vinylpladen.dk.

Besvarelse fra Vinylpladen
Jeg bestilte min vare mandag formiddag og havde den i hænderne allerede tirsdag eftermiddag. Fantastisk hurtig levering og fejlfri service 👍🏻
Kan varmt anbefales.
Det er nu 18 dage siden jeg bestilte 6 plade, 1 fra fjernlager. Så vidt jeg kan se er den stadig ikke kommet frem, selvom der stod det kunne tage 11 dage maxs. Jeg har ikke fået noget at vide om den er forsinket eller lignende. Jeg har prøvet at skrive til jeres mail support, dog uden svar endnu. Det anden gang jeg bestiller herfra, første gang fik jeg den forkerte vare.

Besvarelse fra Vinylpladen
Køber en håndfuld plader der beskrives til at være vg+gad vide om i selv ved hvad det betyder det er ikke nok at lave en regning og pudsning af en plade og så kalde den vg+ ikke en af pladerne kunne spilles færdig uden masser af knas og ridser så vg+er en lodret løgn hører i selv pladerne inden eller nøjes i med en rensning og så syntes at så kan man tage omkring 170 kr pr. Brugte plade svindel. Har fået en besked om at jeg skal uddybe ellers kan min anmeldelse blive fjernet fordi man tror det er svindel så vidt jeg kan se som jeg allerede har skrevet er det svindel at sælge plader som burde være vg+ i så dårlig stand som de her plader var hvis det er mere uddybede så var der blandt.tale om wether report billy cobham Stanley Clark osv. HENRIK.ps hvis i tror det er svindel kan i jo finde min odre bla ved at slå min e-mail adresse op eller mit tlf nr som anmeldelsen er sendt fra

Besvarelse fra Vinylpladen
Super hurtig levering alt kom som det skulle være ingenting var smadret kunne seriøst ikke være bedre 10/10 🤩😍
Hurtig og korrekt levering. Let bestilling og betaling, så ikke sidste gang jeg køber plader m.m. her.
I gør det super godt 👍🏻🙏🏻
Gode kvalitets produkter til en god pris
Ikke noget at sætte en finger på 💁♀️
Helt klart en anbefaling herfra og ja , vi kommer til at handle hos jer i fremtiden .
Super online hjemmeside , hvor alt er overskuelig , tak 👍🏻
Gode varer. Seriøs butik. Forsvarlig og flot indpakning af plader. Jeg ærgrer mig over leveringstiden men det er til at forstå.
En virkelig god oplevelse. Hurtig levering.
39 kr. for at få sendt en plade, og 49 kr. for at returnere + ny forsendelsesemballage for en plade som koster 179,-... "men så kan du jo aflevere den i butikken i stedet.. ja, tager selvfølgelig til Aarhus fra København for at returnere den.. jeg kan få et par sokker sendt fra Kina fragtfrit, men skal betale en dummebøde for at sende noget retur jeg har gidet at købe i en butik i Aarhus.. slut med det fremover..

Besvarelse fra Vinylpladen
Det var hurtigt bestilt og de var hurtige til at sende 👍

Besvarelse fra Vinylpladen
Super hurtig ekspedering og meget fin indpakning . Bestemt ikke sidste gang jeg vil handle hos Vinylpladen og vil til enhver tid anbefale Vinylpladen.