Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Purchased a couple of smaller/medium sized furniture over the past year, you can get some good deals. The build quality is decent, the wood quality is pretty good! Sometimes it needs a little adjustm... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Egy komódot vásároltam aminek a fiók tartó paneljai nem párban voltak.5 napja reklamáltam,fényképet is küldtem az elemekről,de csak annyi reakciót kaptam,hogy beérkezett a reklamációm. Egy nap vál... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

A csomag megérkezése 1 hetet vett igénybe. Az összeszerelésre váró elemek gondosan be voltak csomagolva. A rendelt kerti szekrény összerakása időigényes, aprólékos munkát igényelt (kb. 1 napos szerel... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

A vásárolt termékekkel kapcsolatban alapvetően elégedett vagyok, ár-érték arányban megfelelőek. A vásárolt kerti virágláda ráccsal termék sajnos több helyen törött volt. Szerencsére alig látszódik, az... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Landhandel

Skrevet af virksomheden

A vidaXL egy nemzetközi online kiskereskedő, ahol mindent megtalál, amire szüksége van otthoni, kerti, műhely- és barkácsprojektjeihez. Koncepciónk azon alapul, hogy olyan termékek széles választékát kínáljuk, amelyek lehetővé teszik az emberek számára, hogy „élvezzék kevesebbért”. Egyszerű költségtakarékos megoldásokkal, amelyek nem befolyásolják negatívan a termékminőséget, termékeinket a lehető legtöbb ember számára elérhetővé tudjuk tenni. Minden folyamat a termékfejlesztéstől a beszerzésig, marketingen és értékesítésen, logisztikán és ügyfélszolgálaton át a mi kezünkben van. Ily módon teljes mértékben kézben tudjuk tartani termékeink funkcionalitását, minőségét és költségeit.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 98 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Waste of the money

The chair was nice on the picture but terrible in live. Wrinkles are on the textil everywhere. Waves on the edges and sided. It was waste of the money.

12. december 2025

Dear Tamás,

Thank you for your feedback! We are very sorry that you had a negative experience and would like to have the opportunity to investigate the issue further.

konyhabútor

Konyhabútort rendeltünk, egy 7 db-os szettet és mivel kevés volt, még plusszban egyes elemeket. Kedvező ára volt és a kiszállítás nagyon gyors volt. Mindennel nagyon elégedett voltam.

10. december 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Great price for that product

Great price for that product. I have maximum satisfaction.
I ordered a bed. Came in a paper box. Manual instuction was wrong, but on the website I found the one that I needed. There was 2 extra piecies of wood and some screws. The bed is great, comfy.

8. december 2025

They scammed me

I really don’t recommend it at all — they scammed me. I ordered an artificial Christmas tree, and it looks completely different from the photos: it’s much thinner and not full at all. When I requested a refund, they also made me pay the return shipping fee (4,000 HUF). I’m very disappointed — it’s a terrible online store.

12. december 2025

Dear Várnagy Dorottya,

Thank you for your feedback!

Matrac, kék bársony ágykeret

A rendelt matraccal teljes mértékben meg voltam elégedve, viszont az ágykeret mind az oldalon feltüntetett képen és leírásban megtévesztő. A kényelmes háttámla egy vasrácsból áll ami balesetveszélyes és nem komfortos, szétnyomja az ember hátát.

1. december 2025

Tisztelt Püspöki Petronella,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nem kaptam meg a terméket

Nem kaptam meg a terméket! Nem tudom merre van.

2. december 2025

Tisztelt Szakállas Boglárka,

Megbízhatatlanok

Rendeltem egy csomagot, ami sohasem jött meg. Ígértek minden szép és jót, 3-5 nap munkanapot adtak hogy szállítanak. Ahhoz képest a harmadik hét végén sem jött meg:) kommunikáció borzalmas,sablonos válaszok minden emailben.
SENKINEK nem ajánlom :D
Még a pénzem sem kaptam vissza

19. november 2025

Tisztelt Nemes Panna,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

A bútor 1 hét késéssel és hibásan…

A bútor 1 hét késéssel és hibásan érkezett. A tálalószekrény tetején egy kb 5 cm átmérőjű lyuk van. Legszívesebben visszaküldeném. A hiba akkor derült ki, amikor már majdnem teljesen össze lett szerelve. Nagyon csalódott vagyok és ez a tapasztalat azt mutatja, hogy kockázatos interneten vásárolni.

5. december 2025

Tisztelt Doór Ágnes,

Gyenge muanyag tarto elem

Negy reluxat rendeltem, ebbol egynel a muanyag az elso allitasnal eltort, bar a tobbinel egyelore mukodik, a forgo elem nagyon gyenge muanyag alkatresz. Az alkatresz nem javithato, igy a termek hasznalhatatlan.

28. november 2025

Tisztelt Ügyfelünk,

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Szép a tv szekrény amit…

Szép a tv szekrény amit rendeltem,viszont hibás,és nem kaptam hozzá csavar takarót!

2. december 2025

Tisztelt Hajnalka Gasparovits,

Köszönöm a visszajelzését! Nagyon sajnálom, hogy negatív élményben volt része, és lehetőséget szeretnénk kapni a probléma további kivizsgálására.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

I do not get my furniture altough I paied it!

I have ordered and also paied my furniture but still do not get it!

7. december 2025

Dear Viktória,

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Én és a vidaXL üldögélünk a fán

Én már több mindent vásároltam a vidaXL-ről. A kiszállítás minden esetben 8-13 nap volt annak ellenére hogy 3-5 napot írnak. Találkoztam már más oldalnál is ezzel a jelenséggel. Észrevehető hogy itt-ott magyartalan a megfogalmazás és ez a kiszállítási idő se azt jelenti hogy amire hozzám ér a csomag hanem hogy amennyi idő alatt ők feldolgozzák és kiküldik a csomagot. Tehát nálam ez rendben van. A minőség pont olyan amilyenek az árak. Alacsony de működik és használható. Egyszer egy tükröt vettem náluk ráadásul aukción nyert áron. Törötten érkezett de miután felvettem velük a kapcsolatot gyorsan reagáltak és küldtek egy másik tükröt természetesen ingyen. A kosárlabda palánk sok örömet szerzett. Megérte az árát. A kanapé kényelmes nagy a teherbírása és esztétikus. Megérte az árát. A magaságyás erős tartós. Megérte az árát. Mindent nem sorolok fel de egy közös van bennük..megérték az árukat. Fogok még innen vásárolni!

20. juni 2025

Tisztelt Ügyfelünk,

Nem pontosak az illesztéseknél

Sajnos nagyon sok helyen a bútor lap lepattanva érkezett. A két bútorlap nem egyforma az illesztéseknél, nem pontosan van levágva. Kevesebb fatipli érkezett hozzá.

1. december 2025

Tisztelt Kerek Adrienn,

Sok volt késés szállífásnál

27. november 2025

Tisztelt Molnar Andras,

Köszönöm a visszajelzését!

Nagyon sajnálom, hogy negatív élményben volt része a kiszállítás miatt, és lehetőséget szeretnénk kapni a probléma további kivizsgálására.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Very long delivery deadline (similarly…

Very long delivery deadline (similarly as previous order), long after advertised deadline, causing problems for me.
Product (desk legs) poorly surface treated, not easthetically pleasing.

21. november 2025

Dear Customer,

Please send us your order details, such as the order number or the email address used to place the order, to feedback@vidaxl.hu.

In order for our specialized department to receive your message, please include in the subject line of your email: Feedback HU + Order number.

Thank you in advance for your response,

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.