A csomag megérkezése 1 hetet vett igénybe. Az összeszerelésre váró elemek gondosan be voltak csomagolva. A rendelt kerti szekrény összerakása időigényes, aprólékos munkát igényelt (kb. 1 napos szerel... Se mere
Virksomheden har svaret
A vásárolt termékekkel kapcsolatban alapvetően elégedett vagyok, ár-érték arányban megfelelőek. A vásárolt kerti virágláda ráccsal termék sajnos több helyen törött volt. Szerencsére alig látszódik, az... Se mere
Virksomheden har svaret
Kutya kennelt vásároltunk. A 3 hónapos németjuhász kutyám kiugrott a kapu felett. Borzasztóan gyenge minőségű az egész S nagyon sok időt vett igénybe az össze szerelése. Vettem volna dupla áron komol... Se mere
Virksomheden har svaret
A szállítás rendben megtörtént időben megérkezett! A ház összeállítása nem jelentett problémát, a mellékelt szerelési útmutató alapján! Probléma volt, hogy egy két elem az összekészítés során defor... Se mere
Virksomheden har svaret
A vidaXL egy nemzetközi online kiskereskedő, ahol mindent megtalál, amire szüksége van otthoni, kerti, műhely- és barkácsprojektjeihez. Koncepciónk azon alapul, hogy olyan termékek széles választékát kínáljuk, amelyek lehetővé teszik az emberek számára, hogy „élvezzék kevesebbért”. Egyszerű költségtakarékos megoldásokkal, amelyek nem befolyásolják negatívan a termékminőséget, termékeinket a lehető legtöbb ember számára elérhetővé tudjuk tenni. Minden folyamat a termékfejlesztéstől a beszerzésig, marketingen és értékesítésen, logisztikán és ügyfélszolgálaton át a mi kezünkben van. Ily módon teljes mértékben kézben tudjuk tartani termékeink funkcionalitását, minőségét és költségeit.
Holland
Har besvaret 97 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Nem lehet feltenni a régi tartóra mert nagyon kicsi az a rész ahova a csövet kellene bedugni. Tehát nem fér be a tartó csók mert picire várták meg! A másik az, hogy a fodor rész nem lett hozzá varva a ponyvához! Ez felháborító! Vihetem egy ponyvához hogy várja össze a két anyagot! Ez plusz költség nekem! Innen soha nem rendelek többet!

Besvarelse fra vidaXL
Az áruházzal több jó tapasztalatom is van. Ár-érték arányt tekintve, megfelelő termékeket vettem idáig. De mivel ezek jellemzően nagy term terjedelmű áruk, mindig volt rajta valami apró sérülés. Gondolom a szállítás miatt. Funkciójában nem zavarók, és nem a bútorok front részén.

Besvarelse fra vidaXL
Overall it was a good experience. The delivery was a bit slow.

Besvarelse fra vidaXL
Gyors szállítás, jó minőségű termék, biztonságos csomagolás.

Besvarelse fra vidaXL
I ordered a product a little over two weeks before Christmas. It did not arrive in time for the holidays. In the last few days, customer service promised every day that the package would arrive the next day. Christmas has passed, and the package is still nowhere to be found.

Besvarelse fra vidaXL
Több rendelésem volt eddig. Egy terméket kellett visza küldenem, ami el volt méretezve és anyagában sem volt megfelelő. A vissza küldés bonyolult és drága! A rendeléseim ben volt többször azonos színű és anyagú termék amelynek mérete és anyaga eltérő volt. A rendelés és szállítás menete efogadható. Az ingyenes szállításban feltüntetett összeg sajnos nem működik, félrevezető! Nem tudtam érvényesíteni!

Besvarelse fra vidaXL
Megfelelő ár-érték arány, viszonylag gyors szállítás

Besvarelse fra vidaXL
Egy boros kabinetet vásároltunk, az SKI-sorozatból és a bútor, amit kaptunk, bár igazi tölgyfa, nemes holmi, de több helyen sérült volt. Ebből a lerakó funkcióra szánt lenyitható szekreter-ajtó kifejezetten kényes helyen, a zsanéros, tehát a szekrény testéhez csatlakozó oldalán végigrepedve, ami a használatot lehetetlenné teszi. Nem küldtük vissza, mert az nagyon bonyolult. De szívesen fogadnánk a probléma orvoslását.

Besvarelse fra vidaXL
Rendeltem egy kerti kontènert. A megrendelèstől a kiszàllítàsig minden rendben ment. A problèmàk a csomag tartalmànàl kezdődtek. Az összeszerelèsi útmutatóhoz csak akkor fèrtem hozzà miutàn megvettem a termèket. Az útmutatóból hiànyoznak kulcsfontossàgú részletek az elemekhez kapcsolódóan. A csomagban lèvő èpítőelemek egy része rosszul volt jelölve ( szàmozva), vagy hiànyzik róla a szàmozàs, de volt amin összevolt cserèlve. Több órànyi kizàràsos alapon törtènő besorolàssal sikerült csak beazonosítani egyes elemeket (mèrtèkegysèg sehol nincs megadva a csavarokon kívül). Ezek utàn az összeàllítàs soràn kiderült hogy egyes èpítő elemeken rossz helyen vannak a lyukak, amit javítani nem tudok mert akkor a statikailag összedőlne a merevítővàz, egy emmentàlihoz hasonlítana a fenti merevítő elem. Termèszetesen visszaküldhetnèm a 100kg-nyi àrut, vagy egy cserèt kèrhetnèk, de ezèrt mèg nekem kellene fizetni, a weboldal informàciója szerint. Tehàt a nyakamon maradt egy statikailag elfogadhatatlan kerti tàroló amit nem tudok befejezni. Több napos/ hetes oda-vissza emailezgetès utàn sajàt költsègen cserèltethetnèk/ visszaküldhetnèk. Nem javaslom a termèket ès igazàból a vàsàrlàs utàni kapcsolattartàs is katasztrófàlis, telefonszàm nincs. Email ès chatbot van. VidaXL nem ellenőrzi a beszàllítóitól a termèkeit mert különben nem àrusítana egy ilyen rossz minősègű termèket. Szègyen ès gyalàzat.

Besvarelse fra vidaXL
It is a great company, I'm ordering from them monthly. The assembly instruction documents are not the greatest, but the build quality of the product is quite good.

Besvarelse fra vidaXL
Sajnos elég silány a minősége,vékony anyagból készült,hajlik,mint egy papír,leszúrás közben könnyen eltörik.
Nagy szél esetén szerintem ki is borul

Besvarelse fra vidaXL
Kicsit kevésbé masszív az anyaga mint az előző napernyőmnek volt, tartok tőle hogy egy erősebb szél esetében nem fog tartani eléggé, ezért majd oda kell erősíteni az erkélyhez, de egyébként rendben van, örülök hogy megvettem.

Besvarelse fra vidaXL
Gyors szállítás. A csomagolás sértetlen, minden alkatrész, tartozék a dobozban volt. A csavarok lehetnének kicsit erősebbek, de összességében könnyen szerelhető volt a dohányzó asztal. Masszív, szép a színe. Ajánlom!

Besvarelse fra vidaXL
Minden rendben volt a szállítással és a termékekkel is. A képeknek megfelelőek, gyorsan összeszerelhetőek. Árérték aránynak megfelelőek.

Besvarelse fra vidaXL
Az az igazság, hogy a 16 éves unokámnak vettem 94 millióéert egy lakást, garázst és egy tárolót. Az unokámnak az volt a kívánsága, hogy ne az én ízlésvilágom szerint bútorozzam be, hanem fiatalosan, úgy ami neki is tetszeni fog. Megígértem neki, hogy kikérem a véleményét, mielőtt megrendelem a bútorokat. Azt látom, hogy az Önök bútorai olyan közepes kategóriába tartoznak. Néha azt látom, hogy inkább irodabútor jellegűek. A színei megfeleltek mind a kettőnknek, így válogattunk, ami kell egy vadonat új lakásba. Igaz, hogy a lakás még nincs teljesen kész, talán úgy augusztus vagy szeptemberbe fogják átadi a kulcsot. Így a vásárolt bútorok az eredti csomagolásban vannak még. Egy kis gondom is keletkezett, mert vásároltam négy darab ruhásszekrényt, de valami mást küldtek helyette, amit még nem tudtam azonosítani. Azt látom, hogy nincs a küldeményben akkora méretű bútor, mint amekkorának a leírásban megadtak. Továbbá rendeltem egy 140 centiméteres konyhai asztalt, de azt sem találom az Önök által küldöttek között. Arra gondolok, hogy valami nincs rendben a csomagok küldésével kapcsolatban. Már többször jeleztem, hogy nem azt kaptam, amit megrendeltem. Most utóbb azt kérték tőlem, hogy fényépezzem le a dobozra ragasztott szállítmány bizonylataokat. Elküldtem Önöknek, de most meg azt kérik tőlem, hogy bontsam ki a csomagokat és azokról is késztsek fotókat. Sajnos nincs annyi hely a teraszon, hogy minden bútort kibontsak és lefotózzam. Azt kértem, hogy a csomagra ragasztott azonosítókkal egyeztessék, hogy mit is küldtek valójában. A termékük szerintem kiváló, amire a kis unokám is azt mondta, hogy tetszik neki. Majd az összerelés után fogjuk igazán értékelni, hogy mit is vásároltunk valójában. Tisztelettel: Bolyán Sándor Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 34.

Besvarelse fra vidaXL
A csomag a megadott időn belül, hiánytalanul megérkezett.

Besvarelse fra vidaXL
A kertikiülő egyik része meg mindig nem jött meg és már várjunk lassan egy hónapja kaphatok valami vissza jelzést merre járhat a csomag

Besvarelse fra vidaXL
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.