Endnu en gang service og denne gang på den nye E-3008 for første gang ved 12.500 km Nul fejl og den kører bare godt, jeg runder + 4000 km om måneden Kan kun anbefale Vejlebo og Larsen og Peugeot E-30... Se mere
Havde bestilt en bil til prøvetur klokken. Ankommer 10 minutter før, hvor prøvebilen kører fra stedet. Fik at vide, at den var tilbage om lidt. Efter 45 minutter var den fortsat ikke retur. Ingen bekl... Se mere
Blev som sædvanlig rigtig godt modtaget i receptionen, både ved bestilling af tid, ved aflevering af bilen samt ved afhentning. Blev igen rigtig godt informeret om bilens stand samt, hvilket arbejde... Se mere
brug aldrig det værksted!!!!! de lover i telefonen noget men når fakturaen skal skrives er det noget helt andet. de har en værkstedschef der taler sig ud af tingene og er rimelig ligeglad med ku... Se mere
AT HANDLE MED BILER ER EN TILLIDSSAG Hos Vejlebo & Larsen kan du altid regne med at få en kompetent og ærlig rådgivning, når du skal handle bil. Vi sætter en ære i at være et lokalt bilhus med tæt kontakt til vores mange loyale kunder, som har fulgt os i årevis. En tæt kontakt der betyder, at vi kender både dig og din bil, og derfor altid kan yde dig den bedste service både ved handel, reparation og vedligeholdelse. Kig ind – hos os er du altid velkommen til en god bilsnak. Vejlebo og Larsen – din lokale bilforhandler i Holbæk og Roskilde
Mellemvang 1, 4300, Vejlebo & Larsen ApS, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Vi har lige købt helt ny Peugeot 3008 hybrid hos vejlebo og Larsen i Holbæk
Fra vi kiggede på bilen til vi har fået den har vi fået en super service
Det eneste vi ikke er helt tilfredse med er at vi måtte vente en time på at få vores bil
Da de var bagud med leveringer af biler den dag
Men alt i alt en rigtig god behandling og meget sødt personale
Via Vejlebolarsens hjemmeside bookede jeg for nogen tid siden et service tjek til min Opel Grandland. Hjemmesiden var ok struktureret og nem at finde rundt i. En af valg mulighederne var "Service fra Dkk 2.000". Den valgte jeg. Her har jeg naturligvis en klar forventning om, at deres markedsføring er inden for lovens rammer og at min slut pris på et service tjek vil ligge på et beløb, der ikke ligger alt for langt fra Dkk 2.000. Jeg havde en forventning om et spænd på Dkk 2.000 - 3.000. så fik jeg regningen - Dkk 4.500. Og jeg har vel at mærke INTET ekstra fået for pengene ud over alm. service eftersyn. Over dobbelt så dyrt som annonceret. Det er jo i dybs strid med markedsførings loven. Opel i Holbæk - der kommer jeg aldrig mere.
Jeg har lige købt en Opel Astra hos Vejlebo & Larsen og fik en rigtig god service fra dem. De var venlige hele vejen igennem og vi fik bilen hurtigt.
Da vi skulle hente bilen stod den flot og havde en sløjfe på.
Dog vil jeg lige sige, at jeg efter 3 dage kørte forbi Vejlebo, da mit Apple carplay ikke virkede. Her lovede en af personalet at give mig besked om hvordan jeg muligvis kunne få det til at fungere, men har intet hørt.
Har lige købt en ny Peugeot 3008 hos Vejlebo & Larsen. Meget fin service fra prøvetur til forevisning af bil i forbindelse med afhentning.
Er lige flyttet til området med min Opel. Bilen skulle på værksted og fik nye bagbremser, jeg vælger at finde et lokalt værksted. Samtidig bestilte jeg tid til 100.000 km eftersyn, og skiftning af forbremser. Der var over en måneds ventetid....
Da jeg afhenter bilen 1. gang bliver jeg opkrævet kontant betaling - det er jeg ikke tilfreds med, da jeg har været Opel kunde i mange år. Jeg gør opmærksom på dette, og bliver lovet det er rettet til næste gang.
Da jeg afhenter bilen næste gang fra eftersyn, bliver jeg igen opkrævet kontant.
Jeg kan samtidig konstaterer, at der ikke er skiftet tandrem på bilen, selv om det er påkrævet ved 100.000 km eftersyn. Beskeden var, det havde vi ikke tid til, du må bestille en ny tid....
Jeg havde ventet en måned på eftersyn, og så har I ikke tid til at ordne det der skal laves. Tre værkstedsbesøg for bremser og eftersyn, og opkrævning kontant (I kunne jo kredit tjekke mig, hvis i anså det for nødvendigt)
Jeg er færdig med Jer - og Opel
Valgte det lokale autoriserede værksted.
God og nem service af 2 årig Peugeot 208.
Trygt med video besigtigelse, hvor jeg modtog videolink til mekanikerens video gennemgang af bilen.
Men de er også meget dyrere end andre værksteder, så næste gang kommer jeg nok til at bruge et andet værksted via autobutler, når bilen ikke er ældre.
En fantastisk positiv og professionel behandling i forbindelse med mit bilskift. Jeg er bosat i Hobro, hvorfor handlen foregik ubeset. Jeg havde besøgt flere bilhuse i Jylland uden noget særligt positivt resultat. Nu føler jeg ingenlunde jeg har indgået nogen fantastisk unik økonomisk handel i Roskilde, men de var virkelig kvikke til at finde løsninger. Vi byttede få dage senere, der var ingen overraskelser, alt var som aftalt og beskrevet. Med de oplevelser kan jeg kun gi’ Peugeot Roskilde mine allerbedste anbefalinger.
Købte en ny Peugeot Expert af den meget venlige og imødekommende sælger Nicki. Kan varmt anbefales herfra.
Har lige hentet min Opel fra service. Fik den fineste behandling, kan kun anbefales.
Lørdag d. 01/08 var jeg ude at prøvekøre en Opel Corsa, som jeg hurtigt forelsker mig i. Sælgeren fortæller mig at han vil ringe den efterfølgende mandag og fortælle hvad han ville kunne sælge den for. Jeg hører ikke fra ham, og beslutter mig for selv at ringe. Jeg får tilsendt et tilbud, og kigger på det, og vender så tilbage efterfølgende dag om at jeg er meget interesseret. Vi aftaler at jeg tirsdag d. 11/08 vil tage før fri fra arbejde, for at kunne komme igen, så vi kan klare det resterende. Han lover at reservere bilen, så jeg lige kan kører i den igen, og lige mærke efter en sidste gang. Da jeg så kommer ud d. 11/08 efter at have måtte tage fri fra arbejde for at kunne nå det inden for åbningstiden, bliver jeg først mødt af en sælger der nærmest virker som om at han ikke kan huske vores aftale. Han går så ud efter nøglen, for efter 5 minutters desperat søgen, at må konstatere, at den er der søreme en kunde som desværre har fået med hjem som lånebil.. Han siger så at han vil kontakte kunden og arrangere at bilen bliver byttet ud med en anden, så den kommer tilbage til butikken. Han lover at ringe dagen efter og briefe mig om hvad vi gør her fra, hvilket pudsigt nok heller ikke sker..
Komplet mangel på professionalisme og total latterliggørelse af mig som kunde..
Jeg køber i hvertfald min Opel andet steds...
Har netop købt en ny Peugeot Expert hos Peugeot i Roskilde. Fantastisk forløb..... lige fra super rådgivning ved første besøg til leveringen kort tid efter, hvor alt var som aftalt. Kæmpe anbefaling til Peugeot Roskilde herfra
PAS PÅ, DE HOLDER IKKE DERES AFTALER: Har for ca 3 mdr siden købt 2 nye varevogne. gav vores gamle biler som udbetaling. de var 2 fra Pegeot Roskilde som kom ud med de 2 nye varevogne og hentede da gamle. de så hva stand de havede og vi indgik en handel. blev lovet logo reklamer på begge af de nye biler . Ca 2-3 uger efter ringer jeg for at høre hvor langt deres reklame mand er mht mine logoer på bilen siger de så at bilerne var dårlige stand så derfor vil de ikke give mig de reklamer som de har lovet. Det er godt nok dårlig stil og service at i lover ngoet først og efter 2-3 uger når jeg rykker jer siger i så noget andet. Aldrig biler fra jer