Endnu en gang service og denne gang på den nye E-3008 for første gang ved 12.500 km Nul fejl og den kører bare godt, jeg runder + 4000 km om måneden Kan kun anbefale Vejlebo og Larsen og Peugeot E-30... Se mere
Havde bestilt en bil til prøvetur klokken. Ankommer 10 minutter før, hvor prøvebilen kører fra stedet. Fik at vide, at den var tilbage om lidt. Efter 45 minutter var den fortsat ikke retur. Ingen bekl... Se mere
Blev som sædvanlig rigtig godt modtaget i receptionen, både ved bestilling af tid, ved aflevering af bilen samt ved afhentning. Blev igen rigtig godt informeret om bilens stand samt, hvilket arbejde... Se mere
brug aldrig det værksted!!!!! de lover i telefonen noget men når fakturaen skal skrives er det noget helt andet. de har en værkstedschef der taler sig ud af tingene og er rimelig ligeglad med ku... Se mere
AT HANDLE MED BILER ER EN TILLIDSSAG Hos Vejlebo & Larsen kan du altid regne med at få en kompetent og ærlig rådgivning, når du skal handle bil. Vi sætter en ære i at være et lokalt bilhus med tæt kontakt til vores mange loyale kunder, som har fulgt os i årevis. En tæt kontakt der betyder, at vi kender både dig og din bil, og derfor altid kan yde dig den bedste service både ved handel, reparation og vedligeholdelse. Kig ind – hos os er du altid velkommen til en god bilsnak. Vejlebo og Larsen – din lokale bilforhandler i Holbæk og Roskilde
Mellemvang 1, 4300, Vejlebo & Larsen ApS, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Alt for dyrt værksted!! Med for mange fejl.
For et år siden til service fik vi udskiftet luftfilter. Ved udlevering af bil, larmede den helt vildt. Luftfilter var ikke skruet fast. Den bliver så skuet forkert på.
Nu har vi så været på værkstedet igen da motoren er gået i nødprogam.
De vurdere der skal skiftes katalysator for 17.500 kr.
Bilen går igen i nødprogram, på vej hjem. Da mekanikerne er gået hjem og der ingen ledige tider er, bliver vi fortalt, vi skal kører med høje omdrejninger i en uges tid. Vi er meget uforstående og får så heldigvis en tid efter 3 dage. Derefter skal den repareres for 42.000 kr!!!! Denne bil er kun 5 år gammel, og ALLE vores reparationer/service er foretaget på dette værksted.
En anden autoriseret mekaniker har repareret vores bil (den samme diagnose som peugeot) + skift af mange andre ting til kun 30.500.
Det er slut med peugeot værksted.

Besvarelse fra vejlebolarsen.dk
Altid god kompetent, venlig og personlig betjening

Besvarelse fra vejlebolarsen.dk
Det var en super service jeg fik både fra pladeværksted og fra værkstedet 👍

Besvarelse fra vejlebolarsen.dk
Kom til på værkstedet før den tid jeg havde bestilt
ved da bilen brød ned

Besvarelse fra vejlebolarsen.dk
Havde min bil til service hos afdelingen i Roskilde og fik at vide, at bremserne skulle skiftes på alle 4 hjul, samt at en trækakselmanchet var utæt. Tilbuddet for reparationen af trækakslen lød på hele 2.571 kr. Fik den lavet for 147 kr. hos et andet autoriseret Peugeot-værksted. Det andet værksted sagde yderligere, at bagbremserne slet ikke behøvede at blive skiftet og at alt andet ville være tåbeligt. Det samlede tilbud for at skifte bremserne på alle 4 hjul lød på 9.724 kr. hos Vejlebolarsen. Skiftede selv bremserne foran til 1.291 kr.
Desuden påstod de, at de ikke kunne se hvornår luftfilter og brændstoffilter mm. var skiftet, og at de derfor rådede til at få disse skiftet. Jeg spurgte dog om de ikke kunne se det på eksempelvis luftfilteret, men til dét fik jeg blot fortalt, at hvis de alligevel skulle åbne op og kigge til det, kunne de lige så godt skifte det. 2.192 kr. for dette.
Det andet autoriserede værksted kiggede med glæde på luftfilteret uden beregning og konstaterede, at det ikke behøvede en udskiftning foreløbig, men medgav dog, at det ville være en god idé at få skiftet filtrene inden længe. Alt dette uden ekstraomkostning.
Simpelthen for dårlig service. Havde forventet at få mere for pengene, når man nu vælger et autoriseret værksted. Det virkede som om, at der var større fokus på at klemme flere penge ud af mig end at give en god og tryg oplevelse. Endda utroligt at der kan være så stor forskel på 'autoriserede' værksteder.

Besvarelse fra vejlebolarsen.dk
Dato for serviceeftersyn allerede dagen efter henvendelse. Venligt og imødekommende personale og god information. Helt igennem en god oplevelse.

Besvarelse fra vejlebolarsen.dk
Min mands bil har lige været på det såkaldte værksted. Først skulle blæseren laves, min mand havde forklaret at det var den det var galt med. Alligevel vælger man at tage over 2000 kr for en fejlsøgning ??? For pokker da. Når de bliver bedt om at lave blæsermotoren ?? Det er et guldværksted som høster Alt hvad de kan tvinge ud af folk. Så skulle der laves service. Fint man kan læse på Faktura hvad de har kikket på. Så har de dæleme også taget for batteri opladet, som alligevel oplader når bilen kører. Det tager de lige 336,96kr. for. Det bliver et andet værksted næste gang BUM !!!

Besvarelse fra vejlebolarsen.dk
Fik hurtig tid til service, det tog den tid de lovede og til sidst fik jeg en video over gennemgangen, fantastisk!

Besvarelse fra vejlebolarsen.dk
Altid en god service og rare og venlige når man spørger om noget,

Besvarelse fra vejlebolarsen.dk
Dygtig og god vejledning ved indskrivningen. Kommer igen hvis der opstår problemer med min 16 år gamle Peugeot som iøvrigt kører fortrinligt selv efter 223650 km.

Besvarelse fra vejlebolarsen.dk
Super fin service. Flinke medarbejdere.
God oplevelse.

Besvarelse fra vejlebolarsen.dk
Jeg er totalt tillidsfuld ved at overlade min bil til V&L. Altid bedste service, hurtig ekspedition, og billige priser. Min gamle mekaniker kunne ikke gøre det ligeså omfattende til den pris.

Besvarelse fra vejlebolarsen.dk
Henvendte mig for at få hjælp til at få nøglen til at fungere, efter jeg havde skiftet batteri. Damen i receptionen tjekkede, at batteriet sad korrekt og gik ud for at afprøve nøglen. Desværre, ingen kontakt.
Jeg foreslog så, at det måske var et dårligt batteri, hvorefter hun skiftede til et af deres egne. Jeg fortalte, at jeg betaler mdł. beløb til service, - men den ydelse var ikke med!!!
Selvfølgelig skulle jeg betale batteriet, men at lægge 100 kr på i arbejdsløn, synes jeg er for dårligt. Jeg var der i 10 min. og har iøvrigt været (tilfreds) kunde i 8 år.
Vi har fået god betjene hele vejen igennem og takker Steffen for hurtig og nemt køb.

Besvarelse fra vejlebolarsen.dk
efter et langt sygdomsforløb hvor man i 3 år bare har nulstillet computer, begynder man endelig at reparerer.
udskiftning af ventiler . man undlader at skifte knast akselkæden selvom der er under et år til at den skal skiftes med mit kørselsbehov. på dette tidspunkt har bilen kørt 152000 km og er 5 år og 5 dage.
der går så 3 måneder så hopper kæden en tand ved start af motor og den starter så derfor ikke.
værksted nægter at det er en garanti sag, fortæller først at man ikke har fat i kæden ved den tidligere reparation , senere at kæden ikke fejlede noget.. en reparation til 60,000 i værste tilfælde.
Pas på alle ejere af pegeuot af 1.5 diesel . jeg har erfaret nu at peugeot er klar over at kæden er dårlig og at man udskifter den til en kraftigere version når bilen kommer ind til service eller reparation. Det glemte man så bare med min.
så hvis man har en service aftale bliver ting ikke repareret før bilen fejler så meget at de er nødt til at begynde at reparerer.
Klart det dyreste peugeot værksted på Sjælland. 16500 for udskiftning af partikel filter. 8500 hos andre peugeot forhandlere. Endte med selv at gøre det, der var reservedele for 2700kr og 2 timers arbejde for en ufaglært.