vejlebolarsen.dk Anmeldelser 102

3,6

Endnu en gang service og denne gang på den nye E-3008 for første gang ved 12.500 km Nul fejl og den kører bare godt, jeg runder + 4000 km om måneden Kan kun anbefale Vejlebo og Larsen og Peugeot E-30... Se mere

Blev som sædvanlig rigtig godt modtaget i receptionen, både ved bestilling af tid, ved aflevering af bilen samt ved afhentning. Blev igen rigtig godt informeret om bilens stand samt, hvilket arbejde... Se mere

brug aldrig det værksted!!!!! de lover i telefonen noget men når fakturaen skal skrives er det noget helt andet. de har en værkstedschef der taler sig ud af tingene og er rimelig ligeglad med ku... Se mere

1. Bilforhandler

AT HANDLE MED BILER ER EN TILLIDSSAG Hos Vejlebo & Larsen kan du altid regne med at få en kompetent og ærlig rådgivning, når du skal handle bil. Vi sætter en ære i at være et lokalt bilhus med tæt kontakt til vores mange loyale kunder, som har fulgt os i årevis. En tæt kontakt der betyder, at vi kender både dig og din bil, og derfor altid kan yde dig den bedste service både ved handel, reparation og vedligeholdelse. Kig ind – hos os er du altid velkommen til en god bilsnak. Vejlebo og Larsen – din lokale bilforhandler i Holbæk og Roskilde

3,6

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Service E-3008

Kan kun anbefale Vejlebo og Larsen og Peugeot E-3008

14. april 2026

Hej Henrik
Mange tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Jeg er færdig med Vejlebo&Larsen i Holbæk

Jeg fik lavet service og i den forbindelse skiftet tandrem (9000,-), og efter 14 dage holdt min bil på E45 med en blinkende motorlampe. Bilen blev hentet af Falck og fragtet til et værksted i Kolding, hvor der blev kørt diagnostik. Dommen var et problem med faseforskydning - altså et tandremsproblem - og den venlige (autoriserede) mekaniker mente nok, at jeg burde tage den med det værksted, der havde skiftet tandremmen. Jeg kører derfor til Vejlebo&Larsen for at informere om problemet.
De mente ikke, at det var deres fejl (til trods for, at de er de eneste, der har pillet i min motor ) og udgiften til diagnostik og udbedring i Jylland (ca. 2000,-) ville de ikke kompensere for. Hvis fejlen kom igen, ville de dog gerne kigge på det.

Den her klage handler ikke om penge - det handler om dårlig kvalitet og dårlig behandling af trofaste kunder. jeg har kommet ved Vejlebo&Larsen i snart 7 år, min bil er købt der, jeg får al service lavet der, og tidligere var det et sted karakteriseret af god kvalitet og betjening. Det seneste halvandet år har jeg imidlertid oplevet dårlig, nedladende behandling af én af medarbejderne, jeg har oplevet at bilen lækkede olie dagen efter almindelig service (hvilket ifølge V&L nok heller ikke var deres problem, men den åd de da), jeg har oplevet at skadessager tog ualmindeligt lang tid at blive fikset, og nu fralægger de sig så al ansvar efter et tandremsskift, der i øvrigt var på deres anbefaling. Det er dråben, der får bægeret til at flyde over. Og når man så ikke vil kompensere for udgiften til fejlsøgning og udbedring (foruden min tabte arbejdsfortjeneste, fordi jeg endte med at blomstre på en motorvej i Jylland), synes jeg det er aldeles fattigt.
"Men hvis fejlen kommer igen, må du gerne komme herud med den, så vi kan fejlsøge den" - ja tak, og det skal jeg jo nok også betale for, ligesom jeg igen-igen skal spilde min tid på, at I ikke får arbejdet ordentligt udført.
Jeg kan ikke forstå, at man gider drive en forretningsmodel, hvor kunden aldrig har ret, hvor man ikke sætter ærlighed og kvalitet i højsædet, og hvor man ikke gider hverken hjælpe eller kompensere de trofaste kunder i butikken. Det er en sølle omgang, og jeg har fået nok - jeg er færdig med Vejlebo&Larsen.

27. februar 2026

Stadig godt tilfreds - efter mere end 30 år

Vejlebo og Larsen har været mit værksted i mere end 30 år. Jeg har været tilfreds hver gang, bilerne har været på værksted. Venlig og hjælpsom modtagelse. Forslag til ændringer i forhold til aftaler bliver altid forelagt med forklaring og pris.
Jeg er tilfreds.

22. januar 2026

Hej Leif
Mange tak for din super flotte anmeldelse, det betyder rigtigt meget for os og noget vi sætter stor pris på.

Ville ønske man kunne give 0 sjerner

Ville ønske man kunne give 0 sjerner, eller nogle gange minus stjerner for service der er så ringe at det er ringe en gang til :(

Ringede den 29/4 kl. mellem 14:30 - 15:00 til en medarbejder hos Vejlebolarsen, da jeg havde et spørgsmål, som kun værkstedet kunne svare på.

Jeg fik besked, af den venlige dame, at hun ville sende en besked til Holbæk afdelingen om at de skulle ringe til mig når en fra værkstedet blev ledig.

Vi har i dag Onsdag den 4/2-2026 og jeg sidder stadig og venter på at der er en der ringer til mig.

Vil I ikke tjene penge?
Er I ligeglade?
Eller hvad f... sker der for jer?

Hvis I ikke kan løse en simpel opgave, som at ringe tilbage når man beder om det, hvordan skulle I så på nogen måde kunne problemet på min bil?????

Det er mere end almindeligt ringe service!

4. februar 2026

Hej Johnny
Tak for din anmeldelse, for kun på den måde kan vi blive bedre.
Vi beklager at vi ikke fik vendt tilbage til dig samme dag D 29/01-26, vi har desværre været ramt at sygdom. Vi beklager derfor meget at der gik flere dage, før min kollega vendte tilbage til dig.
Mvh. Vejlebo & Larsen.

God og hurtig betjening

God og hurtig betjening. Gennemgang af service. Venlig og rare personaler.

27. november 2025

Hej Gitte
Mange tak for din fin anmeldelse, det betyder meget for os.

Dårlig dårlig service.

Dårlig dårlig service.

Opkræver kr. 1.600,- bare for at “fejlsøge” at der er fejl i airbag.

Havde ikke oplyst det ville koste kr. 1.600,- bare for at konstatere fejlen.

Fejlen var allerede konstateret med oplysning i displayet at der var fejl i airbag ?

Valgte ikke at få dem til at skifte airbag, da de ville have kr. 10.000,-. for at skifte airbag.

Fejlen var kommet i forbindelse med de har skiftet batteriet, og de vil ikke stå ved at de selv har forårsaget fejlen.
Man kan ikke gøre noget som kunde… øv hvor er det ærgerligt.

5. december 2025

Hej Kasper igen.

Vi beklager, vi ikke kan komme til enighed, samt at du har valgt at lave endnu en 1 stjerne anmeldelse efter vi svarede dig i går.

Vi skiftede dit drivbatteri 28/08-25 hvor du ikke fik en faktura, fordi Peugeot valgte at dække det på din 4 år gamle bil. du kom igen den 05/12 hvor vi fejlsøgte på din airbag og fandt en fejl, som vi gav tilbud på.

Vi beklager at der er kommet en fejl på din bil over 3 måneder efter du har været hos os, fejlen på airbag har ingen sammenhæng med udskiftning af dit driftsbatteri.

At bilen melder fejl på airbaggen, er ikke ensbetydende med at en af airbagsene skal skiftes, derfor vi skal fejlsøge på bilen, for at være sikker på vi udføre og anbefaler den rigtige reparation.

Grundet det er en ny fejl, skal du betale for fejlsøgnig, som du havde bestilt tid til. Prisen på de ca. 10.000kr var inkl. Fejlsøgnig. Grundet du valgte ikke at få lavet airbaggen, er der kun omkostningen på fejlsøgningen tilbage.

Dårlig kundeservice - opdateret x2

Seneste besøg hos Vejlebo og Larsen - Roskilde, hvor vi både ville se på ny bil (bil 2) og skulle have udført et kampagne serviceeftersyn, var en dårlig oplevelse og med følelsen af, at en efterfølgende henvendelse til værkstedet vedr. dårlig kundeservice, ikke blev taget specielt seriøst, har det afstedkommet denne anmeldelse af Vejlebo og Larsen, hvor jeg har været kunde i en årerække.

Vejlebo og Larsen har en venlig og imødekommende salgsafdeling men serviceafdelingen følger desværre ikke med. Værkstedet tage ikke godt imod ris. Skriver man, som før nævnt, til værkstedet om dårlige oplevelser, er følelsen at dette ikke bliver taget seriøst og det bestemt ikke er værkstedet, som har gjort noget forkert.

Jeg foretrækker at få serviceret mine biler der hvor jeg har købt dem, i den forhåbning at en langvarig relation giver den bedste total oplevelse, men det er desværre ikke længere min opfattelse. Der bliver ikke længere skævet til kundeloyalitet!

Af tidligere oplevelser kan som eksempel nævnes: 2 gange har jeg oplevet at blive kontaktet af værkstedet, efter at have udfyldt en kundetilfredshedsundersøgelse, hvor scoren ikke har været tilfredsstillende. Med lovning på rabatter og udbedring af fejl, mod indsendelse af en opdateret og mere positiv kundetilfredshedsundersøgelse, så værkstedet ikke skulle udarbejde handlingsplaner over for importøren. Det udhuler lidt pointen med kundetilfredsundersøgelser.

Man kan få fornemmelse af at der foreslås unødvendige reparationer. Som eksempel kan nævnes en besked om at bremserne burde skiftes, da der højst var 10.000 km tilbage før de var slidt op - der blev takket nej tak til udskiftning af bremser og ved de efterfølgende 2 servicebesøg hos Vejlebo og Larsen, med +50.000 km kørt, var der ingen anmærkningen på bremserne. Dette må have været en enkeltstående fejl var svaret, hvilket sagtens kan være tilfældet men det skaber en vis skepsis for de anbefalinger værkstedet giver og om man betaler for noget der ikke burde udføres. Det skal understreges at jeg IKKE har noget at udsætte på de reparationer jeg har fået lavet, kvaliteten er OK.

Priser på forbrugsvarer - såsom adblue og viskere er overdrevet dyre, med den begrundelsen at de er Peugeot testet….. hmm. Det er muligt det er importøren der sætter priserne men alligevel kunne man tilbyde sine loyale kunder et billigere alternativ i samme kvalitet.

Det er ærgerligt, men til trods for at have været en loyal Peugeot kunde i næsten 30 år, som KUN har brugt mærkeværksteder og købt +10 Peugeot’er, tænker jeg ikke at næste bil bliver en Peugeot!

Tilføjet 18. december 2025 kl. 17:55:
Jeg bliver nød til at tage til genmæle. Med hensyn til afsnittet med bremser, så drejer det sig om en tidligere bil, både købt og serviceret hos Vejlebo og Larsen - Roskilde og var blot medtaget for at give eksempler på tidligere oplevelser.

Det er korrekt som I skriver, at I har gjort opmærksom på at bremserne på min nuværende bil trængte til at blive skiftet, hvilket jeg dog takkede nej til, da jeres prisoverslag var væsentligt højere end hvad en hurtig søgning på Autobutler viste. Adskillige tilbud på Autobutler lå mellem 4.500 - 5.500 kroner mod jeres pris på over 11.000 kroner. Da jeg forholdte jer dette var svaret, at I kun bruger Peugeot godkendte materialer og derfor er meget dyrere. Jeg tillader mig at stille spørgsmål ved dette!
Priseksempel: Peugeot vinduesviskere 1.050 mod Bosch vinduesviskere 349.

Tilføjet 3. januar 2026
Endnu engang er det nødvendigt at tage til genmæle på svar fra Vejlebo & Larsen, da deres svar ikke er korrekt. I seneste svar fra Vejlebo & Larsen bliver der kommenteret på at de kun kan se mig registreret som kunde siden 2020 - sikker som svar på min kommentar om kundeloyalitet, hvilket jeg stiller mig meget undrende over. Vi har været kunde hos Vejlebo & Larsen (eller VEJLEBO & WINTHER som det tidligere hed) fra 2015 og har siden da købt 4 biler som alle er blevet serviceret hos Vejlebo & Larsen.
Jeg skylder et svar på hvilken bil det drejer sig om vedr. den episode jeg nævner mht. bremser. Det var en Peugeot 308 SW fra 2015.

Som tidligere nævnt har jeg vendt tilbage til Vejlebo & Larsen gentagende gange, da deres salgsafdeling er super men resten skal også følge med. Vi stod for at skulle købe den 5. bil i husstanden og en forventede 6. bil inden for de næste 6-18 måneder men…… det bliver ikke hos Vejlebo & Larsen

9. december 2025

Hej Svend

Tak for din henvendelse.

Vi beklager da du var inde til udbedring af farbrikskampagen at Peugeots server gik ned og vi derfor ikke havde mulighed for at lave den sidste del af kampagnen. Vi burde havde informeret dig bedre undervejs og det beklager vi.

Vi tager skam dine bekymringer meget seriøst, vi har derfor i den forbindelse også taget kontakt til dig 2 gange omkring dette. Vi ved desværre ikke hvordan vi ellers skal vise dig at vi tager dig og dine bekymringer seriøst.

Peugeot Danmark har en karakterskala 1-8 hvor vi er dumpet og skal lave handlingsplan på hvad vi kan lave bedre. 9-10 er godkendt og bestået. Denne skala er også vidst på samtlige af vores faktura. Peugeot Danmark har krav om at vi skal ringe ud til folk med karakterer under 9-10, for at høre om vi er dumper eller om skemaet vil laves om. Det er Peugeot Danmark selv der sender et nyt spørgeskema til dig, hvis dette ønskes, det er deres proces vi følger og retter os efter.

Vedr. din bremser, kan vi se at vi kun har kommenteret på dem en gang og det var ved dit service den 18/08-25, hvor bilen havde kørt 119.660km hvor vi kommenter på at bremserne trænger til skift, efterfølgende har du kun været her en gang den 28/11-25 til hjulskifte hvor bilen havde kørt 128.377 km. Kun 8.717 km mere end ved sidste besøg den 18/08-25.

D 19/12-25

Hej Svend

Du må meget gerne vende tilbage med hvilken bil det præcis drejer sig om, for at give os en chance for at undersøge sagen.
For i vores system, ved at søge på dit kunde nr. kan vi umiddelbart kun se at du er kommet med en bil hos os siden 2020, som er den vi omtalte i ovennævnte svar.

Speciel aftale som er lavet med dig, hvilket også står i vores system på dit specifikke kunde nr, at du kan få en pris oplyst på både originale og uoriginale dele, ud fra dette kunne du vælge.

Man føler sig velkommen

Man føler sig velkommen, aftaler bliver overholdt, og ikke mindst er bilen serviceret som aftalt og i orden når jeg henter den.

23. september 2025

Hej Kunde
Mange tak for din super fine anmeldelse, det betyder rigtig meget for os.
Mvh. Vejlebo & Larsen

Imødekommende og god håndteringen af…

Imødekommende og god håndteringen af opgaven

12. september 2025

Hej Kim
Mange tak for din rigtige fine anmeldelse, det betyder meget for os.
Mvh. Vejlebo & Larsen

Efter værkstedsbesøg i Holbæk…

Efter værkstedsbesøg i Holbæk afdelingen, var der en lang dyb rids på undersiden af læderrattet. Konfronterer værkstedet og de siger at det umuligt kan være dem. De henviser i stedet til SOS vejhjælp, da de mener at det er dem som har påført skaden. Det gør jeg så, og får samme svar tilbage. At det ikke er dem, men at det må være værkstedet. Begge parter benægter altså at det er dem og oplyser at jeg ikke kan gøre noget da jeg ikke har billededokumentation for at skaden ikke var der inden.

Nu står jeg så tilbage med en skade, som jeg ikke selv har påført og, som er sket imens bilen ikke var i min varetægt. Det vil koste mig over 6500 kr at få det lavet og synes simpelthen det er så uretfærdigt. Der er da ingen, som tager billeder af undersiden af sit rat inden man afleverer sin bil, til hvad burde være kyndige fagfolk.

SOS vejhjælp får samme dårlige anmeldelse.

16. september 2025

Hej Niels.

Vi talte med dig ved afhentning bilen, Vi kan selvfølgeligt godt forstå at du ikke er helt tilfreds med at dit rat har fået en skade.

Vi har svært ved at se vores andel i skaden, eftersom mekanikeren ikke har haft værktøj med i bilen, han har kun sat en tester i diagnosestikket, den resterende reparation har forgået i motorrummet.
Vi kan sagtens forstå det er en ærgerlig situation at stå i efter at SOS har lukket sagen fra deres side. Som vi snakkede om, vil vi gerne være imødekommende og give dig noget rabat vedr. pris på et nyt rat inkl. udskiftning.

Hvis du ønskede at benytte dig af det præcise tilbud vi har givet til dig vedr. udskiftning, måtte du vende tilbage til os, vi har ikke hørt fra dig siden.

Vi beklager vi ikke kan nå til enighed i denne sag, vi desværre ikke kan gøre mere i sagen end vi allerede har tilbudt dig.

Mvh. Vejlebo & Larsen.

Bliver behandlet venligt og respektfuldt

Bliver behandlet venligt og respektfuldt. Bilen er klar til aftalt tidspunkt.

30. juli 2025

Hej Jørgen
Mange tak, for din rigtig flotte anmeldelse, det betyder meget for os.
Mvh Vejlebo & Larsen

Det er altid en fornøjelse at aflevere sin bil til syn her.
Afhentning ligeså.
God service gennem snart 20 år.

19. maj 2025

Hej Per
Mange tak for din dejlige anmeldelse, det betyder meget for os og noget vi sætter stor pris på.
Mvh. Vejlebo & Larsen

Giver mine bedste anbefalinger til…

Giver mine bedste anbefalinger til Peugeot i Roskilde (Vejlebo & Larsen) har handlet bil med Kasper og har fået en super god og behagelig service, der gav mig lyst til at handle bil netop der. Ser frem til godt samarbejde i fremtiden. 😊

16. maj 2025

Hej Mikkel
Mange tak, for din meget flotte anmeldelse af os og Kasper, det sætter vi stor pris på.
Mvh. Vejlebo & Larsen

Jeg får altid en god behandling

Jeg får altid en god behandling, og er meget tilfreds med at komme på værkstedet

8. april 2025

Hej Merete
Mange tak for din flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Mvh Vejlebo & Larsen

God service. Holder hvad de lover

8. april 2025

Hej Jan
Mange tak for din flotte anmeldelse, det betyder rigtig meget for os.
Mvh Vejlebo & Larsen

God service. Venligt personale og god info.
Gode faciliteter når man venter i butikken.

11. april 2025

Hej Søren
Mange tak for dit fine respons, det betyder meget for os.

Altid venlig betjening

Altid venlig betjening. Let og forståelig vejledning. Meget imødekommende personale.

7. april 2025

Hej Kim
Mange tak for dit fine respons, det sætter vi stor pris på.
Mvh. Vejlebo & Larsen

Havde bestilt en bil til prøvetur…

Havde bestilt en bil til prøvetur klokken. Ankommer 10 minutter før, hvor prøvebilen kører fra stedet. Fik at vide, at den var tilbage om lidt. Efter 45 minutter var den fortsat ikke retur. Ingen beklagelse over at have spildt vores tid, eller over at have lavet en aftale, de ikke selv var i stand til at holde (for ikke a tale om den time spildt på at køre forgæves frem og tilbage).

6. februar 2025