Endnu en gang service og denne gang på den nye E-3008 for første gang ved 12.500 km Nul fejl og den kører bare godt, jeg runder + 4000 km om måneden Kan kun anbefale Vejlebo og Larsen og Peugeot E-30... Se mere
Havde bestilt en bil til prøvetur klokken. Ankommer 10 minutter før, hvor prøvebilen kører fra stedet. Fik at vide, at den var tilbage om lidt. Efter 45 minutter var den fortsat ikke retur. Ingen bekl... Se mere
brug aldrig det værksted!!!!! de lover i telefonen noget men når fakturaen skal skrives er det noget helt andet. de har en værkstedschef der taler sig ud af tingene og er rimelig ligeglad med ku... Se mere
AT HANDLE MED BILER ER EN TILLIDSSAG Hos Vejlebo & Larsen kan du altid regne med at få en kompetent og ærlig rådgivning, når du skal handle bil. Vi sætter en ære i at være et lokalt bilhus med tæt kontakt til vores mange loyale kunder, som har fulgt os i årevis. En tæt kontakt der betyder, at vi kender både dig og din bil, og derfor altid kan yde dig den bedste service både ved handel, reparation og vedligeholdelse. Kig ind – hos os er du altid velkommen til en god bilsnak. Vejlebo og Larsen – din lokale bilforhandler i Holbæk og Roskilde
Mellemvang 1, 4300, Vejlebo & Larsen ApS, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Der skal nok lige arbejdes lidt med service niveauet i ind og udskrivning, det virker som om de ikke ønsker man kommer, ved afhentning får man en lille historie om at bilen ikke fejlede noget, når man så beder om det på skrift så var der alligevel lavet lidt opdateringer og div. Fejl i slut fakturaen, det blev dog rette med en ekstra opringning. Der er lidt at arbejde med.

Besvarelse fra vejlebolarsen.dk
Købte en demo e208 hos Vejlebo og Larsen i Holbæk, og fik en vidunderlig kundeservice af deres salgsteam og en gennemgang hvor samtlige funktioner blev gennemgået grundigt under overleveringen. Da det var en demo og derfor skulle til service efter 3 måneders ejerskab, var de søde at lave det uden beregning. Jeg vil klart anbefale at købe din næste bil her, hvis du går med tanker om en Peugeot.

Besvarelse fra vejlebolarsen.dk
Super god oplevelse ifm bilskifte.
I forbindelse med købet oplevede jeg en god og professionel rådgivning. Ved afhentning af bilen blev jeg endvidere sat grundigt ind i de mange nye funktioner.
Jeg har efterfølgende været retur omkring spørgsmål og funktion af bilen, som der blev taget hånd om med det samme.
Jeg er fuldt tilfreds.

Rigtig god service.
God og forståelig info om arbejdet og et rigtig godt sted at sidde og arbejde, mens jeg ventede.

Besvarelse fra vejlebolarsen.dk
Har haft min 3008 på Peugeot i Holbæk på den anden side af 16 gange i de 2 år og 3 måned jeg har haft den 4 af gangene pga styretøjet og her for 14 dage siden var den så afsted igen forbi man føler hjulet sidder løst eller noget og har gjort det i over et år.. men de har ikke kunne finde noget … men her 3 måneder efter garantien er ophørt så kan de ligepludselig godt finde fejlen 24000 kr koster det 😅 også siger jeg den har jeg været afsted med sammen fejl 3 gange inden for garantien men det var de sku ligeglad med … de tager intet ansvar for noget der koster dem penge …

Besvarelse fra vejlebolarsen.dk
Hurtig og god service. Nemt at forstå instrukser og stor hjælpsomhed.

Besvarelse fra vejlebolarsen.dk
Det er altid en god oplevelse at have min bil til service hos Vejlebo og Larsen i Holbæk. De ved hvad der skal laves og det er til fornuftige priser.

Besvarelse fra vejlebolarsen.dk
Blev som sædvanlig rigtig godt modtaget i receptionen, både ved bestilling af tid, ved aflevering af bilen samt ved afhentning. Blev igen rigtig godt informeret om bilens stand samt, hvilket arbejde der blev udført på den. Modtog bilen nyvasket efter endt service. Igen en super oplevelse som kunde og igen et personale som modtager kunden med smil og godt humør. Jeg har været kunde hos Peugeot i Holbæk siden 1997 og har aldrig haft en dårlig oplevelse.
Niels Jensen

Besvarelse fra vejlebolarsen.dk
Servicen er i top hos Vejlebo & Larsen i Holbæk, et altid smilende og kompetent personale som ønsker at yde det bedste for deres kunder ⭐️
Professionel rådgivning og god service.
Kæmpe anbefaling herfra :)
Det startede med et alm. service på min el bil. Her er der problemer med opdateringen, men får hentet min bil dagen efter. Få dage efter melder den fejl og AC virker ikke. De får bilen ud igen, og et par dage efter ringe de og fortæller kompressoren er stået af og den skal skiftes, og det lige vil koster mig 24.000 kr!!!!
Min bil er under 3 år og har kørt under 50.000 kr. De er til ingen hjælp, og hvis jeg vil have den lavet skal der betales. Og det lige meget hvor meget jeg forsøger at tale med dem om det kan være rigtigt på så ny en bil.
jeg får kørt min bil over til et værksted i Jylland hvor den er købt, og nu er fejlen væk. De testkøre bilen i flere uger, men fejlen kommer ikke tilbage og AC virker igen.
Jeg forsøger at få kontakt til Vejlebo og Larsen Holbæk, jeg vil gerne have noget dokumentation på den fejl de finder og som jeg har betalt for. Men det er ikke lykkedes mig endnu at få dem til at ringe tilbage til mig. Elendig Service!
Min Peugeot blev købt i salgsafdelingen for 4 år siden. Den er efterfølgende blevet serviceret på deres værksted, ud fra betragtningen om, at det autoriserede værksted havde en specialviden og knowhow. Som årene er gået har serviceniveauet og tilliden til værkstedet været konstant faldende. Det kulminerede med det sidste store service i foråret -23. Bremserne var efterset og renset. Herunder konstaterede man, at højre forhjulsleje skulle skiftes. Der blev givet en pris for udskiftningen på det autoriserede værksted. Ved kontrol til andet værksted - der har min fulde tillid, da de længe har skruet og serviceret mine andre biler - blev prisen for udskiftningen halveret. Bilen herefter indleveret på mit andet værksted for udskiftningen. Her skulle de være 4 mekanikere om at skille mine bremser ad for udskiftningen af forhjulslejet. Samtidig måtte de skære nogle bolte af, for at kunne komme til. Deres uvildige vurdering var, at bremserne ikke havde været skilt de sidste par år. De oplyste, at man godt kunne servicere bremserne uden at skille dem ad, men at de så ikke blev renset ordentligt og det kunne resultere i kortere levetid på bremserne og i sidste ende en alvorlig sikkerhedsrisiko med nedsat eller svigtende bremse evne!!! Hvorom alting er, er tilliden til det autoriserede Peugeot værksted ikke eksisterende og jeg har sat mine ben på dette værksted for sidste gang!!!
Værste sted at købe og få serviceret bil. De skifter ting på bilen, som ikke er aftalt og fakturerer for. De “glemmer” at man har en serviceaftale og det er i bund og grund et usselt firma, der kun tænker på grønne sedler. Fy for h3lv3d3!