Virksomheden har svaret
Elke keer als je belt wordt er een terugbelverzoek ingediend. . Wordt niets mee gedaan. Voor een beurt geweest en ook niets gedaan. Er zitten een paar slecht gehumeurde mensen achter de balie. Hie... Se mere
Virksomheden har svaret
Deze autodealer is tot nu toe (ik rijd nu ruim 50 jaar auto) de vriendelijkste, professioneelste en meest bekwame die ik heb meegemaakt. Waar een andere peugeotdealer uit Zoetermeer hun uiterste best... Se mere
Skrevet af virksomheden
Van der Valk Boumanweg 2, 2352 JC, Leiderdorp, Nederland, Holland

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Hier kopen wij nooit meer een auto.

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Leiderdorp
Ondanks wat problemen met APK keuring was de service uitstekend

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Leiderdorp
We reden langs van mossel in leiderdorp,en dachten laten we even binnen kijken omdat we opzoek waren na n nieuwe auto.na fijn welkom een koffie met gebak.en n goed gesprek en informatie door Tim.maakte we hoopvol n proefrit met de peugeot 3008 gt waar ons oog op viel.bij terugkomst de knoop doorgehakt en de auto gekocht..waar we erg blj mee zijn!Tim bedankt voor je uitleg en goede advies,je bent een goeie aanwinst voor van Mossel en we hopen vele kilometers met deze auto mogen rijden!

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Leiderdorp
Het ging om een kleinigheid, maar werd toch meteen geholpen

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Leiderdorp
Auto binnengebracht voor een onderhoudsbeurt en een probleem met de ruitenwissers.
Bij het ophalen van de auto de volgende dag was de ruiterwisserprobleem NIET opgelost.
Beter kwaliteitscontrole nodig.

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Leiderdorp
Ik ben bij deze garage terechtgekomen omdat mijn auto plotseling stuk ging. Gelukkig konden ze snel plek maken en de auto vrij vlot repareren, wat natuurlijk erg fijn was.
De reparatie bleek te maken te hebben met een bekend probleem bij dit type auto, waarvoor zelfs een terugroepactie is geweest. Wij waren hier echter niet van op de hoogte. Daarom hebben we telefonisch contact opgenomen om te vragen hoe dit precies zat en wat dit eventueel betekende voor toekomstig onderhoud. De dame die wij spraken was erg vriendelijk en gaf aan dat ze het zou uitzoeken voor ons.
Bij het ophalen van de auto werd ik echter geholpen door een heer aan de balie die niet de indruk gaf echt te willen helpen. Het gesprek kwam vrij kortaf over: het was vooral “dit is de prijs en klaar”. Toen ik een vraag stelde over het bekende probleem en de terugroepactie, werd ik al onderbroken met “daar weet ik niks van”. Dat vond ik opvallend voor een officiële dealer.
Toen ik aangaf dat een collega van hem dit voor ons zou uitzoeken, kon hij daar weinig mee omdat ik de naam niet meer wist. Er werd aangegeven dat er veel vrouwen werken en dat ze mij daarom niet verder konden helpen, wat ik jammer vond.
Al met al: snelle service en een vriendelijke dame aan de telefoon, maar helaas voelde het bezoek aan de balie niet gastvrij of behulpzaam. Daarom geef ik 3 sterren.

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Leiderdorp
De winterbanden konden meteen verwisseld worden, moest wel langer wachten dan eerst gesteld.

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Leiderdorp
Service is netjes uitgevoerd. Er was tijdens de reparatie schade gemaakt dat ook herstelt is zonder kosten en uiteindelijk steviger is dan daarvoor.

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Leiderdorp
The people in the workplace are incompetent and will not recognise their own mistakes. In my case, among other disappointments they did their worst when they used a pneumatic wrench to tighten an anti-theft bolt on a wheel, broke the adaptor and then refused to recognise their mistake and still charged me for the drilling out of the bolt. They then proceeded to damage the wheel in question.
De service was erg goed, heel klantgericht wat ik erg fijn vond. Zeker een aanrader!!

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Leiderdorp
Hele goede ervaring gehad, ik heb mijn peugeot 208 gebracht waarvan de banden vervangen moesten worden en werd top geholpen. Kon gewoon in de vesteging wachten met een lekkere kop koffie en een gebakje en was erg snel klaar. Zeker een aanrader ben er erg blij mee!

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Leiderdorp
1. Na onderhoudsbeurt was onderhoudsboekje van de auto niet ingevuld!
2. Na onderhoudsbeurt was vergeten om de APK keuring af te melden met als gevolg een boete waarschuwing van de RDW en niet meer mogen rijden!
Ga niet naar deze garage. We hebben hier vaker vervelende ervaringen gehad maar onze laatste beurt sloeg alles. Dit was een jaar nadat we een Peugeot bij ze hebben gekocht, lang verhaal maar waar het op neerkomt is dat blijkt dat er geen beurt is gedaan, terwijl we daar 3 keer voor zijn geweest. Plus we een bekeuring hebben ontvangen omdat zij onze auto op de hoek van de straat hadden geparkeerd. Plus gewoon 3 keer na allerlei beloftes nog steeds geen fatsoenlijke beurt hebben gegeven maar onze auto daar dus 3 keer voor niks heeft gestaan. Je kunt je voorstellen wat het doet voor een gezin om 3 keer je auto te moeten missen. Wij gaan hier nooit en nooit meer naartoe.

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Leiderdorp
geen rekening kon niet meteen betalen. ze dachten dat het een lease auto was.
na maand gebeld .moest me niet druk maken. helaas na 3 maanden nog geen rekening ontvangen wel een incasso bureau op mn dak. lekker klantvriendelijk niet dus

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Leiderdorp
De aflevering was een feestje ook al was de auto niet nieuw.

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Leiderdorp
Læs mere om andre typer anmeldelser.