Nog nooit zo’n slechte service meegemaakt. Koop geen MG bij van Mossel Amsterdam! We worden nu al 8 maanden aan het lijntje gehouden. Reparatie wordt niet uitgevoerd wegens ontbreken onderdelen. To... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Heel goed geholpen door Van Mossel Amsterdam met de aankoop van onze MG. Toen het even duurde voordat de papieren in orde waren (de auto kwam uit Luxemburg) kwam er een attentie ter waarde van een din... Se mere
Verkoper heeft goed meegedacht in onze keuze en een mooi aanbod gedaan. Door een misverstand kon de auto niet op de afgesproken dag worden afgeleverd. Dit is met excuses en een leuk presentje goed gem... Se mere
Occasion BMW Z4 gekocht bij Van Mossel Amsterdam. Verkoopgesprek was prima. Een week later bij aflevering zou de auto gepoets, afgetankt en voorzien worden van nieuwe APK omdat APK was verlopen... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Van Mossel MG - Amsterdam
Skrevet af virksomheden
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktoplysninger
Pieter Braaijweg 2, 1114 AJ, Amsterdam, Nederland, Holland
- 088 087 0180

Profiteer nu van topdeals!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede ervaring voor het eerst hier een…
Goede ervaring voor het eerst hier een auto gekocht . Bij van mossel.
Vriendelijk geholpen niet opdringerig prettig gesprek en begripvol.
Auto rijdt prettig . Ben hieover zeer tevreden.
Kan het aanraden
Manon was vriendelijk en gaf ons goede…
Manon was vriendelijk en gaf ons goede adviezen. In de middag hadden wij ook nog luxe broodjes gehad.
Aankoop tweedehands auto
Dit was mijn eerste ervaring met het kopen van een auto. We zijn goed geholpen door Hans. Er waren meerdere geïnteresseerden waardoor we snel moesten schakelen maar Hans heeft hierbij goed geholpen en zich flexibel opgesteld. We konden de auto ruim een week later ophalen. Bij het ophalen werd er een leuk feestelijk moment van gemaakt (ook al was het 'maar' een tweedehands auto). We hebben de auto nu 3 weken en hij bevalt tot nu toe heel goed!
Bij ons aller eerste contact via FB…
Bij ons aller eerste contact via FB binnen 5 minuten telefonisch contact goede klik met de verkoper Sander Feekman binnen een uur offerte daarna gesprek voor proefrit volgende dag voor 12 uur auto gekocht
Alles netjes opgelost voor de trekhaak
Prima geholpen
Super aardige verkoper
Super service bij MG van Mossel
Super service bij MG van Mossel,
Hans, Sander en Lars ontzettend behulpzaam en hebben ontzettend veel geduld met mij.
En ook nog eens lekkere koffie
Professioneel, vriendelijk en tot in de puntjes geregeld
Wij hebben onlangs een nieuwe MG gekocht bij Van Mossel MG Amsterdam. De communicatie was helder en vriendelijk en we kregen goed advies bij het maken van onze keuze. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en we hebben een prachtige auto kunnen kopen die aan al onze wensen voldoet. De aflevering verliep bijzonder vlot: binnen een week konden we onze auto ophalen. Deze was tot in de puntjes verzorgd en werd uitgebreid en duidelijk toegelicht. Het contact verliep steeds prettig, met duidelijke communicatie en professioneel, kundig advies. Alles was uitstekend geregeld. Wij zijn zeer tevreden over de service en raden Van Mossel MG Amsterdam van harte aan.
Meer tijd voor uitleg hoe de auto…
Vriendelijke medewerker en heerlijke cappuccino. Wel mag er meer tijd worden besteedt aan uitleg bij een nieuwe auto. Dat kan nooit in 10 minuten en waar tussendoor andere klanten ook aandacht vragen. Groot gemis is een technisch boekje/handleiding of op z'n minst een doorverwijzing naar een website waar je de handleiding kunt downloaden.
Auto aflevering
Vandaag mijn auto opgehaald. Wat een fijne ontvangst en fijne uitleg. Dank voor de goede zorgen Manon en Hans en ik zal jullie zeker aanraden!
Everything went well
Everything went well, good deal. Sander gave us a good deal and service. Thanks man!
It was a great experience with help of…
It was a great experience with help of Sander Feekman
Goed geholpen
Lars en Hans
Lars en Hans, geweldig. Jullie hebben ons overtuigd. Goede klantenservice! Wij zijn hartstikke blij met onze nieuwe MG.
Sander heeft ons zo goed geholpen…
Sander heeft ons zo goed geholpen vanmorgen, wat een service, zo blij mee.
Nette behandeling snel geplande proefrit
Zijn erg vriendelijk en goed geholpen…
Zijn erg vriendelijk en goed geholpen door Sander daar gesprek verliep soepel en er waren een hoop mogelijkheden te bespreken
Onbereikbaar, trage afhandeling
Een week nadat mijn auto via de sleepdienst is gebranch nog steeds niets gehoord. 5 keer gebeld in 2 dagen, krijg de werkplaats niet aan de lijn, op een terugbelverzoek wordt niet gereageerd. Na eindelijk de werkplaats aan de lijn te hebben gehad blijkt dat ze na een week pas het onderdeel gaan bestellen. Vervangend vervoer moet vandaag terug.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.