Voor zover ik kan beoordelen is de onderhoudsbeurt uitgevoerd zoals zou moeten. En ook nog extra gewassen.

Virksomheden har svaret
Onlangs kreeg ik te maken met een accuprobleem en ik kon bij Van Mossel Hyundai Leeuwarden direct langskomen zonder afspraak. Ontzettend fijn dat ze me zo snel tussendoor konden helpen! Wat me vooral... Se mere
Virksomheden har svaret
Mijn prachtige Ioniq 6 gekocht bij Roy van Van Mossel Hyundai Leeuwarden, alweer mijn 6e Hyundai :-) Zoals ik gewend ben van Van Mossel zijn de afspraken wederom keurig nagekomen en prijstechnisch... Se mere
Virksomheden har svaret
Leuke 2e hands auto bij hyundai gekocht, Stefan is een fijne verkoper. 4mnd na de verkoop probleem met banden sensor en stuurkolom, onder bovag garantie keurig gerepareerd door hyundai lwd.
Skrevet af virksomheden
Orionweg 51, 8938 AG, Leeuwarden, Nederland, Holland

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
12v accu ioniq6
Na reclame mijnerzijds is accu getest en vervangen door nieuw exemplaar.

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai - Leeuwarden
Ik werd snel geholpen en de service van een hoek waar je kan wachten met verse croissantjes en koffie was ook fijn. Na de beurt van de auto kreeg ik een duidelijke uitleg wat ze gedaan hadden

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai - Leeuwarden
Komen afspraken matig na. Hebben niks te maken met andere van Mossel vestigingen tenzij dat hen uitkomt.

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai - Leeuwarden
Voor onderhoud onze Hyundai Ioniq hier afgeleverd. Snelle service en vriendelijk personeel! De auto werd zelfs nog even door de wasstraat gehaald.
Toen het vervangend vervoer niet beschikbaar bleek hebben ze alsnog een andere auto vrijgespeeld en meegegeven. Goed geregeld!

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai - Leeuwarden
Afhandeling van het kopen ging snel en eenvoudig. De verkoper was vriendelijk, maar aftersales kost duidelijk meer tijd en moeite. Ik zou het op prijs stellen dat ik op de hoogte wordt gehouden van gestelde vragen cq oplossingrichtingen. Te meer daar de bedenktijd 14 dagen is.

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai - Leeuwarden
Houden je goed op de hoogte en alles volgens afspraak

Eerst het slechte nieuws:
Mijn auto die net zijn beurt had gehad, begaf het op een druk kruispunt. Dynamo hield ermee op. Ik ging met de berger naar de werkplaats. Vervolgens duurde het 2,5 dag voor de diagnose dynamo kapot kwam. Dat vond ik veel te laat. Ik heb een rijschool en daarom ben ik extra afhankelijk van de dealer. Vervolgens kreeg ik te horen dat de dynamo uit Korea moest komen en een week erover zou doen om te komen. Weg inkomsten. De 24ste was de auto nog niet klaar, dus ik was blij dat ik een dag extra vrij had genomen zodat de leerlingen niet opnieuw teleurgesteld zouden worden. De 25ste kreeg ik het verlossende telefoontje dat hij klaar was..Al met al geen fijne ervaring. Gelukkig zat de auto in de garantie. Dat was positief.

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai - Leeuwarden
Heel prettig geholpen door medewerker

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai - Leeuwarden
2 maanden wachten op een banden wissel, vervolgens lukte het de monteur niet om de melding van lage bandenspanning weg te halen dus dat heb zelf maar even gedaan, kostte mij 5 minuutjes uitzoekwerk. Weinig service dus, de koffie in de wachtruimte was wel lekker hoor!

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai - Leeuwarden
Het was gemakkelijk om via de app een afspraak te maken.
Verder werd de service vlot en goed uitgevoerd.

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai - Leeuwarden
Snel geholpen beurt en bandenwissel. Vriendelijk personeel.

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai - Leeuwarden
Het contact was tijdens de aankoop geweldig. Toen we de auto eenmaal hadden ging het contact moeizaam en zeeeeer slecht bereikbaar. Om iemand aan de lijn te krijgen via centrale 5x gebeld of de lijn wordt verbroken, doorverbinden gaat niet goed en wordt niet terug gebeld.ben 3 dagen bezig geweest om een antwoord op mijn vraag te krijgen en achteraf ook niet een correct antwoord gekregen.