Vriendelijk geholpen, alleen wordt er aangegeven dat contact per WhatsApp app mogelijk is. Echter dit wordt niet beantwoord. Moest zelf achter opleverdatum aanbellen omdat ik niet gebeld werd. Verder... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Ik heb al mijn eerdere auto's via Markplaats of handelaren gekocht, en dit was mijn eerste echte dealerervaring, en nu ben ik dus verwend. Want wat een goeie ervaring was dit! Behalve dat mijn a... Se mere
Virksomheden har svaret
Na weken hebben gezocht naar een hyundai tucson hev premium kwam ik terecht bij van Mossel in Groningen. We hebben een proefrit geregeld en een goeie onderhandeling gedaan met een kundige verkoper d... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Van Mossel Hyundai - Groningen
Skrevet af virksomheden
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktoplysninger
Odenseweg 1, 9723HA, Groningen, Nederland, Holland
- 050 767 6350

Profiteer nu van topdeals!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vrijdagmiddag 16.55
Vrijdagmiddag, lekke band op de ringweg zuid, bergingsbedrijf dropt ons om 16.55 bij Van Mossel, ondanks dat over 5 minuten het weekend voor de garageploeg begint worden we direkt geholpen, een half uur en een kop koffie later kunnen we weer op weg. Johnny en de rest van het team bedankt! Super gedaan! (tevens dank aan Rijkswaterstaat en bergingsbedrijf Poort voor hun werk!)

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai - Groningen
Het gesprek me de verkoopadviseur
Het gesprek me de verkoopadviseur, Glenn, was aangenaam. Totaal niet opdringerig en met een luisterend oor. Kortom, een toppertje.

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai - Groningen
Zeer correct en netjes geholpen door…
Zeer correct en netjes geholpen door Allard, alles waarom gevraagd werd is uitgelegd, zonder opdringerig te zijn.
Fijne ontspannen sfeer overal werd de tijd voor genomen.
Tot nu toe zeer tevreden met de aankoop van de
Hyundai Tucson.

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai - Groningen
Wat gerepareerd moest worden is goed…
Wat gerepareerd moest worden is goed gedaan maar na reparatie deed de temperatuursensor het niet meer maar lag aan het warme weer. Doet het nog steeds niet ondanks het 15 graden buiten is. Weer opnieuw een afspraak maken. Update:Ik ben gebeld door een vriendelijke meneer voor oplossen van dit probleem, dit vind ik heel netjes.

Duur onderhoud,vage rekening
Duur onderhoud,vage rekening, alles terug naar fabrieksinstelling

Onvoldoende afstemming kosten onderhoud
Ontvangst prima. Meer duidelijkheid geven over de te verwachten kosten bij reparaties.

Goed en snel advies.
Goed en snel advies aangaande gestelde diagnose en hoe nu verder te handelen.

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai - Groningen
Na een zeer tevreden gesprek heb ik mijn mening bijgesteld
ik wil mijn ervaring nog niet met iedereen delen, de enorme teleurstelling en ongeloof licht bij ons nog te vers in ons geheugen.
Misschien later als alles weer een beetje gezakt is.

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai - Groningen
Vriendelijke begroeting en duidelijk…
Vriendelijke begroeting en duidelijk uitleg van de vertegenwoordiger.

kopie service rapport
heel goed geholpen met een kopie van het service rapport ivm garantie claim in Luxemburg

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai - Groningen
Zeer teleurstellende service – een ervaring om nooit te vergeten (helaas)
Onze ervaring met Servicepunt Van Mossel Groningen is ronduit teleurstellend geweest. Wij kochten een auto (MG) waarbij bij aflevering al bekend was dat er een defect onderdeel vervangen moest worden. Dit zou volgens de verkoper binnen twee weken worden opgelost – een duidelijke toezegging.
Wat volgde was een frustrerende reeks van slechte communicatie en afspraken die keer op keer niet werden nagekomen. Pas na vier tot vijf weken en drie keer zelf contact opnemen, werd er eindelijk actie ondernomen. Toen konden we op korte termijn terecht – twee weken later – maar was er geen leenauto beschikbaar. Dit werd bovendien afgedaan alsof wij onredelijke verwachtingen hadden, terwijl het simpelweg een gevolg was van eerdere beloften die niet nagekomen zijn.
Omdat wij twee uur moeten reizen (heen en terug) en de afspraak 1,5 uur zou duren, hebben wij zelf voorgesteld te wachten op locatie. Dit initiatief kwam volledig vanuit onszelf – Van Mossel had hierin zelf nog geen enkele moeite gedaan om mee te denken.
Eenmaal ter plekke gaven wij ook aan dat de veiligheidsgordel verkeerd gemonteerd zat en vroegen we of dit direct meegenomen kon worden. Een kleine moeite, werd ons gezegd.
Wat toen volgde, tart elke vorm van klantvriendelijkheid of efficiëntie:
Na 1 uur nog geen terugkoppeling
Na 1,5 uur nog steeds niets
Na 2 uur zelf maar navraag gedaan – er zou direct gekeken worden waar ze stonden
Pas 45 minuten later kregen we een terugkoppeling: “bijna klaar”
Daarna duurde het nóg 45 minuten voor de auto daadwerkelijk klaar was
Totale wachttijd: ruim 3 uur.
En de gordel? Die zat nog precies zoals voorheen.
De receptionist begreep onze frustratie, mede omdat we van ver moesten komen, en beloofde ter compensatie dat bij de volgende afspraak de auto opgehaald en teruggebracht zou worden. Keurig. Helaas – nu een maand later is er nog steeds geen contact met ons opgenomen, ondanks die toezegging.
Deze ervaring geeft ons volledig het vertrouwen in Van Mossel verloren.
Van beloften die niet worden nagekomen, slechte communicatie, gebrek aan initiatief, tot het structureel niet oplossen van afgesproken zaken – dit is voor ons de maat vol.
Wij zullen nooit meer vrijwillig iets kopen of laten onderhouden bij Van Mossel.

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai - Groningen
Zeer teleurstellende service – een ervaring om nooit te vergeten (helaas)
Service level

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai - Groningen
Veel problemen met de accu gehad
Veel problemen met de accu gehad. Tot 3x toe heeft de wegenwacht pechhulp op locatie moeten komen om de auto weer rijdbaar te maken. Tussendoor bij de garage geweest maar heft niets kunnen vinden. Na de derde keer bleek de 12V accu het probleem te zijn. de accu zou onder garantie vervangen worden echter kwam er toch een rekening omdat de accu net buiten de garantie viel

Goede ervaring vriendelijke mensen
Vriendelijke mensen
Prima service.

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai - Groningen
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.