Virksomheden har svaret
Vrijdagmiddag, lekke band op de ringweg zuid, bergingsbedrijf dropt ons om 16.55 bij Van Mossel, ondanks dat over 5 minuten het weekend voor de garageploeg begint worden we direkt geholpen, een half u... Se mere
Virksomheden har svaret
Veel problemen met de accu gehad. Tot 3x toe heeft de wegenwacht pechhulp op locatie moeten komen om de auto weer rijdbaar te maken. Tussendoor bij de garage geweest maar heft niets kunnen vinden. Na... Se mere
Virksomheden har svaret
Erg goed geholpen; de medewerker (-s) luisterden goed naar ons verhaal over de 12 volt accu van de ioniq5 die regelmatig leeg liep. Zij stelden een diagnose en gaven vervolgens een adequaat advies.... Se mere
Skrevet af virksomheden
Odenseweg 1, 9723HA, Groningen, Nederland, Holland

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Het personeel is vriendelijk, je merkt dat er een prettige werksfeer hangt.
Goede service.

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai - Groningen
Gemakkelijk afspraak maken, prima leenfiets, duidelijke en vriendelijke communicatie, géén verrassingen achteraf.

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai - Groningen
Mooie auto, rijdt super, wel lastig het zoeken in de handleiding van de auto.

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai - Groningen
Goede garage. Vriendelijk personeel.Willen altijd wel iets extra's doen. En een mooie wachtruimte.

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai - Groningen
Weinig communicatie tussen afdelingen, maar ook weinig communicatie naar de klant.

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai - Groningen
Na weken hebben gezocht naar een hyundai tucson hev premium kwam ik terecht bij van Mossel in Groningen. We hebben een proefrit geregeld en een goeie onderhandeling gedaan met een kundige verkoper die tijd voor je neemt en niet opdringerig is.
Hier kun je gerust een auto kopen echt een aanrader.
En voor verkoper Glenn een dikke 10.

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai - Groningen
Op 3 februari een 1e onderhoudsbeurt laten uitvoeren. De factuur zou worden nagezonden. Na een aantal keer te hebben gereclameerd ben ik in april maar eens even langs gegaan om opheldering te vragen en om even naar het navigatiesysteem te laten kijken omdat deze niet meer de automatische updates kreeg.
Ze gaven toen al aan een facturatie achterstand te hebben (wat ik al vaker had gehoord) maar dat het zsm werd hersteld. De navigatie kon niet worden hersteld op dat moment, maar dan zou ik een afspraak moeten maken en dan ging men kijken. Later gebeld om een afspraak te maken maar toen werd verteld dat ze de auto de hele dag nodig hadden (?) maar dat het wel allemaal garantie zou zijn. Ik kon dan een leenauto meenemen waarvoor ik wel de huurkosten zou moeten gaan betalen (hoezo service en garantie?).
18 mei kreeg ik een mail dat ik nog steeds geen betaling had gedaan! Ik heb nooit een factuur ontvangen.....Gelijk aangegeven een specificatie te willen ontvangen voordat ik zou gaan betalen en ook verteld dat het onderhoud in het digitale serviceboekje van mijn Hyundai Kona moest worden vermeld.
De specificatie heb ik ontvangen en gelijk betaald, maar het onderhoudsboekje is nog altijd niet bijgewerkt.
Service is waardeloos. De verkoop ging goed alhoewel de desbetreffende verkoper inmiddels ook al is vertrokken.
Blijkbaar is service en afspraken nakomen iets wat niet in de werkomschrijvingen is opgenomen.
Update 1-6-26:
Nog altijd is de Servicehistorie niet bijgewerkt. Nooit meer iets vernomen von de "vestigingsmanager".
Inmiddels overgestapt naar een dealer welke service wel hoog in het vaandel heeft en, wat belangrijker is, afspraken ook nakomt.

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai - Groningen
Prima service en werkplaats receptie eet voldoende kennis in huis over je auto

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai - Groningen
Goede service, gemoedelijke sfeer luisterend oor.
Vriendelijke personeelsbeleid verkopers als monteurs.

Besvarelse fra Van Mossel Hyundai - Groningen
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.