Betreft Locatie Roermond. Wat een slechte service. Verkopen kunnen ze, maar een beetje service verlenen lijkt te veel gevraagd. Het contact loopt wel snel masr inhoudelijk dik onvoldoende,... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Monteur Roy Flenterie was erg kundig en heeft een goed advies uitgebracht, en de auto een servicebeurt gegeven, hierna reed die weer als een zonnetje
Over F ord Nederland ben ik niet te spreken! Maken fout op fout. Gelukkig heeft van Mossel Herten elke keer geprobeerd de fouten op te lossen door een passende oplossing voor te stellen waar ik super... Se mere
Onze beste gezinskeuze. Verkoper heeft me indertijd de auto verkocht die het beste bij mijn wensen paste. De auto heeft daardoor een meerwaarde gekregen waar ons hele gezin inclusief onze hond plezi... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Van Mossel Ford - Roermond
Skrevet af virksomheden
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktoplysninger
Sodaweg 3, 6049 CM, Herten, Nederland, Holland
- 0475 316 161

Profiteer nu van topdeals!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Is duidelijk met afspraken
Is duidelijk met afspraken , waardoor je weet waar je aan toe bent. Bovendien erg vriendelijk. Komen hier al jaren.
Auto was goed nagekeken.Goede service.
Goed ingespeeld op mijn wensen
Professioneel
Professioneel, duidelijk en vakmanschap geleverd.
Je betaald voor kwaliteit.
Goed ontvangst
Goed ontvangst, duidelijke afspraken.
En mooie aflevering van de auto.
Ruby Janssens bedankt!
m.vr.gr., Alice en Frans-J
Capri
Eindelijk hebben we onze Capri en het is genieten. Alles goed geregeld door van Mossel Ford Herten
Adequate service
Ze hebben mij netjes en goed geholpen…
Ze hebben mij netjes en goed geholpen en behandeld. Een echte aanrader dit bedrijf en de medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam!!!!
Goede en vriendelijke service
|De auto is netjes afgeleverd ook als…
|De auto is netjes afgeleverd ook als ik voor een beurt of dergelijke kom.
Niet helemaal in orde, soms straalt er geen vriendelijkheid, lopen de medewerkers langs door geen goede dag te zeggen.
En voor bedrijfsleider vind ik dat helemaal onpersoonlijk
correct en netjes geholpen
Er was een klacht en dat is netjes…
Er was een klacht en dat is netjes opgelost door Van Mossel Roermond.
Het aankoopproces verliep zeer vlot en…
Het aankoopproces verliep zeer vlot en deskundig. Service en afspraken werden snel en deskundig opgevolgd.
Wij komen uit nieuwstadt .we moeten …
Wij komen uit nieuwstadt .we moeten met 2 auto,s op rijden voor de ka in de garage te laten .de auto kreeg een kleine beurt.tussen de beurt ben ik nog gebeld geworden dat voor de remblokken versleten waren dat hij anders niet door de keuring kwam
t en de keuring dan weer met 1 auto weer terug.om half 1 kon ik de ka weer ophalen .weer met 1 auto naar Roermond. Ik kon zelf niet rijden omdat ik een operatie aan de hand heb gehad .mijn ouders hebben dit gedaan.komt de auto thuis van de garage .blijkt hij niet gekeurd te zijn .weer gebeld naar van mossel .ik kreeg de schuld hier van .terwijl ik het heel goed heb aangegeven maar het zal wel niet op papier hebben gestaan. Ik heb uiteindelijk naar een andere garage gebeld daar kon de auto de zelfde dag nog laten keuren .het heeft mij nog 40 euro extra gekost
Dit de 3e auto die we gekocht hebben…
Dit de 3e auto die we gekocht hebben bij van Mossel Roermond. Als je bij van Mossel binnenloopt is het als thuiskomen. Dit is m. i. de kracht van Frank, de directeur. Sinds een aantal maanden zeer professioneel bijgestaan door zijn dochter Ruby. Ook onze volgende auto wordt bij die twee besteld.
De vriendelijkheid
De vriendelijkheid. Vond het vooral leuk dat ik door een dame ben geholpen. Ze gaf duidelijke uitleg. Technisch goed op de hoogte.
Snelle service
Snelle service, vriendelijk personeel. Roermond is een top vestiging!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.