Banner for Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo

Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo Anmeldelser

3,9

Took to long to get the replacement parts. Got several time misinformation and no feedback. Also needed to proof that the car is under warranty and even than the information was not entered into the... Se mere

Onlangs een Fiat 500 gekocht. Het contact met Bas Wouters verliep vanaf het eerste moment erg prettig. Goede inruilwaarde oude auto. Hij dacht goed mee, was niet opdringerig en gaf deskundig advies. O... Se mere

Zo wie zo makkelijk om online afspraak te maken . Medewerkers zijn vriendelijk . Meestal blijf ik wachten tot Fiat klaar is en dat kan heel goed in de koffiecorner , waar je zelf koffie of thee... Se mere

Erg goed geholpen. Goede service goede communicatie. leuke filmpje word gestuurd dat de auto bijna klaar is. Lekker koffie en onze verkoper Lars heeft erg zorggedragen voor een stukje extra persoonlij... Se mere

1. Bilforhandler
  6. Brugtvognsforhandler

Om Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo:
Van Mossel is officieel dealer van Fiat, Jeep & Alfa Romeo en heeft vestigingen in Breda, Tilburg, Goes, Roosendaal en Oosterhout.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Promotion box for Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

118 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Wat gebreken bij aankoop maar dit is allemaal netjes opgelost!

De aankoop ging zeer goed, snel en eenvoudig! De bekende schades waren netjes aangegeven. En hiervan was ik netjes op de hoogte. De aflevering van de auto was ook zeer vlot!

Helaas was de grote beurt niet helemaal netjes uitgevoerd en waren de spiegels in de tussentijd gaan bladderen. Nadat de urgentie van de problemen kenbaar was gemaakt hebben ze dit allemaal netjes opgelost. Het heeft helaas wat tijd moeten kosten, maar inmiddels heb ik een keurige auto opgeleverd gekregen!

2. september 2025

Netjes ….…

Zo wie zo makkelijk om online afspraak te maken .
Medewerkers zijn vriendelijk .
Meestal blijf ik wachten tot Fiat klaar is en dat kan heel goed in de koffiecorner , waar je zelf koffie of thee (met iets erbij ) kunt pakken of waar medewerkers je koffie aanbieden .
Mochten er onverwachte kosten zijn wordt dit eerst besproken .
De rekening wordt besproken en evt.uitgelegd .
De auto staat netjes met plastic beschermhoezen om de stoelen ( en met schone matten ) voor je klaar !

9. august 2025

Betrouwbaar en flexibel

Vriendelijk personeel. Mijn probleem met de auto bleek na de eerste reparatie niet te zijn verholpen, dit is later na volle tevredenheid alsnog gelukt.
Betrouwbare planning.

2. august 2025

afhalen in andere plaats ???

ik koop de auto in Roosendaal en moet dan naar andere kant in Breda om deze op te halen, net op het moment dat de rijksweg is afgesloten. moest 30 minuten omrijden . vervolgens word je van hot naar het gestuurd om de mensen niet weten waarvoor je komt. GEEN RECLAME

bedrijf doet belofte en komt deze 3 weken later na.

4. august 2025

Wessel van Van Mossel Breda is voor mij een held

Nog nooit bij Van Mossel in Breda geweest en dan toch 4 sterren?! In juni ontving ik mijn Jeep Avenger en ondanks een uitleg had ik een aantal vragen over het gebruik van de Jeep. Via mail in contact gekomen met Wessel van Van Mossel in Breda en elke keer reageerde hij snel en regelde dat ik kreeg waar ik om vroeg. Ik voel me gehoord, dat is superfijn. Dankjewel Wessel.

29. juli 2025

Pech onderweg

Auto Renegade op 24-juli opgehaald en de 29 ste
stond ik met pech in Nederweert.
Auto door bergingsdienst opgehaald en met
een vervangend voertuig naar Hoofddorp.
Nog niets gehoord tot nu toe

30. juli 2025