Vandaag wederom een nieuwe auto opgehaald bij van Mossel DS Amsterdam. Dit keer een DS 7. Fantastische geholpen door Jorgen Noort, zoals we gewend zijn. Dankjewel 👍

Virksomheden har svaret
Meestal alles netjes en in orde. Laatste keer was er n redelijk kleine reparatie nodig (kleine lek aan n kleine container met circulaire vloeistof ' die nooit kapot gaat', is hetsteld edoch niet g... Se mere
Virksomheden har svaret
Het is mijn 4e DS Met alle (DS 9,2xDS7 en Nu DS 8) problemen gehad. er waren tijden dat ze weken in de garage stonden om storingen te verhelpen zo ook, de enkele weken geleverde DS8, een mooie auto... Se mere
Superblij met mijn Ami! Ik ben heel goed geholpen door Lasse. Zeer professioneel en vriendelijk. Er was wat vertraging en onduidelijkheid, maar Lasse heeft dit supergoed opgepakt en alles netje... Se mere
Skrevet af virksomheden
Pieter Braaijweg 2, 1114 AJ, Duivendrecht, Nederland, Holland

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Pas weer mijn 2e hands Citroen C3 auto gekocht.
Afspraken worden nagekomen.
Bij onverwachtse problemen zorgen ze voor een oplossing.
Ik had een brief gekregen van de Citroën om mijn ramen te laten vervangen. Ik werd daar niet ontvangen, moest zelf maar uitzoeken waar ik ging zitten. Totaal geen contact. Er werd een hand uitgestoken om de sleutels te krijgen en werd vervolgens weer een hand uitgestoken om ze terug te geven. Geen vriendelijke mensen.
Wij zijn goed geholpen en werden serieus genomen. afspraken nagekomen.
Na een wat ongelukkige ervaring met de servicebeurt ben ik gebeld door een medewerker van Citroen Van Mossel. Na uitgebreid gesprek en uitvoerige excuses aan mij gericht heeft dit voor mij de ‘de lucht’ geklaard.
Zo ken ik de ervaring met deze garage weer, toch weer heel klantvriendelijk! Hopelijk was de eerdere ‘ongelukkige’ ervaring een duidelijke vergissing.
Hannie Mensen
Airbag lampje zou gerepareerd zijn, achteraf blijkt dat niet zo te zijn
apk keuring en bandenwissel volgens afspraak en prima uitgevoerd binnen een redelijke wachttijd
Citroën goed onderhouden door vriendelijke en kundige monteur. Soms ( ouder model Citroën) is een onderdeel niet voorradig waardoor je terug moet komen.
Wij hebben recent een tweedehands Citroën C3 Aircross aangeschaft bij Van Mossel Citroën Amsterdam. Vanaf de kennismaking met Sander van de verkoopafdeling tot aan de overdracht van de auto, heeft hij een indruk achtergelaten die past bij de visie van Van Mossel. Sander kwam op ons over als een oprechte persoon die ons behandelde zoals hij zelf ook behandeld zou willen worden bij een aankoop. Natuurlijk zijn er in een verkoopproces verschillende belangen, maar hij wist hierin een goede balans te vinden. Wij rijden nu al een tijdje met volle tevredenheid in de C3.
Heel erg tevreden. Vorige week langs geweest voor een service beurt, alles ging soepel en het personeel was erg vriendelijk.
Goede aftersales en aardige verkopers kom hier nu al zo'n 3 jaar!
Fijn geholpen de mensen bij de werkplaats en receptie waren zeer behulpzaam, en mijn auto rijdt weer prima
Fijn geholpen alles volgens afspraak uitgevoerd
Vriendelijke en snelle afhandeling.
Al vele jaren heel tevreden.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.