Valsen brasserie & café Anmeldelser

3,1

Fantastisk mad og service. Vi blev venligt modtaget og guidet. Brunch buffeten var rigtig god, der var meget forskelligt, alt var lækkert og smukt anrettet. Det var en supergod oplevels... Se mere

Efter besøg hos Valsen i går aftes, kan jeg klart anbefale stedet til venner og familie. Super sød og smilende tjener, som stod til rådighed for os hele aftenen, samt ringede til DanTaxi for os, og de... Se mere

Lækker mad, men.. personalet sad højlydt og snakkede om privat sager. Der var ikke ret mange gæster.. så tjenerne havde ikke rigtig andet og lave end at snakke om biler, skat, arbejdsplaner og det ko... Se mere

1. Café

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Velkommen hos Valsen Brasserie og Café. Vi åbnede i april 2016, hvor vi lige siden da, har tilbudt en helhedsoplevelse, som omfavner både smagssanser og synet. Vi har beliggenhed ned til Gudenåen i Papirfabrikkens gamle lokaler. Papirfabrikken gav inspiration til navnet ”Valsen”, og vi udstiller en af de gamle papirvalser i Cafeen. Med udsigt ned til Gudenåen, byder vi dig på en behagelig frokost, middag eller brunch. Vores kokke har en enestående evne til, at balancere mellem det gamle og traditionelle og det nye og moderne, og til at skabe retter, hvor de smukke omgivelser du befinder dig, i, reflekterer direkte ned på din tallerken. De arbejder passioneret og kreativt, hvilket ses i deres anretning. Ikke to retter er ens på Valsen, så lad dig overraske hver gang. Når du mest har lyst til en god kop kaffe eller en cocktail og nyde udsigten, står vore erfarne og kompetente tjenere klar bag baren.

Middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Det mest smagløse mad jeg nogensinde har smagt

Det mest smagløse mad jeg nogensinde har smagt.
Jeg fik frokostbøffen som både så ud og smagte som noget der lige var varmet op fra frost. Min kæreste fik en pastaret som ikke smagte af noget som helst.
Dette var vores første og sidste besøg på dette sted.
Kan absolut ikke anbefales.

19. november 2022

Elendigt!!!

Meget kold mad som er grimt anrettet. Dårlig betjening. Ikke meget brus i sodavanden. Alligevel får man lov at betale en ret høj pris. Det var slet ikke det værd.

Andre kunder brokkede sig over flere forskellige ting, så vi var ikke alene om den oplevelse, selvom der kun sad kunder ved 3 andre borde.

Find et andet sted at spise!

28. oktober 2022

En skuffende og desideret tarvelig omgang

Vi havde glædet os til at bruge et gavekort, min kæreste havde fået i julegave sidste år. Bestilte 2 x tapas. Det var simpelthen en skuffende og desideret tarvelig omgang. Der var intet gjort ud af serveringen; 2 jomfruhummer på lidt tangsalat, et stykke kalvekød på lidt salat, en græsk salat i et glas, en lille skål med kartoffelsuppe og et lille stykke tam kage med karamel kastet ud over (på trods af at tjeneren havde sagt æblekage til os) Det hele var så smagsløst og intetsigende. Jeg kan på ingen måde anbefale maden, og maden var ellers dyr nok ! Derudover kom tjeneren hverken over og spurgte om alt var ok, eller sagde farvel og tak, da vi gik. Virkelig ringe service !

20. oktober 2022

En klar anbefaling

Var på Valsen den anden dag, og det er vi bestemt glade for!
Lækkert mad og professionelle søde tjenere gjorde vores aften rigtig god.

18. oktober 2022

Utrolig skuffende service

Vi var et selskab på 6 personer. Det var utrolig nemt at mærke at der ikke var uddannede tjenere til stede.
Vi måtte selv kontakte personalet og bede om bestik, herefter brød til vores tapas-bestilling, efterfølgende smør til brødet, og senere menukort til bestilling af dessert.
Vores service blev ikke fjernet fra bordet samlet, men henover 30-45min., hvor de 3 "tjenere" tog lidt med hver især, når de kom forbi i forbindelse med betjening af andre gæster.
Det skal tilføjes at der på ingen måde var fyldt op med gæster, så der burde være fin tid til at tage sig af et bord af gangen.

Taget i betragtning af at 51% af den danske befolkning er overvægtige, så henvender stolene i restauranten sig kun til de resterende 49%. De var nemlig meget smalle i sæderne, så vi blev nød til at flytte til et andet bord, hvor der var en sofagruppe tilknyttet (Da vi ikke allesammen hører til den "normalvægtige" del af befolkningen).

Maden var generelt rigtig god - og den ene stjerne går derfor til kokken!

16. september 2022

Generelt en skuffende oplevelse

Generelt en skuffende oplevelse. Priser forøget med 30-40kr under regatta. Maden blev serveret, men bestikket måtte vi selv hente, da de efterfølgende havde glemt os. Maden og anretning var under under niveau ift prisen. Sovsen var varmet op fra dagen før, drinks serveres halv lunkne og uden smag.

21. august 2022

Virkelig smagsløst mad

Virkelig smagsløst mad, ikke pænt anrettet og ret dyrt ift. almene café-priser. Vi havde givet en frokost på Valsen i gave og jeg blev virkelig flov over det, da vi så fik serveret maden. Placeringen er fabelagtig og bare en almindelig café-kvalitet ville have været acceptabelt, men det var SÅ kedelig mad. Vil på ingen måde anbefale stedet!

1. august 2022