Valsen brasserie & café Anmeldelser

3,1

Fantastisk mad og service. Vi blev venligt modtaget og guidet. Brunch buffeten var rigtig god, der var meget forskelligt, alt var lækkert og smukt anrettet. Det var en supergod oplevels... Se mere

Efter besøg hos Valsen i går aftes, kan jeg klart anbefale stedet til venner og familie. Super sød og smilende tjener, som stod til rådighed for os hele aftenen, samt ringede til DanTaxi for os, og de... Se mere

Generelt en skuffende oplevelse. Priser forøget med 30-40kr under regatta. Maden blev serveret, men bestikket måtte vi selv hente, da de efterfølgende havde glemt os. Maden og anretning var under unde... Se mere

Lækker mad, men.. personalet sad højlydt og snakkede om privat sager. Der var ikke ret mange gæster.. så tjenerne havde ikke rigtig andet og lave end at snakke om biler, skat, arbejdsplaner og det ko... Se mere

1. Café

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Velkommen hos Valsen Brasserie og Café. Vi åbnede i april 2016, hvor vi lige siden da, har tilbudt en helhedsoplevelse, som omfavner både smagssanser og synet. Vi har beliggenhed ned til Gudenåen i Papirfabrikkens gamle lokaler. Papirfabrikken gav inspiration til navnet ”Valsen”, og vi udstiller en af de gamle papirvalser i Cafeen. Med udsigt ned til Gudenåen, byder vi dig på en behagelig frokost, middag eller brunch. Vores kokke har en enestående evne til, at balancere mellem det gamle og traditionelle og det nye og moderne, og til at skabe retter, hvor de smukke omgivelser du befinder dig, i, reflekterer direkte ned på din tallerken. De arbejder passioneret og kreativt, hvilket ses i deres anretning. Ikke to retter er ens på Valsen, så lad dig overraske hver gang. Når du mest har lyst til en god kop kaffe eller en cocktail og nyde udsigten, står vore erfarne og kompetente tjenere klar bag baren.

Middel

Fantastisk mad og service

Fantastisk mad og service. Vi blev venligt modtaget og guidet. Brunch buffeten var rigtig god, der var meget forskelligt, alt var lækkert og smukt anrettet. Det var en supergod oplevelse !

2. december 2023

Besøgte i går eftermiddag Valsen for at…

Besøgte i går eftermiddag Valsen for at indtage en kop kaffe og et stykke kage. Vi bliver mødt af en meget imødekommende og venlig medarb.,som vi henover baren udveksler muligheder for kage til kaffen med. Vi får undervejse menukort og kan vælge 3-4 kager. Vi kigger flygtigt på kortet, og begår den kæmpe fejl, at vi skynder os så meget, så vi forsømmer at tjekke priserne. Og det skal vise sig at blive noget af en bet efterfølgende.
Vi best. 1 stk.æbletærte og 1.stk.cheesecake med mango stykker og 2 kopper kaffe.

Jeg har æren af at have bestilt 1 stk.cheesecake, som viser sig at være en strimmel på 4 cm bred og 10 cm lang stk.fuldstændig køns- og smagløst og flere dage gammelt konsistens af noget tørt oste-cr.fraiche-kage godt nok flot pyntet med blomster, mango stykker og chokoladeknapper, som normalt bruges til smeltning. Men jeg spiser dette og min kammerat en ligeså kedelig æbletærte,som dog var større.

Vi afslutter og beder on regningen, og er målløse, for det samlede beløb på 2 kopper kaffe og 2 stk.kage andrager dkr. 246,00 med det største chok over prisen på det fuldstændig smagløse stk.cheesecake til en pris af dkr.109,00!!

Det har jeg aldrig betalt ikke engang på højtrangerede og velestimeret konditorier i Tyskland, Østrig, U.k, Italien mfl.Jeg er vred over, at jeg ikke havde fokus på den detalje ved bestillingen, for så var vi gået igen.

Men jeg står tilbage med følelsen af at være blevet bestjålet i al offentlighed ved højlys dag. Havde kagen så været en sanselig oplevelse, havde det måske været lidt mere spiseligt, men dette her var så voldsomt ude af proportioner og helt urimeligt.

Det blev det første og eneste møde med Valsen, som blev en tonedøv og taktløs vals!

24. september 2023

dårlig tilberedte mad, masse af støj i restauranten

Min kone og jeg har været kunder af valsens i mange år, men nu er det overstået. Deres mad kvalitet er gået ned af bakken. Måske de har en ny kok eller ny ejer eller jeg ved ikke hvad, men det er ikke det samme. At betale mange hundrede kroner for en oplevelse, der ødelægge ens dag er for meget. Aldrig igen...

3. september 2023
Valsen brasserie & café-logo

Besvarelse fra Valsen brasserie & café

Det er vi da træt af at høre og vil gerne have det uddybet vil i skrive mail eller ringe til os . Mvh valsen

De varmeste anbefalinger

Dejlig brunch-tallerken til billige pris. Sød og ordentlig betjening, som rummede vores 3-årlige til perfektion. Hyggelige omgivelser både indenfor og udenfor. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

2. august 2023
Valsen brasserie & café-logo

Besvarelse fra Valsen brasserie & café

Vi takker. Vi elsker børn

Service var fint

Service var fint, men så stopper det positive.
Maden var bare ikke sine penge værd.
Manden fik en pastaret som bare smagte af tomat og ikke ret meget andet, fruen fik mørbradgryde der ikke var varm men smagen var ok.

30. juli 2023

Kyllingeburger med tyk gummiagtige ost…

Kyllingeburger med tyk gummiagtige ost der var umuligt at spise. Vi blev anvist et bord midt i udeområdet, omgivet af 3 rygere, en røg på pibe al den tid vi spiste. Da vi spurgte om rygepolitik - der var ingen askebægere - blev der sagt at vi bare selv kunne sige det til rygerne at det generede… de havde ingen rygepolitik - vi kunne ikke vælge at sidde i de bløde stole da vi kun var to, i den tid vi sad, der kom der kun få kunder… en noget kedelig oplevelse.

14. juli 2023

En meget dårlig oplevelse

En meget dårlig oplevelse , og vi endte med at gå efter 1 1/2 time fredag den 30/6-23 da vi endnu ikke havde fået vores mad serveret . Valsen blev ved med at tage kunder ind, trods det at der åbenbart var problemer i køkkenet . Personalet var meget lidt venlige , de ignorerede gæsterne når man forsøgte at få kontakt med dem. Da jeg spurgte om de troede de kunne sige hvor lang tid vi endnu skulle vente på vores mad, fik vi blot at vide at det vidste de ikke noget om.
Jeg kommer der aldrig igen.

30. juni 2023

En virkelig dårlig oplevelse.

En virkelig dårlig oplevelse, vi blev glemt i ca 2timer. Den mad vi har bestilt blev vist givet til nogle andre,(det var i hvert fald tjenerens egne ord), det fik vi at vide efter lidt over en time. Vi ventede så yderligere ca 45min på at få mad…der blev godt stillet et pr ekstra sodavand og lovet noget rabat, men den fik vi aldrig….

30. juni 2023

Dårlig mørbrad - fin Grillbuffet

Sej mad🤷 5 ud af 12 bestilte mørbradgryde. Den ene klagede og fik en ny portion; ikke bedre - kødet var sejt og senet - beskeden var bare, at sådan tilberedte de retten; de andre spiste, fordi de var sultne - Okay de skulle måske lære at stege kødet til det er mørt og rense mørbraden inden. Grillbuffet Okay med tjeneren burde oplæres i, hvordan kødet skal skæres ud

10. juni 2023

Vi var et selskab på 12 personer til…

Vi var et selskab på 12 personer til spisning på Valsen. Maden var for de fleste var udmærket, men desværre for os som bestilte mørbradgryden, måtte vi desværre sige at kødet ikke var mørt nok. Selv om vi klagede mente de at "sådan var deres mørbradgryde" så hvis man ikke er til sej kød med sener, skal man nok ikke tage deres mørbradgryde.

10. juni 2023

En rigtig skidt oplevelse med mad der…

En rigtig skidt oplevelse med mad der virkelig ikke præsenterede sig godt bl.a. en sovs der lignede noget der kommer ud af den anden ende hvis det virkelig er skidt med dig, hertil kom at maden er opvarmet med ikke varm og alle 5 fik dårlig mave til trods for at alle valgte forskelligt.

Gå ikke ind på denne restaurant.

22. maj 2023

Dårlig Bestyre

Hej. Vi var i går på Valsen, og regnede med at det skulle være en rigtig hyggelig aften. Udsigten var god, og vejret var godt. Vi bliver mødt af en uhøflig bestyrer, der starter ud med at råbe af personalet, og derefter af os da vi ville se hvad buffeten havde at byde på. Hende bestyren derinde med rasta hår minder mig om min gamle chef (årsagen til at jeg sagde op). Var inderligt bange for bestyren.
To personer bestilte buffet, og en endte ud med at måtte stoppe med at spise, fordi det ikke smagte godt. Det var tørt og kedeligt, og vi fortryder at bruge 199kr på det. Priserne var alt for høje i forhold til kvaliteten.
Den eneste årsag til 2 stjerner er fordi noget af maden var okay, og de unge medarbejdere var rigtig flinke.

13. maj 2023

Helt igennem en skuffende oplevelse

Helt igennem en skuffende oplevelse
Blev mødt af ligegyldig af personalet da vi ankom. Det var for de to i baren vigtigt at få snakket færdigt før de kunne bekymre sig om at byde deres gæster velkommen. Den tilgang til deres omgivelser fortsatte under hele besøget. Maden vi fik serveret var som velkomsten -ligegyldig.

13. maj 2023