Recent e-bike gekocht. Zeer vlot bestelling geplaatst, snelle bevestiging via email. Levering thuis al na 5 dagen. Fiets geleverd in grote kartonnen doos, prima. Jammer voorlichtje kapot maar hebben d... Se mere
Bonjour, Je voulais un vélo électrique mais j'avais d'un côté les revendeurs via différents sites qui vende leur unique marque, qui je trouvais manquait d'objectivité. Les magasins traditionnels qui... Se mere
Ik kocht een speedpedelec waar Upway niet de nodige documenten voor in bezit had en die niet verkocht had mogen worden in België. Kan gebeuren. Uiteindelijk is de fiets ook terug bij Upway geraakt en... Se mere
Tweede keer een fiets gekocht bij Upway. Een uitgebreid aanbod die ook steeds veranderd over tijd. Veel uitleg en specificaties beschikbaar. Heb helaas de fiets moeten retouren omdat deze te klein was... Se mere
Prima service. Zelfs een compensatie gekregen voor een kleine vergissing.
Heel tevreden. Bedankt.

Besvarelse fra Upway Belgium
Goede service, de chat werkt ! en dat is heel fijn.
Steeds werd het probleem aangepakt en fijn opgelost, dus bedankt upwayteam

Besvarelse fra Upway Belgium
Supervlotte communicatie, zeer interessante prijzen en een fiets die in perfecte staat geleverd is.

Besvarelse fra Upway Belgium
Le vélo est conforme aux différentes descriptions. Livraison rapide

Besvarelse fra Upway Belgium
Spijtig dat bij de 1ste levering een verkeerde maat geleverd werd. Upway heeft dit wel heel snel en correct opgelost.

goeie beschrijving, alles vlot verlopen, zeer tevreden van mijn 2-wieler

Besvarelse fra Upway Belgium
Le site est très facile d'utilisation. Les infos sont précises et correctes. J'ai reçu le vélo très rapidement et en parfait état

Besvarelse fra Upway Belgium
Réactivité du service client (remboursement de EUR 100 suite à une erreur dans le numéro du modèle du vélo, après m'avoir proposé de restituer le vélo si je le souhaitais)
Très bon prix pour un très bon vélo.
Transaction et réception du vélo rapides.

-Vélo conforme au photo
-Service de livraison impeccable
-protection du vélo pour la livraison parfaitement emballé
-outils de montage livré avec le vélo
Rien a redire, je recommande vivement upway

Besvarelse fra Upway Belgium
3 fietsen besteld. Eén ervan prima staat, goed nagekeken. Eén ervan remmen niet in orde. Eén ervan helemaal niet ok; slecht nagekeken en bijvoorbeeld ketting direct stuk.
Maar ondanks deze mogelijkheden wel professioneel opgelost. Remmen mochten bij lokale fietsmaker worden hersteld én vlot terugbetaald. Kapotte fiets kosteloos terug kunnen sturen en vlot geld terug.
Dus meer zorg in het nakijken van de fietsen nodig. Dienst na verkoop wel top.

Besvarelse fra Upway Belgium
Stipte levering, fiets in de staat volgens de aanbieding. Tevreden met het product.
Spijtig geen chassisnummer op de factuur vermeldt.
Geen enkel handleiding over de fiets( hoewel het een nieuwe was).

Besvarelse fra Upway Belgium
Chaotisch bestelproces, waarbij een fiets die betaald was plots onvindbaar blijkt te zijn, er voorgesteld wordt om een omruiling naar een andere fiets te doen, waarbij er wel eerst een terugbetaling en dan een nieuwe betaling moet gebeuren in plaats van de opleg te betalen. Verder heel onduidelijke afspraken bij het leverproces van de tweede fiets, met onduidelijke en ook foute communicatie. Aan de goede wil van de klantendienst zal het niet gelegen hebben, maar alles maakte duidelijk dat hun backoffice niet in staat is een betrouwbaar proces af te handelen eens de betaling achter de rug is. Op hun website claimt Upway een levertermijn van 3 tot 8 dagen. Bij mij zat er uiteindelijk 5 weken tussen de eerste betaling en de echte levering van een (andere) fiets. Dit is niet voor herhaling vatbaar.
Graag mijn volledige uitleg lezen op jullie platform , zodat klanten het volledige verhaal kunnen lezen wat eerst verkeerd gelopen was , en na heel wat werk door koper uiteindelijk toch een goede afloop kende

Besvarelse fra Upway Belgium
De fiets (Scott Axis eRide 10) die ik gekocht hebt voldoet aan al mijn verwachtingen. Dit is reeds mijn 2de bestelling bij Upway en net als de vorige keer verliep alles vlot naar wens.