Hej, Jeg har brugt Unicars Hillerød siden 2015 og det godt nok gået den forkerte vej. Derfor den dålige vudering. Ved sidste service besøg bad jeg dem om at checke bilen da den tabte lid... Se mere
Kære Unicars Efter en grundig afsøgning af markedet for mellemklassebiler, faldt mit valg på Astraen (125 hk), købt marts 2017. God snak omkring stationcar eller ej. Drøftelse af byttepris gik fint.... Se mere
30. maj 2017. Motorproblemer kl. 13.30. Skal til Fyn "i morgen". Skal turen aflyses? Skal jeg leje bil? osv. Kontakter afdelingen i Birkerød. Bilen ryger på værksted, da jeg ankommer 1 time senere... Se mere
I Markedet til en større familie bil og vi har været mange steder samt talt med mange sælgere, flere har også givet gode tilbud. Vores valg faldt på en Opel Insignia hos Unicars i Birkerød. Unicars h... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Unicars er hele Nordsjællands Opel-forhandler. Med en afdeling i Hillerød og Birkerød servicerer vi det meste af Nordsjælland. Vores slogan er "God Service Forpligter", og det er vores ypperste målsætning at leve op til det.
Rønnekrogen 1, Hillerød + Birkerød Kongevej 74, 3400 + 3460, Hillerød + Birkerød, Danmark
- mail@unicars.dk
- unicars.dk
6 stjerner til Birkerød
Jeg har i 6 måneder været på udkig efter ny bil, og efter prøvekørsel af 6 andre mærker valgte jeg Opel. Jeg har prøvekørt Enjoy, Dynamic med automatgear og Astra, men valgte Opel insignia Grand Sport Dynamic. Jeg har været hos andre Opel forhandlere men valgte den 24/5-18 at besøge Unicars Birkerød. Jeg har et ønske om at sælge min gamle bil og lease Opel Insignia, bliver mødt af Frederik som byder velkommen, vi går ud og kigger på den gamle bil og der tages lidt billeder, tilbage på kontoret og venter lidt på at vi modtager en købspris. Vupti langt over hvad jeg forventet, så allerede der var vi godt på vej. Jeg var positivt overrasket over den gode pris på den gamle bil, at jeg straks måtte bestille en ny bil med det samme, (9000,- mere end jeg regnede med) papir arbejdet gik hurtigt og nu kan jeg kun vente på opkaldet om at bilen er klar til levering. Glæder mig, og et stort tak til Frederik for at gøre det hele let og hurtigt. Du fortjener en ekstra stjerne.

Dårlig oplevelse - revurdering
Min bil skulle have 30.000 km service. I den forbindelse kørte jeg den til Unicars/Hillerød. Jeg havde en uåbnet dunk med 4 liter Gulf Synthetic 5W-30 motor olie med som jeg sagde de skulle benytte. Jeg fik at vide, at hvis Unicars ikke brugte deres egen olie ville garantien på motoren ikke dække. Modvilligt accepterede jeg at de benyttede deres egen olie. Da jeg fik fakturaen stod der at de havde påfyldt Dexos 1 Gen2 5W-30. Pris for olien alene var 656,00 kr. Da jeg kom hjem, gik jeg på nettet og fandt ud af at 5 liter af den selvsamme olie kunne købes for 235,00 kr. Se: Billigbilpleje.dk. På vores anden bil (af andet mærke) var der ikke problem med at medbringe egen olie da den skulle til service. Jeg føler at det er en fuldstændig ublu avance der tages. Derfor har jeg meddelt Unicars at jeg ikke længere vil benytte serviceværkstedet.
Bilen blev leveret renvasket og støvsuget.
Efterfølgende har Unicars henvendt sig til mig og beklaget min oplevelse. Vi har diskuteret hændelsesforløbet og er blevet afklaret. Derfor hæver jeg min vurdering fra 2 til 4 stjerner.
God dialog
Jeg har været igennem en kedelig situation med en bil som var ved at drive Unicars og mig selv til vanvid. Jeg blev kaldt ind til et møde og vi fandt en god løsning for begge partner. Dejligt med direkte god dialog og jeg vil klart anbefale Unicars i Birekrød til andre bilister
God behandling & service
Jeg købte min nye Corsa for ca. 2 uger siden hos Unicars i Hillerød. Det hele forløb rigtig fint, og selvom der var lidt computerteknik, der lige skulle rettes til, så blev det hurtigt ordnet uden problemer.
Alt i alt rigtig god behandling og service.
Fantastisk service
Fantastisk service - all the way! Vi har i 2 omgange oplevet Unicars i Hillerød - 1. gang da vi anskaffede os en Opel Astra St. - og nu, da vi anskaffede os en ny Opel Insignia St. Unicars i Hillerød har fra day 1 været super service minded.....hjulpet med alle vores "dumme" spørgsmål - sørget for at alt var som det skulle være når vi skulle hente vores nye biler. Ved afhentning har vi altid fået en super grundig vejledning i alle bilens funktioner - uden at mærke at medarbejder har sagt det samme til 100 andre kunder :) :) Alt i alt en fantastisk service og imødekommenhed ....som kun kan få mindst 5 stjerner, og vil anbefale dem til alle. Og for een i hulen da - køb den nye Insignia - den er fantastisk ! :)

Besvarelse fra Unicars
God service og professionel håndtering
Vi købte for ca. 1 år siden en brugt Opel Mokka hos Unicars i Hillerød. God behandling hele vejen igennem og aldrig noget brok, når der har været et par småting, der skulle repareres.
Vi kan varmt anbefale Unicars i Hillerød!

Bedre end lovet...
Vores Yaris var dumpet til syn, og vi skulle derfor have skiftet bremser på den. Jeg fik et tilbud på opgaven (Unicars er også autoriseret Toyotaværksted), og fik dem også til - som en lille ekstrating - at få omsynet bilen.
Slutprisen incl. omsyn endte med at være lavere end det oprindelige tilbud...vistnok pga. 10% rabat på originaldelene. Det er svært at være utilfreds med, og betjeningen fejlede heller ikke noget, så klart 5 stjerner herfra!

Besvarelse fra Unicars
Bob og hans drenge fra pladeværkstedet …
Bob og hans drenge fra pladeværkstedet har oprettet vores gamle 2008 Prius på venstre skærm og for-kofanger til perfektion.
Thumbs Up...
Peter

Fremragende service
Ca 45 min senere kører jeg lettet for problemer fra værkstedet, efter udskiftning af tændspole, tændrørstilbehør mm.
Enestående service.
Kristian Krarup

Anmeldelse af løbsoplevelse
Kære Unicars
Efter en grundig afsøgning af markedet for mellemklassebiler, faldt mit valg på Astraen (125 hk), købt marts 2017. God snak omkring stationcar eller ej. Drøftelse af byttepris gik fint. Fik det ekstraudstyr som dækkede mit behov. God balance mellem behov og muligheder. Fik fabriksny bil med kort leveringstid. Meget teknisk og designvidende salgskonsulent, gav mulighed for at sammensætte en bil helt efter mit behov. Spændende nyskabelse med OnStar.

Super god kunde betjening
Anskaffelse af ny bil. Jeg har lige købt ny Opel astra, Hele købs forløbet gik upåklageligt, lige fra vi første gang var forbi , bare for at ose , til den afsluttende levering var præget at stor evne til leve sig ind i hvad det var vi ønskede og havde behov for. Også drøftelser af ekstraudstyr, financiering og efterfølgende service bar præg af et ønske om at finde en aftale som vi var glade for og trygge ved. Jeg kan kun sige at vi er meget tilfredse.

Besvarelse fra Unicars
Super ærlige og forsøger ikke at sælge …
Super ærlige og forsøger ikke at sælge bare for at sælge. Min gamle bil sang på sidste vers og de gav et overslag som viste det ikke længere kunne betale sig at blive ved at lappe. Samtidig pressede de ikke unødvendige reparationer igennem i starten da de først fik bilen ind, men var helt på det rene med at den bare "skulle kunne køre". Vi kunne have postet en masse spildte penge i bilen. Da den brød sammen tilsidst fandt Unicars også en god løsning for os i situationen. Der var heller ingen problemer med at låne bil så længe de havde en ledig
Alt i alt kan jeg anbefale Unicars

Besvarelse fra Unicars
Super service og en god oplevelse
Fantastisk service!
Pas på - Unicars Birkerød
Pas på - check din regning. Jeg har desværre oplevet at der optræder en eller flere poster på min regning for en service ydelse, som jeg ikke reelt har fået ( sprinklervæske)?? Jeg ved det med 100 % sikkerhed, eftersom jeg havde fyldt op lige 20 minutter før bilen blev afleveret. Jeg synes ikke at det er godt nok at man "bare" godtgør en latterlig sum for disse 750 mi sprinkler væske - eftersom det slet ikke er problemet. Det er den manglende sikkerhed for at den service , som man betaler for - rent faktisk er udført. Jeg stiller spørgsmål nu ved alt som jeg ikke kan checke - og med den manglende respons omkring at fortælle hvad deres forebyggende og korrigerende handling vil være for at hindre det i fremtiden - vil jeg finde en andet værksted.
-----efterskrift -------
Unicars ringede i går og beklagede ovennævnte - selvom det åbenbart fortsat var svært for værkstedet at fatte - at der UMULIGT kunne være påhældt 750 ml sprinkler væske eftersom der var fyldt totalt op lige inden aflevering til service, så det var IKKE muligt.
Jeg accepterer deres tilbagemelding/undskyldning og håber at de følger op på deres interne procedurer, så der ikke blot automatisk skrives den gennemsnitlige mængde, der statistisk kan være i en bil på en faktura pr. default (som også sker andre steder). Hvis jeg vender retur til værkstedet igen - kan de ihvertfald fremadrettet være sikker på at jeg vil gennemgå fakturaen endnu nøjere, da det ikke er pengene men princippet, der tæller her. Hermed anses sagen for afsluttet for mit vedkommende.

Besvarelse fra Unicars
Jeg har haft min Opel Insignia til service og reparation hos Unicars i Hillerød. Jeg har haft den bedste oplevelse nogensinde af nogen værksteder. Jeg vil anbefale dem til hver en tid, og de har fået sig en loyal og fast kunde fremover. Sagen var at der var en mislyd i motoren, de tog min bil ind 4 gange over en måned, desværre fandt de ikke mislyden. Men de brugte en masse tid, mekanikere, skilte bilen ad, skiftede gearkasse olie og en masse andre smådele. Men da de ikke kunne finde og rette denne mislyd, blev regningen på 0 kr. Det har jeg aldrig oplevet før. Som skrevet før, denne service er i verdensklasse, og jeg vil bruge dette værksted fremover.
3500 kr. for 2 1/2 times arbejde - det er for meget
Har fået udført elarbejde på min bil. Da jeg fik regningen, blev jeg noget stram i fjæset. Elarbejde på bil koster den nette sum af 1100 kr pr time +moms, hvilket må siges at været godt betalt. Jeg blev ikke oplyst om timeprisen, da jeg indskrev bilen til værkstedet og blev heller ikke informeret om, at dette kunne blive dyrt. 2 1/2 times arbejde løb op i over 3500 kr bare i timeløn. Efter den oplevelse, vil jeg tænke mig om, før jeg indskriver min bil på det værksted igen.
Peder
Salg og værksted i top
Jeg har handlet flere gang hos Unicars (tidligere opel i birkerød) og kan sige at jeg altid har modtaget en seriøs behandlig både i salg og værkstedsafdelingen. De er super motiveret for at give en en god oplevelse og serviceminded ude over det forventelige. Er blevet kørt hjem og hentet når bil til service/rep. Så hvis du leder efter en seriøs bilforhandler så kan jeg anbefale dem.