Op 21 januari een radiator besteld. Gemaild met vraag wanneer geleverd wordt. Zou 16-2 gebeuren, maar niet geleverd. Nu niet meer bereikbaar, zowel telefonisch als per mail niet. Website onbekend. Up... Se mere
Se, hvad kunderne siger
na mijn vorige slechte review, contact gehad met dennis. dennis doet zijn best,door contact met mij op te nemen. komende zaterdag zal er levering plaats vinden update: levering is plaats gev... Se mere
Top service!! Zeer goede ervaring tot nu toe, ze leveren de radiatoren zeer snel naar Belgie. Ik krijg daar ook gratis bevestigingsmateriaal bij. Ze zijn telefonisch & per mail zeer makkelijk ber... Se mere
3 weken geleden radiatoren besteld. Er stond bezorging tussen 3-5 werkdagen, tot op heden NIETS vernomen. Wij hebben gemaild, geen antwoord. Meerdere malen gebeld, waarbij je dan te horen krijgt "Ou... Se mere
Virksomheden har svaret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Onbereikbaar
Update: blijkt nu via Radiatorloods te gaan! Daar is snel gehandeld en geleverd.
wacht nu al ruim 6 weken op mijn bestelling
wacht nu al 6 weken op mijn bestelling, terwijl op website 3-5 dagen wordt aangegeven, reacties zijn kortaf en geven aan dat het ligt aan hun leverancier, totaal geen tegemoedkoming, ik raad niemand aan hier te bestellen.
WAT EEN SLECHTE BEDRIJF!!! NIET BESTELLEN!December 2024 7 radiatoren en…
December 2024 7 radiatoren en voorplaten besteld. November 2025 bestellingen zijn nog niet compleet. Wat een slechte bedrijf. Jullie verdienen niet eens 1 ster.
Slecht in afspraken nakomen
In april 6 stuks radiatorombouw gekocht en betaald. Bij het ophalen kregen we er 3. Van 1 wisten we dat het wat langer zou duren. Toen we die na weken ophaalden, bleek het design niet juist. Als je belt of mailt wordt er continu gezegd dat de container met spullen over 2 a 3 weken binnen komt. Tot op heden (oktober 2025) nog steeds niet compleet. Enorm teleurstellend, we zijn het zat!
Ellendig bedrijf
Op 11 Juli hebben wij onze 3 radiatoren besteld.
Deze zouden op voorraad zijn en binnen 3-5 werkdagen bezorgd worden.
Vandaag 6 Oktober is het eindelijk zo ver gekomen, onze bestelling is compleet, YES!
Na vele malen contact te hebben gehad met dit bedrijf ( en voornamelijk Dennis) is het nu eindelijk opgelost.
Ik zal het kort houden wat er mis is gegaan, maar dit zijn de volgende punten op een rijtje:
1. Voorplaten niet op voorraad dus later geleverd
2. Radiator krom (staat 1/2cm bol in het midden)
3. Lak druppels van het coaten
4. Nalevering van platen en de chauffeur komt met nieuwe radiatoren aan
5. Voorplaten bij een andere klant geleverd dus ik heb geen chauffeur gezien op dag van levering
6. Beloven om terug te bellen, en niets meer horen
7. Beloven alles op mail te zetten, en geen mail krijgen
Kortom, NOOIT WAT BESTELLEN!
Niet bestellen bij dit bedrijf!
Niet bestellen bij dit bedrijf!
Begin februari een bestelling geplaatst Order RD2503502.
We moesten erg lang wachten op onze radiatoren. Uiteindelijk zijn deze maanden later bezorgd. Maar zonder ophang beugels en zonder voorplaat. Meerdere malen per maand contact met hun opgenomen. Ze beloven van alles. Maar weinig tot niks komen ze na. Ophangbeugels zijn vorige maand pas binnen gekomen. Nu zitten we nog steeds op een voorplaat te wachten. En dat nu 8 maanden verder...
Niet geleverd
Niet geleverd. Besteld en betaald, maar de radiator is niet geleverd. Sterker, zeggen dat ik terugbetaald ben terwijl dit niet zo is. Oplichters. Hebben hun locatie in google maps ook verwijderd.
Incomplete levering en sturen niets na…
Incomplete levering en sturen niets na of weigeren zelfs te antwoorden. Niets bestellen als je verstandig bent.
Nooit hier kopen
Nooit hier kopen. Levertijden kloppen niet. 100 keer bellen voordat ze iets laten weten. Alleen maar uitstelgedrag en beloftes worden niet nagekomen. Zelfs met geld terug storten moet je 50 keer bellen voor ze eindelijk iets doen. Nooit meer hier kopen
Aangepaste review dit bedrijf NIETS bestellen je…
Aangepaste review
Ben op 17-07-25 gebeld door Dennis.
Hij bood diverse malen zijn excuses aan voor de gang van zaken, dit had nooit zo mogen gaan,en was er duidelijk niet blij mee.
Bood aan of te gaan kijken het bestelde alsnog te leveren of het betaalde bedrag terug te storten.
Ik heb terug storten aangegeven.
Vandaag 18-07-25 staat het volledige bedrag weer op mijn rekening.
Dennis dankjewel.
Bij dit bedrijf NIETS bestellen je krijgt niets en je geld ben je kwijt
Radiator besteld op 27 mei.
Zou direct verstuurd zijn en via post.nl geleverd worden binne 3 werkdagen.
Na paar dagen nog niets ontvangen en gebeld. Kreeg onzin verhaal over vertraging. Kreeg mail dat het probleem bij post.nl zat en fie deden een onderzoek. Post nl geeft aan nooit iets ontvangen te hebben , daarna GEEN reactie meer op telefoon en mail.
Heb dus geen radiator en ben mijn geld kwijt
Top bedrijf jongens.
tot nu toe geen contact
tot nu toe geen contact. 20 mei 2 radiators besteld en betaald en tot nu toe niks geleverd en dat terwijl er 3 weken levertijd op zit volgens de website. Op mail wordt niet gereageerd en telefonisch ook niet beschikbaar........ Zojuist contact via de mail met ene Kylian en binnen 3 dagen zou het geld teruggestort worden. Afwachten dus nu
Slecht, zou moet gestopt worden
Dit bedrijf kan beter gewoon sluiten, na 6 weken totaal geen oplossing.
Verkeerde radiator geleverd, ook nog beschadigd. Aansluitset en steunen niet geleverd. Zeggen dat het verstuurd is en sturen via mail een track and trace waarvan niets is afgegeven bij postnl.
Drama drama hier, makkelijk geld verdienen op deze manier.
Antwoord op vragen via mail worden beantwoord om 16.59, zodat een antwoord geven opnieuw tot de volgende dag duurt.
Telefonisch 100 gebeld voor iemand opnam.
Bestel hier nooit, jammer van je geld.
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf, je wordt hier alleen maar aan het lijntje gehouden.
Ze beloven van alles maar komen niks na.
Bestel hier beter niks.
wat een kansloos bedrijf
Zelfs 1 radiator foutief e niet compleet geleverd
Wat een drama. 1 radiator besteld en betaald. Op de dag van levering blijkt er een ander soort radiator is geleverd dan ik besteld heb en dat deze ook nog niet voldoet aan wat ik besteld heb. Na telefonisch contact en ook nog een e-mail wordt een nalevering aangekondigd over 2 weken. Dit bedrijf slaat echt op alle vlakken de plank mis, wat een schande.
Levering niet compleet
Levering niet compleet
Nu al 6 weken aan het lijntje gehouden door diverse personen daar
Gelukkig met Klarna besteld en betaling staat nu op gepauzeerd en als ze niet leveren gaat er ook niet betaald worden maar mogen ze alles weer op komen halen.
Bestel daar beter niet ondanks dat ze goedkoop zijn.
Waardeloos bedrijf
Geen levering, geen communicatie, geen oplossing
Na bestellen en betalen blijft het 4 weken stil en bij contact blijkt dat hij nog over moet komen uit weet ik het waar vandaan, duurt nog 3 weken. Geen oplossing, geen hulp, geen tegemoetkoming. Communicatie van niks. Geannuleerd. Ga vooral naar een ander.
Læs mere om andre typer anmeldelser.