Hej, Jeg har brugt Unicars Hillerød siden 2015 og det godt nok gået den forkerte vej. Derfor den dålige vudering. Ved sidste service besøg bad jeg dem om at checke bilen da den tabte lid... Se mere

Kære Unicars Efter en grundig afsøgning af markedet for mellemklassebiler, faldt mit valg på Astraen (125 hk), købt marts 2017. God snak omkring stationcar eller ej. Drøftelse af byttepris gik fint.... Se mere

30. maj 2017. Motorproblemer kl. 13.30. Skal til Fyn "i morgen". Skal turen aflyses? Skal jeg leje bil? osv. Kontakter afdelingen i Birkerød. Bilen ryger på værksted, da jeg ankommer 1 time senere... Se mere

1. Bilforhandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Unicars er hele Nordsjællands Opel-forhandler. Med en afdeling i Hillerød og Birkerød servicerer vi det meste af Nordsjælland. Vores slogan er "God Service Forpligter", og det er vores ypperste målsætning at leve op til det.

3,9

God

Unicars Hillørød - Dårlig service

Hej,

Ved sidste service besøg bad jeg dem om at checke bilen da den tabte lidt vand. Det skulle de gøre inden jeg tog på ferie. Resultatet var at da vi nåede Italien, så blev bilen motors varm fordi vandet var løbet. Et lokalt værksted fik set på bilen og fikset den. køleren blev udskiftet. Det kunne sikkert været undgået hvis ....

Desuden var underpladen under motoren ikke monteret korrekt efter et service besøg. Det medførte at efter en kort tur, så røg den ned og blev ødelagt. Jeg fik vejhjælp til at komme ud og kigge på det, da bilen ikke komme videre. De fik fjernet en del af den og lappet den, så jeg kunne komme videre.

Jeg har efterfølgende ringet og skrevet til Unicars i Hillerød adskillige gange. Mails svarer de ikke på vedr. dette - har en lang liste af mails. Har desuden ringet flere gange og får forskellige forklaringer. Ved sidste kald fik jeg at vide de nok skulle vende tilbage.

Jeg er godt nok træt af det nu med Uncars Hillerød :-(

Jeg har under hele forløbet holdt en sober tone, men jeg er ikke kommet nogen vegne med venlighed. Gidder ikke at bruge mere af min tid og energi på dem.

26. juli 2020

God behandling - allround

For godt ½ år siden købte jeg en brugt Opel Corsa hos Unicars i Birkerød. Bilen blev leveret nyserviceret og med 6 måneders 100% garanti. Prisen var vi ikke helt enige om, men fandt dog frem til en aftale. Selve overdragelsen af bilen foregik fint bl.a. gav sælgeren Frederik sig god tid til at instruere mig i brug af bilens boardcomputer.

I det forløbne ½ år har jeg benyttet værkstedet 4 gange. De 3 gange skyldes, at der efter regnvejr kom vand ind bagagerummet. Der blev forsøgt lidt forskelligt, men ved det tredje besøg på værkstedet, lykkedes det dem gennem et omfattende detektivarbejde at lokalisere fejlen til en utæt samling ved fastgørelsen af rudeviskeren på bagruden. Det fjerde og (indtil videre) sidste besøg på værksted, var op til udløbet af den deciderede garantiperiode, hvor jeg fik justeret rattet og udskiftet en pære i instrumentpanelet.

Under alle ”konsultationer” på værkstedet har jeg mærket stor imødekommenhed og venlighed. Det være sig hos såvel værkstedchef Stefan som værkførerassistent Linda og en mekaniker ifm. aftestning af bilens gearskifte. Hertil kommer, at jeg de tre gange, hvor jeg har måttet undvære bilen en dag eller mere, har fået stillet en anden bil gratis til rådighed. Fin service.

Jeg giver Unicars Birkerød mine bedste anbefalinger.

23. juli 2019

En hel korrekt vurdering af behovet for…

En hel korrekt vurdering af behovet for service/reps, en rigtig god og fyldestgørende gennemgang af processen og rigtig god kommuniktion med mekanikeren på mob. Selv afhentning blev aftalt, præcist og fleksibelt. Det er præcis sådan en oplevelse jeg gerne vil have, når jeg afleverer min bil til eftersyn.. Super skarp UNICARS.

12. juni 2019

Det var en FORNØJELSE

Det var en fornøjelse at handle bil hos Unicars, de havde god tid, både før, under og efter handlen, jeg følte mig på ingen måde presset til at handle, det var meget behageligt og en god oplevelse.
Sælgeren kunne forklare alt om den model vi havde i kikkerten, hvilke betød at vi var sikre i vores køb.
Mange stjerner og tak for en god handel.
Per Aagaard

24. maj 2019

I Markedet til en større familie bil og…

I Markedet til en større familie bil og vi har været mange steder samt talt med mange sælgere, flere har også givet gode tilbud. Vores valg faldt på en Opel Insignia hos Unicars i Birkerød. Unicars har som den eneste forhandler vi har talt taget udgangs punkt i os og været nysgerrige på vores behov og drømme. Vi har valgt at købe en service aftale for 4 år da vi ikke kunne forstille os at bruge andre værksteder alligevel. Især en kæmpe tak til Lars - en virkelig festlig fyr som i den grad har styr på sit fag.
Vi vil varmt anbefale Unicars.

12. maj 2019

Forsat grimme oplevelser hos UniCars ...........

Siden min anmeldelse fra 11. september 2018 (læs denne venligst) her på Trustpilot af UniCars, er sagen overgået til min advokat for ophævelse af købet, hvilket følges af UniCars nægtede at lade Opel indskrive for udbedring af manglerne på Opel mv., hvorved UniCars har frasagt sig Retten til udbedring.

Min advokat har som udgangpunkt forsøgt at få UniCars til at ophæve købet på en mindelige måde, - det eneste der er kommet ud af dette - er nogle "svinere" fra sælgeren.

Sådanne "svinere" fremmer ikke lige frem forståelsen af, at UniCars selv forstår sit egen tekst fra sit logo: "God service forpligter"

Desvære må "svinere" ikke medtages her, hvilket følges af Trust Pilot retningslinjer, hvilken anmelder har en stor forståelses for.

Derfor, find en anden forhandler hvis du ikke vil risikere en urimelig behandling / køb .........

Kunne man give minus stjerner her på Trust Pilot, ville UniCars få minus 10 ud af minus 10.

Sagen forsætter, og anmelder vil følge op herpå hos Trust Pilot

25. januar 2019

Vi havde fornøjelsen af Jonas som…

Vi havde fornøjelsen af Jonas som sælger hos Unicars Hillerød og det var en sand fornøjelse.
God intro, god viden, fantastisk opfølgning og alt har spillet fra start til slut.
Vi er samtidig mægtig glade for vores Grandland X.

12. november 2018

Hej Michael,

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din respons og ønsker dig tillykke med jeres nye Opel Grandland X - den bliver i helt sikkert glade for.

Vi glæder os til at byde jer velkomne igen.

Unicars A/S

Besøg og få en snak med dem.

Super venlige ansatte, som er i stand til at hjælpe fra start til slut uden at det føles anmasende. Det var dejligt - især som 1. gangskøber.
Hurtige svar og de fulgte op på evt. spørgsmål efter hvert besøg.

De var altid smilende og hjælpsomme.

7. november 2018

Hej Jesper,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at vi har kunnet hjælpe dig som førstegangskøber og ønsker dig også et stort tillykke med din nye bil.

Sælger i øjenhøjde

Da jeg fik solgt min gamle Astra 1.6 ST hurtigt, tog min kone og jeg til Unicars i Birkerød hvor vi prøvede den nye Astra 1.0 T Enjoy ST og 1.4 T Enjoy ST.
Vi fik meget behagelig og tålmodig vejledning af Frederik, som fandt en god pris til os og skaffede os en anden farve end den de havde i Birkerød.
Vi følte os godt behandlet, og kan kun anbefale andre at handle hos Unicars.
Vores nye Astra 1.4 T Enjoy ST kører som en drøm.

30. oktober 2018

Hej Mikael,

Tusinde tak for din anmeldelse af Unicars A/S - vi sætter stor pris på den.

Vi er glade for, at du har følt dig godt behandlet hos os og samtidig har fået dig en ny og dejlig Opel Astra.

Vi glæder os til at se dig og din bil igen.

Unicars A/S

Super service fra salgsafdelingen.

Super service fra salgsafdelingen.
Min ældre Opel Vectra havde problemer med bremserne, og da jeg ringede for at høre om de havde tid til at tage bilen ind 7:05, sagde de at de lige skulle have startet systemerne op før de kunne svare på dette.
Som kunde forventer jeg at når åbningstiden er fra klokken 7:00 at tingene er oppe og køre der.
Da jeg ikke havde hørt noget efter ca. 45 min, kørte jeg selv ud med bilen og spurgte om en låne/leje bil i perioden hvor bilen holdt hos dem. Dette var ikke muligt via værkstedet, men da jeg 2 timer senere ringede til salgsafdelingen for at høre omkring leasing og min bils situation, var der en leje bil klar til mig med det senere på dagen. Super service fra salgsafdelingen og det endte med at bilen ikke blev fikset men skiftet ud med en ny Insignia i stedet for. Set fra kundens side, virker det lidt underligt at værkstedet ikke tænker et potentielt salg af en ny bil når en gammel bil kommer på værksted. Det ville set fra min side være en bedre service. Nu er jeg den glade ejer af en ny velkørende Opel Insignia og savner ikke den 10 år gamle Vectra.
Klart 5 stjerner hvis koordineringen mellem værkstedet og salgsafdelingen blev forbedret.

8. september 2018

Hej Keld,

Tak for din anmeldelse af Unicars A/S.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse i salgsafdelingen, men er kede af at du ikke føler det helt samme fra vores værksted.
Først og fremmest beklager vi selvfølgelig, at du ikke fik et opkald retur indenfor rimelig tid og at en lejebil ikke var tilgængelig på den korte varsel.

I mange tilfælde vil vores værksted henvise til en af vores salgskonsulenter for at indlede en dialog om hvorvidt, det kan lade sig gøre og om det giver mening for kunden, at udskifte deres nuværende bil med en nyere model. At du ikke har fået denne henvisning, kan bl.a. skyldes manglende diagnose på din gamle Vectra.

Vi vil også gerne lige pointere, at vores telefonlinjer og fysiske åbningstid er 7:15 i Birkerød og 7:30 i Hillerød.

Til slut, vil vi også gerne ønske tillykke med din nye Opel Insignia - den er vi sikre på, at du bliver rigtig glad for!

Super service!

Har leaset mine to seneste biler hos Unicars, og er altid blevet mødt med et smil, konkurrencedygtige priser og god behandling.

Jeg har været igennem et par forskellige mærker i min tid som billist, men efter at have prøvet Opel og Unicars, er jeg ikke i tvivl om, hvor jeg placerer mine fremtidige bilkøb eller leasingaftaler.

21. august 2018

Hej Ask,

Tak for din anmeldelse af os. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores biler, priser og ikke mindst vores service!