Ubisoft, laver nye spil inden de de er færdig med deres gamle, virksomheden her tænker kun på penge, ikke deres kunder eller deres spil som de aldrig får lavet færdig. Og for guds skyld PRE-Order aldr... Se mere

Jeg skrev for en halv måned siden ind til Ubisoft om en returnering, og fik svar om at de ville gå videre med sagen. Da jeg så aldrig fik svar bad jeg om en opdatering - men stadig intet svar. Så... Se mere

Når man vil have fat i support får man kun fat på engelsktalende medarbejder hvilket gør det besværligt. Ligeledes får man ikke et klart svar på ens spørgsmål, køber ikke flere produkter ved ubisoft o... Se mere

1,3

Dårlig

underlødigt firma

underlødigt firma
havde købt dlc fk det aldrig, og de var over 1 måned om at svare
jeg skulle svare inden 4 dage ellers lukkede de sagen, da jeg svarede gik der igen over en måned, og det eneste de svarede var at jeg skulle opdatere windows.
hold jer langt væk.

11. december 2020

Værreste skralde firma

Værreste skralde firma, jeg køber assasins creed Valhalla, jeg modtager ik spillet men de trækker pengene med det samme. Deres support er den største joke jeg anbefaler at alle boykotter det her skralde firma. De har ik andet end dårlig anmeldelser overalt.

16. november 2020

Hold Jer Væk

Køber et spil og får ikke engang lov til at spille det.
support er bare spild af tid.
ALDRIG køb der fra.

24. juli 2020

Køber et nyt spil inde på Uplay eget af…

Køber et nyt spil inde på Uplay eget af Ubisoft. De tager pengene, men sender aldrig spillet. Det er sgu dårlig stil når man heller ikke får hjælp af kundeservice. Så prøver jeg at refunde, men de skal tænke over om jeg må få pengene tilbage i op til 2 uger. De sgu ikke godt nok. Køb aldrig på Uplay igen. - hilsen skuffet Niels

16. juli 2020

Jeg vil råde alle til at holde sig…

Jeg vil råde alle til at holde sig langt fra
UBISOFT generelt. Deres Terms of Service og Code of Conduct indeholder samtykke til, at de uden tøven eller redegørelse, kan smide et medlem ud, ligegyldigt hvor utallig mange penge du har brugt på deres spil og tilhørende services

OG NEJ. Der er ikke blevet brugt nogle former for ting eller brugt grimt sprog..

Giver dem nul stjerner og vil aldrig købe spil hos dem mere.

13. maj 2019

En flok snydepelse man burde holde sig fra!!!!

Kunne jeg give mindre end 1 så gjorde jeg det. Ikke kun er min søn blevet snydt af dette såkaldte firma, men samtidig har jeg nu siddet i telefonen i over 1 time!!!! for at komme til at snakke med dem.
De svarer nu heller ikke når jeg skriver. Føj for pokker siger jeg bare. Elendig service krydret med snyd. Hvor burde I skammejer !!!

En flok snydepelse man burde holde sig fra!!!!

13. marts 2019

Grådige Grådige Grådige

Grådige Grådige Grådige! ! !

Ud over at købe spillet så kan du godt finde dankortet frem igen, ALT, og jeg mener 90% af Content skal du enten opsige dit job og skifte til fultids karriere i at spille, eller dankortet. Det er til dato et af de griskeste firmaer jeg har stiftet bekendskab med, både EA samt Ubisoft. ! Nej tak! køb deres produkter når de er sat ned til 50 kr da du godt kan regne med at skulle smide mere med mindre du har 36 timer i døgnet. !!!

9. marts 2019

Ikke styr på en skid

Ikke styr på en skid.

Når knapt nok at installere jeres spil før jeg bliver spammet med folk som logger ind på min account alle steder fra Korea og til Holland! Normalt ville man sgu da ikke kunne få lov til at logge ind på ens account fra 5 forskellige steder i verden på én gang!

7. august 2018

"Hvorfor er EA det værste spilfirma i …

"Hvorfor er EA det værste spilfirma i Amerika?"
"Ubisoft ligger i Frankrig?"
Dette passer så meget med mine oplevelser hos Ubisoft og EA games.
Jeg har en Orgin konto hos EA. Jeg købte spillet The Division for et år siden, men har aldrig aktiveret det. For en måned siden skulle jeg så prøve det, og da jeg skal taste min aktiveringskode ind, siger den at koden allerede er aktiveret. Jeg finder ud af min konto er blevet hacket igennem Origin, og kontakter begge firmaer. Som en lus mellem to negle ringer jeg frem og tilbage, og giver til sidst op. Begge firmaer mener det er den anden som skal løse problemet. EA kan godt se min konto er blevet hacket, men vil ikke tage ansvaret for det. Ubisoft kan ikke gøre noget da koden allerede er aktiveret.
Her sidder jeg nu med et spil som jeg ikke kan spille, mens en anden kan, som ikke engang har betalt. EA vil ikke erkende at det er deres fejl, selvom der findes mange sager om hackede konti. Ubisoft er bare glade for de har fået penge. så er de ligeglade med hvem som spiller deres spil. De kan ikke engang deaktivere den oprindelige kode og give mig en ny. Selvom jeg kan fremvise kvitterering for mit spil. Sidste gang jeg køber spil gennem Origin. Og sidste gang jeg køber spil fra Ubisoft.

29. juni 2017

En Gang Bræk

De er kræftedeme en gang Bræk. De burde bare gå bankerot og blive lukket. Ingen service, flabede ansatte og de kan ikke engang lave et ordenligt spil der virker og når de så gør, Så ødelægger de det med patches der ikke er til en skid... Og Beta keys skal vi slet ikke snakke om...

3. februar 2017

Dårlig kunde service og ansatte

jeg købte steep den 9. december, efter jeg havde optjente 100 units for at få 20% rabat på spillet. Da jeg endelig købte spillet, fik jeg aldrig mulighed for at bruge koden, jeg fik så jeg kontaktede kunde service. jeg ventede i 5 dage uden at få svar, så jeg ringede til dem, jeg fik at vide at det ikke var en mulighed at få de 20% refunderet men, at jeg muligvis kunne få hele spillet refunderet, hvis jeg postede rabatkoden inde på min sag, hvilket jeg gjorde. jeg ventede i 7 dage uden at få svar, så jeg ringede igen for at få en opdatering, jeg fik at vide at jeg ville få en besked samme dag, hvilket jeg gjorde og der stod at jeg ville få en refundering (jeg troede selvfølgelig at det var en fuld refundere). Spoler frem til den 10/1/2017 jeg ringer igen, fordi jeg ikke har fået hele spillet refunderet. Jeg fik at vide at jeg havde fået de 20% jeg bad om, selvom jeg efter min først samtale fik at vide, at jeg kun kunne får hele spillet refunderet, som jeg sagde ja tak til. Men det værste af det hele var, at hende jeg snakkede men beskyldte mig indirekte for at lyve om hvad jeg havde fået at vide den 14 december.

10. januar 2017

Dårlig service

Så vælger jeg så at sende endnu en support ticket, og får ikke noget svar denne gang.

Nu har jeg så været så heldig endeligt at få svar på den først ticket, og pengene burde være tilbage på min konto snart. Men stadig alt for langsom service.

14. december 2016

watchdogs ps3

Fantastisk dårlig kodning i spillet, intet virker, derudover har den ødelagt 2 saves, og nu orker jeg ikke at begynde forfra for 3 gang.

Kan absolut kun anbefale at man holder sig fra ALLE ubisofts produkter,

3. november 2016

Er dette din virksomhed?