Ubisoft, laver nye spil inden de de er færdig med deres gamle, virksomheden her tænker kun på penge, ikke deres kunder eller deres spil som de aldrig får lavet færdig. Og for guds skyld PRE-Order aldr... Se mere
Jeg skrev for en halv måned siden ind til Ubisoft om en returnering, og fik svar om at de ville gå videre med sagen. Da jeg så aldrig fik svar bad jeg om en opdatering - men stadig intet svar. Så... Se mere
Værreste skralde firma, jeg køber assasins creed Valhalla, jeg modtager ik spillet men de trækker pengene med det samme. Deres support er den største joke jeg anbefaler at alle boykotter det her skral... Se mere
Når man vil have fat i support får man kun fat på engelsktalende medarbejder hvilket gør det besværligt. Ligeledes får man ikke et klart svar på ens spørgsmål, køber ikke flere produkter ved ubisoft o... Se mere
Grundet grimt sprog må jeg ikke skrive…
Grundet grimt sprog må jeg ikke skrive noget her
Et biprodukt af indavl af et firma.
Har aldrig haft en mere uprofessionel og ireterende interaktion med et firma før. Det som om dem som sider i customer supportens job går ud på at kaste så mange henvendelser til siden for at undgå så meget administativ arbejde som muligt. for voxmeter til at virke som et godt og behageligt firma
køb ikke spil over ubisoft du ejer ikke spillet
køb ikke spil over ubisoft eller spil der kræver ubisoft du kan havde købt et spil men de kan til vær en tid lukke severen til spillet og fjerne spilet.
Så du står med et spil du har betalt for men ikke kan spiller og ubisoft siger at du aldrig har eje spillet så har du et spil på deres platform ejer du ikke spillet men har købt retten til at spille spillet
Ubisoft - Rocksmith+ is a scam
Jeg købte et års abonnement til Rocksmith+ premium, i håb om at min søn skulle lære at spille guitar.
Købte d. 22 dec. 2024 som en julegave. Ubisoft har ikke låst op for mit køb, og jeg kan derfor ikke bruge spillet til noget.
Når jeg skriver til supporten, svare de at de arbejder på at løse problemet. De beder om alt mulig dokumentation og skærmbilleder, som jeg har brugt lang tid på at finde og sende til dem. Herefter vil de have yderligere information og skærmbilleder, og svarene fra supporten virker meget ens. Jeg har en kraftig mistanke om at det er computer generede svar. Og det hele er et forsøg på at holde mig hen, indtil mit abonnement udløber.
De vil ikke refundere mit køb, da det er købt på tilbud.
Hvad pokker er det for en kundeservice?
Det er da ikke kunden, som skal løse problemet med et købt produkt.
Og man har da altid ret til en refundering, hvis produktet ikke virker. Uanset om det er købt på tilbud eller ej.
Jeg kan kun ærger mig over mit køb, og råder alle til ikke at bruge penge på Ubisoft produkter.
Det er svindel og tyveri.
Yves Guillemot please step down
Yves Guillemot please step down. You are clearly incapable in running the company anymore.
I har en kammerat som køber Star wars…
I har en kammerat som køber Star wars outlaws på dvd skive og glæder sig vildt da han så får startet det op og kommer hen til og skal bruge den speeder man får så kører den af pokker til overhovedet ikke til at styre i forhold til min jeg købte det på storen og min speeder er som den ska være, men hans flyver rundt med turbo boost låst fast selvom han ikk har fået turbo boosten i starten og vi har seriøst prøvet at skrive til ubisoft og de beder om videoer oploadet, screenshots og alt andet beviser og så hørte vi ikke mere fra ubisoft så han sidder med et spil der ikke fungere, samtidigt har han set på tik tok at seriøs mange har samme problem siden det udkom og ubisoft har INTET gjort for at løse mange menneskers problem i det spil og når man skriver til dem får man følelsen af det er os der noget galt med og vi skal hoppe rundt og til siderne for at bevise det og så tror de åbenbart ikk på en og stopper med at svarer og min kammerat har så brugt 600 kr på et spil der ikk virker 100 % og får intet ud af sin klager til ubisoft
Har tidligere købt the crew
Har tidligere købt the crew.
Men efter the crew 2 er kommet ud så har de lukket det tidligere spil.
Jeg har bedt om mine penge tilbage eller adgang til det nye spil. Det er ikke nogen mulighed for deres side og det er sådan det.
Køb aldrig spil derfra igen.
Jeg kan klart anbefale ubisoft til at…
Jeg kan klart anbefale ubisoft til at bestille spil, min kæreste havde bestilt assassin's creed mirror sidste år og fik det 2 dage før udgivelsen den 5 oktober, og det er god service og betjening.
F Ucking L ort
F ucking l ort
Kunne ikke huske min adganskode og efter 2 til 3 forsøg blev jeg f ucking bannet
svare ikke ved kontakt
Kraftig diarré
Føj noget skrald, får kraftig diarré hver gang jeg bruger denne app.
Only for RL losers
Svindlerfirma
Svindlerfirma, der fjerner/stjæler DINE singleplayer spil, på trods af du har betalt for dem.... ja det er rigtigt fjerne mange af deres titler pr. 1 sep 2022 og du kan intet gøre.
lad os stå sammen og knække dem ved ikke at give dem en krone mere.. husk det næste gang og gangen efter når du ser et spil fra ubisoft
Division 2 crasher
Division 2 crasher hele tiden, Det er fejl fra beta som de har ikke fikset nu, det er over tre år siden.
de folk som arbejder der i Ubisoft er totalt udueligt,
hold jer væk fra UBISOFT, de er fuldstændig ligeglad
Jeg prøvet at oprettet en ticket på ved…
Jeg prøvet at oprettet en ticket på ved deres kundeservice, da jeg har et spil der crasher hele tiden, hvor den beder mig logge ind, selvom jeg allerede er det.
Forfærdelig
Deres spil crasher, andre spil virker fint
Min kæreste fik i fødselsdagsgave gave assasians credo valhalla, og han har selv et andet spil derfra, begge spil har virket super fint, men nu crasher de inden spillet er loadet.. det er kun spil fra dem der er problemet, og alt er snart prøvet, afinstalleret spil, slettet grafik driver og lagt ind igen, lagt uplay ind igen, repairet osv osv og intet hjælper..
Han kan fint spille GTA, world of warcraft osv.
De blir siger vi skal sende noget ind som de så kan se på, men intet virker og min kæreste har givet op og slettet alt nu, selvom det ene spil er en gave og han faktisk var rigtig glad for at spille de her spil..
!!BROKEN GAME!!
!!BROKEN GAME!!
Vanvittig dårlig service!
Jeg har købt assassins creed valhalla og spillet lidt på det hvor efter spillet vælger at crashe og slette alt på spillet!
Jeg ser gennem fingre med det og starter så forfra som jeg blev nød til. Nåede så at komme lidt længere i spillet den her gang (dog ikke engang tæt på halvvejs gennemført spillet) hvor det crashede igen!
Der vil sige at 2 gange har midt spil givet mig en besked hvor der står "corrupted data" og så er alt slettet og jeg må starte forfra.
Når jeg så skriver ind til dem kommer vores samtale kun så langt at de høre hvad problemet er, og så når de lige at informere om at de er kede af at mit spil ikke virker men ikke vil gøre noget ved det.
Derefter har de ignoreret mig lige siden!
Jeg opfatter mig selv som et fornuftigt menneske, men den service jeg er blevet mødt af er under al kritik!
Hold Jer væk fra Ubisoft Køb ikke fra…
Hold Jer væk fra Ubisoft Køb ikke fra dem
De viser Anno1800 Season 2 pass 20dkk
Når du så skal til og betale 160kr i stedet for
så de prøver at scam folk til at købe....
Deres Support kan ikke bruges til en skid de snakker uden om eller også kommer der en ny person og prøver at hjælpe men IGNORE Alt hvad der er blevet skrevet allerde